green card hakemus hyväksytty

matkalainen

noniin just en ois ikinä uskonut että sitä sitten hyväksyttiin ja sieltä sitten muuten soitettiin mulle henkkoht että lähettävät green cardit meille...mitä mieltä olette tästä ..pitääkö olla varuillaan tästä vai onko tämä ok asia. laitoimme 2005 hakemukset vireille.
onko kellään kokemusta.....pliis kertoisitko!
heh tuli mieleen onko se muuten "pakollinen" asia ns muuttaa usaan kun sen green card saa.voiko sillä esm vain matkustella mielinmäärin usaan iman ns. hankaluuksia..sori mutta sekava mielentilassa ollaan

25

30606

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lahettaa

      Neko lahettaa ne kotiin? Mina luulin etta sen saa vasta amerikassa sen kortin. Ehka ne jonkun paperin lahettaa kuitenkin?
      Mikas siina, kunhan et tyhmyyksissasi mene mitaan maksamaan. Jos rahaa haluavat ovat huijareita.

    • Jenkki

      Kuulostaa tosi omituiselta. Mihin toimititte hakemukset, millaiset ja miten? Minusta melkein tuntuu, että kyseessä on huijaus, mutta pitäisi tietää yksityiskohdat ennen kuin tuon pystyy arvioimaan.

      • matkalainen

        USAFIS Organization

        http://www.usafis.org
        onko tämä muuten laillinen

        tuli vaan mieleen.....
        sain sieltä translation latausohjelma esm


      • tuya

      • hoh hoijaa
        matkalainen kirjoitti:

        USAFIS Organization

        http://www.usafis.org
        onko tämä muuten laillinen

        tuli vaan mieleen.....
        sain sieltä translation latausohjelma esm

        ..Nimittäin pitkittää puhelua joka ei varmaan ihan ilmainen ollut huijareille. Mullekin soitettiin heti perään, kun en laittanut luottokortin numeroa nettisivuille. Kyselivät sitä sitten moneen otteeseen ja vaikka millä tavalla...Pelkästään ensimmäinen numerokin kortista olisi kelvannut sillä näkevät kuulemma heti koneeltaan että voiko kortilla maksaa...Heille kun ovat käyneet tavalliset pankkikortitkin ja visaelectronitkin...Mieshenkilö tarjoutui soittamaan luottoyhtiöönikin tarkistaakseen voiko kortillani maksaa....Tietenkin jos annan sen kortin numeron...Mahtavaa hommaa :O) Kysyin mistä soittaa ja Nykistä sanoi soittavansa ja kun kysyin kansallisuutta niin kuulemma oli kreikkalainen. Lähetti myös sähköpostilla sivun johon kortin numero olisi pitänyt laittaa....ne loput täytettävät sivut ei vissiin olis ollutkaan niin tärkeitä...heh heh...


    • wake up..

      "sieltä sitten muuten soitettiin mulle henkkoht että lähettävät green cardit meille.."

      1) mistähän sulle soitettiin? ensinnäkin, usa:n viisumiviranomaiset eivät soita kenellekään ilmoittaakseen arvonnan tuloksista.

      2) ko. green card arvonnassa EI voita green cardea tyyliin postissa kotiin vaan saat ainoastaan oikeuden anoa sitä. viranomaiset lähettävät sinulle ainoastaan tukun papereita ja lomakkeita ja ohjeet siitä miten toimit hakeaksesi tätä pysyvää oleskelulupaa. syyni on kyllä aikas tarkka ja aikaa vievää. arvonnassa "voittaminen" ei siis takaa sinulle green cardia - ainoastaan oikeuden anoa sitä!!

      3) "onko se muuten "pakollinen" asia ns muuttaa usaan kun sen green card saa.voiko sillä esm vain matkustella mielinmäärin usaan iman ns. hankaluuksia"

      pakkohan ei ole tehdä mitään, mutta green card vanhenee jos olet ollut pois maasta yli 6 kk. green card ei siis ole elinikäinen, kun sen kerran on saanut. se sisältää myös ehtoja ja sääntöjä jotka on täytettävä.
      usaanhan voi matkustella mielin määrin ilman green cardiakin, jos on ns. nuhteeton ja kunnon kansalainen, ja jos matka kestää alle 90 päivää. jos et siis aio muuttaa ja työskennellä pysyvästi usa:ssa, mihin silloin tarvitset green cardia?

      4) jos sait mainitsemasi puhelun joltain hakemuksia kyhäävältä agentilta, joka vakuttaa sinulle, että "pientä" korvausta vastaan kolahtaa green card postiluukusta ja sen jälkeen unelmien elämä odottaa usa:ssa - niin viimeistään silloin olis aika herätä unesta!

    • Kaikenlaista

      Ota ihmeessa yhteytta Amerikan lahetystoon Helsingissa enen kuin teet mitaan.

      Yheystiedot linkissa http://www.usembassy.fi/visas/visasmain.htm

      Green cardia ei takuulla laheteta postissa, se pitaa noutaa henkilokohtaisesti henkilollisyyden todistamiseksi.

    • Marilyun

      Ei ole Green Cardia hyväksytty. Tuo osoite on huijausta. Eli saat kyllä heittää hyvästit Amerikkaan lähdölle tolta kannalta.
      Joten sekavan mielentilan voit vääntää takaisin normaalille tasolle, tai ehkä hieman häpeälle kun olet tuollaiseen ansaan vajonnut.

    • Jomppe

      ...olet kyllä käsittänyt aivan päin seiniä. Sitäpaitsi vaikka sattuisit voittamaan kortin arvonnassa se ei todellakaan takaa mitään. Nimittäin joudut läpikäymään haastattelun Jenkkien suurlähetystössä jonka jälkeen kortti myönnetään jos läpäiset haastattelun. Sorry vaan.

      Itse arvontaan osallistumista harkinneena tiedän että esim. paperityö mikä täytyy tehdä jotta voi osallistua arvontaan, on aivan valtava urakka valokuvineen, kopioineen ym.

      • tuya

        Tuohon varsinaiseen arvontaanhan osallistutaan nykyisin sähköisesti joten siinä ei tarvita paperisotaa.


      • enya

        Green Card lotteryyn osallistuminen vie about 5 min ja sen voi tehdä netissä. Mutta sitten jos siinä sattuu voittamaan _luvan alkaa hakea green cardia (senhän siinä oikeasti voittaa jos voittaa), alkaa varsinainen paperityö. 10 sentin paksuinen kasa paperia rikosrekisteriotteita ja HIV-testejä myöten pitää toimittaa USAn suurlähetystöön.


    • Pepsimaxffff

      Ei se noin toimi, olet joutunut huijauksen kohteeksi. MItenkä tyhmä on kun tuollaista uskoo?

    • suvituuli

      Otit kai soittajan nimen ja puh. tiedot ylos.
      Nyt kannattaa ottaa yhteytta usa:n suurlahetystoon ja ilmoittaa, etta kyseinen henkilo on sinulle soitellut. Kylla asiat siella selviaa.
      Jos sinulle greencard myonnetaan, se sinun taytyy hakea henk.kohtaisesti usa:n lahetystosta ja todistaa henkilollisyytesi.

      • soittikans

        kuulosti nuorelta arabimieheltä joka soitti ja luultavasti opiskelija tai joku muu hihhuli. taustalta kuului kauhea hälinä.ettei vain olisi ollut bileissä ja rahat loppu. kovasti heitti juttua miten suomalaisena hyvä mahdollisuus saada tämä kortti. empä ollut niin tyhmä että olisin maksanut, viinaan olisi mennyt kumminkin.


      • jjjhhh
        soittikans kirjoitti:

        kuulosti nuorelta arabimieheltä joka soitti ja luultavasti opiskelija tai joku muu hihhuli. taustalta kuului kauhea hälinä.ettei vain olisi ollut bileissä ja rahat loppu. kovasti heitti juttua miten suomalaisena hyvä mahdollisuus saada tämä kortti. empä ollut niin tyhmä että olisin maksanut, viinaan olisi mennyt kumminkin.

        Minulle soitti nainen

        Luulen että melu taisi tulla nauhalta.

        Samoin minulle vakuutettiin, että suomalaisilla on hyvä mahdollisuus voittaa.


      • kallista?
        soittikans kirjoitti:

        kuulosti nuorelta arabimieheltä joka soitti ja luultavasti opiskelija tai joku muu hihhuli. taustalta kuului kauhea hälinä.ettei vain olisi ollut bileissä ja rahat loppu. kovasti heitti juttua miten suomalaisena hyvä mahdollisuus saada tämä kortti. empä ollut niin tyhmä että olisin maksanut, viinaan olisi mennyt kumminkin.

        Tuleeko tollanen ulkomaalta soitettu puhelu kalliiksi? Soitti mulle kans ja pari minuuttia
        meni ennenku ymmärsin huonolla englannilla mitä se meinas ja sanoin ettei kiinnosta.
        Se olis halunnu auttaa hakemusken kanssa koska siinä oli virheitä.


    • Nimetön

      Soitin USA:n suurlähetystöön, ja he totesivat, etteivät ole, eivätkä halua olla ko. organisaation kanssa missään tekemisissä. Tämä yksityinen firma vain melko suuresta rahasta täyttää Green card -hakemuksen puolestasi. Sen käyttö ei mitenkään muuten lisää mahdollisuuksiasi voittaa tässä arvonnassa. Siis suurlähetystön kautta on se oikea hakureitti.

      Minullekin sieltä on soitettu kaksi kertaa, ja patistettu maksamaan. Ilmoitin ottavani yhteyttä paikalliseen suurlähetystöön, mistä he eivät tietenkään pitäneet.

      • Green

        Green Card ei maksa mitään. Jos joku vaatii rahaa niin kyseessä on välitystoimisto.


      • 8_kertaa_yrittänyt
        Green kirjoitti:

        Green Card ei maksa mitään. Jos joku vaatii rahaa niin kyseessä on välitystoimisto.

        Hyvä nyrkkisääntö huijareiden tunnistamiseksi on osoitteen loppuosa. Ainoa virallinen ja muuten ilmainen osoite on .GOV -loppuinen. Siis kaikki .com ja .org, yms. ovat "palveluita", jotka ehkä täyttävät rahaa vastaan ilmaisen hakemuksen puolestasi ja tuskin tekevät edes sitä. Siis täyttä kusetusta. Suomalainen ei tarvitse apua www-lomakkeen täyttöön, jossa kysytään nimi ja osoite ja syntymäpaikka.

        Tässä osoite: http://travel.state.gov/visa/immigrants/types/types_1318.html

        Jos flaxi käy, tulee keväällä kirje postissa ohjeineen, jolla valmistaudutaan haastatteluun suurlähetystössä. Tuo valmistelu vaatii valtavan paperisodan ja maksaa jonkun verran. Jos sitten haastattelu menee hyvin ja kriteerit täyttyy, saat tilapäisen kortin ja sinetöidyn kirjeen, joiden kanssa sinun pitää ilmoittautua USA:n rajalla 6 kk sisällä myöntämisestä.


    • Supukas

      Kokeilin lähettää Internetissä
      hakemusta ja sain melkein heti
      puhelinsoiton nimettömältä.

      Kun jätin täyttämättä kohdan,
      jossa olisi pitänyt olla kortin
      numero, jolla olisi tehty
      rahasiirrot, sain aikamoisen
      kauan kestävän soiton.

      Luottokorttitietojahan ei saa
      antaa puhelimitse. Pankin
      ohje.

      Samoin ei ollut verotuksesta mitään.
      Suuressa monen sadan dollarin
      summassa pitäisi olla vero.

      Auto ja asunto olisi hyvä olla
      lähdettäessä USAan jo
      maasta lähtiessä.

      Olisi kyllä kiva lähteä, mutta
      koti-ikävä saattaa yllättää.

      • Ajan tuhlausta

        Olet törmännyt yhteen lukuisista huijaussivustoista.

        Ainoa oikea sivu on http://www.dvlottery.state.gov/.

        Seuraava arvontaan rekisteröitymisaika alkaa lokakuussa 2009.

        Mihinkään muuhun sivustoon ei kannata aikaansa tuhlata eikä mitään hakemusta täyttää.


      • miullekkin
        Ajan tuhlausta kirjoitti:

        Olet törmännyt yhteen lukuisista huijaussivustoista.

        Ainoa oikea sivu on http://www.dvlottery.state.gov/.

        Seuraava arvontaan rekisteröitymisaika alkaa lokakuussa 2009.

        Mihinkään muuhun sivustoon ei kannata aikaansa tuhlata eikä mitään hakemusta täyttää.

        puhelun kun käväisin sivulla usafis.org tai voi olla com... Yrittivät kauniisti kehua ja tyrkyttää tuota kun olen niiiin valittujen listalla eikä maksaisi kun 420e varaus lentolippua varten. Luonnollisesti en maksanut enkä antanut mitn numeroa heille vaan yritin väkisin päästä puhelusta eroon kun tuli mieleen heidän pitkittäessä puhelua että mahtoivatkohan saada puhelinlaskun kautta multa sievoisen summan. Tiedä häntä. Tosissaan tämäkin tarina meni kokonaisuudessaan samoin kuin useimmat tällä sivulla.


      • jebujee
        miullekkin kirjoitti:

        puhelun kun käväisin sivulla usafis.org tai voi olla com... Yrittivät kauniisti kehua ja tyrkyttää tuota kun olen niiiin valittujen listalla eikä maksaisi kun 420e varaus lentolippua varten. Luonnollisesti en maksanut enkä antanut mitn numeroa heille vaan yritin väkisin päästä puhelusta eroon kun tuli mieleen heidän pitkittäessä puhelua että mahtoivatkohan saada puhelinlaskun kautta multa sievoisen summan. Tiedä häntä. Tosissaan tämäkin tarina meni kokonaisuudessaan samoin kuin useimmat tällä sivulla.

        Katkase puhelu? Luuri korvaan?

        Mulle soitettiin kans, ja kaverin aksentista päätellen heti haiskahti epäilyttävältä.
        Aattelin sitten reenata englantia sen jannun kanssa ja katsoa mihin se menee.
        Loppuvaiheessa kyseli Visaa ja 199 euroa neljän vuoden "arvontamaksuja" :D.
        Löin luurin korvaan ja soitti heti perään uudestaan mutta en vastannut.
        Kaikenlaisia...


    • jjjjhhgfd

      Voiko tuohon lottoon osallistua monta kertaa eli jos vaikka ekalla kerralla ei onnistu niin voiko parin vuoden päästä yrittää uudestaan?

      • xo

        Green Card-lottoon voi osallistua joka vuosi, ja kuten yllä on mainittu, ainoa oikea paikka osallistua on:

        http://www.dvlottery.state.gov/.

        - osallistuminen tapahtuu sähköisesti, eikä maksa mitään.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      342
      3514
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      229
      2146
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1692
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      5
      1577
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      85
      1414
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      291
      1297
    7. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1131
    8. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      83
      1131
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      86
      1117
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      966
    Aihe