Elina

M86

Tulipa tuossa mieleeni yläasteajat, jotka eivät ole toki kovinkaan kaukana menneisyydessä. Olin tuolloin 14-vuotias kuten oli tuo kauniimpaakin sukupuolta edustava henkilö tässä. Palautetta mielummin asiallisena ja rakentavana.
---

Oli äidinkielen tunti ja jokainen häsläsi vähän omiaan. Elina käveli jatkuvasti kireissä farkuissaan ohitseni. Ajattelin mielessäni, että kuinka hyvän paikan olin oikeastaan saanut.

Elina oli jotain c-kupin tyttöjä, kroppa kunnossa ja takamus oli laatuluokkaa. Ajattelin joka päivä runkkaillessani häntä.

Havahduin kuitenkin tylysti - tai ehkä ei niinkään tylysti siihen, että elina kaivoi jotain repustaan, perse tietysti minua kohden. Siinä hän siis oli - kahden metrin päästä minusta perse pystyssä. Nousin ulos, huikkasin opettajalle meneväni vessaan ja puristin Elinan persettä siinä samalla.

Menin siinä siis vessaan ja tein tarpeitani. Kuiteskin kun olin lähdössä, huomasin mulkussani ehkä vähän kohua herättävän jäykkyyden, joten päätinpä sitten siinä sivussa masturboida, kun en ole muutamaan päivään muuteskaan runkkaillut ja lasti tuntui olevan herkässä.

Vetelin siinä rauhassa syvin vedoin ja olettamukseni osui oikeaan, lasti oli todellakin herkässä. Minuutti pari siinä meni kunnes tuli paineella ulos komeassa kaaressa suoraan paperille. Pesin käteni ja poistuin takaisin luokkaan.

Luokassa oli aivan hiljaista, ja Elina istui kaverinsa paikalla, joka sattui olemaan kipeä ja paikka oli minun edessäni. Siinähän se loppu tunnista menikin "nähtävyyksiä katsellen".

Päästiinpä sitten koulusta, ja minulla oli vähän vaikeuksia löytää takkini. Parisenkymmentä minuuttia siinä meni, ja hups! Koulu oli tyhjänä, enkä viitsinyt pakkaseen lähteä ilman takkia. Päätin kuiteskin jatkaa siis etsintöjä.

Kohta kuitenkin alkaa kuulumaan askelia rappusista. Vaistomaisesti katsoin rappusille ja kukas muukaan kuin Elina sieltä hipsutteli! Oli mahtava Hannu Hanhi -olo siinä kun sain katsella tuota ilmestystä vielä. Tilannetta paransi se, että hänellä oli minun takkini. Kyselin tietysti heti, että missä se oli, ja paljastui, että hän oli pitänyt sitä ja odottanut, että kaikki lähtisivät.

"Sähän puristit mun persettä tänään, etkö niin...?" -"No tuota öö.. Meni ohi pulpetista, kuinka niin?" Elina aloitti hysteerisen kikatuksen ja sanoi: "Keksi paremmat tekosyyt, senkin sonni. Tules nyt tänne niin saat elämäsi yllätyksen", joten seurasin Elinaa käytävän päähän ja oitis vessaan. Uumoilinkin jo, mitä oli tapahtumassa pian.

Elina oli istunut wc-pytyn kannelle ja mentyäni myös sisään, hän kehoitti sulkemaan ja lukitsemaan oven. Tein työtä käskettyä ja laitoin oven lukkoon. Seuraavaksi Elina olikin jo aukomassa vyötäni. Saatuaan housuni auki, hän tempaisi käteensä 17-senttisen mulkun käteensä, ja rupesi imemään. Olin ihan ymmälläni, mutta en päästänyt suustani sanaakaan, että en olisi keskeyttänyt operaatiota.

Hän oli taidokas. Hän imi, leikitteli kielellään ja avitti käsillään. Se oli kyllä parasta suuhoitoa ikinä mitä olen saanut. Kohta Elina jo lopettikin ja minä toki pettyneenä huokaisin. Kysyin, että mistäs nyt tuulee, ja hän vain iski silmää. Seuraavaksi hän nojasi wc-pönttöön ja tajusin, mitä oli tehtävä.

Hieroskelin ja puristelin Elinan persettä ja rupesin avaamaan vyötä ja nappeja. Saatuani nämä kireät denimhousut alas katsoin tätä ihanuutta. Punaiset stringit jalassaan ja farkut kintuissa. Mistä olenkaan yläasteen ajan haaveillut?

Aloin hieromaan häntä ja muutaman minuutin jälkeen työnsin sormenikin jo joukkoon. Kohta olikin jo suun vuoro.

Vedin stringit alas farkkujen luokse, ja aloitin kunnon suutyön. Kiitin tuossa vaiheessa entisen tyttöystäväni antamista opeista.

Elina voihkaisi. Siitä sain lisää itsetuntoa ja nuolin. Työnsin kieltä sisälle ja imin. Lopetin suunnilleen samoihin aikoihin kuin Elina, eli Elinakin melko varmasti pettyi. Kuiskasin Elinan korvaan ja kysyin, että käyttääkö hän pillereitä. Hän nyökkäsi. Ajattelin, että olin tosiaankin onnekas. Tätä kaunokaista ilman kumia.

Heppi olikin jo juhla-asennossa, ja työnsin hitaasti sen Elinan pilluun. Hän voihkaisi nautinnosta. Aloitin hitaat ja kiusaavat vedot. Hän alkoi anomaan nopeampaa tempoa, ja saamansa piti. Aloin naimaan häntä oikein urakalla. Hän huohotti ja vikisi. Puristin häntä lantiosta oikealla ja rinnasta vasemmalla. Tunsin, kuinka lasti lähestyi ja Elinakin näytti kohta saavan. Elina tuli ensiksi, mutta kohta perään minä.

Rupesin alistamaan Elinaa. Käskin hänen imeä munani puhtaaksi. Hän teki mitä käskin ja kohta olinkin jo juhlakunnossa. Käskin hänen mennä äskeiseen asentoon, ja minä hoitaisin tästä.

Otin Elinan pillunesteitä sormilleni ja levitin niitä peräaukolle. Hänen hengityksensä tuli raskaammaksi hätääntymisestä, mutta minä vain nautin. Käskin hänen valmistautua elämänsä kyytiin, ja aloin työntämään kyrpääni Elinan suoleen.

"Ei, EI! ET SÄ MAHDU!" -"Helpostihan tänne mahtuu. Täähän on leveä kuin mikä!" Sanoin ja seuraavaksi munani oli jo perillä ja huudahdimme molemmat. Aloitin taas ne hitaat työnnöt ihan Elinan omaksi parhaaksi. "Ahhh... Tästä mä oon aina unelmoinut", sanoin ja rupesin kiristämään tahtia. Kuului vain Elinan tahdikas huohotus. Kohta olinkin jo painamassa raskaasti häntä perseeseen. "AH!! AHHHH!! AAAHHH!!!" Elina kiljui ja minä nautin. Hidastin taas vauhtia ja Elina alkoi anomaan "Älä nyt vielä! Pane mua kovempaa pliiis!" Saamansa pitää, ajattelin ja panin häntä kunnolla. Kohta lastini olikin jo hänen suolessaan, mutta hän ei ollut vielä saanut. Puimme päällemme, ja sanoin, että mentäisiin koulun suihkuun niin pesen munani ja annan hänelle vielä vähän kyytiä.

Onneksi meidän suihkuihin oli vielä vapaapääsy sisältä päin, joka loppuisi vasta kahdeksalta. No pesin vehkeet siinä, ja Kohta Elina olikin siinä pukuhuoneessa.

Menin alasti pukuhuoneeseen ja rupesin puristelemaan hänen persettään ja rintojaan. Aloitimme intohimoisen suutelun ja vähensimme vaatteitamme samalla.

"Suihkussa, suihkussa! Mä oon aina fantasioinu sua suihkussa!" Elina anoi ja päätin toteuttaa sen.

Menimme suihkuun, ja pistimme vettä tulemaan yläpuoleltamme. Suutelin Elinaa ja puristin hänen toista rintaansa ja nostin hänet seinället.

Hän avitti kädellä minut sisälleen ja aloitin naimisen seinää vasten. Ähkin ja puhkin kuin mikäkin, mutta niin teki Elinakin. Tulimme kohta molemmat huutaen, ja menimme lattialle makoilemaan.

Kohta olinkin valmis uuteen koitokseen, ja aloin nuolemaan jo vähän kuivunutta Elinaa, mutta onneksi hän oli kohta myöskin valmiina.

Työnnyin häneen jälleen kerran ja hitailla työnnöillä päästiin alkuun.

"Kovempaa... kovempaa!" Elina huusi ja aloin kuuliaisesti naimaan kovempaa ja syvemmälle. Hän vinkaisi aina kun työnsin ja se kiihotti minua. Hän laittoi silmänsä kiinni ja aukaisi suunsa. Suutelin häntä. Puristelin hänen rintojaan ja persettä, ja kohta minä laukesin hänen sisäänsä.


Kävimme lopuksi molemmat suihkussa ja puimme päällemme. Suutelimme ja lähdimme kotiin.

20

26051

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nyt heti

      äkkiä. Vielä jotain irstaampaa koulussa!

    • ellusta

      kande varoa, ettei housut kastu

    • Pia

      Aikaa Ei todellista tai uskottava tarina. Joku typerä 14-vuotias jolla on muka C-kuppi. Silloin vasta tytöt on päässyt vasta alkuun. Ja muutenkin se poika oli hullu

      • miinni

        mä oon 14 ja mulla on D kuppi, olen kehittynyt vähän aikaisemmin ja mulla on teini ikä kohta loppu et revi siitä


      • on tollane
        miinni kirjoitti:

        mä oon 14 ja mulla on D kuppi, olen kehittynyt vähän aikaisemmin ja mulla on teini ikä kohta loppu et revi siitä

        C kuppi jo 14-15 vuotiaana, mut tota 17cm munaa vähän ihmettelee jo...


      • no kyllä
        on tollane kirjoitti:

        C kuppi jo 14-15 vuotiaana, mut tota 17cm munaa vähän ihmettelee jo...

        mulla oli jo 17cm 14 vuotiaan... eipä mikään ihme sekään.. sitäpaitsi aina saa fantasioida, vaikka myönnän et oli hiukka epärealistinen..


      • humanoidi
        on tollane kirjoitti:

        C kuppi jo 14-15 vuotiaana, mut tota 17cm munaa vähän ihmettelee jo...

        Minulla oli noin 17 cm muna jo 13 v. koska olin kehittynyt nuorena ja minulla oli äänenmurroskin jo ala-asteen viimeisellä luokalla.


      • czxvcbnvbmn,m,
        humanoidi kirjoitti:

        Minulla oli noin 17 cm muna jo 13 v. koska olin kehittynyt nuorena ja minulla oli äänenmurroskin jo ala-asteen viimeisellä luokalla.

        oli aivan tajuton perse. on kyllä vieläkin


      • Kiitos
        czxvcbnvbmn,m, kirjoitti:

        oli aivan tajuton perse. on kyllä vieläkin

        Kiitos kun sanoit "oli aivan tajuton perse. on kyllä vieläkin "

        Pelasti päivän!

        :'D


      • nekomimmi
        Kiitos kirjoitti:

        Kiitos kun sanoit "oli aivan tajuton perse. on kyllä vieläkin "

        Pelasti päivän!

        :'D

        Niin kyllä munkin kiitoksia siitä siis :'D
        Ja ihan hyvää tekstiä, lukiessa kyllä tiesi heti jonkun valittelevan että ei ihminen kehity noin varhain ;) Ihmiset on erilaisia ja nykymaailmassa varsinkin ei ollenkaan tavatonta tuo aikaisin kehittyminen ;)

        mutta perse... heh.. :'D naurattaa vieläkin xD


      • näinpäs
        nekomimmi kirjoitti:

        Niin kyllä munkin kiitoksia siitä siis :'D
        Ja ihan hyvää tekstiä, lukiessa kyllä tiesi heti jonkun valittelevan että ei ihminen kehity noin varhain ;) Ihmiset on erilaisia ja nykymaailmassa varsinkin ei ollenkaan tavatonta tuo aikaisin kehittyminen ;)

        mutta perse... heh.. :'D naurattaa vieläkin xD

        Tissit kasvaa (lihoaa) kun syöt ja lihotat itseäsi, ja laihduttamalla ne lähtee. Mutta hei hei eine läskit tissit kaikkia kiinnosta.

        Ja yleensä 15-17v pojilla alkaa jo olla penis täydessä koossaan, siitä se ei enää hirveemmin kasva. Itselläni 17,5cm ikä 16.


      • selevä
        näinpäs kirjoitti:

        Tissit kasvaa (lihoaa) kun syöt ja lihotat itseäsi, ja laihduttamalla ne lähtee. Mutta hei hei eine läskit tissit kaikkia kiinnosta.

        Ja yleensä 15-17v pojilla alkaa jo olla penis täydessä koossaan, siitä se ei enää hirveemmin kasva. Itselläni 17,5cm ikä 16.

        mitäs nappia sitä piti painaa kun tänne sivuille eksyit? no.. huvit ne on teineillä


      • tajua
        selevä kirjoitti:

        mitäs nappia sitä piti painaa kun tänne sivuille eksyit? no.. huvit ne on teineillä

        mistään mitään niin voit jättää kommenttisi väliin. Ihankuin seksi ei olisi lähellä nuorisoa?


    • ...liikkeellä!.

      Kovin epäuskottava juttu!.
      Voihan noita keksiä kun on joutilasta aikaa.

    • Günther

      Heheh, aika hauska oli lukea. Uskottavuus vähän niin ja näin.
      Ihan huvikseenko se 14-vuotias tyttö käytti jo valmiiksi pillereitä?
      Oliko sillä varmasti c-kuppi jo tuossa iässä, ja jos oli niin oliko se vähän ylipainoinen.
      Ja ihan noin vain survaisit kalusi noin nuoren anukseen, eikä sattunut yhtään vaan tyttö jopa nautti siitä heti. Aika kone se siun muijas vissiin. Hehheh. Luulenpa ettei moinen todellisuudessa kovin helppoa olisi, saati kivutonta. Hyi sinua pervoa!
      Sullako jo 14-vuotiaana 17cm :D. Älä naurata. Vai oletko kenties afrikkalaista syntyperää(isommat mulkut)??

      Mutta eipä siinä. Ainakin sulla on mielikuvitusta. Näyttääpä vaan siltä, että tekstistä voisi päätellä sinulla olevan fantasioita 14-vuotiaista. Hyi hyi!!!

      • Hupsu

        "Ihan huvikseenko se 14-vuotias tyttö käytti jo valmiiksi pillereitä?"

        Pillereitä voi käyttää esimerkiksi kuukautiskipujen ja voimakkaan aknen hoitoon.

        "Oliko sillä varmasti c-kuppi jo tuossa iässä, ja jos oli niin oliko se vähän ylipainoinen."

        Ainakin minulla oli ja ihan hoikka olin. Monella rintojen kasvu loppuu jo tuossa iässä.


      • Günther
        Hupsu kirjoitti:

        "Ihan huvikseenko se 14-vuotias tyttö käytti jo valmiiksi pillereitä?"

        Pillereitä voi käyttää esimerkiksi kuukautiskipujen ja voimakkaan aknen hoitoon.

        "Oliko sillä varmasti c-kuppi jo tuossa iässä, ja jos oli niin oliko se vähän ylipainoinen."

        Ainakin minulla oli ja ihan hoikka olin. Monella rintojen kasvu loppuu jo tuossa iässä.

        Voihan nuo olla mahdollisia, mutta tuntuu että tarinan kirjoittaja oli tarkoituksella laittanut ne kertomukseensa, että siitä tulisi mahdollisimman "porno".
        Eipä siinä mitään, mutta mielestäni tuossa mentiin jo epäuskottavuuden puolelle varsinkin kun kyseessä on 14-vuotiaat. Pervoa!!
        Etenkin tuo anaaliseksijuttu kuulosti aika naurettavalta tuollaisessa tarinassa.
        Vai väitätkö että noin nuoret harrastaisivat heti ekalla kerralla perseseksiä, ja vieläpä nauttivat siitä.
        Siispä kyseinen tarina vaikuttaakin eräänlaiselta koulufantasian ja netistä katsotun pornon yhdistemältä, ja menee siksi kaikessa epäuskottavuudessaan naurettavuuksien puolelle.
        Voihan jotkut tuosta jotain kiksejä saadakkin, mutta he ovat todennäköisesti tarinan kirjoittajan kaltaisia nettirunkkareita joilla ei ole fantasioissaan mitään hajua todellisuudesta.

        Realistisuutta lisää tarinoihin, ja henkilöiden iät vähän korkeammiksi, niin kas kummaa uskottavuus onkin jo eri luokkaa. Niin, ja saahan niissä ripaus olla sitä "pornoakin".


    • Günther

      Tekstistä päätellen sulla oli 14-vuotiaana aika kova mieskunto. :D

    • tai siis

      ..ei nyt ihan. LOL!!!!!!!!Hajoo aamuihis runkkari!

    • Anonyymi

      Se tunne ku Elina on vasta nyt 14v

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      25
      1461
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1291
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1265
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1205
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1184
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1083
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1077
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1064
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1063
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1052
    Aihe