Millä tavalla parantaisit Varkautta?

Grumpsis

Millä tavalla sinä parantaisit Varkautta, jos sinulla olisi siihen mahdollisuus?

Itsestäni olisi mukavaa saada ne juopot pois toreilta ja kirjaston puistosta.

Tietenkin enemmän töitä tarjolle, mutta kaikkihan ei ole mahdollista:)

Enemmän tapahtumia tänne

49

590

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rock My World

      Minusta kaupunkiin pitäsi saada joku kesätapahtuma nuorille aikuisille !

      • loviisaoli

        tapahtuma joku runkkareille ja vosuloille, ne ovat piilossa kerrostaloissa,.


    • hullu visionääri

      ainakin muuttaisin Varkauden kaupunkiarkkitehtuuria. Muuttaisin perusteellisesti sitä, miltä se näyttää nyt tekemällä pitkäjänteisen kaavasuunnitelman. Siihen pyytäisin suunnittelu-apua, ei se taida Varkauden omin voimin onnistua, meillä kun ei ole oman päälle silmää.

      Sitten yrittäisin saada meidän ravintolayrittäjiä liitoutumaan ja ydistämään voimansa yhteisen viihde-elämän keskuksen luomisesta tähän keskukseen.Muita pienyrittäjiä houkuttelisin samalla tavalla samaan ideaan. Marketteja en niinkään houluttelisi keskukseen, niillä kun on oma tilauksensa laitakaupungilla.

      Ainakin yksi vetovoimainen tavaratalo tarvittaisiin, ja siihen hakisin eväitä Keskisen Vesalta. Siinä kun on mies joka taikoo tyhjästä ihmeitä. Miten olisi Varkaudessa haastetta miehelle?

      Yrityselämän asiantuntija en ole. Mutta niitä pitäisi tukea, joiden omistukset ovat kotimaassa. Niillehän riittäisi nyt paljon osaavaa työvoimaa. Mainoskammanjankin ehkä laittaisin tästä työvoiman olemassaolosta jotta saataisiin uusia. Kai siihen tarvittaisiin ripeäotteisia ja liukasliikkeisiä liikemiehiä joilla on joitakin visioita, enemmän kuin minulla. Tyyskänniemeen keskittäisin kuitenkin sen puolen asiat ja ehkä sen englanninkielisen ammattikorkeakoulun.

      Kauneuskirurgiakin taitaa olla kasvamassa. Josko tänne sellainen sairaalaa saataisiin. Kun isot yritykset lähtee, niin yksityiselle terveydenhuoltopuolle tulee myös työttömyyttä. Ne pitäisi saada pysymään täällä. Siellä ainakin riittää ostovoimaista porukkaa. Nuorena kun pitää pysyä hinnalla millä hyvänsä. Investoisin laaserlaitteisiin ja muihin ryppyraappeihin.. juu,alkaa menemään huumorin puolelle minun jutut..


      Minulla on vain ajatus mukavasta ja viihtyisästä kaupungista, jossa ylpeänä voisi kertoa asuvansa. Ja johon jokainen mielellään muuttaisi.

      • noutoo

        liian pitkä kommentti, ei tämmösiä jaksa lukea demarikaan, saatikka muut.


      • Niin_on_miltä_näyttää

        .... " liian pitkä kommentti, ei tämmösiä jaksa lukea demarikaan, saatikka muut."

        Lukutaito rapistuu mutta vaatimukset kasvavat | Yle Uutiset | yle.fi

        http://yle.fi/uutiset/lukutaito_rapistuu_mutta_vaatimukset_kasvavat/5401744

        Jos edes tuon ensimmäisen kappelaleen saisit TA-VA-TUK-SI?

        .... "ainakin muuttaisin Varkauden kaupunkiarkkitehtuuria. Muuttaisin perusteellisesti sitä, miltä se näyttää nyt tekemällä pitkäjänteisen kaavasuunnitelman. Siihen pyytäisin suunnittelu-apua, ei se taida Varkauden omin voimin onnistua, meillä kun ei ole oman päälle silmää."

