S- marketeissa huono palvelu

Kuningaskuluttaja

Miksi S-marketeissa on huonompi palvelu kun taas K -kaupoissa saa hyvää palvelua?
Ruokakin on huonolaatuisempaa, ja ruoan säilyvyydessäkin on eroja.
Kun ostaa S- marketeista leipää, niin se on jo seuraavana päivänä kovaa,mutta K-kauppojen ruoka on hyvä laatuista.

21

2794

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • S-market on parempi

      Onneksi ei tarvitse sieltä ostaa mitään.

      Ilmankos S-ryhmä on suomen suosituin ja suurin kauppaketju.

      Ei tarvitse maksaa ylimääräistä tukeville k-kaupoille.

      Lidl on kyllä pakottanut k-kaupat laskemaan hieman sika-hintojaan.

    • ässässä töissä

      Tuo ei kyllä yleisesti pidä paikkaansa. Toki missä tahansa kaupassa voi tulla vastaan myyjä, jolla on huono päivä, mutta yleisesti asiakaspalveluun kiinnitetään huomiota ja asiakkaita palvellaan hyvin.

      Tuotteet ovat myös tuoreita mm. tämänpäiväiset tuoretuotteet viskataan roskiin, huomisen päiväiset alennetaan, samoin aika rankalla kädellä karsitaan nuhjuiset hedelmät, rikkinäiset paketit ym. - ainakin kun itse on tottunut aina ruokaa arvostamaan ja säästämään, niin melkein pahaa tekee roskiin viedä sinällään hyvää ruokaa, mikä nyt vain sattuu olemaan viimisen myyntipäivän tuote tai paketin kylki hieman ruttaantunut.

      Hintataso on myös k-ryhmää paljon alempi.

      Jos olet saanut huonoa palvelua, niin kannattaa ilmoittaa suoraan ko. s-markettiin, niin varmasti tulevat siihen puuttumaan ja jatkossa epäkohdat on korjattu.

      • Nimetön

        Höpö höpö että hintataso olisi ässässä paljon alempi... ota ne S-väriset lasit pois päästä.
        Bonus systeemi on plussaa parempi, ainakin toistaiseksi mutta hinnat kestävät vertailun hyvin. Toki palvelu maksaa ja ei ässästä saa kunnon lihaa/kalaa, eikä juuri sen verran kuin asikas haluua.

        Hedelmät ovat poikkeuksetta K kaupoissa tuoreempia ja paremmin esillä... esim Tikkurilan Prisma vs yliveto. Prismassa omenat ties kuinka lommosia ja banaanit vetää viimeisiään yms.

        Kykkä yrittäjä pitää parempaa huolta kaupastaan kuin palkkarenki, omat roposet kun ovat kyseessä. Suomi tarvitsee yrittäjiä ja kauppiuus on siihen oiva vaihtoehto.


      • Jussi

        Ainakin Tikkurilan Prisman Heviosasto on kyllä ala-arvoinen!!! hävikkikamaa hyllyissä ja kun kysyy siltä vaalealta silmälasipäiseltä vanhahkolta myyjältä mahdollista parempaa laatua, niin yleensä saa nyrpeän vastaanoton: Kaikki on esillä... Eipä muutakuin viereiseen K-kauppaan ostoksille!!!


    • Tarkastaja

      K-kaupat ovat mukavempia, ja halvempia, kun tylyt S-marketin parakit, kodikkuus, ja palvelutasoa pitäisi parantaa S-marketeissa.
      PS asiakkaalle voisi sanoa vaikka Hei, ja hymy kuuluu kanssa kaupoissa kassallapalvelijalle.
      S- marketeissa otetaan vain rikkaat huomioon mutta kun on pienemmät ostokset niin ei kiinnitetä huomiota lainkaan, vaan otetaan vain rahat, ilman palvelua,ja hymyä.

      • jepsjuu

        Itsehän käytän vain K-kauppoja. Asiallinen henkilökunta ja laaja valikoima, ei tule ainakaan yllätyksiä kotona kassista.


      • kallis k-kauppa
        jepsjuu kirjoitti:

        Itsehän käytän vain K-kauppoja. Asiallinen henkilökunta ja laaja valikoima, ei tule ainakaan yllätyksiä kotona kassista.

        Usein tarjoustuotteetkin on kassalla kummasti normaalihintaisia.


    • banaani

      Omalla paikkakunnallani K-kaupan myyjät on happamia ja iloista palvelua sieltä ei saa millään. Ruokakin siellä on mitä on ja hedelmätkään ei tosiaankaan sieltä parhaasta päästä. S-marketissa asiat on kuitenkin paljon paremmin ja siellä asioinkin paljon mieluummin.

    • jUKKES

      Siis ihan paras ruokakauppa on Prisma. Ja toisena heti S-Marketit. K-Kaupat on sika kalliita...Ja tiedänpä muutaman k-kaupan missä on niin surkea ja ala-arvoinen palvelu että en jalallani sinne astu. Toki varmaan jossain s-ryhmän kaupoissakin voi olla henkilöitä jotka eivät ole hyviä asiakaspalvelijoita. Mutta yksinkertaisesti olen todennut että ei kannata käydä ruokaostoksilla k-kaupoissa. S-ryhmä on paras...

    • S-marketissa

      on todella ihania myyjiä ja kassoja ja aivan loistava mies myymäläpäällikkönä! Ei voi yleistää, että kaikissa S-Marketeissa saa huonoa palvelua, jos jonkun myymälän henkilökunta on törppöä.

    • Nimimerkki

      ..mitenkähän tämä keskustelu liittyy palstan aiheeseen?

      Uskotko muuten oikeasti tuohon mitä sanoit S-kaupan leivästä? :-D

    • xxxxx

      aloittajalla oma lehmä ojassa. Itse suosin Prismoja ja S-Marketteja asiantuntevan palvelun ja edullisuuden takia ja ennen kaikkea hyvän bonuskortin takia, sama bonus tulee käytkä ruokakaupan vai rautakaupan puolella...

    • dkdkf

      Ja mitähän saat palkkaa tästä että haukut virheellisesti työnantajasi kilpailijaa.

    • ois yks

      Mulla on ehdotus teille kaikille turhanpäiväsille valittajille: älkää käykö kaupassa (tai missään muuallakaan) enää ollenkaan!!!! Eipähän tarvi tänne tulla mussutamaan että siellä ja siellä on ruttusia hedelmiä, ja siellä ja siellä on kivikovaa leipää... Hankkikaa ihan oikeesti elämä...
      luuletteko että ne kauppiaat näitä teijän itkuja tänne tulee lukemaan ja saakin sitten älyväläyksen ruveta kohentamaan kauppaansa... Jos on palautettava annettavana, antakaa se suoraan kyseiseen kauppaan!!

    • Ökyporvari

      S-ryhmä on jäänne sosialismista kaikkine osuustoimintoineen. Sinne ei porvarillisesti ajatteleva ihminen eurojaan vie.
      Muutenkin nuo kaikenmaailman bonuskortit ovat, no en viitsi sanoa mistä. Itse olen pärjännyt mainiosti luottokortilla!
      Täytyy tunnustaa että kerran erehdyin menemään kesapaikkakuntani s-markettiin ja toiste en mene. Ei sieltä saanut tuoretta lihaa saati kalaa.

    • asia on niin kuin

      sen haluaa nähdä. Ei S-marketeissa ole sen huonompi palvelu eikä tavara kuin muuallakaan. Sinulla on jokin kummallinen asenne vamma S-marketteja kohtaan. Otapa järki käteen ja tarkastele asiaa järjen valossa. Kun seuraavan kerran menet S-markettiin, niin kuvittele olevasi vaikka K-kaupassa, niin näet mitä tapahtuu.Palvelu pelaa ja leipä on hyvää, muusta tavarasta puhumattakaan.

      • Parempi

        Kyllä mä ainakin mieluummin kannatan S-ryhmän kauppoja, koska yritys on osuustoimintamuotoinen, eli ainakin periaatteessa hyödyttää jäseniään.

        K-ryhmähän on ihan osakeyhtiö eli tavoitteena lihottaa osakkeenomistajien taskuja..


      • Pihvin purija
        Parempi kirjoitti:

        Kyllä mä ainakin mieluummin kannatan S-ryhmän kauppoja, koska yritys on osuustoimintamuotoinen, eli ainakin periaatteessa hyödyttää jäseniään.

        K-ryhmähän on ihan osakeyhtiö eli tavoitteena lihottaa osakkeenomistajien taskuja..

        Olet siis ns. punikki? Kyllä se yrittäjä pyörittää tätä synkkää maata!
        Täällä meilläpäin ei ässästä saa edes tuoretta lihaa saati kalaa. Keskikaljaa ja b-luokan makkaraa kyllä. Koossa on sentään pientä yritystä.


    • asiakas.

      S-marketin bonus järjestelmä on ehdottomasti paras ja kuluttajaa parhaiten hyödyttävä. Mitä ruokaan tulee niin ei siinä ole mitään vikaa muihin verrattuna. Päin vastoin! Itse asioin mielelläni S-MARKETEISSA.

    • Syvä Kurkku

      K-kaupat ovat kalliita, sotkuisia ja ilmapiiriltään kireitä. Maxivitutuksen suorastaan aistii henkilökunnan käyttäytymisestä. K-kauppoja on paljon siirtynyt pois k-merkin alta, joko kokonaan lopettamalla tai siirtymällä villeiksi, jolloin hommakin on yleensä korjaantunut kertaheitolla. Kesko on porvaribyrokratian viimeinen jäyhä linnake suomalaisen kaupan maailmassa.

    • Anonyymi

      S marketeissa ja Prismoissa mielestäni hyvää palvelua nutta nämät Salet niin voi hyvää päivää, ei tarvi minulle monestikkaan olla töykeä kun jo vaihdoin asioinnin salesta nykyään haen vain ehkä naitopurkin en muuta sekin on jo vastenmielistä siellä,cpitkässä juoksussa se näkyy myynnissä ja saa aina tuoteita hedelmiä ja vijanneksia kuin ennen , siellä miettikööt miksi en asioi enää heillä, voi samalla kayella vaatteita ja kenkiä ihanaaa... Kannattiko töykeys ja ei tule enää lähettyä ostaan suklaata kun on päättänyt etten asioi heiillä , linjoille hyvää.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2012
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1537
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1448
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1367
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1300
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe