Olisinko olemassa ilman vanhempiani

Jouko kullirvo laari

Siis juttuhan on näin. Jos vanhempasi eivät tee sinua niin sannotust niin ne on ne jotkut muut vanhemmat sillon ketkä sut teki, tai tekee.

Maa pallolla on käsitääkseni aina sama määrä sieluja, mutta saatan olla väärässäkin.

Ennustaja sano Kallelle että, tulet saamaan lapsia. 10 vuoden päästä kallel on oma muija ja ne ei oo viel varma tekeek ne niit läpsii ja sitte ne ei teekkää syystä tai toisesta.

Siis kysehän oli vain ennustajan sen hetkisestä tän kallen tulevaisuuden näkymästä, siis kun kyse oli oikeasta ennustajasata eikä huijarista.

Huijareita on varmasti mutta olen vakuuttunut siitä että eine kaikki oo.

Sellast liikehdintää tapahtuu kokoajan että tapahtuakko vai ei. Tulevaisuus on ailahteleva liike.

Eli aina on se jokin vaihtoehto kenen kohdalle se tietty lapsi tulee.

5

553

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sanji1

      Sinä olet tulos vanhempiesi geeneistä ja kasvatuksesta. Jos sinulla olisi jonkun muun kahden ihmisen geenisekoitus ja erilainen kasvatus, et olisi enää sinä, olisit se joku toinen ihminen. Vaikka tuo sielumäärä olisikin totta, se ei tarkoita, että kaikille sieluille olisi sisäänrakennettu joku tietty persoonallisuus pohjalle.

      Olisit täysin eri ihminen jolla on täysin eri mielipiteet ja täysin eri luonne. Olisiko se enää sinä?

      Kenties tuo sielujuttu merkitsee sitä, että tyhjä sielu - ikäänkuin kanvaasi - menisi jollekin muulle, jos sinun tämänhetkiset vanhempasi eivät olisikaan tehneet lapsia. Jos tämänhetkiset vanhempasi olisivat maalanneet kanvaasille laivan, "uudet" vanhempasi olisivat saattaneet maalata siihen metsän. Tajuatko mitä ajan takaa.

      Ja kuka tietää, kenties sinäkin olet menettänyt jo sielun jos toisenkin. Kenties sinun piti olla tässä vaiheessa vanhempi (en tosin toki tiedä ikääsi), mutta jostain syystä et olekaan, tai jos oletkin, niin ehkä menetit yhden tyhjän sielun, joka nyt on jollain toisella vanhemmalla. Luuletko, että tästä sielusta kasvaa sama ihminen kuin olisi sinun luonasi kasvanut?

      • Jouko

        Tiätenkin vanhempien geeniperimä vaikuttaa ihmiseen, mutta sielu siirtyy miälestäni aina sille sopivimpaan paikkaan siitä riippuen mikä on sielun oppiaine tässä elämässä, eikä sitä aina yhden elämän aikana ehditä oppia mikä se oppi nyt sitten lie onkin itse kullakin.

        Jos lapsi siirretään jostakin syystä muille vanhemmille tässä elämässä niin se antaa lapselle varmasti muunlaisia vaikutteita kuin edelliset vanhemmat ja se osui sitten osaksi hänen kohtaloa.


      • Akateemikko
        Jouko kirjoitti:

        Tiätenkin vanhempien geeniperimä vaikuttaa ihmiseen, mutta sielu siirtyy miälestäni aina sille sopivimpaan paikkaan siitä riippuen mikä on sielun oppiaine tässä elämässä, eikä sitä aina yhden elämän aikana ehditä oppia mikä se oppi nyt sitten lie onkin itse kullakin.

        Jos lapsi siirretään jostakin syystä muille vanhemmille tässä elämässä niin se antaa lapselle varmasti muunlaisia vaikutteita kuin edelliset vanhemmat ja se osui sitten osaksi hänen kohtaloa.

        Minun oppiaineeni on matemattiikka. Sangen ikävää kun vain voin oppia siitä tässä elämässä, kun vaihtoehtona olisi voinut olla vaikka mitä muuta oikeasti merkittävää. Kuten elämäni opastajana, nautinnollisuuden polku tai vaikka hedonistinen alkoholismi.

        No kaikkea ei voi saada ja nyt takaisin kirjojen pariin. E = MC overkill2.


    • Mies Usvasuolta

      Klinikalta saa asiallista tietoa munasolujen hedelmöitymisestä ja muusta vastaavasta.

      Entäs jos masturboi ja säilöö siittiöt syväjäädytettyinä hamaan tulevaisuuteen. Vähennänkö täten maailman populaatiota vai lisäänkö monipersoonallisten ihmisten määrää hetkellisesti?

      Tulevaisuushan on sitäpaisi ennalta määrätty.

      • Sanji1

        "Tulevaisuushan on sitäpaisi ennalta määrätty."

        Voisitteko nyt kiitos paljon lopettaa näiden omien vakaumustenne latelemisen faktoina? Sama pätee näin uskiksiin jotain välillä pulpahtaa esiin. Kaikki filosofiset uskomukset perustuvat *uskolle* ja teorioille, ei faktoille. Et voi sanoa varmasti, että tulevaisuus on ennalta määrätty.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      129
      4880
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3076
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1787
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1750
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1601
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1471
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      18
      1228
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1213
    9. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1177
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1177
    Aihe