Miten kertoa

vanhemmille?

Vähän tyhmä kysymys teijän mielestä, mut miten mä kerron mun vanhemmille et mul on tyttöystävä? (Ollaan molemmat n.16v.) Mul ei oo ikinä ennen ollu tyttöystävää, mut nyt ehkä ois jonkinlainen, ja vanhemmat varmaan rupeis jotain vittuileen mulle. En tiiä. Se ois vaan niin helvetin kivuliasta kertoo niille et mul on tyttöystävä.
Ja sit se pitää varmaan (tietty) kutsuu nähtäväks mun vanhemmille, nii ei juma oikeesti!! Ja sit mutsi rupee saarnaa miten tärkeetä koulu on nyt jne eikä sun ikäsillä yleensä oo tyttöystäviä (todellakin on!!) Ja sit viel ku mun isoveljellä, 25v, oo ikinä ollu tyttöystävää, nii vanhemmat ihmettelee et miten mulla sit on. Vittu mitä tuskaa siitki tulee!!
Ja, eihän sitä aina leffaan voi mennä, nii se pitää varmaan kutsuu meille. Ja sitte mun mutsi ryntää huoneeseen just ku me vaik suudellaan tai jotain muuta.
Miten mä siis kerron vanhemmille et mul on tyttöystävä?
Ottakaa kantaa tohon koko tekstiin!
Oliks kellään samanlaista ongelmia vanhempien kanssa ennen ku rupesitte seurustelee oikeen kunnolla?

13

5454

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Äiti

      Itse olen 16 v tytön äiti ja tiedän varsin hyvin että sen ikäisillä on jo tyttö- ja poikaystävät. Oma tyttäreni on tuonut jo kaksi poikaystäväänsä kotiin näytille. Hän ei ole mitenkään etukäteen virallisesti asiasta minulle kertonut, koska tyttäreni on aina saanut tuoda kavereita kotiin niin totta kai myös poikakaverin. Hän on vain ehkä puolihuolimattomasti sanonut ai niin Juha tulee kohta meille, tai ovikello on vain soinut ja poikakaveri on tullut sisään. Ei siitä koskaan mitään numeroa ole tehty, ja minulle on itsestään selvää että en mene tyttöni huoneeseen kun hänellä on siellä ystäviä. Jos jostain syystä on pakko mennä koputan ja odotan vastausta ennen sisään menoa. Koitappa samaa ihan rentoa systeemiä, eiköhän vanhempasi ymmärrä asian.

    • emem

      Kannattas tuoda se kotiin samallalailla ku se olis joku sun frendi eli siis just niinku toi äiti opasti. En oo vielä koskaan tyttökaveria kotiin tuonu enkä kyllä vähään aikaan tuokaan. Oon joskus ajatellu, että olisko parempi että ne näkis tän tytön mun kanssa ikään kuin vahingossa esim. jossain kaupassa. Sitte ne tietäs odottaa sitä, eikä se olis niille niin jännää ja ihmeellistä ku ne olis jo nähny tän tytön.

    • LiON

      Riippuu ihan susta itestä, että haluatko kertoo etukäteen, että tyttöystäväni on tulossa kylään. Ehkä se ois ihan hyvä, jos ei veljelläsi oo ollu tyttöystäviä, niin porukkasi ei oo niin tottuneita asiaan. Mutta toki käy myös, että tulet vaan kotiin tyttösi kanssa, ihan niinku kenen tahansa kaverin. Jos vanhempasi alkaa juosta huoneessasi sillon, niin siitä kannattaa heille vaan suoraan sanoa. Niin määki tein ja toiseksi, ei porukkani kehtaa tulla sisään, häpeäisivät varmaan ite enemmän, jos yllättäisivät jostain :) Onnea matkaan!

    • tyttö**

      Äiti ei katsoisi hyvällä seurusteluani.Hänen mielestään minun tulee keskittyä kouluun.Tavallaan äiti on oikeassa.Ja niin aion tehdäkin.Mutta jos tapaan pojan, josta pidän paljon suostuttelisin äidinkin pitämään hänestä.Sillä minulla on hyvä arvostelukyky miesten suhteen.

    • Milja

      Seurusteltiin yli vuos mun kundikaverin kanssa ennenkun meiän porukat rupes hyväksyyn ajatuksen. Kun kuustoista vuotiaiden ei kuulemma kuulu vielä seurustella jne.jne. Vuoden jälkeen ne suostu siihen et se kundi tuli meille. Isä siinä lähinnä hankas vastaan... ja hankaa edelleen... (kohta 2.v oltu yhessä). Koskaan ei olla oltu yötä yhessä (luvallisesti). Eli ei kaikilla oo elämä niin vapaata kun yleisesti luullaan. Ja uskon että mun kaltasia on monia. Onneks mun poikakaverin porukat on sit mitä on ja me lojutaan aina niillä...
      Kohta oon 18 ja sit mä takuulla teen ihan mitä lystään.
      Joskus on vaan kestettävä pienet "hidasteet" rakkaudessa, en oo erityisen katkera kuitenkaan koska meillä menee ja on koko ajan menny kaikesta huolimatta aivan loistavasti. Ei siihen rakkauteen yhteistä sänkyä ja öitä tartte, ei edes seksiin. Rakkaus on paljon muutakin :)

