Rinkka lentokoneeseen!

Urpo

Onko tietoa hyväksyykö esimerkiksi Ryanair kaikenlaisia rinkkoja kyytiin, omassani ei ainakaan ole mitään pussia päällä? Joku sanoi että roikkuvat remmit voivat estää rinkan pääsyn lentokoneeseen..

9

11620

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jeesusteipillä

      hihnat kiinni roikelehtimasta. Voivat takertua minkä tahansa yhtiön kuljettimiin.

    • aliceZ

      Ryanairilla viime keväänä minun rinkka huolittiin (tukeva "oikea" rinkka, josta roikkuvat remmit sun muut olin huolella sitonut) ja kaverin ei (hennompi, enemmän reppumainen, joka myös oli hyvin sidottu).

    • kysyn vaa

      hyväksyyköhän jos on rinkka viritetty semmossee pukupussii? se on semmosta roskapussityylistä läpinäkyvää muovii.

      • JOhanna

        Lentokentiltä saa rinkoille suojapusseja, semmoisen voi käydä jo aiemmin hakemassa, jos ei halua kentällä pakkailla. Myös oma pussi käy, eli tuo pukupussi ok. Rinkkaan voi myös ommella kankaisen suojapussin. Tärkeintä on, etteivät remmit roiku vapaina, rinkka menee kyllä ilman pussiakin, jos remmit sidottu kiinni. Toisaalta pussi estää likaantumista ja vähentää henkilökunnan halua tutkia rinkkaa...


    • matkalaukku :-)

      Sellainen pyorallinen. Huomattavasti helpompi vetaa kuin rinkka. :-)
      Miksi raahata kaikkia kamoja selassaan? No jos ihan pitemmalle vaellukselle lahtee sitten rinkka voi olla ehka tarpeen. Tai sitten ei...eihan vaellukselle tarvitse kuin parit alusvaatekerrat, tuulipusakan ja villapaidan. Mita sita koko omaisuuttaan mukaan tiettomille taipaleille...jattaa sen matkalaukun hotelliin odottamaan paluuta.

      • Sinnaliinaa11

        Siis itse olen lähdössä ainakin vaihtoon Pohjois-Amerikkaan, ja huoneet ovat niin pieniä ettei kovaa matkalaukkua voi siellä mitenkään säilyttää. Eikä ole oikein rahaa heittää roskiin sitä sieltä ja ostaa uutta lähtiessä.

        Ja lisäksi vaihtokohteestani teen viikon-kahden viikon pitäisi matkoja junilla, busseilla ym. ja kova matkalaukku on todella epäkäytännöllinen niillä matkoilla.

        Joten kaikille ei sovi matkalaukku.


      • Euro
        Sinnaliinaa11 kirjoitti:

        Siis itse olen lähdössä ainakin vaihtoon Pohjois-Amerikkaan, ja huoneet ovat niin pieniä ettei kovaa matkalaukkua voi siellä mitenkään säilyttää. Eikä ole oikein rahaa heittää roskiin sitä sieltä ja ostaa uutta lähtiessä.

        Ja lisäksi vaihtokohteestani teen viikon-kahden viikon pitäisi matkoja junilla, busseilla ym. ja kova matkalaukku on todella epäkäytännöllinen niillä matkoilla.

        Joten kaikille ei sovi matkalaukku.

        Itse olin reilun kuukauden reilillä normaalilla repulla. Oli pieni makuupussikin mukana joka oli kyllä aika turha. Ei sitä tavaraa tarvitse ottaa juuri ollenkaan mukaan noille junamatkoille, joten ota reppu junaan ja joku iso lätkäsäkki jonka jätät kämpille.


    • Rinkka kannattaa ehdottomasti valaa mahdollisimman suuren betoni kuution sisään muuten se nimittäin paiskotaan paskaksi. Kokemusta todellakin löytyy!!!

    • menee

      Koskaan ei ole ollut mitään ongelmia rinkan kanssa. Kun ekaa kertaa lähdin rinkan kanssa reissuun, hermoilin pusseista ja remmeistä ja muista, mutta nyt en ole edes muistanut koko asiaa. Rinkkani on tukeva Haltin 50 litrainen ja siinä se on mennyt, missä matkalaukutkin, kunhan kääräisee remmit siististi kiinni. Mitään suojapusseja ei ole koskaan ollut päälle, mutta näyttää vieläkin "kuin uudelta" - tosin reissukin rinkalla on takana vasta kolme, joista yksi RyanAirillakin. Tavaratkin on pysyneet ehjinä, mutta pakkaankin maalaisjärjen mukaisesti rikkoontuvat käsimatkatavaroihin.

      Ja mä kyllä suosin rinkkaa, kun omatoimisesti matkaillaan. Ei tartte kiskoa laukkua perässä, kun lähtee etsimään kentältä kuljetusta keskustaan ja siellä sitten taas majoitusta jne. Ja kun on kuitenkin aika kohtuullisen kokoinen rinkka, niin ei painoakaan kerry liiaksi naisihmisen selkään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4255
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1661
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1477
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1294
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      49
      1185
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1116
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      63
      1071
    Aihe