Okalintu?

Lintu

Hei, voisikohan joku kertoa vähän tästä Okalintu-nimisestä kaupasta. Onko siellä yleensä myynnissä isoja papukaijoja? Isojen papukaijojen häkkejä ja tarvikkeita?
Vähän harmittaisi lähteä 100 km:n päästä sinne ajelemaan jos sit perillä selviää että ne vaan kutsuu itseään lintuliikkeeksi ja niillä on myynnissä kolme undua eikä edes tarvikkeita.. Niinkuin kävi juuri tänään erään toisen liikkeen kanssa. Onneksi en ajanut kuin 40 km.. Mutta kertokaa jotain tästä liikkeestä. Ja sit vielä että onko se Virkkalantiellä Lohjalla vai jossain Lohjan lähellä paikassa nimeltä Virkkala? Entä mitenkä aukiolot? Tietääkö kukaan aukioloaikoja?

18

13819

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • erkkuliini

      moi ajattelin ilmottaa sinulle .. että okalintu sijaitsee virkkalassa .. ja sen omistaa mies ja nainen ( pariskunta ).. se on minun mielestä hyvä kauppa ... siellä on halvat eläimet ja hyvä sosiaalinen ilmapiiri ... siellä on isoja papukauíjoja ja häkkejä vaikka mihin lähtöön.. siellä esm maksavat syyrialaiset hamsterit 15e ja kun ostin sieltä häkin ja hamsterin niin sain toisen hamsterin kaupan pälle .:) yht 75euroa ja äkkini oli yli metrin korkea ... :):)

      • Täysin samaa mieltä :)

        :) :)


    • jesse11

      kyllä tänään käytiin oka linnussa siellä on aroja ja sotilas aroja kaikkee isoi lintu jätti häkkei ja kaikkee unduja seepra peippoja ja rakkauspapukaijoi kaikkii

      • Mytyo

        Lintuja, varsinkin isoja papukaijoja, ei pitäisi minun mielestäni edes eläinkaupasta myydä, ne ovat vähintäänkin yhtä vaativia ja hankalia lemmikkejä kuin koirat. Ostakaa ihmiset lintunne kasvattajalta!


    • kikkii

      Okalinnussa myydään isojakin lintuja ja niiden häkkejä yms muita tarvikkeita. Se sijaitsee Lohjalla. Ja lohjalla on paikkanimeltä Virkkala. En nyt tähän hätään muista millä tiellä se on mutta voi olla virkkalantie. Aukioloajoista en tiedä, yritin niitä itsekkin etsiskellä mutta en löytänyt. Sinne voi myös soittaa ja numero löytyy okalinnun kotisivuilta.
      Okalintu on perehtynyt papukaijoihin kaikin tavoin, vaikkakin siellä on muitakin elukoita.
      btw, okalinnussa on myös yksi hyasinttiara,(tai ainakin vielä hetkisitten oli, en tiedä onko enää) joita on vain kaksi suomessa. jos tuo kertoo vähän siitä kauoan laadusta.

      En nyt tiedä autoinko sua yhtään mutta parhaaniyritin. :)

      • pariskunnan hyvin tunteva.

        Niin ja liike on Virkkalassa,Virkkalantie 11 Aukioloajat ovat arkisin 10-17 ja lauantaisin klo.9-14.

        Jos haluaa HYVÄÄ"tavaraa"kannattaa ostaa Okalinnusta ja jos haluaa hyvää,ystävällistä ja erinomaista palvelua,ja nimenomaan PALVELUA isolla P:llä,menee Okalintuun.
        Aviopari kyllä panostaa liikkeeseensä ja siellä oleviin eläimiin kyllä ihan täysillä.
        Aina ovat hyväntuulisia..
        Ja todellakin olen 80 luvulta saakka ollut liikkeen asiakas ja olen AINA ollut tyytyväinen.


    • pariskunnan hyvin tunteva.

      ostamassa Okalinnusta undulaatin.Tänään juuri.Eipä pidä kirjoitukset paikkaansa,siis nuo Okalintua morkkaavat.Siistit ovat tilat,isot häkit kaikilla,niin jyrsijöillä,kuin linnuillakin.Liikettä pitää avipari,joista kummatkin ovat erittäin asiantuntijoita kaikista niistä laijeista mitä he liikkeessään myyvät.Aina saa mukaansa hyvät ohjeet ja perustiedot ostamastaan eläimestä.Silloin kun ostaa ihan ensi kertaa eläintä.Kun ostaa sitten jatkossa uusia,niin silloin ei enää tietenkään aiheesta enää valisteta niin paljoa kun tiedetään,että tietää mitä on ostamassa ja osaa hoitaa.Eläimet tarkastetaan aina hyvin,kauppiaat katsovat eläimen kunnon hyvin tarkkaan ennen myymistä,varsinkin lintujen.Myöskin tarvikkeita löytyy,häkkejä ym,yllin kyllin,paikat ihan pursuavat niitä.Todella hyvä valikoima on kaikesta.Myöskin neuvoa saa aina,niin puhelimessa,kuin paikanpäälläkin.Empä ole ystävällisempään palveluun törmännyt.Jopa kotiin kun joskus on soittanut ja neuvoa on kysynyt,niin neuvottu on ja erittäin ystävälliseen sävyyn ja aina kiireettä,eli aikaa on ollut keskustella.Olen jo 80 luvulta lähtein okalinnusta ostanut marsuja,kaneja,seeprapeippoja,undullaatteja ja kaloja ja aina ollut tyytväinen.En ostaisi kyllä muualta.Arvostan suuresti pariskuntaa joka liikettä pitää sekä koko liikettä.Hyvä on siellä valikoima,hyvät on siellä tilat ja hyvät on siellä eläimet.

      • lovebird 2

        Onpa mukavaa kun kerrankin ihmiset reagoi vääryyteen, siis aiheettomaan moittimiseen (ja sen kautta oman erinomaisuuden esiinnostamiseen?). Joskus voi tietysti seurata sivusta "bystanderina" mutta tämähän oli helppo oikauista. Eikun tästä kaupasta ostamaan!!!


    • minttuliini

      juu ei ocalintu oo mikään et on vaa 2 undulaattia kyl siel on yli 20 pikku lintua myynnissä mutta isoja on jotain yli 2 häkkejä siellä on myös ja papukaijoille ja linnuille ruokia ja ja leluja auki olo aikoja en muista tarkalleen mutta ei oo sunnuntaina auki lauantaina oli johonkin kolmeen asti arkisin kai viiteen

      • kk,k,

        "Lintuja, varsinkin isoja papukaijoja, ei pitäisi minun mielestäni edes eläinkaupasta myydä, ne ovat vähintäänkin yhtä vaativia ja hankalia lemmikkejä kuin koirat. Ostakaa ihmiset lintunne kasvattajalta!"

        Eh, vähintään yhtä vaativia? Ne ovat noin sata kertaa vaativampia kuin koirat. Ei koirat edes ole vaativia jos osaa käsitellä niitä oikein, eli ei alistua koiran tassun alle.


      • Ara lover
        kk,k, kirjoitti:

        "Lintuja, varsinkin isoja papukaijoja, ei pitäisi minun mielestäni edes eläinkaupasta myydä, ne ovat vähintäänkin yhtä vaativia ja hankalia lemmikkejä kuin koirat. Ostakaa ihmiset lintunne kasvattajalta!"

        Eh, vähintään yhtä vaativia? Ne ovat noin sata kertaa vaativampia kuin koirat. Ei koirat edes ole vaativia jos osaa käsitellä niitä oikein, eli ei alistua koiran tassun alle.

        Itsekkin olen seuraavaa lintua jo suunnitellut ja taatusti aion kääntyä okalinnun puoleen kun on sen aika. Arat kun on lähellä sydäntä ja haaveissa olisi ara severa....


      • KolmenAmatsoninEmo
        Ara lover kirjoitti:

        Itsekkin olen seuraavaa lintua jo suunnitellut ja taatusti aion kääntyä okalinnun puoleen kun on sen aika. Arat kun on lähellä sydäntä ja haaveissa olisi ara severa....

        No hyvä. Kissat ja koirat takaisin eläinkauppoihin sitten vain kun te läpimädät ihmiset niin haluatte. Tehän ne alunperinkin sinne heititte.

        Siitä on jo puhetta korkeammilla tasoilla ollut, että papukaijat otetaan kaupoista POIS. Ovat sen verran älykkäitä että silminnähden KÄRSIVÄT kaupoissa istuskelusta. Nimeä yksikin paikka jossa papukaijat eivät istuisi kauaa, ja joissa niillä olisi jatkuvasti aktiviteetteja joiden parissa ne viihtyvät tuntikausia?

        Pystytkö opettamaan koiraa puhumaan? Tai siis muodostamaan YKSINKERTAISIA keskusteluja? Koska papukaija todistettavasti pystyy. Se kykenee myös ymmärtämään puhetta jonkin verran, sillä se yhdistää jossakin muualla kuulemansa sanan tai lauseen uuteen, saman tapaiseen tilanteeseen.

        Voitko opettaa koiraa laulamaan tai edes ulvomaan jonkun biisin? Papukaija todistettavasti oppii sen ihan itsestään, laulamaan jopa hyvin PITKIÄ biisejä - mutta vain joista se pitää.

        Tuleeko koira toimeen parilla lelulla, ja viihdyttämään itseään niillä kun olet poissa, muuten se vaatii vain muutama kävelylenkkiä päivässä? Kyllä. Papukaija on sen verran älykäs että lajista riippuen ovat ÄÄRIMMÄISEN HERKKIÄ tylsyyteen reagoimaan, koska tosiaan ei lapsikaan kykene vain parilla lelulla viihdyttämään itseään, jos ei muuta tekemistä ole.

        Koira pystyy viihdyttämään itseään. Kissa pystyy, ja hamsteri kykenee. Papukaija ja lapsi eivät pysty, ne vaativat tekemistä.

        Laitetaan samantien lapset kauppoihin, häkkiin, parin lelun kanssa, odottamaan kotia :)
        - Eikun niitä onkin jo olemassa. Ne huonoimamt orpokodit. Ja mitä tapahtuikaan lapselle? Ei ainakaan kehittynyt normaalisti.
        Tekemisenpuutteessa lapsi alkaa muodostamaan häiriökäyttäytymistä.. Hän saattaa alkaa keinumaan itsekseen istuessaan lattioilla tai tuolilla. Hän hymisee itsekseen.
        Papukaija voi ravata tunteja häkin orrella. Huutaa. Nyppiä itseään. Olla poissaoleva ja muuttua vain nurkassa kököttäväksi elukaksi, eikä ole enään eläväinen ja aktiivinen.

        Katso seuraavalla kerralla okalinnunkin papukaijat. Lyön PÄÄNI ja omaisuuteni vetoa että ne istua kököttävät häkkinsä nurkassa, eivät oikeastaan tee mitään. Tiedoksesi; vaikka kaikki papukaijat kaupassa tekevät sitä, ne eivät ole oikeasti sellaisia.

        Itse olen seurannut lapsesta asti meidän tirppoja; terve ja iloinen papukaija on hyvin aktiivinen, etsii uusia paikkoja, kokeilee kaikkea, ääntelee lajista riippuen enemmän tai vähän vähemmän... Pari kertaa päivässä ne voivat ottaa pienet tirsat. Sitten meno jatkuu taas!
        Ne EIVÄT KÖKÖTÄ HÄKIN NURKASSA TOIMETTOMANA.


      • Anonyymi

        Ei kannata pistää päätään pantiksi, jos et ole edes käynyt k.o. kaupassa... on ikävää elää päättömänä.
        En ole netin "ihmemaailmasta" vielä löytänyt suomalaista isojen papujen kasvattajaa... useimmat pienenpienkin tipujen"torimyyjätkin" ovat ulkosuomalaisia, joilta en edes munatonta kanaa ostaisi


      • Anonyymi

        Kauppaa, joka tuo lintuja hyllytavaraksi, kuten Okalintu, ei kannata tukea.
        Esimerkiksi 24pets tuo tilauksesta lintuja suoraan hyviltä kasvattajilta. Valitkaa mieluummin tämä paljon eettisempi vaihtoehto hankkia lintu.


    • anna 13v

      hei, siellä on myynnissä paljon papukaijoja. Varsinkin niitä isoja. Ja et kyllä näe misään muualla isompaa tarvike ja häkki valikoimaa kuin okalinnussa. :)

    • laurisnauris

      Myydäänkö okalinnussa mitään matelijoita? :) Kiitos vastauksista jo etukäteen!

    • ShaniX

      Hei! okalinnussa myydään mm.. liskoja ja käärmeitä. Tainnut joskus olla myös tarantella :)

    • kissme

      Myydäänkö okalinnussa kaneja ( häkkiä ym. tarvikkeita)? Kokemuksia kaipailisin!

    Ketjusta on poistettu 16 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      67
      1686
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      163
      1401
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1222
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1194
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      48
      1096
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      70
      859
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      825
    8. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      190
      748
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      93
      727
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      654
    Aihe