Sunny Beach hotelli Galab

barca06

Hei!

Onko kenelläkään kokemuksia Sunny Beachin huoneistohotelli Galabista?
Olemme lähdössä perheen kanssa (lapset 10-14 v) ensi heinäkuussa Finnmatkojen matkalle ko hotelliin. Nyt kun olen lukenut näitä erinäisiä matkakertomuksia vähän huolestuttaa alueen yöelämä. Jokaisen hotellin kohdalla suunnilleen mainitaan, että läheisten baarien ja discojen äänet häiritsevät jne. Onko todella näin, että pitää ottaa kuulosuojaimet mukaan, että voi nukkua. Tai vaihtoehtoisesti suunnata 5 kilsan päähän "keskustasta"?
Kertokaa kokemuksistanne, muistakin hotelleista. Elämä ympärillä ei tosiaankaan haittaa, lähinnä huolestuttaa, jos paikka on todella vain nuorille bailaajille, jotka jaksavat bilettää aamu seitsemään...

12

5693

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oli ihan kiva hotelli.en nyt muista minkä matkanjärjestäjän kautta hotelli on mut löytyy varmaan netistä.eikä ko.paikka ole mikään rauhaton.riippuu tietysti siitä milloin sinne menee.me oltiin elokuun lopussa. heinäkuu saattaa olla rauhattomampi

      • tjäreborgilta

        olimme kyseisessä hotellissa 7/04 ja silloin sai ainakin olla korvatulpat ku joka ilta oli elävää musiikkia altaalla.tosin myös huoneemme oli altaalle päin.


    • joskus muinoin käynyt

      SUnny beachilla tuli oltua joskus muinoin 2001 ja nimi Galab oli kovin tuttu vaikka en muista missä olimme (oli pakko tsekata, taisi juuri olla Galab) :)

      Muistaakseni juuri kyseisen hotellin nurkilla ei ole mitään yökerhoa, joka jumpsuttaa yötäpäivää muzakkia. Mutta joka ilta melua (jos se häiritsee, niin kutsukaamme sitä meluksi) aiheuttaa joka ikisen hotellin esiintyjät (niitä on todellakin ihan kaikissa paikoissa). nämä veijarit esiintyvät joka ilta klo 19-21 muistaakseni. ja paketti on joka paikassa sama: mies synassa ja kaksi naista laulamassa covereita..

      tämä loi iloisen festarifiiliksen ja tunnelman nostatuksen illastamaan lähtiessä. uskon, että nukkumisesta ei aiheudu suurempia vaikeuksia klo 22-23 jälkeen

    • Nimetön

      Minä ja kaverimme käytiin Sunny Beachilla viime syksynä. Siihen aikaan oli jo pahin turistikausi ohi. Se voi olla myös syy siihen, että minun mielestäni yöelämä ei ollut ollenkaan häiritsevää.

      Lapsiasi ajatellen haluaisin kuitenkin sanoa pienenen varoituksen sanasen siitä, että rannalla meinasin kävellä enemmän kuin kerran rikkoutuneisiin pulloihin. Joten sandaalit jalkaan, jotta pahoilta vammoilta säästyttäisiin. Kuvittelimme myöskin keräävämme simpukoita rannalta, mutta yli puolet pussista meinasi täyttyä tupakantumpeista..

      Rahan kulutuksesta sen verran, että kahden ensimmäisen päivän aikana kulutimme rahaa saman verran kuin koko loppu loman aikana. Tämä siitä syystä, että rannan tuntumassa kaikki maksaa puolet enemmän kuin muutaman kilometrin päässä "basaari" alueella. Syömistä ajatellen kannattaa jaksaa kävellä n.1km pois rannalta. Siellä on yli puolet halvemmat ruuat!

      Kaiken kaikkiaan todella ihana paikka ja lapsille sieltä löytyy aktiviteetteja paljonkin.

    • kulla

      Olimme 1½ vuotta sitten ko. hotellissa, keskeisellä paikalla, KYLMÄ uima-allas, johon laitetaan klo 18 myrkyt (klooria)lisää, joten uiminen ei suositeltavaa. Melua saattaa kuulua jonkin aikaa musiikista, muttei me siitä välitetty. Lapsemme oli silloin 4 5 vuotiaat, heti pääsi kauppakujille suoraan ovesta. Ei rannalla, mutta sinne oli n. 150m:n matka. Menisin ko. hotelliin uudestaan. Aamiaisella oli tappomeininki-- nopeat syövät hitaat tyyliin... ei mikään erikoinen, mutta riittävä meidän perheelle. Ihan siisti. Neuvoksi: älkää jättäkö postikortteja hotellin respaan postitettavaksi--- ikinä ne eivät perille tulleet.. Vilkkain yöelämä on kauempana tästä hotellista, joten ei huolta, pyytäkää huone takapihan puolelta ei uima-allas puolelta, niin hotellin oma laulanta ei häiritse. Joku transsuartisti lauleskeli klo 22 saakka ja sitten se olikin jo ohi.

      • kulla jatkaa

        joku moitti rantaa, mutta paljon matkustaneena ranta oli yksi lapsiystävällisempiä mitä olen koskaan ollut, siisti ei pahempia roskia ainakaan meidän "galabin" rannalla. Vihjeeksi; ei niitä tupakan tumppeja ole pakko kerätä!! Ruoka on todella hyvää, rannan kebabit valkosipulilla on aivan mainio suorastaan vie kielen mennessään. Halpaa oli, mäkkärikin löytyy, n.½ suomen hintatasosta... silloin..


    • hotelli

      Galab on, varmasti viihdytte. Olen ollut Galabissa 2 kertaa, heinäkuussa -03 ja -05, eikä ole juurikaan moittimista ollut. Toivottavasti otitte Finnmatkoilta kaksion Galabista, niissä nimittäin on tilaa mukavasti. Huoneet ovat ihan peruskamaa ja ne siivotaan joka päivä, aamiainen mukiinmenevä ja allasalue siisti, altaalle kannattaa pyyhe heittää hyvissä ajoin ennen aamiaista jos haluatte hyvät aurinkotuolimestat.
      Paras puoli Galabissa on sen sijainti, joka paikkaan pääsee suht nopeesti kävellenkin. Varmaankin vietätte yhden päivän vesipuistossa, sinnekin on vaan about vartin kävelymatka....
      Hyvää matkaa, toivottavasti viihdytte....

    • Catie83

      Joo, oltiin Galabissa viikko. Joka yö kuului aivan järkyttävä meteli huoneeseen = ei yöunia. Allasalue aivan liian pieni! Aamiainen sanalla sanoen köyhä.
      Lähtöaamuna vietiin kamat respan vieressä olevaan lukittuun huoneeseen lähtöä odottelemaan. Sieltä hävisi laukku, jossa oli avaimet, lääkkeet, tuliaiset ja muuta tärkeää..
      Lisäksi eräältä naiselta oli huoneesta viety 70€.. Että sellainen paikka..

    • lomalainen07

      Kotiuduimme juuri 27.6.07 kahden viikon reissulta Sunny Beachiltä. Huoneistohotellimme oli kyseinen Galab.
      Hotellin taso ei missään nimessä vastaa Finnmatkojen esittämää 2 tähden luokitusta. Oma huoneistomme oli todella surkeassa kunnossa. Huonekalut rikkinäiset ja osa jopa vaarallisia kuten myös sähköpistokkeet ja kytkimet. Tämä hyvä huomioida etenkin perheiden, joilla pieniä lapsia kuten meillä oli. Piha-alueet surkeasti hoidettuja, allas alueiden siisteys aivan luokatonta, yksi altaista rikki eikä varmaankaan enää korjatuksi tulekaan. Viereinen hotelli Sokol näytti olevan erityisesti ruotsalaisten nuorten suosima halpa biletyshotelli. Meno altaalla ja iltaisin sen mukaista. Itse en kyseistä huoneistohotellia voi mitenkään suositella kenellekään, lapsiperheiden kannattaisi vielä ennen matkaan lähtöä tiedustella majoituksen vaihtoa johonkin toiseen huoneistohotelliin.
      Loma itsessään sujui rattoisasti, mutta tuo Galab hotelli täytyisi ihan oikeasti poistaa esitteistä ja tämän ajattelin myös kertoa matkan järjestäjälle. :)

      • kyllä

        no prk miehä oon käyny sit väärää aikaa kyseisellä hotellilla ku miusta oli liiankii hiljasta siellä ku sain lomaa kotonta oikee lähtee sinne ja kyl miusta oli kaikki neljä huonetta missä kaveritkii oli nii hiton hyvässä kunnossa ja ehjänä muutaku naapurin hotellin kattoo ne rakenti ja sitäkii päivisin nii se nakutus häiritsi miuta mut miusta hyvä ja uudellee mennää kesällä sinne ja myö oltii viimeeks heinä/elokuussa 2006


      • 261071

        Olimme 07 heinä-elokuu Sunny beachillä ja Galabissa lasten kanssa.En mene siihen hotelliin enää ainakaan lasten kanssa ja ei saatu nukutuksikaan kun ruotsalaiset pitivät mekkalaa altaalla ja tullessaan aamuyöstä hotelliin takaisin.Se hotelli on kyllä nuorten ruotsalaisten suosima,ainakin silloin oli. Huomasi henkilökunnastakin että eivät oikein pitäneet ruotsalaisten touhuista.Kyllä helpotti sitten kun oli enää pari päivää lomaa ja suomalaisia tuli ruotsalaisten tilalle,hyssytellen tulivat yöllä takaisin hotelliin,olin ihan ylpeä suomalaisista.


      • coltsfoot
        kyllä kirjoitti:

        no prk miehä oon käyny sit väärää aikaa kyseisellä hotellilla ku miusta oli liiankii hiljasta siellä ku sain lomaa kotonta oikee lähtee sinne ja kyl miusta oli kaikki neljä huonetta missä kaveritkii oli nii hiton hyvässä kunnossa ja ehjänä muutaku naapurin hotellin kattoo ne rakenti ja sitäkii päivisin nii se nakutus häiritsi miuta mut miusta hyvä ja uudellee mennää kesällä sinne ja myö oltii viimeeks heinä/elokuussa 2006

        Ei ihme, että jotkut ovat kärsineet. Olen ollut ko. hotellissa monta kertaa ja vuosina 2006-2007 se vaan rapistui, mutta sitten 2008 olikin vanhan p****n tilalla kokonaan uusi ja upea rakennus spa-osastoineen kaikkineen. En vaan tiedä, kuka sinne nyt myy matkoja, Finnmatkat ei enää ainakaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1184
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1016
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      50
      701
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      700
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      685
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      674
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      660
    8. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      614
    9. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      602
    10. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      35
      585
    Aihe