harjoituspotilas

_nainen-80_

Kaikkeen sitä voikin rahaton opiskelija suostua, Terhi ajatteli kävellessään lauantaiaamuna yliopiston lääketieteen rakennusta kohti. Kandeilla oli menossa gynekologian perusopintojen kurssi ja Terhi oli bongannut sähköpostilistalta viestin, jossa haettiin harjoituspotilaita. Maksettava palkkio olisi mukava lisä opiskelijabudjettiin, eikä Terhi ollut koskaan pelännyt gynekologilla käyntiä, vaikka ei se mikään miellyttävä tilaisuuskaan ollut.

Perillä harjoituspotilaat koottiin ensin auditorioon, jossa heille kerrottiin päivän kulusta. Jokainen kävisi päivän aikana viiden kandin tutkittavana ja opettajat seuraisivat kandien työskentelyä. Paikalla oli 10 naista, kaikki ilmeisesti opiskelijoita. Terhi tutkaili hieman nolona muita paikalle tulleita, ikäjakauma oli n. 18-30 ja valtaosa oli sopusuhtaisia. Terhi itse oli 22-vuotias, hän oli xl-kokoa, mutta omasta mielestään silti varsin viehättävä. Hänellä oli pitkät ruskeat ja kiharat hiukset, ruskeat silmät ja vartalon kurvit oikeilla kohdilla. Rinnoistaan hän oli erityisen ylpeä, ne olivat DD-kokoa ja varsin kiinteät.

Potilaille jaettiin sairaalan aamutakit ja heitä pyydettiin riisuutumaan pukuhuoneessa, se olisi jatkon kannalta kätevämpää. Terhi otti neulepaidan ja farkut pois. Neuleen alla hänellä oli syvään uurrettu v-aukkoinen t-paita, joka toi hänen rintansa mukavasti esille. Hän riisui senkin ja mietti hetken pitäisikö alusvaatteetkin riisua. Hän oli laittanut päälleen mustat kaarituelliset pitsiliivit ja samaa sarjaa olevat mustat alushousut. Hän ei ollut halunnut näyttää huonolta kandien silmissä. Hän päätti kuitenkin riisua nekin ja pukeutui annettuun aamutakkiin, joka oli naurettavan näköinen, mutta eipä hän sitä varmasti paljoa päällään pitäisi.

Terhi istuutui käytävälle odottamaan. Hän oli annetun roolin mukaan menossa lääkärille kivuliaiden kuukautisten takia. Noh, sehän sopii, sillä niistä hän kärsi oikeastikin. Viereisen huoneen ovi avautui ja lääkäri – tai siis lääkäriopiskelija – kutsui hänet sisään. Lääkäri kätteli, esitteli itsensä Markoksi ja pyysi Terhiä istumaan. Marko oli oikeastaan ihan mukavan näköinen, n. 25-vuotias, vaaleahiuksinen ja kropasta päätellen harrasti aktiivisesti urheilua. Huoneessa oli myös kandien opettaja, n. 50-vuotias rauhallisen oloinen mies, joka esitteli itsensä Pekaksi.

Aluksi lääkäri kyseli käynnin syytä ja seksihistoriaa. Terhi vastaili kuuliaisesti annetun roolin mukaan – hän ei syönyt pillereitä, koska ei ollut vakikumppania. Lääkäri totesi, että pillerit usein auttavat kuukautiskipuihin, mutta ensin pitäisi tarkistaa, että kaikki on muuten hyvin. Tuntui hassulta näytellä ja Markokin vaikutti hieman vaivaantuneelta. Moneskohan gynekologitutkimus tämä on hänelle, huomasi Terhi miettivänsä.

Terhi riisui aamutakin ja asettui sängylle selinmakuulle. Huoneessa oli hieman viileää ja nyt hänellä ei ollut mitään päällään. Nännit reagoivat heti kylmyyteen ja muuttuivat koviksi. Marko asetteli valoja ja pyysi Terhiä asettamaan jalkansa niille varatuille tuille ja siirtymään hieman alemmaksi. Terhille tämä oli tuttu tilanne, olihan hän joutunut käymään gynekologilla monesti aiemminkin, mutta Markoa tuntui hieman jännittävän.

Tässä vaiheessa opettaja puutui tilanteeseen ja tiedusteli Markolta oliko tämä montaa kertaa tutkinut naisen rintoja. Marko oli harjoitellut aiemminkin rintojen tutkimusta, mutta kertaus on opintojen äiti, joten hän siirtyi Terhin viereen ja aloitti hellästi tutkimuksen. Marko selitti koko ajan mitä teki ja miksi – oikeastaan enemmän opettajalleen kuin Terhille, jolta meni lääkärilatina hieman ohi. Terhin rinnat olivat ihmeen herkät tänään ja Markon varovainen tutkimus tuntui oikeastaan hyvältä. Hänestä oli vain helpottavaa, että Marko puhui opettajansa kanssa, eikä hänen pitänyt koko aikaa vastailla kysymyksiin. Hän yritti keskittyä siihen, mitä tekisi ylimääräisillä rahoilla.

Marko sai rinnat tutkittua ja siirtyi jalkopäähän istumaan. Hän laittoi hanskat käteensä ja laittoi hieman liukastusvoidetta sormiinsa. Hän tutki ensin ulkosynnyttimet, levitti Terhin hieman paisuneita häpyhuulia. Kosketus oli varovainen ja hellä, aivan erilainen kuin lääkäreillä, joilla Terhi oli aiemmin käynyt. Terhi huomasi pitävänsä siitä, vaikka yritti pitää ajatuksensa muualla. Markon sormi osui klitorikseen ja Terhi huomasi vavahtavansa. Sattuiko, Marko kysyi. Ei sattunut, kiirehti Terhi vakuuttamaan. Marko kertoi tutkivansa seuraavaksi emättimen ja kohdunkaulan spekulan avulla. Pekka oli siirtynyt myös jalkopäähän, jossa hän pystyi paremmin seuraamaan Markon työskentelyä. Hänen läsnäolonsa ja tuijotuksensa olivat ainoat tekijät, jotka saivat Terhin hieman vaivaantuneeksi.

Marko otti melko suuren spekulan käteensä, yleensä lääkärit käyttivät Terhiin paljon pienempää. Marko levitti Terhin häpyhuulia ja työnsi spekulan hitaasti sisään. Marko unohti laittaa liukastingeeliä, mutta se ei tuntunut haittaavan, sillä Terhillä oli jo kosteutta omasta takaa. Terhi tunsi, kuinka Marko hieman käänteli spekulaa saadakseen sen oikeaan paikkaan. Se tuntui suurelta, suuremmalta kuin useimmat penikset joihin Terhi oli törmännyt. Marko otti toisen kapulan, jonka hän työnsi spekulan kouruun ja levitti Terhin emätintä. Pekka seurasi koko ajan vierestä ja Marko selitti tälle työskentelyään, vaikka nyt Terhi huomasi Markon selvästi keskittyvän enemmän hänen reaktioihinsa. Tutkimus kesti pitempään kuin normaalisti, mikä on ihan ymmärrettävää kun kyseessä on lääkäriopiskelija. Pitkältä tuntuneen ajan jälkeen Marko veti spekulan pois ja sanoi kaiken näyttäneen normaalilta, mutta hän tunnustelisi vielä käsin.

Marko nousi seisomaan ja laittoi toisen kätensä Terhin vatsan päälle. Toisen käden kaksi sormea hän työnsi varovasti Terhin emättimeen. Terhi huomasi taas vavahtavansa kosketuksesta. Marko käänteli sormia emättimessä ja tunnusteli samalla vatsan päältä. Tämä ei tuntunut Terhistä ollenkaan pahalta, päinvastoin. Marko ilmoitti löydöksensä taas lääkärilatinalla opettajalleen, jonka Terhi huomasi myös laittavan hanskoja käteensä. Pitäisihän opettajan varmasti tarkistaa oppilaan löydösten paikkansapitävyyden, tajusi Terhi. Marko veti sormensa hitaasti pois ja siirtyi syrjään katsoen samalla Terhiä merkitsevästi, varmasti Markokin oli haistanut Terhin emättimestä leviävän makean tuoksun.

Pekan kosketus oli paljon kovempi ja hänellä oli suuremmat kädet kuin Markolla. Terhi huomasi senkin kuitenkin tuntuvan hyvältä, sillä Markon kosketus oli saanut hänet varsin kiihottuneeseen tilaan. Tutkimus oli kuitenkin varsin nopeasti ohi ja Terhi pyydettiin takaisin istumaan. Marko kirjoitti hänelle vielä reseptin ja antoi palautelomakkeen täytettäväksi. Terhi jäi kaipaamaan lisäkosketusta samalla kun hän siirtyi käytävälle täyttämään varsin hyviä arvioita palautelomakkeeseen…




Kommentteja, kiitos! Tämä oli ensimmäinen tarinani, eli kannattaako kirjoittaa lisää?

12

16294

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vic

      ...kannattaa kirjoittaa lisää. Tämä oli ihan hyvä. Mitäpä Terhi muuten kirjoitti palautelomakkeeseen?

      • kkkkkkkkkkk

        Yhdyn siihen että sana emätin on aika kökkö. ja sitten niin.. tämä oli alku vain. miesten olisi kyllä pitänyt ryhtyä pikkuhilja varsin epäasiallisiksi.
        Eka vaihe: vanhempi lääkäri tunkeee sormiaan pilluun samalla kuin nuorempi tunkeutuu anukseen, esimerkiksi.


    • ....

      mutta älä käytä sanaa emätin...

    • Stooristelija

      Karu tarina minun mielestäni. Oliko tässä seksiä edes rivien välissä? Ei minusta.

    • Lasta

      Ensinnäkin Terhi oli uskottava hahmo, melko tyypillinen nuorinainen xl-kokoineen. Samalla tämä hahmon tavallisuus latisti tunnelman heti kättelyssä. Yleensäkin tunnelma tutkimuksessa oli kliininen ja vaisu. Tämän tasoinen vihjailu (esim. merkittävä katse) voi riittää seksuaalisesti estyneille ja vain kaukorakkauksiin kykeneville haaveiljoille.

      • Juulia

        Joo, vähän rajumpaa ja riuskempaa toimintaa olisin minäkin kaivannut.


    • huisintyttö

      Jos tää oli sun eka tarina niin ihan hyvä se oli :) jatka vaan kirjoittamista.

    • on hyväksi

      Toi hempeys siinä just hyvä juttu oli. Pidä toi linja.

      • Frankie-boy

        ...menoa olisin minä puolestani kaivannut. Mutta kaikillahan meillä on omat mieltymyksemme. Ihan luettavahan se oli.


    • Jukka75B

      Tarina oli hyvä. Juuri Terhin tavanomaisuus teki siitä miellyttävän. Lisäksi tarina oli todenmukainen, se olisi voinut tapahtua. Tarinat joissa lääkärikäynri muuttuu orgioiksi eivät todellakaan sitä ole ja siksi ne lähinnä naurattavat. Jatka samaan malliin.

    • kalossikas

      "Terhin emättimestä leviävän makean tuoksun."

      Tämä lähinnä ällöttää. Tarinaksi muuten ihan hyvä. Realistinen ja ei liikaa fantasiaa.

      • Kolme pistettä

        Tämäkö muka realistinen? Aika kaukana minusta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe