Pitäisikö Mannisen...

lopettaa...

jo vähitellen? Kannattaako tähdätä enää Sapporon MM- kisoihin 2007, tulee vain lisää pahaa mieltä.
Ei tuottanut tänään 15. henkilökohtainen arvokisastarttikaan mitalia eikä edes kelpo sijoitusta. On tuskallista kuunnella noita kisojen jälkeisiä pitkiä lauseita sisältäviä jorinoita. Tietenkin nyt sotki suunnitelmia lentsu, mutta aina tuntuu jotakin mutkaa matkaan löytyvän. Olisi Mannisenkin viisainta kertoa suoraan, että hänestä ei ole suurten kisojen menestyjäksi ja piste. Silloin helpottaisi kaikkia osapuolia. Kyllä tuo 15 kisaa, joiden sijoituskeskiarvo on jotain yhdeksäs, puhuu tylyä kieltään, Mannisen pitäisi vai rohkeasti lausua ääneen kaikkien näkemä asia. Suorastaan yllättävän hyvin häntä on jaksettu kannustaa, vaikka moni on huomannut jo aikaa sitten miehen arvokisaluuseriksi. Minäkin naiviuttani uskoin vielä avauskisaan asti - sinivalkoiset lasit silmilläni.

Ps. Kaikesta huolimatta ja ehkä juuri sen takia kaikkea hyvää Hannu Manniselle kaikilla sektoreilla. Varmaankin Manninen voittaa heti olympialaisten jälkeisen maailman cupin kisan.

6

1043

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • moderatoratto

      Hyvinhän Hannu menestyy. Mua ei harmita yhtään. On erittäin järkevää säästellä olympialaissa voimiaan maailman cupin tosikoitoksia varten. Olympialsissa ei jaeta rahaa. Cupissa sitä saa ja raha on urheilussa tärkeintä.

      • ja himmeimmistä...

        vähemmän. Uskomaton oli tuo puheenvuorosi. Todella "järkevän" näköistä on Mannisen rimpuilu arvokisoissa. Yhdistetty on pieni laji, jossa maksetaan cupissa heikonlaisesti.


      • siis oma maa..
        ja himmeimmistä... kirjoitti:

        vähemmän. Uskomaton oli tuo puheenvuorosi. Todella "järkevän" näköistä on Mannisen rimpuilu arvokisoissa. Yhdistetty on pieni laji, jossa maksetaan cupissa heikonlaisesti.

        maksaa. Eli huomattavasti parempi liksa olympiakullasta olisi tullut kuin cupin kisan voitosta, josta saa ehkä about 7000 euroa.


      • palkinnoksi
        ja himmeimmistä... kirjoitti:

        vähemmän. Uskomaton oli tuo puheenvuorosi. Todella "järkevän" näköistä on Mannisen rimpuilu arvokisoissa. Yhdistetty on pieni laji, jossa maksetaan cupissa heikonlaisesti.

        Järjestäjät antavat vain lätkän, ei muuta. Cupissa järjestäjät maksavat voittajalle kymmeniä tuhansia. Kansallisten organisaatioiden veronmaksajilta rosvoamat lahjusrahat ovat sitten asia erikseen.

        ps.

        on hyvä, että on muitakin mielipiteitä kuin urheiluhullujen itkuinen narina. Raha on ihmisen mitta. Muuta arvoa ihmisellä ei ole. On erittäin älykstä, että Manninen säästää voimansa cupiin.


    • **kun**

      Hannu voittaa maailman cupin taas tänä talvena? Sitten kun Suomessa on neljä parempaa yhdistetyn miestä kuin hän, ehkä on syytä harkita.
      Hannun kannattaisi välillä siirtyä vahvistamaan meidän surkeita mieshiihtäjiä, että selvittäisiin joskus viestissäkin edes kuuden parhaan joukkoon Luulenpä, että terveenä ollessa Hannu olisi päihittänyt nämä Similät ja Ohtoset kympin lenkillä.

    • lits

      toivottavasti ei lopeta pitkään aikaan. hyvinhän manninen menestyy, mutta eihän sitä joka kerta voi voittaa... ettei voi katsoa vain olympia ja mm tuloksia..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      20
      1283
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1272
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1186
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1184
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1163
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1161
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1147
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1144
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1129
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe