Välähdyksiä entisestä elämästä

Annu

Uskotteko, että ihminen voi saada tietoa edellisestä elämästään esim. unien tai hypnoosin avulla?

Olen jo vuoden ajan nähnyt unta, jossa olen sairas. Unessa tasapainoaistini ei ole kunnossa, ja kun koitan kävellä, saan aikaan vain kaatuilua. Kuin olisin reilusti humalassa, vaikka en ole unessani juonut. Koita siinä sitten selitellä epäilevälle isälle sekavaa olotilaa!
Uneni on ruvennut häiritsemään minua. Unen sisältö muuttuu joka kerta, mutta vaiva on aina sama; kaatuilen kokoajan ja olo on sekava.

Sitten mietin, että mitä jos olen ollut viimeisimmässä elämässäni tuollaisesta vaivasta kärsivä?

Oletteko te nähneet välähdyksiä entisistä elämistänne unissa yms?

Mitä muuta uneni voi tarkoittaa?

5

1863

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Qadesha

      Tietenkään jokaikinen uni ei ole muisto menneestä, tuskin välttämättä joka sadaskaan. Mutta omakohtaisten unien ja valveen/unen rajalla sekä joskus keskellä päivää tulleiden näkyjen perusteella uskon kyllä että välähteleehän noita.

      Lisäksi oma kumppanini näkee omia välähdyksiään, exälläni oli jotain muistontynkää ja muutama satunnainen tuttavani omaa omia muistojaan. Sitten on tämmöinen tapaus joka on pökerryksissä jossain ulkomailla nähdessään tietyn paikan, mutta koska hän ei usko reinkarnaatioon, niin hän laittaa sen omituisen tunteensa sivuun. Ja eräs tuttu puolestaan oli kuunnellut jotain hypnoosikasettia ja nähnyt sen avulla kaikenlaista.

      Mutta tärkeintähän on mitä itse uskot. Halusin vain rohkaista omalla kokemuksellani sikäli että joskus on vähän masentavaa kuinka ihmiset tykkäävät nauraa päin naamaa jos edes ääneen pihahtaa tällaisista asioista.

      Lisää matskua:

      http://www.childpastlives.org/vBulletin/

      (Muut unenselitykset jätän nyt muiden osaksi.)

    • Ganda

      Arvoisa Annu!

      >> Uskotteko, että ihminen voi saada tietoa edellisestä elämästään esim. unien tai hypnoosin avulla?>Olen jo vuoden ajan nähnyt unta, jossa olen sairas. Unessa tasapainoaistini ei ole kunnossa, ja kun koitan kävellä, saan aikaan vain kaatuilua. Kuin olisin reilusti humalassa, vaikka en ole unessani juonut. Koita siinä sitten selitellä epäilevälle isälle sekavaa olotilaa! >Sitten mietin, että mitä jos olen ollut viimeisimmässä elämässäni tuollaisesta vaivasta kärsivä? >Oletteko te nähneet välähdyksiä entisistä elämistänne unissa yms? >Mitä muuta uneni voi tarkoittaa?

    • Unessa useasti

      Näin lapsena jatkuvasti samaa, kummallista painajaista. Kymmeniä, kymmeniä kertoja. Vasta äskettäin olen tajunnut sen olleen muisto edellisestä lyhyestä elämästä ja kuolemasta - kuolin vauvana synnytyksessä. Trauma jäi käsittelemättä, ja seurasi minua tähän elämään.

    • väkkyrä

      Hei, itse uskon,että voimme unen maailmassa olla aikaisemmissa elämissä läsnä, (joskus jopa voimme matkata tulevaankin). Minulla on ollut käsittämättömiä unikuvia, jotka ovat vieneet minua toisen maailman sodan takaiseen keskitysleiriin. Koen vahvasti unissani olevani Hitlerin aikainen käskyläinen hyvässä ja pahassa. Tuo takana oleva elämä on jättänyt minuun jälkiänsä, ja sen vuoksi uskon, että olen saanut nykyisessä elämässä kärsiä mielenterveysongelmista ja muista elämän vaikeuksista. Tapahtumat ovat koteloituneet syvälle sisälleni, mutta onneksi henkisen prosessoinnin avulla alkaneet pikku hiljaa vaputtaa minua.

    • Malin

      Joo,melko hurjia juttuja nämä. Eikä niistä voi oikein puhua kun ihmiset ajattelee että nyt se sitten on lopullisesti seonnut. Kello on nyt keskellä yötä, kolmas yö peräkkäin kun ei pysty nukkumaaan. Outoja tuntemuksia ja pelkotiloja, osa tästä elämässtä ja osa, epäilen, korjaan tiedän, entisestä elämästä. Nyt tuli välähdyksiä gilijotiinista, Ranskan vallankumouksesta. Kun pää on niin helvetin kipeä, kinnekohtia aristaa ja korvissa kamala häly: huutoa ja hurrausta? En saa unen päästä kiinni kun aina kun olen nukahtamassa tulee näitä kamaalia tuntemuksia. Alan enemmän ja enemmän epäilemään tehneeni kaamaluuksia edellisessä elämässä, niin pahoja milenterveydellissiä ongelmia kun on tässä elämässä ollut. Nyt pahin ohi mutta edelleen pelkotiloja. Huh. Huh. Voimia kaikille!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5208
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3387
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1522
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1373
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1046
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      968
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      749
    Aihe