    • Full Moon

      Mulla oli eka poikaystävä 14.vee, ja sillon jos oisin sanonu et kävin mun poikaystävän kotona aina,joka oli sillon 17.vee,ni se ois järkyttyny!Mut mä kävin sen luona sit salaa..
      Eikä se sillon ois päästäny välttämättä sitä meille,se kun on niin huolehtivainen.
      Mut nyt ku oon 16.wee,ja mull on poikaystävä joka on 17.wee,ni äiti haluaa välttämättä et se tulee kohta käymään meillä,ja tänään just kerroin sille et mä meen sen luo huomenna,ja se ei ollu milläänsäkään,sano vaan et voi hakee sit ku tarvii,ku se asuu nii kaukana..
      Kerro vaan ihan rohkeesti vanhemmilles,eläkä välitä mitä ne sanoo,jos oikeesti välität siitä tytöstä.Onhan sun kuitenki joskus pakko kertoo jostain tyttöystävästäs vanhemmilles.
      Vaikka kyllä muakin eka vähän arvelutti kertoo mun porukoille,ku olin vielä nii nuorikin,eikä ne saanukaan tietää pitkään aikaan..

    • The Sun86

      Oikeesti... Mä luulin, et oon ainut jolla on sama ongelma... Oon vaan pari kertaa seurustellu, enkä mitenkään vakavasti, niin ei oo tullu tarvetta kertoo vanhemmille... pelkään kyllä sitä päivää, kun pitää tuoda poikakaveri näytille... Arg... mitä mä teen sillon... Ei se kato kaikille just oo niin yksinkertasta sanoo, et seurustelee. Sit porukat voi tulla vainoharhaseks siitä, et ne luulee, et hommaillaan kaikkee, enkä voi olla kaksin sen jätkän kanssa... Ongelmallista... Ja mun vanhemmat vielä luulee kaiken lisäks, et en voi mitenkään olla vielä kiinnostunu jätkistä, joten se vaikeuttaa asioita. Lisäks oon vielä kauheen ujo... Mut tsemppiä sulle!=)

      • homma

        ku sulla ja tolla ekalla kaverilla. Ja me ollaan poikia, ja se on mun mielestä vaikeempi kertoo ku on poika. Jotenki se vaan on silleen. En tiiä miks mut se vaan on silleen. Oon myös 16v. Kohtalontoverita ollaan ;)


    • Full Moon

      Mulla oli eka poikaystävä 14.vee, ja sillon jos oisin sanonu et kävin mun poikaystävän kotona aina,joka oli sillon 17.vee,ni se ois järkyttyny!Mut mä kävin sen luona sit salaa..
      Eikä se sillon ois päästäny välttämättä sitä meille,se kun on niin huolehtivainen.
      Mut nyt ku oon 16.wee,ja mull on poikaystävä joka on 17.wee,ni äiti haluaa välttämättä et se tulee kohta käymään meillä,ja tänään just kerroin sille et mä meen sen luo huomenna,ja se ei ollu milläänsäkään,sano vaan et voi hakee sit ku tarvii,ku se asuu nii kaukana..
      Kerro vaan ihan rohkeesti vanhemmilles,eläkä välitä mitä ne sanoo,jos oikeesti välität siitä tytöstä.Onhan sun kuitenki joskus pakko kertoo jostain tyttöystävästäs vanhemmilles.
      Vaikka kyllä muakin eka vähän arvelutti kertoo mun porukoille,ku olin vielä nii nuorikin,eikä ne saanukaan tietää pitkään aikaan..

    • sama täällä

      Mulla oli kanssa hieman samanlaisia ongelmia. Sitten vaan rohkasin mieleni ja sanoin että huomenna muuten kundini tulee meille. Vanhemmat oli eka vastaan, (olin 16) mut en taipunut vaan toin kaverin meille eikä siinä sitten mitään. Vanhemmat tajus myös sen verran ettei ikinä rynnänny mun huoneeseen esim. kesken suutelu tms. session.. auta armias mikä huuto syntyikään siitä kun oltaisiin haluttu viettää öitä yhessä, siinähän olis voinu vaikka seksiä harrastaa!! Herranjesta.. ;) mutta tähän auttoi yksinkertainen totuus jonka muistin kertoa aina säännöllisin väliajoin: "voi ihan samoja asioita tehä päivälläkin ihan yhtä hyvin kun yöllä" jolloin vanhempani vihdoin tajusivat että he eivät voi määrätä mitä ja missä teemme kundini kanssa. Täytyy silti vielä sanoa, että nyt kun olen kohta 21wee (kundinikin on tosin vaihtunut) on elämä kyllä paljon helpompaa kuin teiniaikoina..

    • jeah baby

      isi kun näki minut ja pojan kulkevan käsikädessä kaupungilla, sanoi pojalle että sillä on haulikko takakontissa. äiti vaan nauro vaikka oli tosi yllättynyt. poika kuitenkin järkytykseltä selvittyään kävi meillä usein. nyt ollaan naimisissa:)

      • Oispaampunusen

        Ois antanu haulikon laulaa vaa.


    • Anonyymi

      miten kerron tyttöystävästä ja oon itekki tyttö😬 ja en haluu et jää salaa äitiltä... MIIIITTEEEENNNN KERROOOONNNNN😖😖😖

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1805
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1514
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1194
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1182
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1114
    Aihe