Magnesium...

kele, tana

Lueskelimpa tätäkin palstaa ja joku neuvoi ottamaan unettomuuteen magnesiumia ja meikähän haki sitä apoteekista ja illalla pistin kaks summuun ja vettä päälle ja sitte menin "nukkumaan". Ei tullu uni. Parin tunnin päästä tää magnesiumi alkoi vaikuttaan, muttei laisinkaan unettavasti vaan vessassa sain laukata koko yön. Pytyn reunatki oli niin paskasa, että harjalla sain jynssätä melkoisesti ja kloriittia meni puoli pulluva. Että kiitti vaan neuvosta !

18

7940

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Minä käytän

      Minä käytän magnesiumia jalkoihini tuleviin kramppeihin, siihen kyllä on auttanut ja en ota kuin puolikkaan pillerin päivässä ja pidän aina silloin tällöin hieman paussiakin.
      Vatsa on pysynyt tuolla annostuksella ihan kunnossa, koskaan en ole kuullut että se unettomuuten auttaisi, kyllä niitä kaikenmaailman neuvojia täältä löytyy.

      • tai miten vaan.

        Tiedätkö, että lampaanpaskat auttaa unettomuuteen. ´Niitä kun nielet pari kourallista niin nukuttaa. Mulle yks tuttu lampuri kuivattaa niitä ja sitten käyn ostamassa ison pussillisen. Voi niitä pakastaakkin ! Käyppäs kysymässä lähimmastä lampolasta !


      • että sinä
        tai miten vaan. kirjoitti:

        Tiedätkö, että lampaanpaskat auttaa unettomuuteen. ´Niitä kun nielet pari kourallista niin nukuttaa. Mulle yks tuttu lampuri kuivattaa niitä ja sitten käyn ostamassa ison pussillisen. Voi niitä pakastaakkin ! Käyppäs kysymässä lähimmastä lampolasta !

        olet syönyt lampaanpaskaa, kirjoituksesi kyllä kertoo sen.


    • tatti

      Se auttaa korkeintaan siten unettomuuteen että rauhoittaa levottomia jalkoja ja ehkäisee lihaskrmappeja.Mutta ittees saat syyttää kun liikaa otit ja maha meni sekasin.

    • unettomuuteen.

      Se on varma. Lihaskramppeihin auttaa. Ohjeissakin lukee laksatiivisesta, ts. ripulia joillekin aiheuttavasta sivuvaikutuksesta.

      • kyllä auttaa

        unettomuuteen. Eri merkeissä lienee eroa, toiset vetää mahan veteläksi helpommin.
        Miksi suollat klooria pönttöön? Etkö tiedä että kloorin vaikutus kestää korkeintaan puoli tuntia ja se on erittäin paha vesistöjen saastuttaja.
        On aivan turhaa kotioloissa käyttää mitään klooripitoisia pesuaineita. Niistä hyötyvät vain niiden valmistajat ja kauppiaat.
        Perheessäni ei ole koskaan käytetty mitään astinpesuainetta ja mietoa yleispesuainetta vahvempaa siivouksessa. Sairastelemme hyvin vähän, silloin kun muut rypevät flunssassa, me yleensä vain porskutamme terveinä.
        Paljon järkevämpää kuin kloorilla holvaus on pestä kädet aina kun tulee yleisistä paikoista, esimerkiksi kaupasta!


      • Anonyymi

        Lihaskrampeista mennään lääkäriin, jaa verikokeista kyllä näkyy jos in vajausta.
        Sillä lihaskrampoeihin on kyllä muitakin syitä se kun magnesium vajaus . Niin että ei pitäisi itse tehdä diagnooseja ja ruveta syömään jotain ainetta joka saattaa olla jopa vahingollistakin jos ei sairaus olekaan se minkä itse on muka diagnosiseerannut.


    • Joku vaan

      Ostit sitten varmaan halvinta magnesiumoksidia, joka on vielä ympätty täyteen lisäaineita? Magnesiumia ei kannata myöskään ottaa tyhjään vatsaan. Magnesiumsitraatista en ole koskaan saanut vatsavaivoja. Kokeile annoksella 350 mg-400 mg. B-vitamiinit edesauttavat magnesiumin imeytymistä.

      • magnesiumista

        Magnesium ei auta unettomuuteen. Kramppeihin auttaa suola, kalkkitabletit ja magnesiumtabletit (tässä järjestyksessä). Unettomuuteen on hyviä unilääkkeitä, joita saa lääkärin reseptillä.


    • Milja

      Minä hankin magnesiumia suonenvetoon. Huomasin heti, että antoi illalla raukean olon ja vei aiemmin nukkumaan. Myös unen laatuni oli parempaa.

      Otin vain yhden 250 mg poretabletin. Toisinaan huomasin, että käyttää lirtsalla, muttei aina. Olisikohan niin, että jos on ylimääräistä nestettä kertynyt kudoksiin, juoksuttaa positamassa sitä.

      Kyllähän vaikutukset ovat henkilökohtaisia. Minulla on laiska suoli ja rautainen maha, tuskin se olisi pillastunut vaikka olisin nakannut koko putkilon ääntä kohti... paitsi se neste...

    • ummetus

      Ehkäpä se olikin ummetuksesi syynä unettomuuteen, kun niin paljon sontaa lähti.

    • Anonyymi

      magnecit 1 kpl aluksi

      vatsan pitää tottua siihen

      2... no ei ihme, että äkikseltään vatsa toimi nopeasti

      • Anonyymi

        vai otitko sitä paskaa magnesiumia... oksidia?


      • Anonyymi

        Ei ilman. Lääketieteellistä koulutusta noin vaan anneta muka ohjeita netissä jossain aineesta mitä moni ei edes tarvitse , ja voi potea jotain muuta sairautta .
        Joten normaali ihminen menee kyllä lääkäriin jos on joku vaiva, ja verikokeesta sitten näkyy jos jostain aineesta on vajausta . Ja silloin kirjoitetaan lääkkeet .
        Niin että ainoa neuvo minulta on että älä kuuntele toisten juttuja jostain ns lääkkeistä, sillä harvoinpa farmaseutit istuvat netissä seulomassa lääkkeiden käyttämisestä.
        Ei ihme että monella ihmisellä on kaiken maailman vaivoja kun itse keksitään itselleen diagnoosi ja sitä sitten muka lääkitään oman pään mukaan tai jonkun voikin mukaa jonka joku on antanut netissä joka ei tiedä toisen ihmisen terveyden tilasta yhtään mitään .
        Usein myöskin kaiken maailman vapailla markkinoilla olevat lääkkeet perustuu ainoastaan
        Uskoon ja usein joku syö vielä ihan väärää tuotetta vaivaansa luullen että se muka auttaa.


    • Anonyymi

      Iso pullo vodkaa 40% tuo unen, lantraa vissyllä tai russchianilla.

    • Anonyymi

      Jos on viikojen unettomuus ,niin varatkaa aika läkäriin. Itse pääsin uni rytmiin.Loetin kahvin juonin.Kello vain soimaan joka aamu 6. Sitä päiväni alkoi. Koska en duunissa,en opiselemassa. Aamu toimien jälkeen lähdin ylsään yksinäisen ulkoiluun ,säästä välitämättä.Lounasaikan koti.Söin en nukkunut. Askareeni ja takas ulos vaikka kiraston lehtisaliin. Se ei nurkan takan joten sinne vaan. Löyin esiteen sietä asukastalon. Joten siellä poikean usein.päiväisen jälken tiski,roskat ja viellä ulos kello 18-19. Himaan ei tv pälle ,ei some. .Ilta suihku kyllä ja heti ilta pala kevyt. Tarpeeksi kauan toistaa aivan varmasti ilman läketä saat uni rytmisi kinni.Some kieto edhdoon ja puhelin kieto ilta. Sen sijaan kirjastosta lainattu kirja esiin. Jos mitä hiertää asiat.Ala kirjotaa ne ulos,ilta.Eiät siloin häiritse untasi ne.

    • Anonyymi

      Miksi uskot jonkun palstalaisen vinkkeihin magnesiumista, jos sinulla ei ole todettu verikokeessa vajausta magnesiumista niin et silloin sitä myöskään tarvitse .
      Täällä jaetaan auliisti neuvoja , ilman lääketieteellistä koulutusta , milloin mistäkin lääkkeestä , ja ne neuvot saa jättää omaan arvoonsa, koska kukaan ei tiedä toisen tarvetta johonkin lääkkeeseen.
      Ja yleensä magnesiumin sivu vaikutus on juuri ripuli ja ilmavaivat , etekkin jos ei keho sitä edes tarvitse.
      Jos kärsii unettomuudesta niin silloin mennään lääkäriin ja siellä sitten selvitetään syyt vaivaan
      Niin että moni on omalla ns ” lääkityksellä” aiheuttanut ainoastaan vaurioita kehoonsa .

    • Anonyymi

      Ensinnäkin, magnesium auttaa vasta pidemmän käytön jälkeen. Toiseksi, on tärkeää valita oikea magnesiumin muoto. Magnesium Oksidi tekee vatsan löysäksi, joten en suosittele. Magnesiumsitraatti on parempaa, mutta kaikkein parhaita ovat aminohappo muodossa olevat magnesiumit (kuten Magnesiumglysinaatti/Magnesiumbiglysinaatti).

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1751
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1337
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1325
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1274
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe