Keysin majoitus

Minna66

Olemme menossa perheen kanssa Floridaan ja Keyssille toukokuussa. Osaatteko suositella jotakin kivaa hotellia tms. majoitusta? Muita vinkkejä? Kiitos:o)

6

861

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hurrikaaniaikana

      No meilla hyvin lyhyeksi jai visiitti hurrikaaniuhan takia. Mutta, Key Westhan on tosi pieni paikka kuten ne muutkin keysit siina. Siella loytyy niita kalliimpia ja hienoja mestoja ja sitten ihan perus motelleja jossa itse olin ja oli ihan ok. Vilaseppa esim expedia.com :)

    • lapsilta

      Me mennään piakkoin siellä käymään, majoitutaan hotellissa jonne ei jostain syystä lapsia suvaita (no kids under 18 yrs).... ehkä siksi että se oli luxus tasoa ja häämatkalaisille soppeli. Eli älkää sitten ihan sellaista vahingossa varatko perheellenne :)

    • abc

      Kun kavin Key Westilla niin vuokrasin kampan hotels.com kautta. Edullisesti.
      Key West on huvittelupaikka, aikuisille - en suosittele lapsiperheille. Siella on baareja, varsinkin homobaareja johtuen saaren suuresta homojen maarasta. Ja nakubaareja ja reippaita huoria. Beachia ei ole kuin hiukkasen, huonoa. Parempia paikkoja on muilla saarilla Key Westin ja Miamin valilla, key largo etc. Voi kayda jopa uimassa. Key Westilta voi kayda paivan reissulla Dry Tortugas linnake-saarella jossa on beacheja mutta matka kestaa tunteja ja maksaa kohtuullisesti.
      Elikka jos Key Westiin menee ota hotelli paakadun lahelta niin baareihin voi kavella.
      Perheelle suosittelisin pikaista kavaisya vuokra autolla Key Westilla Miamista. Matka siltoja pitkin on nakemisen arvoinen. Miamista puoli paivaa Key Westiin, viikolla etta liikenne ei ole paha ja yo Key Westissa, Paiva-kaksi nahtavyyksia katsomassa ja takaisin mantereelle sivistyksen pariin. Perheille on paljon nahtavaa varsinkin Orlandossa Disney, Wet'n Wild. Sea World etc.huvipuistoineen. Avaruuskeskuksessa Cape Kennedyssa voi kayda paivan reissulla.
      Jos uimassa haluaa kayda niin parhaat rannikot Miamissa tai Floridan niemimaan lansirannikolla.
      Itse en taalla paljon ui kuin uima-altaassa koska hait naykkivat aika usein uimareita varsinkin itarannikolla.
      Varaa vuokra-auto valmiiksi internetin kautta. Sama koskee hotelleja. VISA kortti on kateva maksuvaline. Kunnon sairausvakuutus on tarkea.
      Ota hotellin osoite ja laita se maps.google.com ja katso satelliittikuvasta missa se hotelli on.

      • Minna66

        Kiitos kattavasta vastauksestasi. Olemmekin jo varanneet auton sekä suunnitelleet Orlandon pakolliset kuviot:o) Myös Sawgrass Mills suunnitelmissa. Tiedätkö kivaa kaupunkia, missä voisimme pysähtyä matkalla SC:aan, esim. St. Augustin? Hotelleja emme ole vielä varanneet. Elämme siinä uskossa, että niitä saa edullisemmin ihan paikan päältä? Keysillä ajattelimme viipyä 3-4 päivää esim. Marathonissa? Onko sekin marginaaliryhmien valloittama aivot narikkaan -sikailupaikka? Nuo hotellien hinnat myös mietityttävät.


      • abc
        Minna66 kirjoitti:

        Kiitos kattavasta vastauksestasi. Olemmekin jo varanneet auton sekä suunnitelleet Orlandon pakolliset kuviot:o) Myös Sawgrass Mills suunnitelmissa. Tiedätkö kivaa kaupunkia, missä voisimme pysähtyä matkalla SC:aan, esim. St. Augustin? Hotelleja emme ole vielä varanneet. Elämme siinä uskossa, että niitä saa edullisemmin ihan paikan päältä? Keysillä ajattelimme viipyä 3-4 päivää esim. Marathonissa? Onko sekin marginaaliryhmien valloittama aivot narikkaan -sikailupaikka? Nuo hotellien hinnat myös mietityttävät.

        St Augustin on pieni turistipaikka ja aivan mukava paivan pysahdys. Siella on vanhan linnakkeen rauniot (Castillo De San Marcos), ei mitenkaan erikoisen mielenkiintoinen ja sitten turistirysa kauppoja ja ravintoloita. St Augustine on USAn vanhin kaupunki joten siella on muutama tylsa museokin. Parasta koko paikassa taitaa kuitenkin olla beachit.

        PS. Hotelleja et VARMASTI saa edullisimmin paikan paalta, internetin dealeilla saastat rahaa.


    • sepi s

      olin viime vuonna keysissa toukokuun viim. viikonloppuna. taysin mahdotonta loytaa majoitusta, kannattaa varata majoitus nyt. hinnat luokkaa 100-200usd yö.

      t sheriffi teksasista

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4185
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      124
      1640
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1436
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1412
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1274
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      48
      1160
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1096
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1081
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      61
      1050
    Aihe