Rinkka lentokoneeseen!

Urpo

Onko tietoa hyväksyykö esimerkiksi Ryanair kaikenlaisia rinkkoja kyytiin, omassani ei ainakaan ole mitään pussia päällä? Joku sanoi että roikkuvat remmit voivat estää rinkan pääsyn lentokoneeseen..

9

11270

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jeesusteipillä

      hihnat kiinni roikelehtimasta. Voivat takertua minkä tahansa yhtiön kuljettimiin.

    • aliceZ

      Ryanairilla viime keväänä minun rinkka huolittiin (tukeva "oikea" rinkka, josta roikkuvat remmit sun muut olin huolella sitonut) ja kaverin ei (hennompi, enemmän reppumainen, joka myös oli hyvin sidottu).

    • kysyn vaa

      hyväksyyköhän jos on rinkka viritetty semmossee pukupussii? se on semmosta roskapussityylistä läpinäkyvää muovii.

      • JOhanna

        Lentokentiltä saa rinkoille suojapusseja, semmoisen voi käydä jo aiemmin hakemassa, jos ei halua kentällä pakkailla. Myös oma pussi käy, eli tuo pukupussi ok. Rinkkaan voi myös ommella kankaisen suojapussin. Tärkeintä on, etteivät remmit roiku vapaina, rinkka menee kyllä ilman pussiakin, jos remmit sidottu kiinni. Toisaalta pussi estää likaantumista ja vähentää henkilökunnan halua tutkia rinkkaa...


    • matkalaukku :-)

      Sellainen pyorallinen. Huomattavasti helpompi vetaa kuin rinkka. :-)
      Miksi raahata kaikkia kamoja selassaan? No jos ihan pitemmalle vaellukselle lahtee sitten rinkka voi olla ehka tarpeen. Tai sitten ei...eihan vaellukselle tarvitse kuin parit alusvaatekerrat, tuulipusakan ja villapaidan. Mita sita koko omaisuuttaan mukaan tiettomille taipaleille...jattaa sen matkalaukun hotelliin odottamaan paluuta.

      • Sinnaliinaa11

        Siis itse olen lähdössä ainakin vaihtoon Pohjois-Amerikkaan, ja huoneet ovat niin pieniä ettei kovaa matkalaukkua voi siellä mitenkään säilyttää. Eikä ole oikein rahaa heittää roskiin sitä sieltä ja ostaa uutta lähtiessä.

        Ja lisäksi vaihtokohteestani teen viikon-kahden viikon pitäisi matkoja junilla, busseilla ym. ja kova matkalaukku on todella epäkäytännöllinen niillä matkoilla.

        Joten kaikille ei sovi matkalaukku.


      • Euro
        Sinnaliinaa11 kirjoitti:

        Siis itse olen lähdössä ainakin vaihtoon Pohjois-Amerikkaan, ja huoneet ovat niin pieniä ettei kovaa matkalaukkua voi siellä mitenkään säilyttää. Eikä ole oikein rahaa heittää roskiin sitä sieltä ja ostaa uutta lähtiessä.

        Ja lisäksi vaihtokohteestani teen viikon-kahden viikon pitäisi matkoja junilla, busseilla ym. ja kova matkalaukku on todella epäkäytännöllinen niillä matkoilla.

        Joten kaikille ei sovi matkalaukku.

        Itse olin reilun kuukauden reilillä normaalilla repulla. Oli pieni makuupussikin mukana joka oli kyllä aika turha. Ei sitä tavaraa tarvitse ottaa juuri ollenkaan mukaan noille junamatkoille, joten ota reppu junaan ja joku iso lätkäsäkki jonka jätät kämpille.


    • Rinkka kannattaa ehdottomasti valaa mahdollisimman suuren betoni kuution sisään muuten se nimittäin paiskotaan paskaksi. Kokemusta todellakin löytyy!!!

    • menee

      Koskaan ei ole ollut mitään ongelmia rinkan kanssa. Kun ekaa kertaa lähdin rinkan kanssa reissuun, hermoilin pusseista ja remmeistä ja muista, mutta nyt en ole edes muistanut koko asiaa. Rinkkani on tukeva Haltin 50 litrainen ja siinä se on mennyt, missä matkalaukutkin, kunhan kääräisee remmit siististi kiinni. Mitään suojapusseja ei ole koskaan ollut päälle, mutta näyttää vieläkin "kuin uudelta" - tosin reissukin rinkalla on takana vasta kolme, joista yksi RyanAirillakin. Tavaratkin on pysyneet ehjinä, mutta pakkaankin maalaisjärjen mukaisesti rikkoontuvat käsimatkatavaroihin.

      Ja mä kyllä suosin rinkkaa, kun omatoimisesti matkaillaan. Ei tartte kiskoa laukkua perässä, kun lähtee etsimään kentältä kuljetusta keskustaan ja siellä sitten taas majoitusta jne. Ja kun on kuitenkin aika kohtuullisen kokoinen rinkka, niin ei painoakaan kerry liiaksi naisihmisen selkään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4783
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2290
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1816
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1536
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1481
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1328
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1247
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. 23
      1102
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1091
    Aihe