Albufeira

Yli-innostunyt

Ollaan menossa heinäkuussa Portugaliin ALbufeiraan. Hotelli: Alfagar. Kertokaa kokemuksia hotellista ja yleensäkin kyseisestä paikasta?

7

4741

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • myös innostunut

      Soneraplazasta löytyy matkailu sivuilta tosi paljon kyseisestä hotellista. Tsekkaa sieltä.

      Samaan paikkaan ollaan mekin menossa ja hyvältä on hotellin ja koko albufeiran jutut kuulostaneet!

    • Ihastunut Portugaliin

      Itse olin ekaa kertaa Portugalissa n. 3 vuotta sitten ekan kerran. Silloin vannoin, että palaan vielä sinne. Nyt kesällä parin viikon reissu sinne odottaa. Ihastuin maahan ihan kympillä. Albufeira on kiva paikka. Aika paljon turisteja, mutta kyllä sekaan mahtuu. Vanhan kaupungin tunnelmalliset illat kannattaa katsastaa. Pieni paikka, mutta kaikki esitykset, musiikki, tekevät siitä tunnelmallisen. Muista maistaa paikallista kalaa ja viiniä. Hauskaa matkaa! Kannattaa odottaa, siitä tulee varmasti hieno reissu.

    • verkkis

      Aivan mahtava paikka! Viime kesänä oltiin 2 viikkoa ko. hotellissa, maksettiin ekstraa merinäköalasta, ja se kannatti. Jokaikinen päivä se meri ylätti monimuotoisuudellaan. Hotellialue aivan ihana, meidän tytöt sen verran vanhempia, ettei viihdytty lastenaltaalla...kannattaa katsoa vaikka googlesta hotelli alfagar, niin näkee alueen kokonaisuudessaan. Ruoka-kauppoja kävelymatkan päässä...riippuu kuinka paljon on valmis kävelemään kantamuksien kanssa. Meillä oli auto 10 päivää vuokralla, jolloin sai enempi ruokia kerralla, tosin hotellialueellakin ihan hyvä mini-market.
      Jokatapauksessa auton vuokraaminen kannattaa, jos vaan uskaltaa heittäytyä liikenteen menoon mukaan, ei se nyt niin kamalaa ole, mutta kiihkeämpää kuin täällä, liikenneympyröitä siellä rakastetaan ja niihin tulee vaan ajaa rohkeasti. Parasta on se, että ilman autoa olisi jumissa vain Albufeiran rannoilla, jotka kyllä nekin ovat ihan hyvät, ja hotelli Alfagarissahan on ihan oma rantakin, kunhan jaksaa kavuta satakunta porrasta...mutta vajaan puolen tunnin ajomatkan päässä lännessä on sellaisia paikkoja kuin Gale ( jossa tosi iso ostosparatiisi!)ja Pera, joissa on aivan mahtavia hiekkarantoja...eikä muita ihmisiä mailla halmeilla!!!
      Olemme olleet perheen kanssa viidentoista vuoden aikana nyt 4 kertaa Portugalissa Albufeirassa, ja aina siitä irtoaa jotain uutta!
      Vuokra-autolla kannattaa uhrata pari pv pitempään ajoon, käydä " Maailmanlopun" Sagresissa, Montchiquen-vuorella ehdottomasti ja itäänpäin kohti Espaanjaa mentäessä on viehättävä paikka mm Tavira.
      Hotelli Alfagar oli paras tähänastisista majoituspaikoistamme, niin sijaintinsa, siisteytensä kuin rauhallisuutensa suhteen( mölyävät brittituristithan ovat joka paikassa!)
      Huoneistot olivat valoisia ja tilavia ja hyvinvarusteltuja...ainoa miinus sängystä joka narisi todella paljon, puuta kun oli..
      Harmi ettei tähän saa sitä kaikkea ihanaa mahtumaan, kehoitan siis: menkää ihmeessä Albufeiraan ja nauttikaa..mekin aiomme vielä, ehkä sitten seuraavana vuonna!

      • Yli-innostunut

        Paljon kiitoksia kaikille, jotka vaivautui vastaamaan. Oli kiva lukea kaikkien kommentteja/juttuja kyseisestä paikasta. Nytpäs ainakin tietää edes jotakin paikasta ja kaikki vinkit oli/on tosi tervetulleita. Elikkäs jos jotain vielä jollakin tulee mieleen, saapi kirjoitella...Mielelläni luen! KIITOS!


    • albufeirasta

      Olimme viime kesänä kaveriporukalla Alfagarissa viikon ja hotellista ei ole valittamista.. Eivät huoneistot mitään kovin erikoisia olleet, mutta ihan ok. Siivouspalvelu oli vähän turhankin aktiivista.. Täytyy sanoa että ilman yhden päivän autonvuokrausta aika olisi käynyt pitkäksi. Ajelimme vuoristoon ja rannikkoa pitkin "Maailmanlopun niemeen", lopuksi vielä ostoskeskukseen Albufeiran lähelle. Suosittelen!! Jälkeenpäin ajateltuna autolle olisi kyllä ollut käyttöä useammaksikin päiväksi, sillä etenkin Albufeiran uusi keskusta oli pettymys ja tuli nähtyä aika äkkiä. Kaupungin ulkopuolella näki oikeata elämää ja kaunista luontoa!

    • Nainen69

      Meillä lähtö kyseiseen paikkaan ja hotelliin reilun kuukauden päästä...aivan ihanaa..koskaan en ole käynyt koko maassa ja intoa täynnä odotan matkaa.
      Kiva oli lukea myös kommentteja muilta!

      Mukavia matkaodotuksia teille.

    • Albufeiraan myös ihastunut

      Olimme juuri kesäkuun alussa Albufeirassa hotelli Alfagarissa. Hotellialue oli meidänkin mielestämme todella viihtyisä, vehreä ja kaunis. Baarin iltojen musiikkitarjonta kannattaa katsastaa. Ja vaikka huoneemme sijaitsi lähellä baaria, musiikki ei illalla nukkumaan mennessä häirinnyt liikaa. Miinuksena hotellista sanoisin, että vaikka se on huoneistohotelli eli huoneissa on astiasto ja asukkaiden ilmeisesti oletetaan pesevän astiat itse, ei minkäänlaista tiskiharjaa eikä astianpesuainetta löytynyt. Kysyessäni asiasta respasta minulle sanottiin, ettei missään Portugalin huoneistohotelleissa ko. tarvikkeet kuulu varustukseen. Aika ihmeellistä! Lisäksi vuode oli aika epämukava, sillä se oli joustinpatja, josta oli petauspatja kokonaan jätetty pois. Mutta muuten ei valittamista. Algarveen kannattaa ehdottomasti tutustua vuokra-autolla ja käydä juuri siellä maailmanlopun niemellä lounaiskärjessä. Upea paikka! Myös Silvesin kylä on viehättävä, Albufeirasta länteen, ja siellä on maurilaisaikainen linna kukkulalla keskellä kylää. Jos haluaa todella upealle rannalle, kannattaa käydä Marinha-rannalla, joka sijaitsee länteen päin mentäessä Guian kylän jälkeen, oliko se nyt juuri siellä Perassa, jonka joku mainitsi. Ja sitten kannattaa aivan ehdottomasti mennä upeaan La ruina-ravintolaan Albufeiran rannalla ja syödä miekkakalaa Vinho verden kera. Nautinnollista lomaa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      7996
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      38
      2893
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2482
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      120
      2208
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1865
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      11
      1616
    7. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1469
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1456
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1415
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1378
    Aihe