Pelihimo

Anja

Minun miehelläni on erittäin huono peliriippuvuus jo kymmenen vuoden ajan.Hän saatta ottaa velkaa ystäviltä,sukulaisilta,keneltä tahansa,eikä maksa takaisin.Maksamattomien laskujen takia menivät myös luottotiedot ja tuli ulosotto.Täälläkin hetkellä hän voi pelata jopa neljätoista tuntia Helsingin Casinossa peräkkäin.Olen nähnyt nälkää, ollut kokonaan rahaton ja hermoromahduksen partaalla useiden vuosien aikana.Hän on myös tyhjentänyt minun tilin useita kertoja ja pelannut koko palkan.Meillä on kolme lasta ja asumuserosta ei enää olisi apua, ollaan kokeiltu sitäkin.Olisiko mahdollisesti hypnoosista hänelle apua?Olisiko kenties syy riippuvuuteen myös hänen vanhempien alkoholismi?
Terveisin Anja

7

571

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tsempit

      Hei Anja! Kysyitpä nyt hieman oudosta osoitteesta neuvoa. Jos täältä kysyt niin saatat saada neuvoksi kääntyä vaihtoehtoihoidantaa tarjoavan Sofianovan, SHY:n tai H-liiton hypnootikkojen puoleen, Hypnologian keskustelu- tai neuvontapalstalle tai ties minne... Kannattaa olla kriittinen! Otapa Anja yhteyttä vaikkapa näihin nettisaitteihin:
      Tohtori.fi, verkkoklinikka.fi tai Tukiasema, Päihdelinkki. Jos päädyt hypnoositerapiaan niin selvitä Terhikki-rekisteristä (www.teo.fi) terapeutin laillistus. Ihan varmuuden vuoksi.

      Tsemppiä pätevän avun etsimiseen - löydät sitä kyllä. Mutta et täältä.

      • Että meillä on

        Täällä oma poliisi, joka arvostelee ja tietää kaikesta kaiken? Jokainen tietenkin tekee omat päätöksenäs ja johtopäätöksesnä tuosta ja jättää tietenkin omaan arvoonsa............

        Ei muuta kuin politiikkaan reippaasti sinusta on ainesta!


    • Samadhi

      Hei Anja!

      Kyllä hypnoosista on apua kaikkiin riippivuuksiin, kuten alkoholi- tupakka. peli- ym.

      Edellytyksenä kuitenkin on, että miehesi itse asennoituu riippuvuuteensa vakavasti ja haluaa vilpittömästi siitä vapautua. Ilman hänen aktiivista osallistumista se ei onnistu. Asiantuntevaa apua saat esimerkiksi Tieteellisen hypnoosin tai Shy:n sivuilta. Sen sijaan yksittäisiä "mestasrihypnotisoijia" on syytä varoa. On huonoja kokemuksia.

      Tsemppiä sinulle ja voimia jaksamiseen
      Leksa

    • qaww

      Saako hypnoosista apua aikaongelmaan ??? Kuka tietää..

    • ased

      "Edellytyksenä kuitenkin on, että miehesi itse asennoituu riippuvuuteensa vakavasti ja haluaa vilpittömästi siitä vapautua. Ilman hänen aktiivista osallistumista se ei onnistu. Asiantuntevaa apua saat esimerkiksi Tieteellisen hypnoosin tai Shy:n sivuilta. Sen sijaan yksittäisiä "mestasrihypnotisoijia" on syytä varoa. On huonoja kokemuksia. "

      Miksi täällä mainostetaan. Kaikki tietää nyt jo shy:n maineen. Koko hypnoosi on kadonnut sieltä. On vain kaiken maailman energia- ja enkelijuttuja

      Jo entinen

    • liian pitkälle

      Kyllä on mennyt pelaaminen jo liian pitkälle kun velkaantunut ja tyhjentänyt sun tilisikin.Mikseipä hypnoosi vois vaikuttaa tuossakin tapauksessa.Omaa tahtoa tietenkin vaatii.

    • penahypno

      Milläs maksaa hypnoosikäisttelynsä? Tuskin tulee vaikka eukko varaisi ajan. Itse en ainakaan ota vastaanotolle peliongelmaisia, elleivät maksa pankkiin etukäteen.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2605
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2223
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1927
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1661
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1655
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1616
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      35
      1589
    8. 89
      1530
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      116
      1403
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe