´Kaupan kassa´

´Noora´

Olin töissä viimeisiä vuorojani pienessä lähikaupassa. Raskaus oli jo pitkällä ja sairasloma alkaisi helpotuksekseni pian. Ei ollut oikein mitään mitä olisi ollut helppo päivän aikana tehdä. Kaikki otti selkään.

Kuuma kesä ei auttanut tilannetta yhtään. Vaaleat kutrini olin nostanut ylös kiinni. Olin huomannut kyllä miesten katseet tisseilläni jotka olivat kasvaneet melkoisesti terhakasta Bstä. Miehet saivat hyvät katselupaikat istuessani kassalla.

Viimeinen 10 minuuttinen alkoi ja työkaverini tuli tekemään ostoksensa ennen sulkemista. Olin jo ajatuksissani kotona kun huomasin kesäapulaisemme vilkuilevan kaula- aukkooni. Saana oli ollut meillä jo pari kuukautta töissä ja oli todella reipas ja iloinen 18- vuotias opiskelijatyttö.

Oudosti tunsin kiihottuvani tuon viattoman ja kauniin tytön mielenkiinnosta tissejäni kohtaan.
Työaika loppui ja olimme vaihtamassa vaatteita pukuhuoneessa. Katselin Saanaa sivusilmällä ja tyttö oli todella hyvässä kunnossa.
"Olet ilmeisesti himourheilija, vartalostasi päätellen?" Saana katsoi minua hetken ja sanoi harrastavansa voimistelua.

Jatkoin riisumistani, puin ohuen mekon ja tungin ahdistavat rintsikat laukkuuni. Istahdin alas penkille ja hieroin kipeitä jalkojani huokaillen.
"Asutko kaukana?", Saana tiedusteli.
Kotimatkaa oli pari kilsaa, joten sain kyydin kotiin.

Huomasin mekkoni laskeutuneen alas reisilläni tytön katsellessa minuun ajoittain. Olin hyvännäköinen kasvaneesta mahastani huolimatta. Olin muuten pysynyt hoikkana ja suhteettoman isot tissini herättivät huomiota näköjään muissakin kuin miehissä. Pitkät jalkani antoivat hyvän näyn Saanalle.

"Tuletko iltaa istumaan? Olen koko viikon yksin.", kysyin Saanalta.
Saana ajoi autonsa ruutuumme ja suuntasimme kohti A- rappua.

Saana siirtyi kehotuksestani keittiöön ja jääkaapille hakemaan kylmän siiderin minun siirtyessäni makuuhuoneeseeni. Otin pikkuhousut pois ja heitin ne sängylle samalla etsien uusia tilalle. Kaikki näyttivät yhtä huonoilta vaihtoehdoilta tässä kuumuudessa ja Saanan huudellessa minua ajatukseni katkesi.

Keittiössä Saana oli kaatanut minulle kylmää omenamehua isoon lasiin ja pyysi olohuoneeseen. Istuin tuolille ja tunsin Saanan kädet niskallani ihanasti hieroen.
"Saisinpa näin hyvää hierontaa joka päivä.", sanoin Saanalle.
"Viikon verran voisit saadakin..", Saana vihjasi.

Saana sanoi siiderin nousevan päähän ja laittoi juoman sivuun. Maistoin pienen kulauksen ja tunsin aallon menevän lävitseni.
"Ihanan rentouttavaa...mentäiskö saunaan vai odottaako sua joku kotiin?", kysyin tytöltä.

Sauna oli lämmennyt ja siirryimme makkariini. Saana huomasi pikkarini sängyllä ja jatkoin kuin en olisi huomannut tytön reaktiota. Annoin Saanalle pyyhkeen hänen ollessaan jo alasti. Vartalo oli tiukka ja b- kupin tissit täydensivät urheilijavartaloa.
"Sulla on kylä kaunis vartalo. Onneksi mieheni ei ole paikalla.."
"Ei kuule sunkaan vartalossa ole valittamista.", Saana sanoi iloisesti.

Pääsimme lauteille suihkumärkinä ja pyysin lupaa saada oikaista jalkani Saanan viereen. Saana otti jalkani käsittelyynsä ja alkoi ihanan hieronnan joka tuntui koko vartalossa.
"Voi luoja kuinka ihanaa..."

Vaativat kädet hieroivat nyt pohkeita ja olo oli entistä taivaallisempi. Hehkuin varmaan täysin punaisena siirtyessämme suihkuun ja vilvoittelemaan.

Tulimme takaisin makuuhuoneeseen pestyinä ja raikkaina. Kehotin Saanaa ottamaan toisenkin siiderin jos maistuisi. Saana suunnisti keittiöön pieni pyyhe yllään ja minä olohuoneeseen. Tv:sta ei oikein tuntunut tulevan mitään, joten otin vartalorasvan käteeni ja olin aikeissa rasvat itseni. Saana oli paikalla ja otti tuubin käteensä.

Saana pyysi minut makuuhuoneeseen ja tottelinkin kiltisti. Tunsin jotenkin kiihottuvani tilanteesta vaikka mitään ei ollut tapahtunutkaan siihen suuntaan.

Saana tönäisi minut leikkisästi selälleni makaamaan sängylle. Tytön kädessä ei ollut enää tuubia. Tyttö tuli ylleni jalat sivuilleni levittäen ja pyyhkeen tiputtaen.

Ihanan lämmin suu otti nännini syleilyyn ja huokaisin raskaasti.
"Siitä on niin kauan..."

Lämmin suu siirtyi alas vatsalleni ja vielä alas häpykummulleni. Kauniisti ajeltu pimpsani ilmeisesti houkutteli tyttöä, koska kieli siirtyi välittömästi klitalleni.
"Saana...älä vain lopeta..."

Tytön kädet hellivät tissejäni josta nautin suunnattomasti. Saana otti lantioni tiukkaan otteeseensa eikä anatanut minulle pakomahdollisuutta ihanasta suusta. Tärisin kauttaaltani tytön kielen liukuessa sisääni.
Sain ihanimman orgasmin mitä koskaan olen kokenut.
Saana kääri meidät peitton ja nukahdimme väsyneinä.

Yöllä heräsin kuumuuteen.

Saana nukkui vieressäni. Alaston kaunis vartalo oli kauniisti valaistuna kesäyönä. Tyttö oli vatsallaan ja tiukka peppu hieman pystyssä jalat hieman levällään.
Suutelin pakaroita tytön liikehtiessä unisena. Paljas pillu tarjoutui tytön levittäessä jalkojaan lisää. Maistelin ensimmäistä kertaa elämässäni naisen pimpsaa ja pidin mausta.

Saana oli jo hereillä ja kääntyi selälleen levittäen haaransa äärimmilleen. Ihailin tytön notkeutta hiljaa ääneen tytön hymähtäessä hymyillen.

Tyttö hieroi vaaleita hiuksiani nuollessani hänen tiukkaa pimpsaansa. Saana pyysi minut selälleni ja asettui päälleni kuusysiin. Sain katseeni alle kauniit pakarat.

Ihana kieli oli jälleen alapäässäni ja liikkui jo paljon rohkeammin. Kiusasin tyttöä sormillani ja kielelläni. Saana alkoi liikkua hallitsemattomammin ja tiesin huipun olevan tulossa.

Saana lopetti nuolemiseni, huokaili ja inisi jo kuuluvammin. Tytön sormi harhaili alapäässäni, kiusaten välillä pimpsaani ja välillä kiusoitellen lähellä anustani. Sain lisää kiihoketta ja ahmin tyttöä suuhuni. Saana alkoi jo huutaa ja tärisi päälläni. Tiukka ote jaloissani tiesin tytön orgasmin tulleen.

Aamu oli ihana myös.

3

10057

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • takkutukka88

      Pidin todellakin tästä tarinasta :) ettet vain itse haaveilisi samasta? ;) tämä meinaan todellakin sai mut kiihottumaan...

    • raskaana oikeasti

      Ihanan kiihottava tarina. Olisipa totta omalla kohdalla!!

    • seksinovelleja

      Olisi ihan lukea lisää raskaan olevan naisen seksinovelleja

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      2177
    3. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      2175
    4. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      2175
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      2174
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      2174
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      2173
    8. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      2173
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      2173
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      2173
    Aihe