Opettaja hoivaa

Anssi

Oli normaali torstai aamu, minua vitutti mennä töihin. Edellisenä iltana oli tullut katsottua turhan pitkään televisiota ja samalla nautittua vajaa pullo koskenkorvaa. Kielessä oli lievä mattapinta ja ainoa syy mennä töihin oli asuntolaina.

Kävelin koululle ja kevätaurinko paistoi vittumaisesti silmiini, onneksi kohta alkaisi kesäloma ja pääsisi vähäksi ajaksi eroon koulumaailmasta. Koitin miettiä oppilaistani jotain positiiviista ja ainoa mitä keksin krapulan hakatessa takaraivooni oli muutama luokkani oppilas joiden kiinteät vartalot niukkojen teinivaatteiden peittäminä olivat kiinnittäneet huomioni jo jonkin aikaa. Jokainen sietäisi saada kyrpää oikein kunnolla oli ainoa ajatus joka pyöri päässäni kun maleksin kohti koulua.

Ai saatana, tänään olisi vielä koulun jälkeen näytelmäkerhon kenraaliharjoitus johon olisi mentävä vaikka jo nyt silmiä painoi. Vitutus senkun kasvoi koulun lähestyessä.

Päivä meni vettä juoden ja oloa parannellen, opetus jäi aika pitkälle tehtävien jakoon ja valvontaan, ei ollut tänään mitään inspiraatiota aktivisempaan rooliin.

Työpäivä oli jo ohi ja aivot vaativat päiväunille mutta vielä oli vaivauduttava näytelnmäkerhon kenraaliin. Oppilailla oli oikein puvut päällä teinit tekivät parhaansa lavalla. Esityksessä ei isommin ollut enää korjattavaa. Näytelmä sijoittui villiin länteen. Pojat kulkivat pistoolit vyöllään ja parilla tytöllä oli varsin tyköistuva hame päällä.

Juhlasali oli jo hiljentynyt ja keräilin käikirjoitusta laukkuuni kun kuulin korkokenkien äänen näyttämöltä. Minna joka oli 2. roolissa tytöistä tuli lavan reunalle yhä täysissä "lännen tamineissaan" jotka olivat varsin rohkeat koska hän näytteli can can-tyttöä näytelmässä. Leveä hame oli varsin antoisa ja paljasti lähes puolet hänen kiinteistä C-kupin rinnoistaan.

"Anssi, mulla on tää hame umpisolussa tuolta takaa ja mä en saa sitä auki eikä tuolla ole enää ketään. Autakko vähän?"

Ruttasin loput käsikirjoituspapereista laukkuuni ja hyppäsin lavalle lähtien kävelemään Minnan perässä kohti pukuhuonetta. Minna sipsutti korkkareissaan kohti pukuhuonetta näyttäen itseasiassa varsin naiselliselta nuoresta iästään huolimatta.

Lavalta laskeutuessaan hän onnistui kompuroimaan korkkareissaan siten että lenti viimeiset 5 porrasta pää edellä. Syöksyin apuun ja autoin Minnan ylös joka valitti nilkkaansa. Autoin Minnan pukuhuoneeseen ja asetin hänet istumaan penkille. Nostin kipeän jalan ylös ja tunnustelin nilkkaa. Minna makasi penkillä selällään ja kun tutkin hänen jalkaansa nousi hame sen verran korkealla muodostaan johtuen jotta näin että Minnalla oli varsin pienet stringit jalassa. Kipu oli ilmeisesti sen verta kova että Minna makasi silmät kiinni samalla kun pidin yhä korkokengän peittämää jalkaa kädessäni ja tutkin siroa nilkkaa hieman puristellen. Nilkan tutkimisesta ei jäänyt mitään mieleen kun silmäni olivat nauliutuneet pienien stringien peittämään jalkoväliin. Siirsin vaivihkaa jalkaa yhä kauemmas toisesta jolloin näköalani yhä vain parani. Pienet, käytännössä läpinäkyvät stringit paljastivat selvästi täysin ajellun alapään.

Täysin ajattelematta aloin yhtäkkiä suudella Minnan pohjetta. Minnalla aukeni silmät kuin taikaiskusta mutta hän ei liikkunut senttiäkään. Käteni lähti vaistomaisesti hyväilemään Minna reittä samalla kun huuleni näykkivät Minnan pohjetta. Minna ei liikkunut vieläkään ja vaikka olisi liikkunut tuskin olisin kiimassani lopettanut toimiani.

Huuleni ja kieleni ajautuivat yhä syvemmälle Minnan haaroihin ja huomasin kuinka hän muutti hivenen asentoaan päästyäni lähes stringeihin asti. Asento muuttui vain hieman mutta kuitenkin niin paljon että huomasin Minna levittävän haarojaan minulle. Suutelin hellästi Minnan pillun päälle ja imaisin oletettua klitoriksen paikkaa stringien läpi. Huomasin kuinka Minnan käsi laskeutui hellästi takaraivoni päälle aivan kuin ohjatakseen minua oikeaan kohtaan. Raotin sormillani joustavia stringejä ja paljastin Minnan ajellun alapään. Klitoris oli jo hieman turvonnut kiihotuksesta ja kuin unessa ohjasin kieleni siihen.

Tunsin kielessäni Minnan kiiman ja myös kuulin syvät huokaukset kun aloin nuolla hitain pitkin vedoin Minnan klittaa. Välillä kiihdytin tahtia kieleni päällä ja tunsin kuinka Minna painoi kädellään päätäni yhä tiukemmin kohti vaginaa.

Tartuin stringeistä ja aloin vetää niitä Minnan jaloista.Hän auttoi tehtävääni nostaen kinteeää takapuoltaan pitkältä penkiltä jolla hän makasi. Sain stringit vedettyä perseen alta pois puolireiteen ja nousin itse seisomaan aukaistaen housuni. Käskin Minnan kääntyä mahalleen penkillä ja hän teki työtä käskettyä tiputtaen samalla pikkarinsa lattialle.

Minna makasi penkillä mahallaan jalat molemmin puolin pitkää pukuhuoneen penkkiä. Lännenhame peitti nyt paljaan perseen kokonaan ja kun olin saanut omat housuni potkittua pois jaloista nostin hameen reunaa. Minnan kiinteä teini perse lötkötti paljaana edessäni penkillä. Ajeltu pillu kiilti märkyyttään kun Minna kiimassaan koitti sitä tarjota minulle paremmin esille.

Asetin mullkkuni pillun huulille ja tartuin Minnaa vyötäröltä. Aloin työntää kivikovaa mulkkuani Minnaan ja voi luoja miten kireä Minna oli. Onneksi olin nuollut Minnan likomäräksi niin sisään työntyminen ei tuottanut ylitsepääsemättömiä vaikeuksia. Työnnyin hitaasti koko pituudelta Minnan sisään ja aloin naimaan. Minna vikisi ja huohotti perse pystyssä edessäni. En koskaan ollut nainut oppilastani mutta jos se näin hyvältä tuntui en aikonut kieltäytyä jatkossakaan.

Tunsin kuinka Minnan pillu alkoi sykkiä varteni ympärillä orgasmin merkiksi ja nuo terävät puristukset varressani saivat aikaan oman orgasmini. Työnsin koko lastin Minnan sisään ja kun vedin mullkkuni pois, kääntyi Minna salamannopeasti ja alkoi nuolla kaluani puhtaaksi. Minna pyöritti mulkkuani suussaan ja imi sitä niin tehokkaasti että vaikka luulin jo orgasmini menneen se jatkui yhä.

Lopulta Minna päästä mulkkuni ja katsoi minua silmiin. "Sä oli ylivoimaisesti paras pano mitä mä oon koskaan saanu"

Minna nousi ylös nostaen stringinsä lattialta ja tuumasi. "Mun pitää mennä nyt suihkuun pesulle, jos sä haluut tulla mukaan niin mä voin tehdä sulle jotain kivaa..."

No meninhän minä suihkuun mutta se on eri tarina se.

5

14936

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kata

      Siis aivan mahtava! Jatka ihmeessä! Oletko muuten oikeasti opettaja? Kiihottava tarina ;D

      • Lukijat

        Lukuisista kirjoitusvirheistä päätellen ei ainakaan suomen kielen opettaja.


      • ...paska

        jos toi on opettaja, niin silloin mä otan sen IP-tunnuksen selville ja järjestän tolle pedolle potkut

        sitäpaitsi...iha täyttä paskaa


    • K.I.M

      Ihan hyvä ollakseen näin huono.

    • njaaa

      Yllätyin positiivisesti. Alku vaikutti tökerölle, mutta parani loppua kohti. :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3075
    3. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3074
    4. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3070
    5. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    6. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    7. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3065
    8. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    9. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe