mitä uskaltaa syödä??

ismo

Mitä goassa uskaltaa syödä?tietääkö joku hyviä ruokapaikkoja pohjois-goassa?Ollaan huhtikuussa lähdössä reissuun ja olis kiva etukäteen tietää.Vai pitääkö raahata suomesta säilykkeitä??heh heh
Ettei mahatautia tule......

9

2178

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Käynnyt

      Mahataudit kyllä saat vaikka veisit sinne Jalostajan hernekeittoa evääksi.

      Länsimaisia ruokia salaatteineen ja muine lisukkeineen kannattaa välttää,paikallisissa ruuissa yleensä kaikki kuumennetaan ja ne on muutenkin hyviä,osa kasvisruuista on loistavia.

      Ei vettä eikä jääpaloja mistään muusta kuin pullosta eikä silloinkaan 5L kierrätyspullosta jos et halua vettä joka voi maistua bensalta.

    • on paratiisi

      Oot valinnut väärän kohteen jos pelkäät mahatautia. Itse olen reissanut paljon ja Intiassa olen saanut AINA mahataudin (4 kpl). Muualla ei ole samaa ongelmaa ollut. Ei se kumminkaan reissua ole pilannut kertaakaan, paskomalla siitä pääsee! Ota relasti.:)

    • saranda

      Minä ja poikaystäväni söimme kahden viikon lomallamme lähes kaikkea. Länsimaisia ruokia, intialaisia herkkuja, kiinalaista jne. Söimme myös salaatteja, tosin vain oman hotellin ravintolassa, jossa uskoimme, että kasvikset on huolellisesti huuhdottu. Varsinaista mahatautia ei ollut kummallakaan, mutta koko reissun maha hieman (vain hieman) tavallista löysemmällä ja ulostamisen tarve useammin. Ei haitannut matkaa mitenkään.

      Käsihygieniasta on Goassa huolehdittava hyvin. Savetit mukaan ja ehkä myös käsien desifiointigeeli (saa myös Goasta). Maitohappobakteereita otimme Suomesta mukaan ja söimme niitä aamuin illoin.

      Jos mahatauti Goassa kuitenkin yllättää, siihen ei auta Suomesta mukaan varatut lääkkeet, esim. hiilitabletit. Goan bakteerikanta on niin erilainen, että pitää olla paikalliset lääkkeet. Lääkärin voi kutsua hotellille, maksaa alle 20€. Hän määrää lääkkeet. Tai sitten suoraan voi kysyä apteekistakin lääkkeitä. Myyvät myös ilman reseptiä.

      Pohjois-Goassa Galangutessa on vieri vieressä ruokapaikkoja, varsinkin rannalla ja kylän pääkadun varressa. Valitsimme aina semmoisen mikä näytti hyvältä ja siistiltä tai pyysimme taksikuskia viemään meidät johonkin. Emme pettyneet kertaakaan.

      Hyviä olivat ainakin Oseanic (pääkadun varressa), Sea Shell Inn ja Little Italy (olivat vähän kauempana, pyydä taksikuskia viemään) sekä Sousa Lobo (rannalla). Muita nimiä en muista, mutta olihan niitä.

    • tahansa

      Itse söin Goalla lähes kaikkea, salaattiakin loman loppupuolella, eikä tullut mitään mahatautia. Paikallisissa rantakuppiloissa oli mielestäni parasta ruokaa. Niissä se ruoka on myös hyvin kuumennettua, tuoretta ja ah niin maukasta, turvallista syötävää.

      Ruokapaikkoja siellä riittää joka lähtöön, kokeile rohkeasti kaikkea. Tylsimpiä ruokia kyllä minun mielestäni sai eurooppalaisista paikoista. Eihän ne maistu millekään ja olivat paljon kalliimpiakin. Eivät hintansa väärtejä.

      Vettä ehdottomasti pullosta. Ja osta Suomesta mukaan pullo tai pari käsien desinfiointi ainetta. Saat apteekista. Sitä levität käsiin aina ennen kuin panet mitään suuhun. Imodiumia otin parina päivänä, kun maha alkoi vähän murisemaan. Niin ja maitohappotabletteja aloin syömään jo Suomessa ennen reissua. Mutta tosiaan ei tullu mitään tauteja.

      Kaverini sain vähän vatsanväänteitä ja kävi paikallisesta apteekista hakemassa siihen rohtoja. Kolmea erilaista lääkettä sai ja hinta n. 2 euroa. Vaivat olivat poissa seuraavana päivänä. Suosittelen.

      Nestettä pitää nauttia paljon. Liian vähäinen nesteen saanti voi myös aiheuttaa vatsavaivoja. Pulloveden lisäksi joimme lassia, fresh lime soodaa ja Kingfisherin olutta - joka päivä ja missä vain.

      Huoletta siis menoksi vain. Ja nauti matkastasi ja Goan antimista.

    • Ismo

      Kiitoksia kaikille vastaajille!
      Tässä nyt sitten vaan lomaa ja lämmintä odottelemaan.Lämmintä näyttää piisaavan,mitä olen netistä säätietoja seurannut :-)

    • Matilda2

      Sieltä saat ihan hyvää ruokaa, hiekkakuppiloista hienompiin ja marketistakin löytyy naposteltavaa ja tuoretta leipää leipomoista. Saat ihan normaalia ruokaa pizzoista, makaroneista liha/kalaruokiin. Kaikissa on menuut, joista voit valita välipalaa tai tuhdimpaa ruokaa.

    • Nimetön

      Tultiin viikko takaperin ja syötiin rantaravintoloissa,katuravintoloissa ja missä milloinkin. Aamulla tilkka konjakkia ja maitohappobakteeritapletti ( olikohan se noin pitkä sen nimi) joka tapauksessa ei mitään vaivoja.

      • Käynnyt

        Ollut suurempia vaivoja,yhtenä yönä vain maha kuralla ja matkan jälkeen todettu vatsabakteeritartunta,puolet hotellista olikin sitten enemmän ja vähemmän kipeänä,paras melkein koko loman että kannattaa todellakin varoa.


    • kokenut

      No jos oot kova rukiisen ystävä, niin ota paketti ruisnäkkäriä mukaan. Muuten voi syödä mitä tahansa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      101
      1497
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1154
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      84
      1064
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      976
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      573
      942
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      877
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      822
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      654
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      630
    Aihe