carey hävisi

kaksintaistelun

Madonnalle mitä tulee 8.helmikuuta järjestettyihin grammy awardseihin. maailmalle levisi huhu että Madonna olisi vaatinut tilaisuuden ensimmäistä esiintymisaikaa itselleeen ja siirrättänyt mariah careyn jonnekin muulle ajalle. järjestäjät eivät aluksi ottaneet vaateita tosissaan mutta kun popin kuningatar ilmoitti että jättää saapumatta kokonaan gaalaan ellei hänen tahtonsa tapahdu,ei organisoijilla ollut muuta mahdollisuutta kuin vaihtaa Madde ekaksi esiintyjäksi ja marih myöhemmäksi. ymmärrettävästikään mariah ja madonna eivät ole kovin lämpimissä väleissä ja tuskin toivovat törmäävänsä takahuoneissa. vai vaatiikohan Madonna sellaiset olosuhteet ja kellonajat itselleen ettei kilpilijattareen tarvitse törmätä ikävissä merkeissä backstagella....

7

570

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kunnioittaa vanhempaa

      artistia.

    • totuus on, että

      Carey ei halunnut aloittaa showta, vaan esiintyä mahdollisimman viimeisenä, koska niinhän sitä sanotaan, että "parhaat viimeisenä".

      Madonna puolestaan laitettiin aloittamaan show, koska hän pystyi tekemään upean aloituksen ja koska hän ei tulisi kuitenkaan saamaan palkintoa, niin ei ollut syytä jättää "illan voittajaa" myöhemmäksi.

      Olisihan se ollut outoa, jos Madonna, joka ei edes ollut ehdolla, olisi esiintynyt kesken kaiken showta. Niin vain ei koskaan tälläisissä gaaloissa toimita.

      Siksi tuonkin juorun levittäjän täytyy olla aika höppänä, koska juorulle ei ole edes mitään pohjaa.

    • 5xVoittajalle

      Mariah Carey sai siis kolme Grammy -palkintoa (Best R&B Song, Best Female R&B Vocal Performance, Best Contemporary R&B Album) vuoden 2006 gaalassa ja vuoden 1991 gaalassa hänet palkittiin Best New Artist- ja Best Female Pop Vocal Performance -palkinnoilla. Mariah on ollut 15-vuotisen uransa aikana 31 kertaa vuoden parhaimpien artistien yms joukossa Grammy -gaaloissa - aika saavutus.

    • Onnex

      Tärkeimmät Grammyt meni Careyltä ohi, hyvä niin. Ei se olisi niitä ansainnutkaan.

      • että....

        mariah carey on totisesti grammyjen tarpeessa koska ura on ollut alamäessä jo vuodsta 2001 jolloin niin elokuva kuin albumikin floppasivat ja rahakas levysopimus purettiin...mutta eipä "Madonnan arkkivihollinen" mitään voittanut(paitsi ne 3 mutta ne tärkeimmät jäi ohi suun..):)


    • Nuottikorva

      Aika outo vaatimus Madonnalta, kun ei itse ole laulajana kovinkaan kaksinen. Nuotin vierestä laulanta on aina ollut Madonnalle arkipäivää, joten ei pitäisi ihmeitä vaatia. Livenä nainen on melko kaaos, jos joku on onnistunut häntä livenä kuulemaan. Hiljattain MTV:ltä tullut poikkeuksellinen ilman lauluplaybackia tehty livetaltiointi kertoi Madonnan tämänhetkisen tason, eikä se ole uran alkupäivistä kohentunut yhtään. Hung Up meni niin perseelleen kuin vain voi mennä.

      Mariah on laulajana ihan toista luokkaa. Hyvä tekniikka ja ääni saavat Madonnan näyttämään juuri siltä mitä hän onkin; vanha rypistynyt wannabe, joka ei koskaan ole osannut laulaa puhtaasti. Hänet pitää pinnalla vain osaava studiohenkilökunta. Amerikassa kaikki on mahdollista.

      Madonnalle oikea areena olisi Suomen Idols-kilpailu. Siellähän ei tunnetusti paskaa tunnisteta. Ei vaikka syliin putoaisi.

      • Maddu

        U2 päihitti Mariah Careyn Grammy-gaalassa
        09.02.2006 09:15

        Irlantilaisbändi U2 oli Los Angelesissa järjestetyn Grammy-gaalan suurin voittaja. Grammyt jaettiin varhain torstaiaamuna Suomen aikaa.

        U2 voitti kaikkiaan viisi Grammy-pystiä. Niiden joukossa olivat muun muassa parhaan albumin Grammy levystä How To Dismantle An Atomic Bomb ja parhaan biisin Grammy kappaleesta Sometimes You Can't Make It On Your Own.

        Grammy-gaalan suurin pettyjä oli Mariah Carey. Kahdeksan ehdokkuutta poiki kolme Grammy-patsasta, mutta tärkeimpien sarjojen voitot menivät muille kuin jenkkien kaikkien aikojen myydyimpiin naisartisteihin lukeutuvalle Careylle.

        U2 nappasi Careyn nenän edestä parhaan albumin ja parhaan biisin palkinnot, Kelly Clarkson jätti Careyn nuolemaan näppejään parhaan naisen laulaman popkappaleen sarjassa biisillään Since U Been Gone ja Green Day teki Careylle saman parhaan singlen kisassa kappaleellaan Boulevard Of Broken Dreams.

        Madonna taas avasi gaalan yhteisesityksellään Gorillazin kanssa.Ilmeisesti Carey olisi myös halunnut olla illan ensimmäinen esiintyjä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    6. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3035
    7. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3035
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      3029
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3026
    Aihe