xp:ssä, rasti on kyseisessä kohdassa käytä nopeaa käyttäjänvaihtoa ja homma on toiminut aiemmin mutta ei nyt enää. Se vain lakkasi yhtääkkiä pelittämästä, nyt pitää kirjautua ulos tilistä ennen kuin toinen käyttäjä pääsee tiliinsä.
Kun klikkaa toisen käyttäjän tilinimeä niin näytössä vain vilahtaa tämän käyttäjän tilinimi yksinään ja palaa samassa hetkessä siihen kohtaan missä on kaikkien käyttäjien tilinimet, no käyttäjiä ei ole kuin 2 mutta mistä tämä voi johtua että ykskaks se lakkasi toimimasta.
Kun klikkaa toisen käyttäjän tilinimeä niin näytössä vain vilahtaa tämän käyttäjän tilinimi yksinään ja palaa samassa hetkessä siihen kohtaan missä on kaikkien käyttäjien tilinimet, no käyttäjiä ei ole kuin 2 mutta mistä tämä voi johtua että ykskaks se lakkasi toimimasta.
Vastaukset 4
Vanhimmat
xp:tä ne on vaihdettu linuksiin....
päällä?
onko täppiä kohdassa, kirjautumis- ja poistumisasetukset "käytä nopeaa käyttäjänvaihtoa"
Se kohta on valittuna kyllä.
siihen kohtaan missä se viimmeksi toimi, mutta siitä ei ollut mitään apua :(