Beppy

on pepusta

Varokaa siskot!

Ostin ns. naruttomia tamponeja, joiden piti soveltua mm. seksin harrastamiseen kuukautisten aikana ja muutenkin "naisille, jotka haluavat elää normaalia elämää herkkinäkin päivinä". Ne ovat semmoisia pehmeitä sieniä, vähän kuin meikkisieniä.

Vähän ihmettelin, saisiko moisen värkin tosiaan ulos kun aika olisi kypsä, mutta ostamani Beppy Wet -malli oli uusinta uutta ja siinä oli näppärä (?) reikä, josta suojan piti pystyä vetämään ulos emättimestä että hups vain. Ovathan jotkut ihmiset maailmassa joskus käyttäneet pessaareja ja ehkäisysieniäkin.

27 tunnin kärvistelyn jälkeen löysin itseni tänään ensiapupolilta, jossa lääkäri tarvitsi hoitajan ja 15-senttiset pihdit saadakseen tämän "Comfort"-tamponin ulos. Oli se semmoinen show, että saimme kaikki hyvät naurut.

Johtopäätös: tamponeissa on naru ihan syystä...

11

8931

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Syksy

      Ei mulla vaan ole sienitamponeiden kanssa koskaan mitaan ongelmia tullut. Tosin tuollaisten kertakayttoisten kanssa en alkais leikkia, torkea kappalehinta kayttoikaa kohti. Ei pida tunkea niin syvalle kuin normitamponia.

      • vinkistä

        Ai ihanko totta. :)

        No jos ne on kerta tarkoitettu käytettäviksi myös seksin aikana, niin vähän vaikea olla tunkematta liian syvälle.


    • Beatrix

      Olen kyllä itsekin miettinyt, että miten jotkut saavat ne seksin aikana käytettävät tamponit pois, kun ovat sen mallisia mitä ovat ja monilla on tosi pitkä emätin. En kylläkään tajua, miksi seksin aikana pitäisi käyttää tamponia, voihan alle laittaa pyyhken tai paneskella suihkussa. Tosin olen kyllä itse harrastanut muinoin seksiä tamponin kanssa, ja se meni sinne perälle ruttuun ja sitä oli vaikea saada pois, vaikka olenkin lyhytemättiminen. Olen jopa harrastanut seksiä kuukupin kansaa, vaikka se tulee melkein emättimen suulle. Jotenkin vain silloin seksin aikana se nousi ylös ja emätin piteni, joten kyllä se peniskin sinne mahtui, ei ihan yhtä syvälle tosin. Joten ehkä kannattaa pitkäemättimisten naisten käyttää vain narullisia tamponeja tai kuukuppeja, jotka saa puskettua lihaksilla alaspäin, kun ovat niin kiinteitä ja liukkaita, eivätkä tartu kiinni limakalvoihin.

      • vinkkejä

        kyllähän se beppy seksin aikana syvälle painuu. jos tuntuu, ettei sormilla saa siitä otetta istuallaan ollessa eikä makuulla niin kannattaa ottaa käsisuihkusta se suutin irti ja suihkuttaa vettä sisään. Märkä beppy laskeutuu sitten alemmas ja siitä on helpompi saada ote.

        kyllä mä mieluummin maksan itseni kipeäksi beppyistä ja kaivelen niitä ulos sitten seuraavana päivänä kuin sotken paikkoja. seksi ei edes tunnu niin hyvältä jos on veren takia liian liukas ja kaikki miehet ei kuitenkaan tykkää seksistä menkkojen aikaan kun eivät tykkää nähdä verta. beppyn kanssa ei tarvitse menkoista miehelle mitään edes sanoa ja suuseksiäkin saa, kun ei veri ei näy eikä haise tai maistu.


    • Beppylover

      Kyllä mä olen beppyt ulos saanut vaikka ne työntyykin yhdynnässä syvälle. Ihan sormillakin olen saanut ulos ja hei, onhan meillä lantionpohjalihakset. Työntäkää lihaksilla tamponia ulos niin se tulee sen verran alas että sen saa sormilla ulos. Ja mähän en ole mikään pitkäsorminen edes.

    • ele2

      Nostan tämän beppy-keskustelun ylös, jos jollain olisi kokemuksia lisää. Olen tapaillut yhtä miestä ja olisi tarkoitus huomenna mennä hänen luokseen yökylään ;) Ja tietysti menkat päättivät alkaa juuri tänään, melkein viikon etuajassa. Lueskelin noista beppy-tampooneista ja haluaisin kokeilla sellaista, mutta ei ole aikaa tilata netistä. Olisikohan jollain tietoa, mistä noita voisi pääkaupunkiseudulla ostaa ihan liikkeestä? Voisin huomenna käydä etsiskelemässä, jos saisin jotain vinkkejä, että mistä sellaisia voisi löytyä :)

    • 18v

      Toimi tosi hyvin, ja yhdyntä ja kaikki mahdolliset muutkin seksin muodot onnistuivat aivan kuin ilman kuukautisia. Eikä pois ottaminenkaan ollut vaikeaa, kyykyssä emättimen pituus lyhenee huomattavasti ja tampoonin sai pois yhdellä sormella ilman suurempaa ongelmaa, vaikka olenkin nuori ja pieni/kireäemättiminen.

    • ihmettelen vaan.....

      Eikö sitä nyt menkkojen ajan voi olla ilman??????????????????

    • Hei,
      naruttomat tampoonit/pehmotamponit/sienitamponit, millä nimellä näitä tamponeja nyt haluaakaan kutsua ,on mukava lisä markkinoilla olevaan tamponi valikoimaan

      .Pehmotamponit toimivat erittäin hyvin kuukatisten aikana ,kun harrastaa seksiä. Myös aktiiviset, paljon liikuntaa harrastavat naiset käyttävät näitä tamponeja mielellään.

      Eniten pelkoa herättäa juuri pehmotamponin pois ottaminen yhdynnän jälkeen.

      Ohessa vielä vinkkimme pehmotamponin käytöstä poistamisesta:

      -käytä tamponia vain itse "tapahtuman" ajan ja vaihda sen jälkeen tavallinen tampooni pehmotamponin tilalle.

      -jos tamponi menee niin syvälle, että sormilla poistaminen on mahdotonta tai tampooni ei kohtuullisen ajan kuluessa kostu kuukautisverestä tarpeeksi( esim kuukautisten loppupäivinä), huuhtele emätin vedellä, jolloin pehmotamponi kastuu ja se on helppo poistaa emättimen suulta.

      Linkki verkkokauppamme pehmotamponi tarjontaan:

      http://www.sincity.fi/fi/Intiimituotteet/Päivittäinen intiimihygienia/Pehmotamponit/36

      terveisin
      Putiikin pitäjä
      sincity

    • Katariiii

      Joopa joo. Miksi piti sitten lähteä polille kun en saanut Beppyä pois enää. En muuten käytä enää koskaan. Oli vähän noloa mennä polille keskellä yötä :(

      • Fiksulikka

        Koska Olit uusavuton? Kyykkyyn ja vettä perään, ja jos omat sormet ei tavoita niin mies töihin. Jessus.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2501
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1980
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1958
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1766
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe