Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

minkä hintaista on laittaa tapetit

tyhmä?

Heippa!

Ajattelin yllättää äidin syntymäpäivänä ja ostaa heille tapetit ja hankkia ammattilaisen tapetoimaan.
Minkähän hintaiseksi tämä tulee, Tampereen seudulla ollaan.
Lähinnä siitä työn hinnasta olen kiinnostunut eli mitä arvelette kolmen huoneen tapetoinnin maksavan. Arvelisin seinien yhteispinnaksi noin 35 metriä. Auttakaa tyhmää joka haluaa tehdä vanhemmat onnellisiksi...

11

23040

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mualari

      Tapettien laitto valmiille pohjalle noin 30-35 € rulla. Eli jos vanhemmillasi on noin 35 m tapetoitavissa seinissä pituutta yhteensä se tekee noin 630 €
      Sitten on tietenkin vanhojen tapettien poisto ja mahdolliset kittaukset ja pohjamaalaus ellei ole. Ne tehdään yleensä tuntitöinä, mutta hinta-arvio näille liikkuu siinä 500 - 700 €. Hinta voi olla alempikin, jos tapetit lähtee helposti. (Yksi tai kaksi kerrosta tapettia ja maalattu pohja)

    • huh, huh

      Onpas kallista tapetointi ! Itse teen hommia 5 kertaa halvemmalla kuin "ammattilaiset". Oon huomannut että nyt tyhmiä suomalaisia kusetetaan. Siitä vaan maksamaan jos rahaa on.

      • Tomi

        Ei kukaan ilmaiseksi töitä tee. Eikä tuo 30 € / rulla kyllä mikään paha hinta ole, jos sillä saa tapetit seinään varmasti hyvin.

        Oon joskus repinyt yhdestä huoneesta tapetteja seinästä kolme päivää, kun oli neljä kerrosta tapettia. Kannattaa itse repiä tapetit pois, niin ei tarvi siitä maksaa.


      • kittimies
        Tomi kirjoitti:

        Ei kukaan ilmaiseksi töitä tee. Eikä tuo 30 € / rulla kyllä mikään paha hinta ole, jos sillä saa tapetit seinään varmasti hyvin.

        Oon joskus repinyt yhdestä huoneesta tapetteja seinästä kolme päivää, kun oli neljä kerrosta tapettia. Kannattaa itse repiä tapetit pois, niin ei tarvi siitä maksaa.

        Niin sisältäähän toi 35e jo tapetin vai ?
        Jos pelkkä työn osuus niin halvemmallakin kyllä löytyy tekijöitä.


      • Asialinja
        kittimies kirjoitti:

        Niin sisältäähän toi 35e jo tapetin vai ?
        Jos pelkkä työn osuus niin halvemmallakin kyllä löytyy tekijöitä.

        Siitä vaan jos halvempia löytyy. Tässä pari totuutta jotka kannattaa ottaa huomioon:
        Alv 22 %
        Matkakulut
        Vakuutukset
        Eläkemaksut
        Suomessa työntekijöillä on palkallinen loma 1 kuukausi vuodessa, eli pyöristäen 10 prosenttia palkasta.
        Onko henkilö, joka tekee tuon työn halvemmalla ammattilainen? Minusta ei ole.
        Halvoilta ei tule takuuta, jos jälki huono mihin valitat? Pimeänä tekevää ei saa vastuuseen.
        Kotitalousvähennyksen saa ainoastaan yritysten tekemistä remonteista.
        Tosi outoa kun näistä remontin tekijöiden palkoista aina jaksetaan täälläkin valittaa. Totta kai itse tehtynä ei tarvitse maksaa muille. Sama se on autoremontissa ja hammaslääkärissäkin jos sellainen sattuu perheessä olemaan mutta minusta sellainen on erittäin ikävä asennoituminen että jonkun pitäisi tehdä puurolautasen hinnalla päivä töitä.
        Ei noista taksoista normaalia palkkaa enempää jää ja tuskin nuo valittajat itsekään alkaisivat halvemmalla töitä tekemään itsensä ja perheensä elättääkseen.


      • tosi ammattilainen

        Teen tapettityöt 35e rulla, sisältäen tapetin jonka arvo 30e rulla, naulapyssyn naulat ja ilmastointiteipin. Takaan että pysyy tapetti seinällä, ulkonäkö ja kauneus on katsojan silmässä. Minusta ihan hyvä tohon hintaa.


      • Reilu Maksaja

        Tapetoitiin asunto. Asiakas oli tyytyväinen. Sovittu hinta oli 480€. Kun työ oli valmis, asiakas halusi tinkiä. Sanoin että kysy tuolta meidän tapetoijalta suostuuko siihen ettei tänään saisi palkaa. Tarvikkeista ei voi tinkiä, vain työntekijän palkasta. Työntekijä ei suostunut alentamaan tuntipalkkaansa 10e/h. Tilaaja ehdotti että hae pankista lainaa niin on varaa tehdä urakoita. Eli lahjoita hänelle lainarahat.


    • pytää saa

      No huh 30 euroa tapetointi työstä per rulla?? Tunninko nämä "ammattilaiset sitä yhtä rullaa seinään laittavat? Amatöörikin tapetoi kahdessa tunnissa yhden huoneen kevyesti. Ei se ole tyhmä joka pyytää vaan se joka maksaa. Ihme etteivät nämä tapettitohtorit pyydä palkkaansa kultakolikoilla maksettuina.

      • RantaJorma

        Kyllä voin laittaa valkoista pahvia seinään, sillai suunnilleen suoraan, sanotaan 15€ rulla.
        Amatöörit eivät ymmärrä; kuvion kohdistus, oikea määrä liisteriä, oikeat leikkaus kohdat jos kuvio sitä vaatii ym. ym. Voitte vaikka harjoitella 200€/rulla tapetilla ihan huvin vuoksi.


    • kari789

      Lainaus:
      Amatöörikin tapetoi kahdessa tunnissa yhden huoneen kevyesti.

      Ehkä amatööri tapetoi huoneen kahdessa tunnissa ja jopa KEVYESTI,
      mutta ei ainakaan minulta onnistu, vaikka remonttialan ammattilainen olenkin.

    • Juusano

      Juurikin remppasin kolme suht suurta makuuhuonetta, kahteen huoneeseen tapetit ja yhden maalasin, siihen pohjatyöt sun muut listojen irrottelut ja paikalleen panot päälle, eikä ollut mikään muutamantunnin homma! kolmeihmistä meitä oli tekemässä ja neljä päivää vei ( itse tapetoin yksin ja maalasin, repimiseen sain apua)... töitä tehtiin aamusta iltaan! viimeinen neljäspäivä vei sitten enää sen parituntia kun laitettiin pistorasioita ja listoja tosiaan. Pakko sanoa että työ ei todellakaan ollut mikään helppohomma enkä menis todellakaan sanomaan etteikö siitä työstä kannattais maksaa jos joku sen vaivan näkee ja tekee sen puolestasi HYVIN!

      Hyvästä kannattaa vähän maksaakkin! (:

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      2005
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1753
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1624
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1420
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      60
      1327
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      13
      1285
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1221
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1201
    Aihe