Ihana Ilta

Maisa

kello oli jo lähempänä kahdeksaa kun vihdoin sain avaimet kotioven lukkoon ja pääsin astumaan sisälle. tuoksui hyvälle, olit laittamassa ruokaa. asunto oli ihanan siisti ja olit asetellut kynttilöitä ympäri kolmiotamme, niin että joka puoleta hehkui ihana, kynttilän valo. asumme krunikassa ja täytyy sanoa että vaikka teenkin pitkään päivää, siitä saa mukavan korvauksen ja sen korvauksen voi käyttää mm. ostamalla sellaisen asunnon kuin meillä on. vanha jugend talo, meidän kahden naisen onnen pesä. juurikaan kukaan ei tiedä että asumme yhdessä tai että olemme edes lesboja. asemamme yhteiskunnassa on pitänyt siitä osaltaan huolen emmekä halua luokitella itseämme turhaan. minä olen suuren kansainvälisin korporaation vienti-osaston johtaja, sinä opetat taideteollisessa.

syömme illallisen ruokailuhuoneessa ja sen loputtua annat minulle desilitran mitan nenäni eteen. se on täytetty piripintaan risiiniöljyllä. vatsassa kiertää ajatuskin tuon juomisesta. mutta toisaalta, vatsaani kivistää joka tapauksessa, sillä et ole antanut minun käydä kakalla kahteen kokonaiseen päivään. sinä, hento, melkein keijukaismaisnen nainen, et ole antanut ison pomon käydä kakalla. tarkoituksesi on kuitenkin helpottaa oloani tänä iltana. katsot minua ja mittakuppia vuorotellen sanomatta mitään. tiedänhän sen itsekin. otan kupin käteeni ja se tärisee hieman. kiihotuksesta mutta myös pelosta. en tiedä miten tulen kestämään tämän rangaistuksen.
kakistellen juon osan öljystä mutta en voi sillä mitään ja samassa se tulee ylös,makua on niin kamala!! nouset tyynen rauhallisesti ylös, käyt kaapilla ja täytät mitan uudestaan. otan kupin käteesi ja kävelet luokseni. otan tiukan otteen niskahiuksistani ja taivutat päätäni taaksepäin. juotat minulle öljyn väkisin ja voi sitä kakomisen määrää!! silmät täyttyvät vedestä mutta vihdoin saat öljyn alas kurkustani. ripsiväri valuu poskillani ja vatsassa tuntuu oudolta.
käsket minun ottaa housuni ja alushousuni pois ja asettua lattialle konttaus asentoon. tottelen vaikka minua pelottaa että koska purkaus tulee. vatsassa tuntuu nyt pientä kuplintaa. risiiniöljy vaikuttaa nopeasti ja nyt minun on puristettava ryppynauhaani todenteolla kiinni ettei mitään pääse karkuun.katson anovasti sinua ja annat minulle luvan mennä vessaan. kontaten.
se on hidasta ja matkalla meinaa käydä vahinko mutta pääsen kuin pääsenkin pytylle asti.

hetken kuluttua oloni on mahdottoman helpottunut ja käyn kakkaamisen jälkeen suihkussa. lähden etsimään sinua ja löydän sinut sängystämme. tiputan pyyhkeen lattialle ja pujahdan viereesi sänkyyn. olet jo alasti. hyväilet kovia mutta herkkiä nännejäni, ensin sormillasi. etusormi hyväilee ja hieroo ja saa minut kiihottumaan entisestään ja voihkimaan. puna ja kuumotus nousevat poskilleni.nipistät muutaman kerran kipeämmin ennen kuin otat nipukan suuhusi. livot nännin päätä herkästi ja melkein huolimattomasti. pyörität kieltä rinnan päässä ja saat minut inisemään. valun jo melkein virtanaan.
nouset ylös ja haet "lelulaatikostamme" hieman liukastetta ja mustan vyö-dildon. makaan selälläni ja tiedän mitä on tulossa. nostan jalkojani hieman koukkuun, niin että paljastan sinulle peppureikäni. se ei ole enää neitseellinen ja sitä hieman aristaakin ja polttelee, risiininöljy teki tehtävänsä! hellästi voitelut pyllyni aukkoa ja vähitellen työnnät sormea sisään, syvemmälle ja syvemmälle, sisään ja ulos, sisään ja ulos. sormesi tuntuu aivan ihanalta ja pyöritän lantiotani sormeasi vasten. nännit sojottavat kovina ja katson sinua silmiin tiukasti.
sitten voitelet hieman mustaa kyrpää ja alat sovittaa sitä sisääni. se luiskahtaa sisään helposti, sillä emmehän tee tätä ensimmäistä kertaa.
nostat sääreni olallesi ja lähdet varovasti työntämään, sisään ja ulos, sisään ja ulos, syvemmälle, syvemmälle. hieron rintojasi jalkojeni välistä, ja sinä hyväilet sormellasi vähän väliä klitoristani. sattuu ja tuntuu hyvältä samaan aikaan. hetken kuluttua tulet sisältäni pois ja käännät minut vatsalleni, sammakko asentoon. tiedät etten kestä tässä asennossa kauaa. lähdet taas porautumaan pyllyyni samalla kuin nännit ja klitorikseni hieroutuvat peittoa vasten. tulen muutaman minuutin sisällä ja sinä vetäydyt minusta.

isona ammottava pyllyreikä supistelee vielä hetken aikaa.

4

8603

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nimetön

      Perseestä, miksi yleensä kirjoitit

    • Kirjottajalle

      Eleltään vuotta 2006. Isot alkukirjaimet keksittiin aikapäiviä sitten.

    • tosi on

      "perseestä"! Eikö kukaan toinen osaa kirjoittaa kuin esim.Seuralainen,kiivoittavaa,mukaan tempaavaa?PS.Seuralainen, voisitko ajatella tarinaa ,kun olit vaateostoksilla,näet myyjätytön ..parin viikon päästä...? Älä etene nopeasti,äläkä anna lukijoille heti alussa"ilmi"että olet bi tai lesbo!!!

    • BiM25

      Minusta tämä oli oikein hieno, hyvä anaalieroottinen novelli. Kirjoita lisää !

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1787
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      76
      1637
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1303
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1131
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      765
    6. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      759
    7. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    8. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      747
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      725
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      702
    Aihe