Jyväskylän kuolleet paikat

mesetius

Joo, elikkäs käytiin parin sukulaisen kanssa jokin aika sitten kiertelemässä jyväskylässä tunnetuimpia tai oikeastaan kaks paikkaa jotka vain tiedettiin, missä olis joskus kummitellut. Otettiin taskulamput mukaan ja lähdettiin kattomaan, löytyykö yhtään mitään. Toinen oli tämä tunnetumpi "veistämö" vai mikäs sen oikea nimi nyt olikaan.. jokatapauksessa, pelkkiä raunioita siis. Ylistönmäellä sijaitsi, mutta tosiaan, ei ollut muuta kuin pettymys. Muutama betonipalanen lumen seassa ja muuten metsää/ rakennuksia. Ajattelimme, että se olisi syrjemmässäkin ja ihan oikea raunio vielä, mutta ei. Suuri pettymys. Sitten lähdimme kohti hylättyä tehdasta seppälään, mutta... HB-betoni olikin ajatellut rakentaa lisätiloja siihen.. olin tuon nähny aikaisemmin, mutta en ollut painanut merkile sen enempää. Joten toinen pettymys. Ajattelimme, että saadaan hyvät värinät iltaan/yöhön, mutta eipä saatu kun hukkaan heitettyä aikaa.

Olisiko kenelläkään muulla tietoa, löytyykö jyväskylästä vielä paikkaa, jossa kerrotaan/on kerrottu tapahtuvan selittämättömiä asioita (ja nyt voi nää saissinjauhajat pysyä poissa) ja jotka olisi vielä ihan säväyttäviä paikkoja käydä? Ja tosiaan, näsäviisaat voi olla ihan suosiolla vastaamatta.

8

1697

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mesetius

      Eikö tosiaan kukaan tiedä jyväskylästä yhtään mitään? Luulisi sen verran iso opiskelijakaupunki olevan, että joitakin paikkoja löytys vielä.

    • juihani31v

      Hautausmaat.

    • 24t43

      pupuhuhta:D::D:D:D toinen on jyväskylän keskusta yöllä.

    • friikki anonyymi

      Hei! Ottakaas yhteyttä Jyväskylän paraanormaaliseuraan ja kyselkää sieltä vinkkejä...Muistelen että lapsena ollessani Mikkolan kesäsiirtolassa ,siellä kuulemma tiluksilla oli jotkut nähneet aamusumun seassa vanhan pariskunnan leijumassa..lapsia oli kielletty aiheesta puhumasta koska olisi aiheuttanut hysteriaa pienten leiriläisten kesken..En kokenut itse mitään erityistä..Lapsuudesta muistan että eräällä kerrostalon rakentamisen aikan eräs työmies jäi Kangaslammella betonipalkin alle ja menehtyi. Siellä talossa ylimmissä kerroksissa iltaisin rakennusaikana valot syttyivät ja sammuivat itsekseen..

    • tzöötz

      Kinkomaalla on sairaalan lähellä autiotalo, jossa uskotaan kummittelevan.

    • aamu-uimari

      Köhniöllä sijaitseva uimaranta. Se jossa on se korkea hyppytorni. Pimeän laskeuduttua kuuluu rantavedestä molskahduksia, yhtä isoja kuin ihmisen hypätessä sinne, ja kahlaamista. Olin siellä kerran ystäväni kanssa yömyöhään ja näimme kun rantaan käveli hitaasti punatakkinen/punapaitainen ihmishahmo, jonka kasvoja emme kuitenkaan erottaneet rannan toisesta päästä. Ihmettelimme miksi kukaan tulisi siihen aikaan muuten vain rantaan istumaan - meidän lisäksemme, eikä hänellä näkynyt uimakamppeita tai muita kantamuksiakaan mukanaan. Hän käveli omituisen hiljakseen katse maahan luotuna ja meni puun juurelle rantakivelle istumaan jalat vedessä. Sitten hän nousi ylös, kääntyi 180 astetta ja käveli hiljakseen takanaan olevaa kalliota kohti. Ajattelimme, että josko hän meni sinne kuselle tai sieltä johti jokin polku koska siinä kallion kohdassa näkyi olevan jokin syvennys. :D Kävelimme sen verran sinne päin jotta näimme mitä hän siellä teki, mutta siellä ei näkynyt ketään! Aivan kuin hän olisi mennyt kallion sisälle. Tuli semmoset kylmät väristykset meille molemmille ja kumpikaan ei sanonut mitään. Lähdimme vain vähin äänin pois. Olisimme taatusti huomanneet jos hän olisi poistunut rannalta kallion jompaa kumpaa puolta. Tämä tapahtui siis nyt kesällä 2011. Rantavedestä kummallisia ääniä olen kuullut monena vuonna aiemminkin, sillä käyn siellä monesti aamu-uinnilla kun asun tässä ihan vieressä.

    • Atte Ateisti

      "Rantavedestä kummallisia ääniä olen kuullut monena vuonna aiemminkin, sillä käyn siellä monesti aamu-uinnilla kun asun tässä ihan vieressä. "

      Polskis, sanoi hauki.

    • Anonyymi

      Joo ,,kuulin että joku hyppäsi sen korkeammalta uima hyppyri telineeltä maha lasku ,,selkä taittui nitkahti kuoli ,, pita sukeltajat löyti ei rannan aurinko palvojat ei lähivesi alue arat uimarit osanneet tehdä mitää pelkäsivät , ,,jotain oli vuonna 2011 olin sen uima hyppyrin korkeimmalla tasolla alky yöstä ,,varmistin ennen nousua hyppyri rakennukseen että missään ympäsillä ei ollut muita ihmisiä mein varovasti epäillen muita ihmisä ei ollut,, olin top ylä tasanne 1-2 tuntia ilta pimeni mustaksi koska , tähdet loist valoa maan pinnalle sopivasti kuin jotenkin heikko taskulampun valo, maan pinnalle luoden pieniä varjoja ,,uima rannoila , katu valoja näin niitä köhniön kadulla pienenä laikkuina sieltä puu hyppyri tornin ylä tasanteelta,, tuli "outoa" järveltä ääntä ei siihen kellon aikaa mikään vesi lintu liiku ne nukkuu rannoissa ja pakenee maalle jos vedessä outoa,,, se puna huntuinen /takkinen joka meni "kallion läpi" oliko katse koko ajan siinä kohteessa,, valoisuus voi hävittää olemattomiin kohteen ,,hän kuvauksesi mukaan näytti olevan kovin alakuloinen niin tosi oli!, taannoin jäi kohniön ja mäyränpolun (mäen tasoristyrs ihminen junan alle ja kuoli oli tahallinen oma teko,

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe