joskus näin..

olli

Tämä tapahtui noin viisivuotta taaksepäin,ja täytyy tosiaan sanoa että totta on.
Seurustelin silloin Leena nimisen naisen kanssa,ja suhteemme kesti parivuotta ollen varsin seksiin perustuva.
Hänellä oli 16v.tytär,olkoon tässä nyt vaikka Mia.
Kun suhteeni alkoi Leenan kanssa,ja aloin viettää lähinnä viikonloppuja hänen luonaa,en juurikaan kiinnittänyt huomiota Miaan,hän oli isällään melkein aina,ja tavattiin harvoin.
Kului noin vuosi,ja tyttö oli täyttänyt 16,oltiin jo tultu tutuiksi ja autoin häntä läksyissä,mulla aika hyvä matikkapää,joten siitä oli hyötyä tässätapauksessa.
Kerran sitten menin taas eräänä lauantaina heille,ja juuri kun olin melkein perillä,Leena soitti että töissä menee muutamatunti kauemmin(hoitaja)että,mee heille vaan,Mia on kotona.
Mia avasi oven,ja oli aika raukean näköinen,oli kuulemma oltu bileissä ed.iltana,ja nyt on väsynyt olo.
Menin olohuoneeseen ja avasin telkkarin,jotain urheilua katselin,ja sivusilmällä katsoin välillä,pikkuhousuissa kävelevää Miaa,joka taisi tahallaan hieman mua kiusoitella.
Yllättäen hän tuli olohuoneeseen tuoden mulle oluen,ja kysyi voi tulla seuraksi,päälleen hän oli laittanut pitkän t-paidan,ja ei tainnut alla olla juuri mitään?
Olimme tovin hiljaa tv:tä katsellen,kun hän yhtäkkiä sanoi minulle,"oon muuten nähnyt ja kuullut mitä te mutsin kanssa touhuutte"yskäisin hädissäni ja mutisin jotain hölmöä,ai niinku mitä?
No kyll sä tiijät mitä meinaan,on mullakin jotain kokemusta niistä asioista,Mia sanoi...samantien tyttö hypähti viereeni ja kietaisi käden kaulalleni ja kieli oli salamana suussani,olin aivan hämilläni ja irroitin hänet otteesta,ei me voida sopertelin johon, Mia sanoi:"voidaan me,mä haluan".
Ajattelin kauhulla jos Leena näkisi tilanteen,mutta ehkä juuri pelko hänestä sai minutkin kiihottumaan.
Mia otti pikkuhousunsa pois ja hänen tummakarvainen pimpsa levittyi eteeni sohvalle,jalat levällään hän kiskaisi tukastani pääni suoraan nuoren naisen syliin,"nuole mua" oli käsky ja mä nuolin,se oli ihanaa,häpyhuulet olivat kookkaat,klitoris törrötti turvonneena aivan kuin äidillään.....perinnöllistä?
Oli uskomaton tunne "antaa"orgasmi 16vuotiaalle tytölle jonka äidin kanssa seurustelin,tilanne oli niin epätodellinen että kiihkoni kasvoi enkä ajatellut seurauksia.
Mia halusi rakastella,kondomilla tietysti ja mulla oli yks lompsassa,hain sen ja tyttö pujotti sen kaluni päälle,ja imaisi munan suuhun,hän oli hieman "tökerö"siinä,käytti hampaita liian kovaa,ja hienovaraisesti pyysin lopettamaan ettei multa jo tulisi.
Kaadoin hänet olohuoneen matolle,työnsin kaluni hitaasti sisälle ja tyttö aloitti varsin kovaäänisen voihkimisen työntöjeni voimistuessa.
Minua häiritsi Leena,jos hän tulisi....
Oli täysityö pitää kalu kovana ajatusten juostessa mielessäni,mutta Mian pillu oli niin sykkivän tiukka ja liukas että tunsin orgasmin lähestyvän,sanoin siitä ja hän puristi reidet ympärilleni ja voihki:!ihanaa tuu jo",ja minähän tulin,tunsin kumin täyttyvän spermasta...
Hetki maattiin hiljaa,ja sanoin:"ei ois pitänyt,ajattele itsekkin"Mia sanoi vannovansa että asia on meidän välinen 100%!
Kävin hätäisen suihkun,ja Mia vuorollaan,itseasiassa parvekkeella "päivystämässä"Leenaa....
No siitä selvittiin,Mia lähti Suomenlinnaan ystäviensä kanssa,Leena tuli noin kolmetuntia siitä kun olimme olohuoneen lattialla hänen tyttären kanssa rakasteltu....
No meidän suhde Leenan kanssa tapahtuneesta kesti alle vuoden,ja Mia piti suunsa,ei koskaan puhuttu hänen kanssa tapahtuneesta,hän joskus iski minulle silmää ja lipaisi kieltään,ja tunsin korvieni punoittavan kun tiesin mitä tyttö sillä tarkoitti!
Sen pituinen se,elämässä sattuu kaikenlaisia eroottisia asioita,ja tän luokan jutut ovat erittäin vaarallisia monestakin syystä,pelissä on isot asiat,mutta kun kiihko vie järjen niin...
Kiitos,T:olli

4

15563

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hyi vittu saisit joutua helvettii alaikästen lasten nussija 🖕🤮 t. 18v nainen

      • Anonyymi

        Ei ollu sakkolihaa (jos kohta välttämättä tottakaan koko juttu, näitä panin äitiäjatytärtä genren fantasioita). Ja pimu itte tarjosi itseään. Itse en kyllä enää noin nuoren kanssa menisi.


    • Anonyymi

      No tämähän on taas näitä niuvanniemen avohoito tapauksia sinne ne sairaat jammu setä pedarit laitetaan

    • Anonyymi

      Vaimon pikkusisko oli kuumana ja olisi halunnut tuntea miltä minun siitin tuntuisi omassa pillussa. Järki pysyi päässä, mutta piti kyllä runkata kun kuvittelin sitä nuoren pillun panoa.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6143
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3906
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      253
      2274
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1890
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1343
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1286
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1067
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1020
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      976
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      37
      915
    Aihe