Bulgariaan...

Eka kerta

Hei! Olemme perheeni kanssa menossa toukokuun lopulla Kultahietikolle, hotellimme on MADARA. Onkos ken käynyt tässä hotellista tai muuta tietoa Kultahietikosta tai Burgas air-koneesta??
On myös lapsia mukana joten kinnostaisi kovasti tietää. Muuten olemme matkustelleet turkissa Kypros.. Kanariansaarilla, Tunisiassa.. Mutta tämä kohde on ensimmäinen kerta! Jääkö sitten vipoksi,, saa nähdä. Kiitos jos sattuisitte tietämään asioista!

7

4360

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JPJPJP

      Moi!
      Just olimme syksyllä ja paikka on ok jos osaa pitää huolta rahoistaan... Meinaa älä koskaan vaihda rahaa kadulla, eikä pienissä rahan vaihto pisteissä, lotossa saat täys osuman paremmin, kuin niiltä oikein valuutat, vaikka lupaisivat miten hyvän kurssin. Varnassa kannattaa käydä (vaihtaa valuutta isommissa pankeissa) n.20km sovi taxi kuskin kanssa hinta meno paluu... Delfinaariossa kannattaa käydä. Hintataso on suomea halvempi ravintoloissa (ruoka) mut muut kannatta esim. vaatteet, yms. katella tarkkaan en syksyllä muuta löytänyt kuin piraatti tavaroitta, ja osittain oli hinnat todella "katossa" =saman suomessa...maksaa. Mut käymisen arvoinen paikka. Oltiin kylläkin Bulgaria Air koneella ja on kylläkin vanhin missä olen liikkunut noin 20vuoteen. Ok just kattelin kartasta missä teidän hotelli on niin toivottavasti kunto on kova tai onneksi taksi on halpa. On meinaa kivan "jyrkkää" rinnettä mitä kiivetä aina rannalta hotellille. Mut avoimin mielin matkaan, älä peru matkaa vaan käy kattoo uudestaan 10v. päästä, mitä sun vero rahoilla on taas saatu sinne uusittua...Bulgaria eu kelpoinen maaaaa???? Haluaisin tietää Tunisiasta sillä olemme menossa sinne eka kertaa huhtikuussa? Rohkeasti kohti tuntematonta...

      • pj pj

        jos tykkää kamelin kakka nuotiolla istuu ja ryystää kitkerää teetä niin suosittelen tynisiää..


      • eka kerta..

        Hei ja kiitos paljon tiedoistanne!
        Olimme tammikuussa 2003 tunisiassa, monastirissa. Silloin siellä oli vain alta 20 astetta lämmintä. Rannat olisivat olleet hyvät hiekkaiset, mutta ei siellä voinut uida, koska oli todella epäsiistiä. Hotellilla oli tosi ihana henkilökunta ja jopa leikkittelivät ja olivat laittaneet ennen illanviettoa meidän juhlavaatteet kuntoon huoneeseemme. Siistiä huoneita,, mutta oli vain muutama ruokapaikka, jossa pitzankin päällä oli raaka kananmuna ja vihreä nakki. Hotellissa ruoka tosi hyvää. Paikalliset asukkaat hymyileviä, mutta "sisäänheittäjiäkin" oli jonkun verran. Varkaita emme huomanneet ja eräs mies oli jo kymmenettä kertaa siellä, joten toisaaltaan katsottava kohde, mutta ei vedä vertoja kanarian saarille! Hotelleissa voi vaihtaa valuuttaa. Toivotan lämmintä ja mieluisaa ja etenkin rentouttavaa lomaa ja kesää myös suomenpuolella!


    • ...surkeaa

      Olimme Nessebarissa viime kesänä, emmekä toiste lähde. Tjareborgin hotelli oli homeelta haiseva. Kylpyhuoneen katto vuosi,vaikka henkilökunta sitä kuivailikin! Parveke oli kiinni toisessa hotellin parvekkeessa. Ilmastointi ei toiminut korjauksista huolimatta ja ruoka nähtävyydet olivat keskinkertaisia.Positiivista oli halvat hinnat (myös matkan edullisuus) ja upea meri hiekkarantoineen. Jos vielä voisin muuttaa jotakin matkan valinnassa ottaisin viiden tähden hotellin, sillä taso on paljon huonompi kuin mihin olemme tottuneet. Homehan on jo itsesään terveysiski.

    • Perla

      Me oltiin Kultahietikolla kesäkuun alussa ja siellä oli meille hyvää.
      Ei ollut liian kuumaa.
      Hintataso edullinen, jos vain liikkuu viiskyt metrii hotellilta..
      Ihmiset siel oli mukavia. Venäjän-, saksan- ja enkuntaidoilla pärjäs hyvin. Toki suomeksikin. Meidänkin hotellissa oli suomenkielentaitoista porukkaa.
      Ai, niin, jotku sano, että siel ei kande puhua venäjää, että se on edelleenkin niin kova juttu.
      Mulla oli 6-vuotias likka mukana, ja hyvin meni kaikki. Nyt tyttökin ymmärtää, että se valkea aamupalalla oli just bulgarianjogurttia!
      Tuttavaporukka meni samana kesänä Sunny Beachille heinäkuun lopussa, olivat sitten kaikki kipeitä siellä, oli ollut sikaista ja liian kuumaa.
      Kultahietikolta pääsi bussilla Varnaan, ja Varna näytti meille parhaintaan. Mul iski välillä shoppailukohtaus,että oli pakko päästä hakeen kengät, jotka oli edellispäivänä jääny mietintämysssyyn.
      Kova kohina kävi, että joiltain ois bussissa veitellä leikattu kassi auki, mutta ne oli ympäripäissään,jotka sitä selitti.
      Mun matkaseurana ei ollut alkoholi, vaikka drinksu tuotiin eteen samalla ku ruokalista.
      Teil on järkeä lähteä alkukesästä. Tulee varmaan mahtava reissu!
      Ei täs voi selittää kuin mahtava paikka on Kultahietikot, siistiä ja kaunista.
      Käytiin myös katteleen matkatoimistn matkalla kirkkoi ja museoita. Varnan jossain kirkossa käytiin ja meidät siunattiin tuntui ihanalta. (Niin varmaan tääl Lapissakin noetaan naamat ja noidutaan), vaikken oo uskovainen.
      Siel oli niin ihania puitakin...
      Ja uimallas oli niin siisti, että lasta ihan nauratti se "poolman"....
      Onnellista matkaa...
      Mua harmittaa, etten tiennyt, että oisko siellä
      pitänyt antaa tippii... Nyt jos Kultahietikolle pääsisin, antaisin kyllä tipit, kuulu tai ei.
      Jos tosiaan tahdot tietää, ilmottele tänne.
      Seurailen pari päivää.
      Yks juttu; olin ite meressä pulikoimassa, silläaikaa oli pikkutytölle tullu joku myymään munkkia.. Jotain aina täytyy varoakin.

    • joku sotkee

      Mitä se Tunisia nyt tähän kuuluu?
      Ymmärrykseni mukaan kysyit Bulgariasta????

    • Hoitaja

      Minulle kultahietikko oli ihana kohde. Mutta huonona puolena oli koko viikon ajan huono palvelu rannalla. Kun maksoin rantatuolin ei annettu kuittia vaan tultiin hetken päästä rahastamaan uudestaan onneksi mukana iso kokoinen avomieheni joka joutui jäljittämään ranta tuolien myyjää kulki niin kauan perässä että kuitti tuli kovan riitelyn avulla. Ongelmia joka päivä mutta lomakohteena tosi upea jonne lähdemme toistekkin , ruoka samaa hintaa kun Suomessa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      415
      1730
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      105
      1358
    3. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      175
      1355
    4. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      117
      1285
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      45
      1036
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      946
    7. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      900
    8. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      92
      881
    9. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      866
    10. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      110
      845
    Aihe