Tuoksuja

Chick

Olen 32-vuotias liikenainen. Joudun työni puolesta matkustamaan paljon ja viettämään aikaa hotelleissa. Tällä kertaa olin pitkällä matkalla Kauko-Idässä. Saavuin hotelliin illalla kello 7:n aikaan. Kirjauduin sisään ja menin huoneeseeni. Tavarat purettuani päätin lähteä syömään alakerran ravintolaan. Kävin kuitenkin ensin siistiytymässä pesuhuoneessa ja katselin itseäni peilistä. Vuodet eivät vielä olemuksessani näkyneet. Tummat pitkät hiukset tiukasti poninhännällä. Vuosien urheileminen oli pitänyt huolen, että vartaloni oli vielä teini-iän kunnossa. Olin kaunis, itsevarma ja ryhdikäs nainen.

Ravintolassa tilasin paikallisen keittiön ihanaa ruokaa, jonka kanssa nautin mausteista punaviiniä. Tunsin punaviinin alkavan vaikuttamaan, poskiani punotti ja oloni oli hieman seksuaalisesti latautunut. Puristelin jalkojani yhteen pöydän alla ja tunsin kuinka
kosteus lisääntyi jalkovälissäni. Olisin halunnut viedä käteni pöydän alle ja hieroa hellästi klitoristani, mutta en rohjennut tehdä sitä tässä yleisessä tilassa. Jatkoin vain punaviinin nautiskelua samalla jalkojani yhteen puristellen. Vakoni oli täysin märkä. Pyysin hoikan tarjoilijatytön tiukassa mustassa jakussa tuomaan minulle laskun. Katselin hänen kiinteää olemustaan hänen poistuessaan. Olisin halunnut riisua hänet ja suudella häntä päästä varpaisiin. Hänen tullessaan tuomaan laskua, katselin hänen kiinteitä kauniisti liikkuvia rintojaan. Maksoin laskun. Oloni oli himokas. Tiedustelin vastaanotosta, onko hotellissa saunaosastoa? Ystävällinen kaunis neito vastasi, että 4:stä kerroksesta löytyy.

Hissin ovi avautui ja seurasin kylttejä kohti saunaosastoa. Saunaosaston vastaanotosta sain avaimen lokeroon ja menin pukuhuoneeseen. Pukuhuoneessa oli romanttisen hämärää ja jasmiinin tuoksuinen vieno tuoksu tulvahti nenääni. Palveluun kuului, että jokaisella asiakkaalla on oma avustaja, minun avustajani oli pieni, sievä tumma tyttö, ehkä 20-vuotias. Yllään hänellä oli ihonmyötäiset capri-housut ja tiukka t-paita. Katselin hänen pieniä kiinteitä rintojaan tiukan paidan läpi. Vartaloni läpi kävi kuuma aalto. Tyttö auttoi minut riisuutumaan pois tiukasta hameestani. Hänen hellät kätensä koskivat lanteitani kun hän veti hameeni nilkkoihin. Nostin jalkani pois hameen keskeltä ja tyttö viikasi hameen kauniisti kaappiini. Napitin auki paitani ja annoin sen tytölle. Seisoin pukuhuoneessa pelkissä stringeissä ja push-up liiveissä. Olin todella kiihottunut ja alapääni vuoti kosteaa mahlaa. Tyttö avasi ihanalla kosketuksella rintaliivieni hakaset ja rintani vapautuivat puristavista liiveistä. Isot nännini olivat kovina. Pudotin märät pikkuhousuni alas ja tyttö laittoi ne kaappiin. Hän ei voinut olla tuntematta kosteutta niissä. Tyttö kietoi minut pyyhkeeseen ja menimme suihkuhuoneeseen.

Avustajani asetti veden sopivan lämpimälle ja suihkutti vettä päälleni. Suihku tuntui taivaalliselta ihollani. Hän suihkutti ensin vettä selkääni, sitten pakaroilleni ja takareisiini. Kädellä ohjaten hän pyysi minut kääntymään. Hän aloitti etupuolen suihkutuksen kasvoiltani, siirtyi sitten kaulalleni ja siitä aina rinoille asti. Vesipisarat hyväilivät kiihottuneita nännejäni. Painoin silmät kiinni ja ojensin kätenin ylös kohti suihkuverhon tankoa. Tunsin oloni todella kiihottuneeksi tässä venyttävässä asennossa, nautin suunnattomasti. Avustaja vei suihkua koko ajan alemmas ja kun ensimmäiset pisarat kohtasivat märän uomani, vavahteli koko ruumiini ja päästin hiljaisen voihkaisun. Tyttö huomasi tämän ja sääti vesisuihkun muodon voimakkaammalle ja enemmän pistemäiseksi. Samalla hän pyysi minua levittämään jalkojani vielä enemmän. En vastustellut, vaan levitin jalkojani samalla käsillä tangosta pitäen. Olin aivan auki ja tytön armoilla. Halusin tuon kovan suihkun nuolevan kiimaista vakoani. Tyttö leikitteli suihkulla aina välillä ohjaten sen vakooni ja välillä pois. Huusin nautinnosta, vartaloni oli tulessa. Kesken nautinnon tyttö sulki suihkun, hymyili ja kietoi minut pyyhkeeseen ja pyysi minua seuraamaan häntä.

Menin hänen perässään pieneen yhden hengen höyryhuoneeseen, jossa oli ilmassa makean laventelin tuoksuista höyryä ja pehmeällä patjalla varustettu penkki. Avustaja pyysi minut makaamaan penkille vatsalleen ja asetteli pyyhkeeni takapuoleni päälle puolihuolimattomasti. Oloni tuntui pyörryttävältä kuumuudesta ja himosta johtuen. Höyryhuoneen kuumuudesta johtuen näin kuinka tyttö riisui päältään capri-housut ja t-paidan. Katselin hengitys kiihkosta katkeillen tämän nuoren naisen kaunista alastonta vartaloa, jota peittivät vain pienet mustat pikkuhousut. Tunsin kuinka hän levitti hierontaöljyä selkääni, istuutui hajareisin pakaroideni päälle ja aloitti hellän hieronnan. Painoin silmäni kiinni ja nautin pienistä hellistä käsistä jotka hyväilivät selkääni. Tunsin hänen häpykumpunsa pyyhkeen läpi vasten pakaroitani ja janosin hänen kosketustaan vaossani.

Tyttö laskeutui notkeasti pois päältäni ja otti pois pyyhkeeni. Hänen öljyiset kätensä alkoivat hieroa sisäreisiäni ja päässäni tuntui huumaavalta. Hänen kätensä koskettivat välillä likomärkää uomaani ja jokaisella kosketuksella voihkaisin kuuluvasti. Olin tulossa
kohti huippua. Tyttö kiusoitteli edelleen kanssani ja sai minut rukoilemaan orgasmia. Tyttö riisui pienet mustat housunsa pois ja paljasti siistiksi leikatun ihanan häpykumpunsa.Hän istuutui nyt hajareisin pohkeideni päälle. Tunsin jaloissani hänen kostean vakonsa, kun hän tahallaan hieroi sitä vasten pohkeitani. Hänen molemmat kätensä liikkuivat pitkin takareisiäni kohti himosta kosteaa vakoani. Hän pyysi minua hieman kallistumaan ja hän laittoi oikean kätensä klitorikselleni etukautta samalla laskeutuen makaamaan päälleni koko painollaan. Hänen kevyt vartalonsa tuntui taivaalliselta vasten öljyistä ihoani. Orgasmi tuli jyskyttäen ja kovaa. Vavahtelua ja supistuksia kesti pitkään. Kun viimein palasin todellisuuteen tämä alaston avustaja makasi edelleen päälläni. Hän nousi pois päältäni ja pyysi minua kääntymään selälleen.

4

6585

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tarina

      Lähellä omia fantasioitani! Saisikohan tuollaista palvelua jostain ihan oikeasti?

    • The Siren

      No nyt minä olen märkä ja vielä töissä..Saisiko tähän jatko-osan?

    • naattija

      Nyt vaikea lähteä liikkeelle työpöydän äärestä, kun seisoo - pitäisikö lähteä käymään vessassa ;-)

    • Juulia

      Aivan ihana tarina, mulla on kans paikat ihan märkänä ja mäkin olen vielä töissä. Tiedän mitä kotona teen...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    6. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3035
    7. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3035
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      3029
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3026
    Aihe