Kohtuuhint. hotelli Budapestin keskustasta?

matkaaja

Hei!

Olen lähdössä mieheni kanssa Budapestiin 4 päiväksi toukokuun lopulla. Lennot on varattu mutta majoitus puuttuu. Nyt tarvitsisinkin hyviä vinkkejä majoituksen suhteen. Haluaisimme yöpyä keskustassa mahdollisimman lähellä kaikkia nähtävyyksiä ja huveja mutta kohtuuhinnalla, eli max n. 80 e/yö. Olisiko kellään hyviä vinkkejä majoituksen suhteen? Netistä toki löytyy paljon eri hotelleja, mutta pelkän suppean nettikuvauksen perusteella on hankala tehdä valintaa.

23

12878

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • matkaaja

      hotelli Ibis 45 e/huone vrk

    • Gillian

      Tässä linkki, josta näet hotellit kätevästi kartalla: http://www.hotelonlinehungary.com/budapest_map/b2_hotel.htm

      Kokemuksia on muutamasta. Kannattaa harkita esim. Professor's Guest Housea, josta on kävelymatka kauppahalliin, Vaci Utcalle, Gellert-kukkulalle yms., mutta paikka on silti sivussa hulinoista. Julkinen liikenne kulkee läheltä ja usein (bussi, raitsikka).

      • Alkuperäinen kysyjä

        Moi!

        Kiitti paljon vinkeistä. Varsinkin kartta oli tosi hyödyllinen. Kysyisin vielä lisätietoja Proferssor's Guest Housesta. Kerro ihan mitä tahansa, mikä tahansa tieto on tarpeen kun aion kohta puoleen päättää ja varata majoituksen.


      • Gillian
        Alkuperäinen kysyjä kirjoitti:

        Moi!

        Kiitti paljon vinkeistä. Varsinkin kartta oli tosi hyödyllinen. Kysyisin vielä lisätietoja Proferssor's Guest Housesta. Kerro ihan mitä tahansa, mikä tahansa tieto on tarpeen kun aion kohta puoleen päättää ja varata majoituksen.

        Tämä pikku hotelli on paikallisen teknillisen korkeakoulun vieressä, kuten nimikin sanoo, tarkoitettu kai alunperin vieraileville proffille. Huoneita siellä taitaa olla alle 20. Tiedot löytyvät nettisivulta.
        Hotelli on opiskelija-asuntolan vintillä. Alhaalta ei kuulunut minkäänlaista mekkalaa ja hotelliin pääsee omalla hissillä. Ainakin meidän huoneemme oli 2-kerroksinen. Sängyt olivat yläkerrassa ja oleskelu- ja keittotila sekä kylppäri alhaalla. Huone oli väljä meidän kolmen hengen seurueellemme, josta yksi nukkui lisävuoteessa alakerrassa.
        Aamiainen oli riittävä, ei loistokas. Henkilökunta oli ystävällistä ja tilat siistejä. Visa-kortilla sai maksaa majoituksen.
        Lähistöllä on Gellert-kukkulan ja kylpylän lisäksi ravintola, jossa on elävää mustalaismusiikkia (korttelin verran Gellert-kylpylästä länteen).
        Kävelymatkan verran sinne turistipyydyksiin, mutta myös lähistöltä löytyi edullisia ruokapaikkoja ja kauppoja. Meillä oli Budapest Cardit, joten käytimme ahkerasti hyvin toimivaa julkista liikennettä. Kävelimme sieltä myös vanhaan Budaan, matkaa muutama kilsa.


      • miliads

    • Pasi

      Moi Matkaaja!
      Eräs tuttu pariskunta kertoi, että Lizt Ferenz terillä on tuon niminen hotelli, jossa ovat useasti majoittuneet. Nyt he tulevat vuokralle asuntooni Vörösmarty utcalle, mutta suosittelivat tuota hotellia. Hinta on n. 65 e/ yö ja hyvä aamiainen. Nettiosoite on www. medoszhotel.hu. Sijainti siis todella hyvä.
      Terkuin
      ;)Pasi

      • matkaaja

        hei Pasi ja kiitos tosi hyvästä vinkistä! Mielestäni hotelli Medosz oli kaikista läpikäymistäni hotelleista paras hinta-laatusuhteeltaan ja sijainti oli todella kohdallaan. Tein jo netin kautta varauksen ja hotellissa oli vielä tilaa toukokuussa, joten nyt vain matkaa suunnittelemaan:)


      • Pasi
        matkaaja kirjoitti:

        hei Pasi ja kiitos tosi hyvästä vinkistä! Mielestäni hotelli Medosz oli kaikista läpikäymistäni hotelleista paras hinta-laatusuhteeltaan ja sijainti oli todella kohdallaan. Tein jo netin kautta varauksen ja hotellissa oli vielä tilaa toukokuussa, joten nyt vain matkaa suunnittelemaan:)

        Hei!
        Kiva, kun pystyin auttamaan ja nauttikaa Budapestista.
        ;)Pasi


      • matkaajat

        Moro!

        Kiitos erittäin hyvästä hotellivinkistä! Hotelli Medosz oli erittäin hyvä suositus ja voin suositella sitä muillekin. Hotelli oli erittäin hyvällä paikalla, metro ja ratikka oli n. 100 m päässä ja kulkuyhteydet olivat siten loistavat.

        Itse hotelli oli aika vaatimaton mutta siisti, mutta vaatimattomuuden korvasi erinomainen sijainti. Aamupala oli todella hyvä ja sillä pärjäsi pitkälle iltapäivään saakka. Loma oli muutenkin erittäin onnistunut, ja lomailemme takuulla uudelleen kauniissa Budapestissa.


    • Eku

      Moi! Just tultiin 5 päivän reissulta Budapestistä. Oltiin vähän sivussa hotelli Atlaksessa Bestin puolella (lentoineen SuperSaferillä 300 €/per läri). Meillä oli Budapests cardit ja metrolla pääsiin hyvin hetkessä kauppahallin viereen ja minne haluttiin.
      Tuli käytyä Budan kukkulat (sotamuseo ja labyrintti), Gellert kylpylöineen, kauppahalli, pääostoskatu "Vaci Utca", juutalaiskortteli (plus synagooga), patsaspoisto, Tonava-resteily, sankarten aukio jne.. En olisi maksanut yhtään lisää sijainnista kun liikkuminen oli näin helppoa. Tietysti jos "on rahaa" niin Hilton Budan puolella (aivan Kalastajan linnan vieressä) tai InterContinental Pesissä (aivan Tonavan rannassa) voisi tulla kyseeseen. Mukavaa matkaa! :-)

    • sorja

      Kuinka pitkäksi ajaksi voi ja kannattaa hankkia tuo Budapest card? Olemme menossa kolmeksi yöksi toukokuussa (majoitustakaan ei vielä varattu) ja pari perusnähtävyyttä ja kylpylä olisi tavoite nähdä. Pitääkö korttia varten olla valokuva tms.?

      • card

        Korttia varten ei tartte valokuvaa.

        Kortin saa 48 tai 72 tunniksi. Kun otat kortin käyttöösi kirjaat sen taakse päivämäärän ja kellon ajan ->siitä ajasta sitten seuraavat 48/72 tuntia kortti on käytössäsi. Siihen tulee myös allekirjoitus.

        Itselläni oli kuun alussa tuo 72 tunnin kortti ja sillä matkustin aika lailla yleisissä (majoitus sivummassa), kävin 4-5 nähtävyyttä (kaksi luolaa, Matiaksen kko, Memento Park) ja Gellertin kylpylästä sain alennuksen. Saatiin omamme tuolla käytöllä pois.

        Kortin saa ostettua jo vaikka lentokentältä.


    • bhsbp

      Hello!

      You can find a lot of type of accommodation online on this website: www.besthotelservice.hu
      My friends used it for lot of times.

    • Jakowleff

      Hyvä vaihtoehto hotellimajotukselle on asunnon vuokraus. Voi asua edullisemmin kuin hotellissa, kokata itse itselle sopivaan aikaan ja parhaassa tapauksessa kohdata paikallisia. Esimerkiksi osoitteessa www.budapestissa.fi on tarjoilla yksiö, jossa on kaikki mukavuudet. Sivuilla on kalenteri, josta näkee varaustilanteen nopeasti.

      • annnivaan

        mistäköhän saa takuut siihen, että asunnon varmasti saa eikä maksa tyhjästä? Oikein hyvältä kuulostaa tuo vaihtoehto sinänsä, mutta epäilyttää vaan, että onko tämä turvallista, eikä pelkkää huijausta. :)


    • Kamba

      Gellert hoteli on paras! Ja se sununtaibrunsh! ihana..
      Kaupungin baletit ja koncertit ja oopera,

      • Suskaliini

        Onkohan Gellerthotellin huoneet jo uusittu, siellä haisi homeelle viime vuonna :(


    • Totti W

      Kiva ja luotettava Budapestmajoitus löytyy suomalaisilta nettisivuilta www.budapesthome.net
      Szent Isrvanin yksiö oli ainakin kerrassaan mahtavalla paikalla, uusittu ja kaikki pelit ja vehkeet sisältävä kaunis asunto.

      • kallis neliöhinta

        Ibishotelli ainakin Raday utcalla oli tosi pieni ja ahdistava koppero joten jos menet pidemmäksi ajaksi kannattaa valita jotain muuta.


    • buda ja pesti
    • svainhain
    • pestinkavija

      Hotelli- ja aluevinkkejä:

      Budapestin pääasialliset alueet, joille reissaajat majoittuvat, ovat Linnavuori, Pest ja Buda.

      Linnavuorella on tasokkaita luksushotelleja, joilta aukeaa hienot maisemat Tonavan yli Pestin puolelle. Budjettimatkaajat kuitenkin pysykööt niistä kaukana, sillä hinnat ovat kalleimmat juuri Linnanvuorella. Linnavuoren kanssa samalla puolella Tonavaa sijaitseva Buda metsikköineen ja kukkuloineen on sopiva rauhallista ympäristöä hakeville. Pest puolestaan on niiden valinta, jotka haluavat majapaikan läheltä keskustan palveluja ja huveja, ravintoloita, kauppoja, jne. Pestissä on myös monia hyviä hostelleja, jos tämänkaltainen majoitus kiinnostaa. Ne, jotka hakevat tunnelmallisia pikkuhotelleja löytävät niitä juutalaisesta korttelista, oopperan lähistöltä ja ydinkeskustassa.

      Vilkaise http://www.pienimatkaopas.com/budapest/majoittuminen.html Siellä on tietoa Budapestin kaupunginosista ja niiden hotellitarjonnasta.

    • Nonewer1

      Omega guesthouse n. 25 e vrk. Ystävällinen henkilökunta. Ruokakauppa alakerrassa. Ruokaa voi tehdä itse yhteisessä keittiössä. Tosin ulkona syöminen on niin edullista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1896
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1648
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe