Juhannus mökillä

Jyyrä

Olimme perinteiseen tapaan vuokranneet ystäväporukan kesken mökin juhannukseksi. Matkaan oli lähtenyt 13 ihmistä. Suurin osa porukasta seurusteli, itse olin tuona kesänä sinkku.

Mökille saavuimme perjantaina, päivällä hyvissä ajoin. Purimme ripeästi ruuat ja juomat sekä muut tavarat autoista. Sisälle päästyämme totesin harmikseni että tiedossa olisi yhteismajoitus. Kaikki vuoteet olivat samassa suuressa huonessa, mikä lie vanha uittokämppä tämä olikaan. Olin jo kerinnyt haveilla vietteleväni Katjan, porukan ainoan sinkkutytön juhannusyöksi viereeni. Mutta taitaisi haaveeksi jäädä mökin tilaratkaisuiden takia.

Saatuamme tavarat paikoilleen kundit alkoivat korkkailemaan pullojaan naisten keskustellessa kesksnään. Tarkoitus oli kupitella ihan kunnolla koko juhannus. Kundit siirtyivät pihalle nuotiopaikalle. Kyselin ystävältäni Panulta naisesta jonka hän oli tuonut mukanaan. Panu kertoi tavanneensa Hennan pari viikkoa sitten. Kovasta piirityksestä huolimatta Henna ei kuulemma ollut oikeni lämmennyt Panun yrityksille tehdä lähempää tuttavuutta. Henna oli kuitenkin suostunut lähtemään mukaan, koska muutakaan ohjelmaa hänellä ei juhannukseksi olisi ollut.

Muutaman oluen jälkeen päätimme lämmittää saunan ja ottaa kunnon löylyt ennen ruokaa, jonka naiset olivat luvanneet valmistaa. Samalla saimme vaihtaa kuulumiset pitkästä aikaa nähtyämme. Kokoajan olutta naukkaillen porukka alkoi humaltumaan hyvää vauhtia. Panu tosin tuntui olevan selvästi muita edellä. Ja syykin selvisi, hänellä oli pullo kirkasta jemmassa pukkarin puolella. Ja niihän siinä kävi, ettei Panusta ollut syöjäksi ruuan valmistuttua. Saimme taluttaa hänet mökkiin nukkumaan päänsä selvemmäksi.

Ruokailun päätteeksi koko porukasta päätti ottaa Panusta mallia ja mennä päiväunille, jaksaisihan sitten paremmin illalla. Hetken torkahdettuani kuitenkin heräsin. Lämpimässä mökissä ei oikein uni tuntunut maittavan. Ajattelin tehdä kundeille palveluksen ja lämmittää nyt jo varmasti sammuneen saunan uudestaan. Tapanammehan oli yleensä saunoa niin paljon kuin mahdollista. Hiippailin hiljaa ulos mökistä varoen heräätämästä muita. Kävelin liiteriin ja lastasin syliinin niin paljon puita, kuin vain kerralla sain kannettua. Marssin reipasta vauhtia saunalle ja astuin ovesta pesuhuoneeseen. Suuni luksahti auki ja näytin varmaan todella hölmöltä tuijottaessani tuota eteeni aukeavaa yllättävää näkyä. Alaston Henna saavin vieressä itseään pesemässä. Tuijotimme häkeltyneenä toisiamme ikuisuudelta tuntuvan hetken. Sitten syöksyin nopeasti halkoineni löylyhuoneeseen "anteeksi" sopertaen ja löin oven kiinni perässän. Halot putosivat sylistäni kun katsoin tuota kuvajaista joka tuntui kuin olisi palanut verkkokalvoilleni. Näin mielessäni vain Hennan hoikan, saippuoidun kiiltelevän, vartalon ja kauniit terhakat rinnat.

Yht'äkkiä havahduin todellisuuteen. Kaluni seisoi kivikovana ja haluni oli valtava. päätin kuitenkin herrasmiehenä poistua paikalta toista häiritsemästä. Tosin ainoa tie pois kulki pesuhuoneen kautta. Avasin varovasti oven. Henna seisoi hiljaa, yhä samalla paikalla peitellen käsillään rintojaan ja häpyään. Pyytäessäni uudelleen anteeksi ja luvatessani poistua paikalta, huomasin Hennan tuijottavan nivusiini. Hän ei voinu olla huomaamatta valtavaa seisokkiani. Lähdin vähin äänin poistumaan ulko-ovelle kun kuulin äänen takaani: "Timo, voit sä kyllä jäädäkin". käännyin ympäri ja huomasin Hennan häpyä peittävän käden tekevän oudon pyörivää liikettä. Ilmeiseti hänkin oli kiihottunut yllättävästä tilanteesta.

Rohkaistuneena kävelin Hennan luo ja hän kietoi kätensä kaulalleni ja suuteli minua kiihkeästi. Sitten hän laskeutui hitaasti polvilleen ja laski housini alas, vapauttaen kiihkosta sykkivän kaluni. Tunsin pehmeät huulet terskani ympärillä ja äkkiarvaamaata Henna imaisi koko komeuteni syvälle suuhunsa. Huokaisin nautinnosta ja tarrasin käsilläni kiinni Hennan hiuksista. Henna kuitenkin vetäytyi pian irti minusta. Hän nousi seisomaan ja kuiskasi korvani: "Haluan sinut tässä ja nyt. Upota tuo ihana kullisi syvälle liukkaaseen pilluuni ja nai mua oikein kunnolla". Henna kääntyi ympäri ja siirtyi löylyhuoneen puolelle lautelle istumaan. Hän levitti jalkansa alkaen sormella hieromaan pilluaan. "Nopeasti nyt, mä haluun sua heti", kuului komento. En malttanut olla nuolaisematta matkalla tuota liukkaana kiiltelevää hunajaista vittua. Henna huokaisi syvään tuntiessa kieleni lipuvan klitoriksen yli. Suoristauduin ja asetin kaluni huulille.

Kiusoittelevan hitaasti työnsin kaluani Hennan liukkaaseen, mutta niin ihanan tiukkaan pilluun. Pohjaan päästyäni olin hetken liikkumata ja tuijotin Hennan kiimaisiin silmiin. Sitten kuin yhteisestä sopimuksesta aloitimme rajun rakastelun. Kuin heikkopäinen kirnusin Henna jumalaista vittua, hänen pyöritellessä ihanasti lantiotaan. Hennan hyväili kauniita rintojaan ja samalla siirsin peukaloni klitorikselle. Henna alkoi huokailla nautinnosta yhä kovaäänisemmin ja painaen lantiotaan yhä kovemmin vasten kovana seisovaa kaluani. Yht'äkkiä tunsin nautinnon lyövän ruumiini läpi kuin sähköiskun. Henna supisteli ympärilläni, lähes huutaen saadessaan orgasmin.Lysähdimme toistemme syliin huohettaen ja suudellen. Hetken hengähdettyämme siirryimme pesuhuoneen puoleelle, jossa pesimme toisemme.

Pukeutuessamme sovimme, että tältä erää tämä jää tähän. Juhannus juhlittaisiin muina miehinä, Myöhemmin sitten katsottaisiin mihin juttu johtaisi. Henna jäi saunalle ja minä kävin hakemassa kellarista oluen. Ajattelin palata sitten mökkiin ennekuin muut heräävät. Ovella kuitenkin vastaan tuli kaverini tyttöystävä Satu. "Mitäs sulle on sattunut?", hän kysyi näyttäen saunan lattialla kastuneita housujani. "Törmäsin unenpöppörössä tossa nurkalla vesisaaviin, sieltä vähän läikähti. Täytyy mennä vaihtamaan kuivaa päälle."

1

14880

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • J.L.

      Oli hieno ja todenmukainen kuvaus ja hallitset oikeat tunnelman kuvaukset taidokkaasti... toivottavasti saamme lukea lisää tuotoksiasi... :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1893
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1456
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      16
      1399
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      11
      1369
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1337
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1280
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe