Ilman alkkareita farkuissa?

Mitäs sanotte miehet, liikun kesäisin usein ilman alushousuja farkuissa? Muna näkyy selvemmin farkkujen läpi ja on muutenkin rennompi olla. Ja sitten kun tulee puolierektio, näkee vaikka kivan kundin, niin se miltei paistaa läpi.
Ilmoita


16 Vastausta

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.


Hyvä hyvä!On aina erittäin kiihottavaa katsella vastaantulijoita,joilla selvästi näkyy lerssi lahkeessa.Ilolla olen myöskin pannut merkille,että boxereiden käyttö on lisääntynyt.Ainaskii niitä mainostetaan yhtä paljon kuin tavallisia alkkareita,toisin kuin vuosikausia sitten.Boxereissa kalu saa myös roikuskella koko pituudeltaan.Kehottaisin myöskin kokeilemaan seuraavaa; Jos pidät tavallisesti vasemmassa lahkeessa -niinkuin useammat- niin kokeilepa vaihtaa oikeaan.Tunne on huomattavan erilainen ja kiihottavakin.Itse olen tehnyt niin jo ainakin 10 vuotta ja vieläkin se tuntuu itseasiassa pirun hyvältä.Lisäksi miesten farkkujen vetoketjun leikkaus on sellainen,että oikeassa lahkeessa pidettäessä kalu näyttää hiukan pidemmältä.Kokeile,ja kerro miltä tuntui!
2 VASTAUSTA:
vaikkapa banaani,se vasta hurjalta näyttää ja tuntuu.
Banaani kirjoitti:
vaikkapa banaani,se vasta hurjalta näyttää ja tuntuu.
itse olen suosinut elävää ankeriasta!
+Lisää kommentti
Et sitten pidä housuissa kovaa alasuojusta

Onko sellaisen pitäminen epänormaalia, mikä suojus olisi sellainen ettei etumus pullottaisi liikaa?
1 VASTAUS:
Olen lukenut itsekin monia kannanottoja joissa ylistetään munasuojuksien käyttöä.Itse en ole vielä sisäistänyt sitä,että mikä se siinä kupissa oikein kiihottaa,mut kai se on sellanen henkilökohtanen juttu.Itse muistan kyllä tunkeneeni nuorena vaahteranlehtiä pöksyihini; en muista minkä takia,mutta kai se oli joku tunnejuttu.Tuli sitä nuorempana kokeiltua kaikkea muutakin hassua.Kerran olin kesätöissä luhtasen vaatetehtaan varastolla ja tuli monta kertaa pantua sellassii pehmustesäkkejä.Hubaa!Luepa Alex Rothin kirja Portnoyn Tauti,siinä nuori juutalaispoika nussii kaikkea maitopullosta maksanpalaan.Lue myös tältä areenalta osiosta "orgasmi" juttu Never ending orgasmi;siinä oleva vastaus "terve kaverit" on mun kirjoittama.Kokeilemisiin.
+Lisää kommentti
Jotain rajoja pitää olla! Tämä on homo palsta, muttei itsensäpaljastamis palsta.
1
Ilmoita
Olen usein ollut julkisissa tiloissa esim baarissa farkuissa ilman alkkareita.
upea tunne kun muna on vapaana seisottamaan. vessassa käynti kiihottavaa, kun otan
munan vetoketjuista. joskus jää pari tippaa kusta farkkuihin ja se kiihottaa. junassa myös
usein ilman alkkareita.
1 VASTAUS:
Ite kans aina kommandona. Nyt farkut on vähän kylmät joten käytän muita housuja mut ainakin plus kelien saapuessa ihan varmasti farkut ilman alkkareita.
+Lisää kommentti
ostin ja puin päälle tom tailor slim aedan - tiukat farkut. ne on low waist, joten
perse näkyy hyvin, kun en pidä alkkareita . mahtavasti puristaa joka paikasta kun farkut on slim mallia. seksikäs olo.
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Nyt kelit suosivat taas farkkuja ilman boksereita,,nam. Mutta vielä kiihottavampaa on jättää boksut pois ja vetää kollarit päälle. Todella kiihottavaa, joskus vähän liiankin kiihottavaa, joten pitää olla varuillaan ettei täys seisoki pamahda päälle, eikä kiimatipat jätä jälkiä. Pari läheltäpiti tilannetta ollut - onneksi tavaratalon veskistä löytynyt apu. Välirunkut ja taas menoksi, kun ensin on saanut mällit paperilla siivottua ja tilanne vähän rauhoittunut". Mukavasti näkyy ja kulli saa vapaasti liikkua...
1 VASTAUS:
Joo. Mä käytän julkisilla paikoilla ja koulussa farkkuja ilman alkkareita mut kotona usein addun verkkarit.
+Lisää kommentti
Onko se ensi kesän "Brad Patton" villitys?
Ilmoita
Aina kommandona kesät talvet.
Ilmoita
Ulkomailla aika yleistä, itse en ola kokeillut. Shortseissakin voisi olla, mutta isokyrpäisenä ei voi lyhytlahkeisissa.
1 VASTAUS:
Osaatko tarkentaa missä päin, missä maissa toi on erityisen yleistä?
+Lisää kommentti
Ostin muutama vuosi sitten oikeastaan ekat farkut (älkää kyselkö..) ja sellaiset hyvinkin istuvat niin voi pojat mitkä kiksit siitä tuli kun meni ulos ihmisten ilmoille, muna seisoi tuon tuosta :) Varsinkin ekoja kertoja tuo tunne "alastomana" olosta yleisön edessä tiukoissa housuissa oli kyllä mieleenpainuvaa! Käytän käytännössä aina narustringejä ja on sikahyvä kyykkyperse :)
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Ilman alkkareita farkuissa?

Mitäs sanotte miehet, liikun kesäisin usein ilman alushousuja farkuissa? Muna näkyy selvemmin farkkujen läpi ja on muutenkin rennompi olla. Ja sitten kun tulee puolierektio, näkee vaikka kivan kundin, niin se miltei paistaa läpi.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta