Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Crestfield Hotel (Kings Cross)

Onk kokemust

Onko kukaan käynyt otsikon mukaisessa hotellissa yöpymässä? Luin joo googlettamalla arvosteluita mutta jos löytyisi suomalaisesta näkökulmasta. Saa kommentoida myös Kings X:n aluetta yleisesti.

2

377

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pekko_

      Ite oon punkannut 6 kertaa siinä vajaan 100 metrin päässä Argyle Squarella King's Hotelissa. Omaan makuuni tuo sijainti on aivan loistava. Parin minuutin kävelymatka Kings Crossin tuubiasemalle, jossa pysähtyy 5 eri tuubilinjaa (Crestfieldistä sinne on minuutin kävelymatka). Ainakin tuo Kings Hotel on suht ankea, mutta se on halpa, hyvällä sijainnilla, ihan turvallinen ja itse käytän huonetta vaan nukkumiseen eli sopii mulle. Tuo Kings Crossin alue on aika vilkasta ja ilta-yöstä aika rauhatonta (ja se Kings Cross & St. Pancras -asema tuntuu olevan ikuisen remontin alla). Yöaikaan "keskustasta" eli Sohon alueelta tulee ihan hyvin busseja lähistölle. Lisäksi British Museum on mukavan kävelymatkan päässä. Aamiais/lounaspaikaksi suosittelen tätä pubia:
      http://www.beerintheevening.com/pubs/s/30/3054

    • Gallen's magic hat

      4 kertaa olen ollut- ja enempäänkin halua, mutta aina ei ole ollut tilaa. Hyvä hotelli. Ei ihan priima kunnossa, siistiä kuitenkin on. Huoneet pieniä ja ahtaat portaat (ei hissiä), niinkuin näissä tapaa olla, ei huonojalkaiselle siis. Henkilökunta on mukavaa ja aulassa pyörii kiva pieni koira. Respa auki 24h, ulko-ovi lukossa. Perus aamupala; paahtoleipää, kahvi/tee, tuoremehu, mysliä ja cornflakesia. Minua melu ei ole koskaan häirinnyt. Hyvä valinta jos matkustaa yksin tai kaverin kanssa ja on ennenkin reissannut- mummon ja vaarin tai pienten lasten kanssa valitsisin jonkin toisen paikan.

      Alue on hieman epämääräistä, mutta itse olen yölläkin turvalliseksi kokenut. Sijaintin on helmi jos haluaa liikkua muuallakin kuin keskustassa, joka suuntaan pääsee eikä jonkin linjan satunnaiset katkokset ja huollot vaikeuta suunnattomasti liikkumista.

      Pekko_:n mainitsema McGlynns on suosikki pubini. Hieman piilossa, mutta käynnin arvoinen. Ruokaa myydän oikealla hieman taaempana, tiskiä ei heti ovelta näe. Toinen hyvä lähistön paikka on chop-chop nuudeliluola. Ja onhan siinä Mac, Burger King ja pieni KFC:kin ihan lähellä. Ja asemalla lisää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2317
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2113
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1728
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1530
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1457
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1429
    8. 52
      1298
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      68
      1241
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe