Oliko Max Hupli paha?

Pekkala

Pari vuotta sen jälkeen, kun Max Hupli oli "tappanut" lääkkeiden väärinkäyttäjän, kävin sukuloimassa Mikkelissä. Otin puheeksi sukulaiseni kanssa tapaus Huplin, mikä aiheutti yllättävän tunnereaktion sukulaisessani,keski-ikäisessä uskovaisessa naisessa:
Hän ilmoitti minulle tunnekuohun vallassa, kuinka viaton Max oli, eihän hän ollut muuta kuin lyönnyt pari kertaa päihderiippuvaista ihmistä, eikä kukaan kuole pariin lyöntiin. Sitäpaitsi kuollut oli huumaavien aineiden käyttäjä, joka olisi muutenkin sen illan aikana kuollut nauttimiensa pillereiden takia. Eikö olekkin itsestään selvää, että se huumaavien aineiden käyttäjä kuoli niihin aineisiin, eikä Maxin lyönteihin? Max tuli hyvästä perheestä, mutta tämä kuollut tyyppi tuli taasen huonosta perheestä.


Itse aloin tässä miettimään, mitä jos kuitenkin periaatteella:
Max oli tunnettu uusnatsi ja innokas urheilija, joka peittosi häntä isommat tyypit tappelussa mennen tullen. Kukaan päihderiippuvainen ei siis olisi mitenkään voinut pärjätä Maxille tappelussa, ei sellaisesta olisi ollut Maxille edes välttävää vastusta. Tapaus herätti minussa heti kysymyksen, miksi tuo hörhö oli riisuttu alasti? Yritän vastata seuraavassa siihen kysymykseen, tosin tämä ei varmaankaan ole totuus tapahtuneesta ja on täysin kuvitteellinen selitys siitä, mitä tuona yönä olisi voinut tapahtua:

Natsien tekemät lääketieteelliset kokeet ovat tunnettuja uusnatsien piireissä, yksi tunnetuimpia kokeita oli kylmänsietokoe. Yhdessä sen versiossa alastomia ihmisiä pidettiin pakkasella ulkona niin kauan, kunnes he jäätyivät. Heidät yritettiin sitten jäätymisen jälkeen pelastaa, eri elvytysmenetelmin. Hypotermian käypä hoito perustuu yhä edelleen noihin tutkimuksiin.
No humalapäissään ihmiset saavat joskus hölmöjä ideoita, kuten kadulle pissaamista yms. Mitäpä, jos Max sai hölmön idean, hän päätti kokeilla kylmänsietokoetta hörhöllä. Hän veti hörhöä turpaan ja pakotti sen riisuutumaan. Kun hörhö sitten oli alasti käski Max hänen olla liikkumatta lumihangessa. Max hyvin puettuna vahti tarkasti, ettei hörhö liikkunut ja veti aina muutaman lyönnin, jos hörhö yritti nousta. Maxille ei luonnollisesti tullut kylmä, koska hän harjoitteli varjonyrkkeilyä katsellessaan hörhön paleltumista. Kun hörhö oli sitten paleltunut kuoliaaksi, lähti Max kotiinsa.

Näin ei varmaankaan tapahtunut, mutta ajattelin kirjoittaa karmeimman mahdollisen skenaarion tapahtuneesta. Eli tämä ei ole varmaankaan totuus, vaan pikemminkin keksimäni kauhutarina, jolla ei ole totuuden kanssa mitään tekemistä.

44

16064

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • xxx

      kerro kuule pekkala oikeesti nimes niin testataan sun kylmän sietökyvys

      • Pekkala

        Natsilääkärit tekivät jo ajat sitten nuo tärkeät kokeet, hypotermian hoito perustuu vielä nykyäänkin noihin kokeisiin.
        Ajattelin vaan, jos Hupli innokkaana uusnatsina olisi halunnut elää uudelleen nuo natsien suuruuden ajat.


    • ihmeessä

      tutkituttamaan pääsi, niillä on hyviä huumeita, unohtuu nuo kuvitelmat.

      • Pekkala

        En nimittäin käytä huumeita, enkä pahemmin pidä niiden käyttäjiä kovinkaan arvokkaina.
        En minä tätä juttua totena heittänytkään, väänsin vain karmeimman skenaarion. Pidän todennäköisimpänä vaihtoentona sitä, että hörhö kuoli, koska oli niin sekaisin käyttämistään aineista, eikä osannut kotiinsa.


      • joskus..
        Pekkala kirjoitti:

        En nimittäin käytä huumeita, enkä pahemmin pidä niiden käyttäjiä kovinkaan arvokkaina.
        En minä tätä juttua totena heittänytkään, väänsin vain karmeimman skenaarion. Pidän todennäköisimpänä vaihtoentona sitä, että hörhö kuoli, koska oli niin sekaisin käyttämistään aineista, eikä osannut kotiinsa.

        hörhö huumeista, kuin aina hörhö ilman.


      • Pekkala
        joskus.. kirjoitti:

        hörhö huumeista, kuin aina hörhö ilman.

        Huumehörhö on mielestäsi parempi kuin esimerkisi Jehovan todistaja?


    • Simppa.-......

      En tiedä kuinka hyvä ystävä "pekkala" oli Maxille..Ootko "pekkala" joku koulukaveri vai...?Ei Max mikään voittamaton soturi ollut!Kova oli haastamaan riitaa ja joskus jopa pärjäskin.Olin monta kertaa kattomassa ku joutu nuolemaan haavojaan ku kokeili liian isojen poikien kanssa!!!Mut Max oli aina täysillä aatteensa takana.Välillä tosin pari lyöntiä meni täysin sivullisillekkin...Voin silti sanoo pokka naamalla että Max oli mun kaveri ja välillä otetaan mukit Maxin muistolle!

      • Pekkala

        Sukulaiseni tunsi ilmeisesti hänen sukulaisiaan, tai ainakin sellainen kuva minulle jäi. Kova saavutus 2 kultaa ja hopea, loppuiko muuten Maxin ura nyrkkeilijänä tuohon hörhötapaukseen?

        Tarkoitatko:" Täysillä aatteensa takana." sitä, että Max oli täysverinen uusnatsi? Minusta natsismi on mielenkiintoinen aate, siinä on paljon hyviä puolia ja kunnioitettavia periaatteita.


    • TERO

      Pekkala tunnetko Santtua????Oli Maxin kanssa ku paita ja perse...

      • Pekkala

        En tuntenut edes Maxia, hänen tapauksensa oli alibissa. Luin jutun ja minulla on tuo kyseinen alibi vieläkin. Vaikuttaa siltä, että Max oli ihan asia tyyppi, vaikka en häntä tuntenutkaan.


      • huplisti

        tarkoitatko santtu t ?


    • Omainen

      Mille perustat väitteen, että "kuollut tuli huonosta perheestä"?

    • maxin veljen tyttö

      haistakaa KAIKKI paskan puhujat paska"!!!!!!!!

      • Kingi box

        Max Hupli oli mätämuna jonka oikea paikka on haudassa.
        Häirikkö peräreikä, ei yhteiskuntaan kuuluva.


    • vAatteet

      Eipäs haukuta kuolleita!
      Eräs henkilö joka tunsi Maxin, kertoi että hän varasti tuolta hörhöltä kengät(jotkut hienot bootsit). Ja tosiaan kuoli hypotermiaan, kun jäi makaamaan lumihankeen. Mutta ei ollut tarkoitus puhua pahaa, vaan korjata Pekkalan kertomusta R.I.P

    • TehoPower

      Oliko molemmat hangessa alasti? Jotain bi kokeilua?

      • Ikiraitis hörhö.

        Olivat.
        Housut kintuissa - avojaloin ilman pipoa.
        Paleltuu siinä pahempikin päihdeongelmainen.

        Totuushan on, että aika kellottaa ihmisen pois kuleksimasta, juuri nillä eväillä kuin ihminen itse on elämäänsä elänyt. Ansaintansa mukaan.

        On tietysti vahinko kuolemiakin normaalissa elämässä. Mutta ne eivät liity tähän.
        On tietysti muitakin kuolemia, normaalissa elämässä, ylinopeudet, jne. Myös ne ovat ihmisen itsensä aiheuttamia.
        Niissä ei tarvita korulauseita, ei kehuja - mutta todellisesti ei haukkujakaan.


    • porrassalmenkatu

      Kiintoisaa..muistin vasta nyt tämän Huplin. Olin itse silloin jo hieman vanhempi, enkä viittinyt osallistua räkäpäitten matseihin. Eikös Hupli räjäyttänyt itsensä lahdessa?

      • *****

        Jep.
        Ylöspäin läksi ja takaisin ei ole tullut.


      • ***** kirjoitti:

        Jep.
        Ylöspäin läksi ja takaisin ei ole tullut.

        Koska ja missä?


    • nosmokke

      Hollola 1996??Korjatkaa jos oon vääräs

    • matlockb.

      Olet väärässä. Oikea tieto on Nauvo 1988. Olen tutkimuksissani Hejacissa tullut tähän tietoon ja päätelmään. Eli se on facta.

    • Suski 74

      Oli se Hollolassa 1996, kunnan vuokratalo, ulkoseinässä näkyy varmaan vieläkin vaihdetut elementit.
      Koko talohan evakuoitiin sinä yönä poliisin toimesta, pelättiin sortumista.

    • mikkelik

      itse törmäsin Maxiin ulkokuntalaisena Mikkelin torilla 90 luvun alkupuolella. Hän ja hänen kaverinsa esittelivät kaupungin yöelämää sen illan. Hänestä jäi hyvin herrasmiesmäinen vaikutelma. Sääli kuulla miten hänen elämänsä päättyi. R.I.P.

      • Oliko....

        Maxilla max-kokoinen?


    • lkjlklkjjkl

      Max oli kuulemma kova kaveri pyllytouhuissa.

    • fuityid

      Sikäli olet oikeassa että Hupli oli persereikä täynä paskaa.

    • vanhainttikaveri

      oli hyvä tyyppi ja reilu kaveri join usein sen kanssa asia mies oli rauha muistolle

      • Komppakuski

        Samassa tuvassa oltiin ja reilu kaveri Hupli oli, mitä nyt silloin tällöin tykärit sai iltavapailla pataansa veka grillillä..... 😂😂😂


    • Pthyi

      Hupli oli pahin sekopää mitä siihen aikaan Mikkelin kaduilla pyöri, täys paska. Lopputulos oli oikea, olisi vaan saanut tulla paljon aiemmin.

    • ACLyde

      onko kellää tota kyseistä alibin kansi kuvaa?

      • OBnega

        Max oli pieni kaveri ja kuumapäinen, tuli oltua yläaste samalla luokalla , pyörittyä yöelämässa viikonloppuisin ( juu santtu ja viherpellot mukana) eittämättä max oli ihan oikeasti osittain ”paha” , varsinkin päissään. muuten lähes stereotypia ” kiusaaja” uhoaja kyllä, mutta välillä tosi ok, niitä joille viina ei sopinut. ei ihmetytä että lähti siten kun lähti..


      • Rebbiii
        OBnega kirjoitti:

        Max oli pieni kaveri ja kuumapäinen, tuli oltua yläaste samalla luokalla , pyörittyä yöelämässa viikonloppuisin ( juu santtu ja viherpellot mukana) eittämättä max oli ihan oikeasti osittain ”paha” , varsinkin päissään. muuten lähes stereotypia ” kiusaaja” uhoaja kyllä, mutta välillä tosi ok, niitä joille viina ei sopinut. ei ihmetytä että lähti siten kun lähti..

        V-pelloista toinen kuollut. Toinen lie missä. Santtu vetää kamaa jossain slummissa.


    • Anonyymi

      Täytyy sanoa, että tyypillinen legenda...toiset tykkää ja toiset ei!

    • Anonyymi

      santtu ei vedä kamaa missää slummissa vaan on naimisissa ja kahden lapsen isä ja asuu tällä hetkellä helsingissä ja otti äitinsä sukunimen käyttöön ei ole enää teellä alkava sukunimi vaan koolla alkava nykyään.

      • Anonyymi

        Ottaako vieläkin kovasti pyllyreikään?


    • Anonyymi

      Ottaa, varsinkin mustaa makkaraa.

    • Anonyymi

      Hupli olisi nyt suomen presidentti, jos olisi elossa.

      • Anonyymi

        Eikö tästä menetystä pressasta ole kuvaa?


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      133
      3537
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      110
      1389
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1320
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1219
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      17
      1124
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1081
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      1019
    8. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1018
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1006
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      52
      904
    Aihe