Matkaopas/muut pesulapalvelut Hammametissa

matkalle lähtevä

Hei, toistamiseen on lapsiperhe lähdössä Tunisiaan. Viime keväänä nähtiin Port el kantaoui ja nyt on Hammamet vuorossa.
Nyt kyselen seuraavaa. Viime kerralla meillä oli vaatteita niin paljon mukana, että pesetettiin ainoastaan hotellissa muutama vaatekappale. Onko Hammametin seudulla itsepalvelupesuloita? Tai vaikkapa ihan normaalia pesulaakin? Kun ei viitsisi ihan hotellissa pesettää kaikkea mihinkään 3-4 euron kappalehintaan. Olen kuullut muutamalta Thaimaassa matkanneelta kaverilta, että on niin kiva tulla kotiin, kun ei ole kauheaa pyykkivuorta mukana ja maksaa pyykkien pesetys jonkun euron verran kilo. Minä sitten nerokkaasti ajattelin, että josko tulisi puhtaiden vaatteiden kera kotiin, mutta osaakos joku neuvoa tarkemmin, pesuloiden ja hintojen suhteen?

1

390

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MATKAOPAS

      HEI MATKALLE LÄHTEVÄ! :))

      Kiva, kun tykkäät matkustaa Tunisiaan ja nähdä muitakin paikkakuntia siellä! :))
      Lapsien kanssa varmasti pyykkiä riittää, eikä niitä ihan hotellihinnoilla kannata todellakaan pestä. KAIKKI asialliset kysymykset ovat kivoja vastata, kun tietää KYSYJÄN OIKEASTI HALUAVAN NIIHIN ASIANMUKAISEN VASTAUKSEN! :))

      Kerronpa sinulle tässä muiden vastauksien välissä nyt vastauksen kysymyksiisi:

      HAMMAMETISSA, PORT EL KANTAOUIN SATAMASSA, SEKÄ SOUSSESSA ON ITSEPALVELU JA PALVELUPESULOITA. MONASTIR'ISSA NIITÄ EI VALITETTAVASTI VIELÄ OLE. - Itsepalvelupesulassa iso koneellinen maksaa noin 10 dinaaria, riippuu paikkakunnasta. OPPAAT NEUVOVAT osoitteet, yleensä ne sijaitsevat ihan keskustassa! :))
      PORT EL KANTAOUIN pursisatamassa on ABOUNAWAS BOUANDERIE-itsepalvelupesula, siis tuo 10 dinaaria kone. TIEDOTUSTILAISUUTTA KANNATTAA KÄYTTÄÄ TODELLA HYÖDYKSI KAIKKIEN MAHDOLLISTEN KYSYMYSTEN ESITTÄMISEEN OPPAILLE, - SE TILAISUUS ON JUURI SITÄ VARTEN. :))

      TOIVOTAN OIKEIN MUKAVIA LOMAPÄIVIÄ KOKO PERHEELLENNE. Uskon, että varmasti viihdytte Hammametissa, sillä se on taas toisella tavalla erillainen paikka. Minun mielestäni tämänhetkisistä lomakohteista ehdoton "HELMI".
      JA KYLLÄ TÄHÄN AIKAAN VUODESTA on turisteja muitakin Tunisiassa, kuin näillä sivuilla usein mainitut "EI KETÄÄN MUITA KUIN SUOMALAISIA", "EI MITÄÄN TAPAHTUMIA", " EI MITÄÄN AKVITEETTEJA KENELLEKÄÄN", "TOUKOKUUSSA VASTA TARKENEE", - Mistähän tällaisia asioita joku on saanut päähänsä??? Kyllä hotelleillakin on monenlaista järjestettyä ohjelmaa ja tenniskentät, minigolfit, golfkentät, lentopallokentät, kuntosalit jne. ovat jokaisen käytössä. Voi oikein hyvin mennä naapurihotelliin pelaamaan vaikkapa tennistä, jos omalla hotellilla ei kenttää ole. Melkein kaikissa ***tähden ja jopa **tähdenkin hotelleista se löytyy, paitsi tietysti ihan keskustassa sijaitsevista hotelleista ne usein puuttuvat..

      Tämä tässä välissä tiedoksi "URHEILU SOUSSESSA"/ esim. tennikselle ja "ONKO NÄIN"/Empulle.
      KIRJOITIN MYÖS TUNISIA OSASTOLLE "PASSIN "VOIMASSAOLOAIKA"/ Katille vastauksen. Se kannattaa KAIKKIEN lukea. Täällä välissä kun on noita harhaanjohtavia höpöhöpö-vastauksia ja valitettavasti monet niitä uskovat!!! JOUKOSSA ON TOKI PALJON ERITTÄIN HYVIÄ KESKUSTELUJA, MUTTA YKSIKIN "HÖPÖHÖPÖ"-JUTTUJA SÄVELTÄVÄ SAATTAA SAADA MATKAANSA ODOTTAVISSA AIKAAN PAHAA MIELTÄ JA EPÄLUULOJA TUNISIAA KOHTAAN, MIKÄ SELVÄSTI ON KAIKKIEN HÄNEN KIRJOITUSTENSA TARKOITUS!!!
      SIKSI SINNE SIVULLE NYT KIRJOITIN, - ETTEI IHAN MITÄ VAAN KANNATA USKOA!!! :))

      ONPA KERRASSAAN LOISTAVAN POSITIIVINEN ASENNE "ONKO NÄIN??/ Empulla. NÄIN SITÄ PITÄÄ MATKALLE VALMISTAUTUA.. EMMPPU ANTOI ERITTÄIN HYVÄN VASTAUKSEN: "VÄHÄN EPÄILEN.." jne. vastauksellaan" "AKTI"/viteetille, JOSSA EMPPU KÄYTTI OMAA HARKINTAKYKYÄÄN JA OSUI JUURI OIKEAAN - ONNITTELUNI SINULLE EMPPU! :)) MINÄKIN USKON, ETTÄ REISSUSTASI TULEE MAHTAVA.. KIRJOITTELETHAN SITTEN LOMALTA PALATTUASI MITEN LOMA SUJUI - MATKAOPAS JÄÄ ODOTTAMAAN SITÄ SUURELLA MIELENKIINNOLLA. :))

      Oikein kivaa, viihtyisää ja auringonpaisteistakin lomaa Sinulle Emppu! :)) Ystävällisin terveisin, :)
      matkaopas


      Eipä tässä muuta tälläkertaa. Toivon, että "Matkalle lähtevien" lomasta tulee myös kaikinpuolin mukava ja viihdytte hyvin Hammametin sametinpehmeillä hiekkarannoilla, mukavan viihtyisässä keskustassa medinoineen, eikä sovi unohtaa vierailua Yasmine Hammametissakaan, upeassa vuonna 2000 lähes jo kokonaan valmistuneessa, toinen toistaan upeimmissa arabialaisen arkkitehtuurin taidonnäytteiden viihtyisässä ostoskeskuksessa ja hotellialueilla. :))


      Ystävällisin terveisin :))
      matkaopas

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      134
      10022
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      53
      2914
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      183
      2715
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      24
      2087
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      16
      1852
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1669
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      17
      1570
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      17
      1530
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      13
      1528
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1348
    Aihe