        Siinäpä pohtimista viikonlopuksi!
        Eikös siellä teillä ennen ollut osuusliike "Oma-Voima"?
        Nyt kai ollaan voimattomia ja osaamattomia?
        Vai ovatko osaajat lähteneet ns. lätkimään ja muualta tuleet tunareita?


    • 56435345345

      Lisää työpaikkoja yms.

      • hankalaa-on

        Meillä on varkaudessa sellainen henki,että täällä päättävä elin äänestää vapaata yrittäjyyttä vastaan. Kauppiaiden on ollut hankalaa saada kesällä ulkomyyntitilaa jne.On se sitten taloyhtiön vika tai jonkun julkisivulautakunnan.
        Sittenhän meillä on tuo kaupunginhallitus,jossa uudet liikeideat voidaan vetää äänestyksellä nurin.Jotkut hallituksen jäsenet vieläpä kehuskelevat sillä kirjoituksissaan ja tuolla kaupungilla juoruillessa.
        Me saatas tänne niitä työpaikkoja jos yrittäjien ponnisteluja helpotettaisiin hiukan.Lisättäs ainakin nyt sitä kesätoimintaa kaupungissa.Saataisiin löysää byrokratian puolelle.Joku konsultti siihen täyttämään hakemuksia.Navitas voisi irroitella tällaisen jostain hankkeistaan.


    • NewBornTown

      Varkaus tarvitsee UUSIA ASUKKAITA ja nyt en tarkoita kangaslampisia !

      Hehän ovat jo liittyneet Varkauteen tämän viestin alkamisen jälkeen - 2010 muistaakseni.

    • pelottavapaikka

      Kuka sinne haluaa muuttaa kun on tuollainen nimikin. Muuttakaa nimi sellaiseksi että siitä tulee positiivisia mielikuvia.

      • linna.on.kotini

        Hyvähän se on sieltä "Savonlinnasta" huudella.
        Taidat muuten olla itse linnassa kun on aikaa yötä päivää trollata.


    • NewSavuton

      VARKAUS nimenä ei KOLAHDA kuin suomen kielellä korvaan !

      Jos ja kun sanot ulkolaiselle että varkaus hei eivät tiedä kaupungista mitään ja sen nimen historiasta !

    • 20062015

      Eikö meno kaupungissa ole jo huomattavasti parantunut kun aloitus on vuodelta 2006

      2006 vuonna oli asioita joista nykyaikan oltu kuultukkaan !

      • Takatukkahikiä

        20062015

        Voisitko mainita jotain josta 2006 tiedettiin mutta 2015 ei oltu vielä kuultukkaan ?


      • 20062015

        Jos muistan oikein niin Taipaleen Hotelli & henkilökunta oli yhä käytössä joka viikonloppu !


      • DogEatsDog

        Meneeköhän nyt vuosikymmenet sekaisin sillä virallisten tietojen mukaa Taipaleen Hotelli suljettiin vuonna 1992

        - siitä on 2006 vuoteen vielä matkaa 14vuotta !


    • huorta

      Minä avasin muiden ajakat poies. Mittee tuo alottaa juoppoja ajaa. Ihe istuu kapakassa kyrvän perässä vanha ämmä. Siis eikö jo tavra oo kuiva. Liima kioma jyllää vanhaa vittua???

      • mulkkuboy2

        sepä se, kyllä kutkuttaa vanhaakin vittua, koir ei mihkää karvois piäse khyl njäin on


    • NäinVaikkaAluksi

      Kaupungin johdossa ja sen yhtiöissä täyspuhdistus. Ylipalkatut pomot ilman tuloksia pihalle ja hyväveli-klikit purettava. Kuntalaisten etu omien etujen edelle.

      • Saatanan_Tunarit

        Tämä, ja lyhentäisin kuntaliitoksen viisivuotisen irtisanomissuojan vuoden mittaiseksi tai kokonaan pois. Ei voi jumalauta olla alle 25 tuhannen kunnassa enemmän julkisen hallinnon päällekkäisiä virkoja kuin Kotkassa tai Järvenpäässä.


    • peijaisetjatkuu

      Timo sano kyselyssä, "en osaa sanoa"miten sitä puhdistamaan sitten alkaisi.

    • BonusVarkaus

      Varkauden pitäisi laittaa - haku päälle - jollekkin joka haluaisi markkinoida Varkautta

      " ympäri maailman " ja siten saada enemmän aikaan mitä alalla on tapahtunut viimeiseen 20vuoteen !

      Kaverin pitäisi osata sosiaalinen media sekä olla jo hyvä jossakin urheilussa ja siten omalla alallaan tunnettu ja kova tekijä !

      • PalkkaEuroina

        Katsoin kerran kun oli maailmanlaajuinen haku kaverille jonka tehtävänä oli tehdä jokin pini paikka tunnetuksi alle " vuodessa " -

        Hänelle luvattiin työ jossa piti seurustella asiakkaiden kanssa sekä hoitaa pieniä toiminton tehtäviä - ottaa varauksia ja siten siihen liittyviä.

        Haku oli www maailman laajuinen ja siinä taisikin olla ITSE IDEA että kuka tahansa pysty hakemaan ko hommaa ?


    • KooPeeHinkkinen

      Miten tarjota yhtä muille tuntematonta kaveriani Vuoden 2015 varkautelaiseksi ?

      • villeveeti

        Ei juoppoja voi ajaa pois toreilta tai puistoista; viittaus keskustelunavaukseen, jos juopoista ei ole haittaa. Jokainen meistä on joskus juoppo, tai juopunut, humaltunut; kuuluu osana suomalaista kulttuuria.

        Millä tavalla parantaa Varkautta, kysymys kuului?

        Jos olette televisioohjelmista huomanneet, niin on siellä aikapaljon tarjolla ruuanvalmistuksesta tarjottavaa ohjelmaa. Varkauteen voitais kehittää, erikulttuureiden ruuanvalmistus keskus, tai tapahtuma, kerran tai pari vuodessa, jotta voisimme tutustua erikulttuureiden ruokailutottumuksiin, makuihin ja mausteisiin. Johan siitä tapahtumasta tulee vesikielelle ja jos sais erikultuureiden ruokareseptejä ruuanvalmistusfestareissa, siis festivaaleissa.


    • Lähtenyt

      Varkauteen pitäisi saada muutama vastaanottokeskus. Vaikka tuhat maahanmuuttajaa olisi hyväksi kaupungille. Tulisi uusia kasvoja katukuvaan,koska nämä vanhat samat rupeaa kyllästyttämään. Toimintakin lisääntyisi varmasti kaupungissa.

    • UudetTuuletPuhaltamaan

      Tsupari ja Rajamäki vaihtoon.

      • tyttöboy

        joo, homo vaihtoon, ja lesbakko, tilalle, vaativat lepakkotytyt


    • Berhandinho

      Olin joskus Warkaus salilla kuuntelemassa esitelmää kun kerottiin että mitä rakennuksia on ALVAR AALTO suunnitellut Varkauteen - Varkaudessa !

      Olen varma ettei kovinkaan moni edes tiedä kuka on Alvar Aalto - joten he kulkevat kuin silmät ummessa ja ajattelevat että ompa tavallisen näköisiä rakennuksia ja kuka tahansa osaa piirtää kerros / asuintalon jne jne

      Tuntemalla hieman yleis sivistävästi kaupungia asioita saa asumiselle ennemmän vastinetta - ja koirakin tykkää kun ei koko aina tarvitse sitä vetää kiireen takia !

    • työonratkaisu

      Varkauden mielenterveyspalveluihin on saatava enemmän rahaa ja resursseja.Enemmän työkuntoutusta.Mt keissit on saatava ulos koloistaan ja elämään kiinni.Nyt meillä kaikenmaailman kaistapäät vaeltavat lähikauppoihin pilleripöhnässä.Osa hautautuu elävältä asuntoihinsa,kuten tuo mamuvastainen vapaamuurarivihaaja.

      • villeveeti

        Työ on ratkaisu moneen ongelmaan, Jos olisi töitä mahdollisimman monelle, niin monilta ongelmilta säästyttäisiin. Toimettoma oleminen, siis joutenolo johtaa moniin ongelmiin. Ihminen, koulut käynyt vailla työtä, se turhauttaa.

        Jos perusongelmien syitä, kuten työttömyyttä ei pystytä ratkaisemaan, niin sitten on lisättävä rahaa mielenterveyspalveluihin ja moniin muihin palveluihin ja tukiaisiin.

        Jos joku kuvittelee, että mamuvastaisuus ratkaisee ongelmia, niin sanoisin, että siinä pahasti erehtyy. Mikään vastakkaisuus, tai vastakkainasettelu, ja syyttely ei tuo ratkaisua ongelmiin. Vaan, tosiasiat on myönnettävä ja siltä pohjalta lähdettävä, oli ongelma mikä tahansa. Mutta se vaatiikin yhteistyökykyä ja rakentavaa keskustelua.


      • harjoittelijanveli

        Ei esim urheilijat tarvitse työtä kun harjoittelevat
        - eikä muusikoilla ole aikaa tehdä työtä kun harjoittelevat !

        Siis keille on työ nykyään tarkoitettu ?


    • fyhrernon

      Yli 50vuotiaat muualle. Ovat jo vanhoja. Heistä ei ole kuin haittaa.

      • EläkeläistenValtakunta

        Ei jäisi kovin montaa asukasta jäljelle


    • SappaanHeitto

      Varkaus voisi alkaa viettämää joitain TEEMA VIIKKOJA kesäisin !

      Eri aiheita varmaan löytyy kunhan saadaan sana leviämään että nyt on ainutlaatuinen tilaisuus tavata ja nähdä ekaa kertaa Varkaudessa !

    • tyrarytkyy

      Turhat laskuttajat pellolle perseitään levittämästä toimistoista. Palkata yksi hyvä hoitamaan asiat. Joku nuori näppärä.

    • ekisutinen

      Karkottaisin juopot työtä vieroksuvat vaikka Afganistaniin ja tilalle 30.000 salkseaa vahvaa raitista arabimiestä, turvapaikanhakijaa tilalle. Uskon 100% että Warkaus lähtisi uuteen nousuun.

      • yötyömaa

        Eikö uskonto kiellä heiltä työntekemisen ?

        Aika harvan olen nähnyt työmailla taikka yleensäkin töissä !


      • PliisVitonen

        Kummilta ? ... ne jotka nuokkuvat penkeillä vai ne jotka kulkevat sandaaleissa ?


    • mukavakivaa

      Kylläpä olisi huseeraajalla kova työ pitää arabit ruodussa työmailla ja voisk hymykin hyytyä kun ei tiedä missä vaiheessa vasara tippuisi "vahingassa"" päähän

    • KEppol

      Nukettaisin maantasalle.

    • peliliike

      Varkaus voisi kiillottaa mainettaa nuivana, isänmaallisena kaupunkina ja olla vastaanottamatta pakolaisia missään muodossa! Työtä tekevät maahanmuuttajat tervetuloa! Mutta nämä joita on tuhansia tunkenut maahan viime viikkoina, ei kiitos!!

      Varmasti varkaus kiinnostaisi esim. lapsiperheitä jotka elää pelon alla nykyisen maahantulon takia ja mielii pois nykyisestä asuinpaikastaa. Esim. hesalainen rivarin omistava perhe muuttaa varkauteen, niin sillä hinnalla saa jo OKT täältä ja kesämökin naapurikunnasta.
      Hoi, tätä saa käyttää!!

      Varkaus voi vielä säästyä tältä:

      http://www.satakunnankansa.fi/Satakunta/1195007843574/artikkeli/porilaisen lenkkeilijatyton murhaajalle elinkautinen.html

      http://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/14-vuotias-tytto-raiskattiin-kempeleessa-kaksi-otettu-kiinni/713129/

      http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/il-toinen-kauhea-raiskaustapaus-14-vuotias-tytto-raiskattu-pietarsaaressa/5577534

      • Varkaus voisi houkutella noita japanilaisia Varkauteen, niillähän on aina työpaikat tai firmat pystyssä kun Suomeen tulevat. Sulla ois kyllä hyvä ajatus tuossa, olisi Suomessakin yksi paikka missä ei tarvitse pelätä noita pakolaisia. Asukaslukukin voisi nousta kun ihmiset muuttaa varkauteen turvalliseen ympäristöön. Ajatuksena hauska, todellisuudessa epärealistinen.


    • beethooven

      Matkailua lisää. Jotakin tapahtumia voisi yrittää kyllä järjestää kesäaikaan. Toki voi yrittää houkutella yrittäjiä jollakin konstilla. Järjestää koulutusta tuleville työntekijöille jne. Ei ajatus niin mahdoton ole tänä tietoteknisenä aikana? Jolloin ihan aina ei paikkakunta ole niin kovin ratkaiseva vaan työntekijöiden motivoituneisuus pikemminkin sekä alueen infrakstuura ym. seikat.

    • Kesäisin voisi toimia hyvinkin ravintola-lautta joka pörrää kesäpäivinä Varkauden rantoja ja kanavia pitkin edestakaisin. Siinä näkyisi hyvin Varkautta vesistöjen kautta. Idea tuli mieleen kun Turussa on vastaava Jokirosvo-lautta.

    • Harmaa on kaupunkikuvakin! Väriä seiniin! Ja demareita vois vähentää...

    • Laulapaimen

      Varkaus voisi ruveta LAULAMAAN ja siten saada kuorot vesien äärelle ja nauttimaan !

      • beethooven

        Siinähän se jo sitten tuli yksi konsti ensi alkuun. Ei muuta kuin pitkät penkit Taulumäelle ja johan rupeaa laulu raikamaan. Etenkin kauniina kesäehtoona vielä hyvinkin.


      • Grammarikin

        Laulaminen on harrastus mitä harrastetaan kaikissa maissa jossa vain ilmat antavat myöden !

        Onko Varkaudessa mitään seuraa jossa laulaminen on jaloin harrastus ?


    • sivustaseuraava-aktiivi

      Kokoomuksessa paskanpuhuminen on harrastus Varkaudessa, Kaupunginjohtaja tukee kokoomuksen valheita, jotta saa pidettyä suurimman puolueen demerit pimennossa ja varsinkin Kedon sit. joka on piikki lihassa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Yritin nainen

      Kaikkeni ettei meidän välille syntyisi mitään. Tiesin jo hyvin alussa että sinä olet minun heikko kohta. Lopulta kuitenk
      Ikävä
      90
      1748
    2. Miksi et voi

      Soittaa tai laittaa viestiä
      Ikävä
      118
      1472
    3. Käärijä jättäytyy pois illan viisufinaalista

      https://www.is.fi/viihde/art-2000010420075.html Voi voi sentään! Kuka nyt Suomen pisteet jakaa. Tosi pölvästiä käytöstä
      Maailman menoa
      110
      985
    4. Iso ikävä sinua nainen

      Aina vain, ei helpota millään. Ainoa varma helpotus olisi se et oltais yhdessä. Mutta se ei sinulle sovi.
      Ikävä
      31
      966
    5. Mistä tykkäät

      Erityisesti kaivattusi olemuksessa
      Ikävä
      45
      822
    6. Kaikkien Vuosien Äitien Äiti

      Huomenna aamulla MTV:ssä vaihteeksi taas linssiluteet Martina ja isällään asuva tytär Vicotria ylistämässä toisiaan . Ai
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      718
    7. Nainen, joskus päivällä kun tulet mieleen

      Olen puuhailemassa jotakin, yhtäkkiä ajattelen sinua, että olisit minun ja pääsisin iloitsemaan läsnäolostani, silloin k
      Ikävä
      30
      691
    8. Nainen, monta kertaa epäilin sinua

      ja koit sen syytöksinä ja ehkä jonkinlaisena vihan tai antipatian osoituksena, etten esim. sietänyt sinua tai oletin sin
      Ikävä
      51
      691
    9. Tunnustan nyt

      Tykkään katsella sua😍
      Ikävä
      32
      666
    10. Hyvää yötä

      Naiselle, joka ikävöi. 🩷
      Ikävä
      25
      623
    Aihe