Viikonloppu opettajan kanssa

@pina

Tässä uusi tarina pitkästä, pitkästä aikaa. Tuskin kukaan täällä enää muistaa minua, mutta laitanpa tässä muistin virkistykseksi linkit pariin novelliin jotka olen täällä joskus aikaisemmin julkaissut.

http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=119&conference=2500000000000016&posting=22000000004406967

http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=119&conference=2500000000000016&posting=22000000003939429

Tämä tarina on sitten täyttä fiktiota. Ainoastaan kertomuksessa esiintyvä opettaja sekä tapahtumapaikka ovat oikeasti olemassa.

Vaikeaa oli päättää mihin kategoriaan tämä pitäisi laittaa. Sisältönsä puolesta tämä sopisi seka sauna-, syrjähyppy- että kouluosastolle, mutta laitan sen nyt tänne koska täällä aiemmatkin kirjoitelmani olen julkaissut.

Antakaa toki kommentteja ja palautetta. Pyydän anteeksi omituista loppua sekä pituutta, koettakaa kestää loppuun asti! :)

VIIKONLOPPU OPETTAJAN KANSSA

Viimein katselemamme video päättyi ja porukka alkoi kiiruhtaa ulos luokasta. Minä sulloin vielä tavaroita pöydältä takkini taskuihin – MP3-soitin, puhelin, sisu-aski – jääden näin viimeiseksi luokkaan. Tämä oli taktikoitua, sillä olisinhan voinut yhtä hyvin sulloa rojut taskuuni jo ennakkoon ja rynnätä ulos luokasta muiden mukana. Yleensä jäin aina tahallani viimeiseksi. Useimmiten olen onnistunut vaihtaa muutaman sanasen söpön opettajamme kanssa siinä lähdön hetkellä ja olenpa kerran juuttunut juttelemaan hänen kanssaan vähän pidemmäksikin aikaa.

Nyt opettajamme hääräsi pöytänsä ääressä keräillen papereitaan. Hän vilkaisi minua ja hymyili. Että osaakin olla söpö, ajattelin ja vastasin hänen hymyynsä. Vaikka opettajamme oli ylittänyt neljänkympin rajapyykin jo hyvän aikaa sitten hän oli mielestäni edelleen upean näköinen. Tai mistäs minä hänen ikäänsä tiesin mutta jos ulkonäön pohjalta arvioi niin häntä voisi pitää ainakin 45-vuotiaana. Hän oli lyhyt ja sopivasti pyöreä nainen, hänellä on mustat olkapäille asti ulottuvat hiukset ja nätit, ystävälliset silmät. Hän katsoi minua uudelleen hymyillen papereidensa takaa.
” Sä oot ainoa koko koulussa jolla ei oo aina niin kamala kiire pois täältä.” hän sanoi.
” Mun pitää kerätä nää rojut talteen ettei jää tähän.” tokaisin. ” Eikä mulla muutenkaan oo kiirus mihinkään.”
” Ootko sä ihan oikeasti kiinnosunut äidinkielen opiskelusta?” opettaja kysyi.
” Joo onhan se ihan ookoo, miten niin?” vastasin napittaen samalla takkiani kiinni. Jotenkin outo kysymys. Pärjäsin useimmissa aineissa hyvin ja äidinkielen tunneilta en viitsinyt edes lintsata söpön opettajan takia. Nappasin puoliksi juodun ED-pulloni pöydältä, työnsin sen takin sivutaskuun ja käännyin ovea kohti.
” Ei mitään. Ajattelin vaan koska sä oot niitä harvoja jotka ei oo koskaan ilman oikeaa syytä pois.” opettaja vastasi. Hän napsautti salkkunsa kiinni mutta jäi vielä istumaan pöytänsä taakse. Astuessani kynnyksen yli kuulin hänen sanovan hiljaa hieman epävarmalla äänellä:
” Odota.”
Käännyin puolittain oviaukossa ja jäin nojaamaan ovenkarmiin.
” No?”
Opettaja nousi seisomaan ja lähti astelemaan minua kohti. Korkokengät kopisivat kiiltäväksi vahatulla lattialla. Hän oli paitsi nätti, myös tyylikkään näköinen, hän nimittäin osasi pukeutua naisellisella tavalla. Nyt hänellä oli yllään hyvin istuva musta jakkupuku sekä ruskea silkkihuivi kaulassaan. Jakun alla oli violetti kukkakuvioinen paita. Hän pysähtyi muutaman metrin päähän minusta ja sanoi:
” Tuu pois maleksimasta siitä ovenraosta ja laita se ovi kiinni.”
Tein kuten hän pyysi. Olin täysin ihmeissäni eikä minulla ollut aavistustakaan siitä mitä hänellä oli mielessään mutta en sanonut mitään. Ovi naksahti lukkoon takanani.
” Mistä tässä on oikein kyse?” änkytin vaivautuneesti.
Opettaja otti vielä muutaman askeleen, niin että hän seisoi suoraan edessäni. Hän katsoi minua pitkään ja tutkivasti noilla kauniilla aikuisen naisen silmillään. Hänen ilmeensä oli tulkitsematon.

Mitään sanomatta hän ojensi minulle kätensä. Tartuin siihen sen enempää ajattelematta. Tartuin vaan koska hän sen minulle ojensi enkä miettinyt syitä siihen enkä seurauksia mihin tämä kaikki voisi johtaa. Elin vain tässä hetkessä enkä muuta ajatellut. Joka tapauksessa se oli lämmin käsi ja sen pinnassa tunsin hienoisia juonteita. Ne olivat hänen vuosirenkaitaan, niitä lukuisia vuosia jotka hän oli ehtinyt elää jo ennen minun syntymääni. Seisoimme siinä sanattomina katsellen toisiamme vielä muutaman ikuisuudelta tuntuvan sekunnin ajan. Sitten hän otti askeleen eteenpäin ja painautui rintaani vasten. Minulta kesti hetken tajuta että hän todella oli siinä, painautuneena tiukasti syliini, meidän äidinkielen opettajamme. Kiedoin käteni hänen ympärilleen hiljaisuuden vallitessa ja pidin häntä sylissäni. Seisoimme pitkään siinä toisiimme kietoutuneina nojaten äidinkielen luokan oveen. Käytävä oven takana oli hiljentynyt. Kaikki muut olivat lähteneet jatkamaan omaa henkilökohtaista elämäänsä kuka minnekin.

Opettaja kurottautui suutelemaan minua. Annoin sen tapahtua. Sitten uudestaan hieman rohkeammin. Hänen huulensa olivat pehmeät ja suudelmansa kokeneen naisen suudelmia. Se tuntui paljon romanttisemmalta kuin yhdenkään tytön kanssa tähän asti. Jatkoimme hellää suutelemistamme puhumatta mitään.
” Voiko näin tehdä ja onko tässä mitään järkeä?” kysyin, kun hiljaisuutta oli kestänyt mielestäni jo liian kauan. Opettaja huokaisi syvään ja sanoi:
” Ei varmaankaan, mutta tämä tuntuu silti ihanalta ja mä oon halunnut tätä siitä asti kun tämä kurssi alkoi ja mä näin sut ensimmäistä kertaa.”
Hänen sanansa lämmittivät sydäntäni sulattaen ehkä hieman siellä olevaa paksua jäätä. En ole pystynyt pitkään aikaan lähestymään yhtäkään naista missään tarkoituksessa, vaikka useat olivatkin yrittäneet lähestyä minua. Olen yksinkertaisesti torjunut jokaisen yrityksen heti alkuunsa. Edellinen naissuhteeni oli päättynyt varsin ikävissä merkeissä eikä siitä ollut jäänyt mieleeni kuin kasa katkeria muistoja, eikä koko tapauksesta ollut kulunut aikaa edes kahta kuukautta. Tällaiset haavat vaan paranevat niin hitaasti.

Nostin kättäni vähän ylemmäs ja silitin kevyesti hänen hiuksiaan. Ne tuntuivat pehmeiltä sormieni välissä ja tuoksuivat miedosti hoitoaineelta.
” Sä oot jotenkin niin erilainen kuin kukaan muu ihminen.” hän sanoi. ” Komea, tyylikäs ja huumorintajuinen. Kypsempi kuin kukaan näistä kakaroista tällä luokalla... ehkä kypsempi kuin moni aikuinen mies.” hän naurahti. Olinhan toki muita luokkalaisiani vanhempi, mutta silti tällainen puhe oli imartelevaa.
” No oonhan mä vanhempi noita muita jästipäitä meidän luokalla.” sanoin hymyillen. ” Kai mä oon sitten myös henkisesti lähempänä sua kuin niitä. En tajua mitä mä tämän ikäisenä äijänä näiden amarien seurassa edes teen.”
Nyt opettaja nauroi jo ääneen.
” Sä oot hauska.”
” Niinkö meinaat?” tokaisin, vaikka tiesinkin osaavani toisinaan sanoa asiat melko hauskalla tavalla.
” No oot! Mutta ei me tänne voida jäädä koko illaksi luokkaan jauhamaan joutavia.” hän sanoi. ” Täytyyhän meidän mennä tästä jonnekin ennen kuin talkkari tulee lukitsemaan ovia.”
” Ellet sä sitten välttämättä kaipaa pientä extreme-urheilua kun me joudutaan pakenemaan täältä ilmastointikanavaa pitkin.” sanoin. ” Mutta kyllä tästä jonnekin toisaalle joutaisi lähteä. On mukavampiakin paikkoja olemassa.”
” Mennäänkö yhdessä jonnekin?” hän kysyi irrottautuen viimein syleilystäni.
” No jos sä haluat.” Avasin luokan oven ja kurkistin pikaisesti ulos tarkistaakseni ettei kukaan ollut näkemässä, sillä enhän toki halunnut kenenkään näkevän mitään sellaista mitä joutuisin selittelemään jälkeenpäin. Mutta käytävällä ei näkynyt ristin sielua, kaikkialla oli hiljaista. Ja miksipä ei olisi ollut, olihan nyt perjantai.

* * *

” Minne me oikeastaan ollaan menossa?” kysyin ihmeissäni noustessani hänen autonsa kyytiin.
” Älä kysele.” hän vastasi hymyillen arvoituksellisesti. ” Näet sitten.” Hän käynnisti auton ja ajoi perjantain iltapäiväruuhkaan. Muutaman korttelin matkan ajettuaan hän pysähtyi Esson pihaan.
” Pitää ottaa bensaa.” hän sanoi. Ennen kuin nousi ulos autosta hän löi kouraani 20 euron setelin ja sanoi:
” Käy ostamassa olutta.”
” Koko rahallako?” kysyin hypistellen seteliä kädessäni. Mainiota, sillä nyt omat vaivaiset opintorahani säästyisivät.
” Osta niin paljon kun haluat.” hän lupasi.
” Kiitti.” sanoin iloisesti heilutellen seteliä ilmassa. ” Sä oot ihana.” Nousin ulos autosta. Kävelin sisälle huoltamoon ja nappasin hyllystä mukaani mäyräkoiran Karhua. Kassajonossa seistessäni näin ikkunasta opettajani puuhailevan autonsa luona bensapumpun letku kädessään. Kuinka hän olikaan naisellisen näköinen ja kaunis siinä autoa tankatessaan! Tuon upean naisen kanssa olisin valmis menemään ihan minne tahansa ja tekemään mitä hän vaan keksisi pyytää. No, kohtuuden rajoissa kuitenkin.

Säpsähdin ajatuksistani myyjän rykäistessä äänekkäästi. Jono oli kadonnut edestäni enkä ollut huomannut vuoroni tulleen. Olin vaan katsellut ikkunasta opettajani tankkaamista.
” Sori, mä olin vähän ajatuksissani.” sanoin ja nostin päkin tiskille. Myyjä hymyili ymmärtävästi ja piippasi ostokseni viivakoodinlukijallaan.
” Se tekisi 12 ja 90.” hän sanoi. Ojensin opettajani antaman rahan. Otin vaihtorahat vastaan, kiitin ja poistuin.

* * *

Olimme ajaneet kohta tunnin verran maantietä kohti pohjoista. Opettaja ei vieläkään ollut kertonut matkamme määränpäätä, olin saanut uteluihini vastaukseksi vain arvoituksellisia hymyjä ja ovelia katseita joten olin protestiksi korkannut pullon olutta ja ruvennut juomaan autossa. Opettaja oli vain vilkaissut huvittuneena minuun päin kuultuaan korkin rasahtavan auki mutta ei hän ollut sanonut mitään. Hän oli vaan hymyillyt edelleen tuota arvoituksellista hymyään ja jatkanut hyräillen ajamista kohti suurta tuntematonta. Avasin sivulasin ja heitin tyhjän pullon ulos ikkunasta.
” Äläpäs roskaa.” opettaja torui. ” Me ollaan ihan justiinsa perillä.”
” Missä?” kysyin ja avasin uuden pullon käyttäen hampaita korkinavaajana. Sylkäisin korkin ulos avoimesta ikkunasta.
” Hyi kamala, miks sä noin teet?” opettaja kauhisteli.
” Ehkä sä oot liian vanha ymmärtämään mitään tällaista?” vastasin ja virnistin. ” Ainahan näin tehdään. Se on vähän niinkun joku traditio. Toinen vaihtoehto on avata se sytkärillä tai kännykällä niin että kuulu hirveä mossahdus ja korkki lentää kattoon.” selitin. Opettaja pudisteli päätään eikä ymmärtänyt miksi niin pitäisi tehdä.
” Menee vähän yli ymmärryksen.” hän sanoi.
” Mä voin opettaa sulle niin että sä voit hämmästyttää jengiä kadulla.” sanoin ja naurahdin. ” Kattokaa jätkät, meidän äikänope avas kaljapullon hampailla!” matkin ja pian nauroimme molemmat. Hetken kuluttua opettaja hidasti vauhtia ja kääntyi pienelle soratielle joka näytti johtavan metsään.
” Mitä täällä korvessa on?” ihmettelin ja kulautin kurkkuuni kunnon huikan olutta.
” Mökki.” hän vastasi lopulta.
” Vitun siistiä! Pääsenkö mä saunaan ja uimaan ja niin edelleen?” huudahdin. Opettaja vilkaisi jälleen minua ja hymyili ystävällisesti.
” Tottakai, jos niin haluat. Mutta mä ajattelin että me mentäis saunaan ja uimaan yhdessä. Ellei sulla oo mitään sitä vastaan?”
Teeskentelin miettiväni asiaa erittäin tarkkaan. Sitten katsoin häntä hieman epäilevän näköisenä ja kysyin:
” Uskallanko mä tulla?”
” En mä pure.” opettaja nauroi. ” Tai ehkä on parempi olla lupaamatta mitään.” hän sanoi luoden minuun viekkaan katseen. Onpa todellinen kissapeto opettajaksi, ajattelin hieman huvittuneena. Luokassa tuo sama nainen näytti niin kiltiltä ja lempeältä. Paitsi tietenkin silloin kun hän joutui huutamaan Jarskille ja muille luokan häiriköille kortinpeluusta tai jalkojen pöydällä pitämisestä.

* * *

Asetuimme taloksi hulppeaan hirsistä rakennettuun mökkiin johon kuului ison päärakennuksen lisäksi liiteri, grillikatos sekä rantasauna laitureineen. Minä tungin koko mäyräkoiran sellaisenaan jääkaappiin ja palasin olohuoneeseen, missä kaunis opettajattareni oli jo tehnyt olonsa kotoisaksi. Hän oli riisunut jakkunsa ja potkaissut kengät jalastaan istuen rennosti leveällä nahkasohvalla. Istuuduin hänen viereensä. Hän kietaisi oitis kätensä ympärilleni ja painoi pääni syliinsä. Olimme siinä pitkään sanomatta mitään, minä makasin hänen sylissään silmät kiinni hänen silitellessä hiuksiani kevyesti. Siinä oli hyvä olla.
” Meillä on koko viikonloppu aikaa.” hän sanoi hiljaa. ” Jos vaan haluat olla täällä mun kanssani. Me voidaan tehdä ihan mitä vaan sä haluat.” hän lisäsi pienen tauon jälkeen.
” Tietysti haluan!” tokaisin nopeasti. ” Tässähän ollaan jo ihan onnen kukkuloilla eikä mikään vois olla enää paremmin.” sanoin virnistäen. Hän hymyili ja kumartui suutelemaan minua. Enää en voinut pitää näppejäni kurissa vaan tartuin kiinni häneen. Kuljetin käsiäni pitkin hänen kylkiään, tunnustelin molemmin käsin hänen lantiotaan ja hivelin kevyesti hänen suuria rintojaan paidan läpi. Tunsin pystyyn kovettuneet nännit sormenpäissäni ja kuin kiinni juuttunut levysoitin käteni jäivät hieromaan ja tunnustelemaan niitä eivätkä enää siirtyilleet levottomasti paikasta toiseen kuten aluksi. Hän sulki silmänsä ja nojasi taaksepäin sohvalla selvästi nauttien siitä mitä tein.

Laskeuduin alas lattialle hänen eteensä ja hyväilin käsilläni hänen lanteitaan ja reisiään ja puristelin käsilläni hieman joka puolelta. Housut katosivat nopeasti hänen jalastaan ja saman kohtalon kokivat myös sukkahousut. Hänen reitensä olivat keränneet hieman selluliittia vuosien varrella mutta kaikesta huolimatta hän näytti uhkealta seksin jumalattarelta keinutellessaan leveää lantiotaan siinä sohvalla valkoiset pitsipöksyt jalassaan. Kiskoin häntä lähemmäs itseäni ja aloin nuolla häntä ohuen kankaan läpi. Hän innostui siitä kovasti ja työnteli lantiotaan minua vasten huokaillen kiihkeästi. Hetken jatkettuani peräännyin hieman ja vetäisin tangat pois hänen jalastaan. Hän ei vastustellut vaan nosti jalkojaan helpottaakseen operaatiotani. Heitin hänen pöksynsä huolimattomasti olkani yli ja jatkoin kiihkeää nuolemista. Opettaja painoi käsillään päätäni tiukemmin itseään vasten ynähdellen hiljaa nautinnosta. Hän oli todella märkä ja hänen alapäänsä tuoksui kiihottavasti. Hetken jatkettuani hänen äännähtelynsä kiihtyi ja pian hän laukesi voihkaisten syvään ja painaen päätäni yhä tiiviimmin syliinsä. Hänen koko ruumiinsa tärisi orgasmista kun hän paineli etumustaan kasvojani vasten. Sitten hän hellitti otteensa huokaisten syvään.
” Just tätä mä oon pitkään kaivannutkin.” hän sanoi.
” Tämä jatkuu vielä.” tokaisin ja virnistin. Opettajani nauroi ja veti minut päälleen. Suutelimme kiihkeästi siinä sohvalla ja taitavasti hän samalla räpläsi auki vyöni ja farkkujeni napit. Housut lensivät nurkkaan ja bokserit seurasivat perässä. Minä annoin hänen pitää kauniin puseronsa, sillä se oli naisellisen näköinen hänen yllään kun hänen alapäänsä oli kokonaan paljaana. Käsistä kiskoen opettaja vaati minua jälleen päälleen enkä estellyt vaan tein kuten hän halusi. Työnsin elimeni hänen kosteaan koloonsa ja aloin lykkiä nuoruuden innolla. Hän äänteli kiihottavasti kietoen jalkansa vartaloni ympärille. Rakastelimme tässä asennossa pitkään, kunnes lopulta halusin vaihtaa asentoa. Nousin ylös ja menin sohvalle istumaan. Opettaja ymmärsi heti mitä halusin ja nousi syliini. Hän ohjasi elimeni takaisin sisäänsä ja ottaen käsillään tukea selkänojasta alkoi ratsastaa taidokkaasti päälläni. Hän pomppi ylös alas voihkien himokkaasti. Otin käsilläni kiinni hänestä ja ohjasin hänen lantiotaan. Pian hänen tahtinsa kiihtyi ja hän alkoi taas voihkimaan äänekkäämmin.
” Voi.. mä saan taas!” hän huudahti ja painautui minua vasten koko vartalonsa voimalla. Hän liikutteli alapäätään villisti ja tunsin kuinka hänen emättimensä supisteli kaluni ympärillä. Sitten hän rauhoittui ja katsoi taas minua silmiin. Yksinäinen kyynel valui pitkin hänen vasenta poskeaan.
” Tämä tuntuu niin hyvältä ettei voi kun itkeä.” hän sanoi pyyhkäisten puolihuolimattomasti pois tuon kyyneleen. En osannut sanoa mitään, olin vaan hiljaa odottaen mitä hän seuraavaksi tekisi tai sanoisi.
” Mä oon aika herkässä tilassa nyt kun en oo saanut seksiä aikoihin.” hän jatkoi. Nyökkäsin ymmärtävästi. Minullakin oli äsken ollut laukeaminen aika lähellä. Sitten opettaja innostui jälleen jatkamaan. Hän työnsi minut selälleni makaamaan sohvalle ja tuli päälleni. Suutelimme jälleen. Hän työnsi kullini takaisin sisäänsä ja alkoi liikutella alapäätään laajassa kaaressa kuiskaten korvaani:
” Nyt on sun vuoros.” Hän todella hallitsi rakastelun taidon. Kukaan ei ole vielä liikkunut päälläni niin taidokkaasti kuin hän teki. Vaikka hän liikutteli ruumistaan melko rauhallisesti, tunsin miten suuri vaikutus sillä oli ja kuinka orgasmini lähestyi vääjäämättä. Hän tuntui myös olevan hyvin perillä tilastani ja sanoi:
” Sä voit vapaasti laueta mun sisään.”
Tästä lauseesta ei mennyt kuin kolme kiihkeää lantion pyöräytystä ja lastini lähti liikkeelle. Purkauduin nautinnollisesti hänen sisälleen enkä voinut muuta kuin puristaa häntä tiukemmin itseäni vasten ja huokaista tyytyväisyyttäni.

* * *

Otin jälleen hörpyn oluestani ja jatkoin puiden lappamista kiukaan pesään. Olin tissutellut kaljaa hiljakseen pitkin päivää ja nyt se alkoi jo hieman tuntua päässä. Minulla oli jalassani vain bokserit, sillä elokuinen ilta oli helteinen enkä ollut viitsinyt enempää pukeutua. Oloni oli hilpeä. Opettajani oli rakastelun päätteeksi avannut viinipullon ja luultavasti edelleen istui terassilla lasi kädessään sulatellen päivän tapahtumia mielessään. En olisi voinut olla tyytyväisempi, sillä tämä oli suuren luokan tapaus, sellainen jonka kaltaista ei luoja jokaiselle suo. Ilooni en voinut muuta kuin juoda lisää olutta ja vihellellä iloisesti sytyttäessäni tulta kiukaaseen.

Saatuani saunan lämpiämään laitoin oven kiinni ja palasin terassille missä tuo kaunis opettaja edelleen istui nauttien punaviiniä. Jatkoimme rupatteluamme pihalla ja kävin välillä laittamassa lisää puita kiukaan pesään. Sauna tuntui lämpenevän nopeasti joten päätimme hakea sisältä pyyhkeet ja minä nappasin jääkaapista vielä kaksi pulloa olutta mukaani.

Riisuimme pois vaatteemme saunan pukuhuoneessa. Vilkuilin häntä riisuessani omia vaatteitani, sillä tämä oli ensimmäinen kerta kun näin äidinkielenopettajani täysin alasti. Hän oli todellakin jumalatar Afroditen veroinen seksipommi runsaine muotoineen enkä voinut muuta kuin ihailla hänen rehevää vartaloaan. Ei hän lihava ollut, hieman pyöreä vain. Juuri sellainen sopiva että oli vähän jotain mistä ottaa kiinni.

Otimme kunnon löylyt ja menimme sitten alasti uimaan. Nauroimme. Leikimme vedessä kuin pienet lapset. Suutelimme. Olimme onnellisia. Kesken vesileikin hän tarttui yllättäen miehuuteeni veden alla ja alkoi vatkata sitä hiljaa. Kylmässä vedessä se ei kuitenkaan heti tuottanut toivottua tulosta, joten vedoten kilpikonnailmiöön vaadin että menisimme sisälle pukuhuoneeseen. Opettaja suostui ja nousimme vedestä. Pukuhuoneen oven kolahdettua kiinni takanamme hän hyökkäsi oitis kimppuuni vaatien kiihkeitä suudelmia. Kaaduimme himomme kiihkossa matolle. Vaihdoimme rohkeita suudelmia ja pian elimeni oli taas täydessä tämmingissä. Opettajani levitti reitensä ja vaatien kiskoi minua päälleen. Nousin käsieni varaan ja hän ohjasi lipputankoni sisäänsä. Aloin työnnellä apinan raivolla opettajan vikistessä ja pyöriessä allani. Aikani jatkettuani tunsin että pian minulta tulisi, joten otin elimeni ulos ja pyysin hänet kontalleen lattialle. Asentojen vaihtamisella sain itselleni lisäaikaa palautua, etten aivan heti laukeaisi. Opettaja totteli mukisematta ja niin työnnyin häneen takaapäin. Otin hänen leveästä takamuksestaan kiinni ja jatkoin rynkyttämistä. Hänen hengityksensä kiihtyi ja hän alkoi päästellä kiimaisia huutoja suustaan. Kumarruin hänen ylleen ja aloin hieroa hänen klitoristaan samalla liikutellen hitaasti kaluani hänen sisällään. Hän taivutti selkänsä notkolle ja työnteli villisti takapuoltaan minua vastaan. Ei mennyt kauaakaan kun hän sai rajun orgasmin ja lysähti huohottaen siihen lattialle puristaen yhä matonreunaa nyrkeissään. Istahdin penkille kyrpä ojossa ja pyysin häntä helpottamaan oloani. Opettajani nousi ja otti kokeneesti kaluni käsiinsä ja vatkasi sitä taidokkaasti nuolaisten aina välillä. Toisinaan se kävi syvällä hänen suussaan ja sitten hän taas jatkoi kielellä leikittelemistä. Hänen käsittelynsä tuotti tuskallista nautintoa ja hän jatkoi tätä ihanaa kidutusta vaikka kuinka pitkään. Hän otti elimeni syvälle suuhunsa, imi ja runkkasi sitä rajusti mutta lopetti aina ennen kuin olin laukeamassa ja siirtyi kiusaamaan elintäni kielellään niin että orgasmini jäi aina ihan hiuskarvan varaan. Näin tapahtui monta kertaa kunnes hän lopulta imettyään minut aivan orgasmin partaalle kääntyi yllättäen ympäri ja istuutui syliini. Kullini upposi hänen märkään koloonsa ja laukesin välittömästi hänen sisäänsä. Puristin häntä tiukasti sylissäni ja pumppasin koko lastini häneen. Hetken kuluttua opettajani nousi pois päältäni ja istahti penkille viereeni raukeana seksin ihanuudesta. Minä kurkotin olutpulloni pöydältä ja kaadoin kaiken mitä jäljellä oli kurkkuuni. Tällaista seksiä ei yksinkertaisesti usein ole tarjolla ja sen kunniaksi oli otettava olutta pohjanmaan kautta.

” Mikä on muuten kilpikonnailmiö?” hän kysyi lopulta. Nauroin. En mahtanut sille mitään, minun oli vain naurettava kunnes läkähdyin. En osannut lopettaa. On vaikeaa mitenkään kuvailla tunnetta joka minulla tuossa tilanteessa oli, olin joka tapauksessa iloinen ja vapautunut saatuani parasta mahdollista seksiä sekä hyvää olutta sen päälle.
” Mikä niin hauskaa on?” hän kysyi ihmeissään. Sain lopulta itseni hillittyä ja vastasin:
” Se on just se mitä mulkulle tapahtuu kylmässä vedessä.” vastasin. ” Siis meinaan se kilpik…” Lauseeni jäi kesken sillä sain uuden naurukohtauksen. Kesti hetken kun sain taas naurunpuuskani nujerrettua. Olisin halunnut vielä sanoa etten tiennyt mikä minua niin rupesi naurattamaan, mutta sitten nauru tarttui myös opettajaan ja loputa nauroimme molemmat ihan kippurassa vaikkemme edes tienneet mikä niin hauskaa oli.

* * *

” Toki täällä haukia on. Ja on järvessä kuhaakin, mutta se ei enää syö näin syksyllä.” opettaja selitti. ” Erkki on kova kalamies ja keskikesällä se saattaa kalastella täällä viikonkin putkeen.” Hypistelin käsissäni kalliin näköistä virveliä ja mietin haluaisinko lähteä yökalaan kun kerran hyviä välineitä oli tarjolla ja venekin rannassa odottamassa.
” Erkki. Sekö on sun mies?” kysyin kokeillen samalla kelaa, vaikka helppohan tuo oli arvata. Olin minä huomannut sormukset opettajani sormessa, vaikken ollutkaan antanut niiden häiritä. Emme olleet asiasta tähän mennessä mitään puhuneet.
” Joo.” opettaja totesi vaisusti. ” Jos sitä sellaiseksi viitsii sanoa. Vaikeaa sen kanssa on enkä mä välitä puhua siitä.”
” No miten niin?” kysyin. Opettaja piti pienen tauon, maistoi hieman viiniä lasistaan ja jatkoi sitten:
” Erkillä on aikaa kaikkeen muuhun paitsi perheen kanssa olemiseen. Jos se ei oo töissä se on yleensä työkavereidensa kanssa pelaamassa sählyä, koripalloa taikka golfia.” Hienoinen hymy ilmestyi hänen huulilleen hänen jatkaessaan selontekoaan. Muutaman viinilasillisen jälkeen hänestä oli tullut yllättävän suulas. ” Ja jos se ei oo pelaamassa mitään se on jonkun tuttavansa kanssa kalareissulla, hiihtelemässä Levillä tai sitten liikematkalla Saksassa, Ruotsissa, Norjassa taikka Venäjällä. Lasten muutettua pois kotona on toisinaan aika yksinäistä. Aika usein mä tuun tänne koska täällä on rauhallista eikä kaupungin meteli häiritse.” Sitten hänen äänensä synkistyi ja hän sanoi:
” Humalapäissään se mies on hullu ja silloin on hyvä että on joku paikka minne paeta.”
” Missäs se äijä nyt sitten on?” kysyin. ” Ei kai oo vaaraa että se äkkiä ilmaantuis tänne meidän rauhaa häiritsemään?”
” Eihän tuota koskaan tiedä.” opettaja sanoi arvoituksellisesti nostaen sormensa varoittavasti pystyyn. Hänen poskensa punoittivat hieman viinin vaikutuksesta. ” Se lähti jo eilen hoitamaan jotain kauppoja erään liiketuttunsa kanssa Turkuun. Siellä on tietysti saaristo ja se meinaa sitä että ne menee kalaan eikä ollut varmaa minä päivänä se on takaisin tulossa. En tiiä, ehkä ylihuomenna.”

Istuimme terassilla nauttien viileästä yöstä juoden ja jutellen vielä pitkään. Lopulta ajattelin että olisi aika jättää yökalaan lähtemiset seuraavaan kertaan ja mennä nukkumaan ja niinpä talutin hänet makuuhuoneeseen. Heittäydyimme sängylle ja pian kätemme eksyivät jälleen koskettelemaan toistemme vartaloita. Pian olimme jälleen kietoutuneina tiukasti toisiimme ja hän hukutti minut suudelmiin. Rakastelimme vielä kerran intohimoisesti jonka jälkeen nukahdimme kuin tukit siihen sylikkäin.

* * *

” Mitä perkelettä täällä oikein touhutaan!” vihainen miesääni huusi. Opettaja säpsähti hereille kainalossani. Hänen kurkustaan pääsi kauhistunut henkäys.
Tajusin että nyt oltiin jääty kiinni rysän päältä. Teeskentelin nukkuvani, kun en muutakaan osannut siinä tilanteessa tehdä. Kurkistin kuitenkin silmieni raosta tapahtumia ja kaikeksi hämmästyksekseni näin pitkähkön vantteran oloisen miehen seisovan oviaukossa haulikko kädessään.
” Saatanan saatana! Nyt sä oot ämmä selityksen velkaa.” mies huusi vihaisesti. ” Mitä helvettiä tuo tyyppi täällä tekee?” Minäkin nousin istumaan, sillä tässä metelissä ei voinut enää uskottavasti teeskennellä nukkuvaa.
” Erkki! Laita se ase heti pois.” opettaja sanoi. Peitto putosi hänen yltään paljastaen hänen paljaat rintansa. Hän kiskoi peiton takaisin suojakseen ja sanoi kiireesti:
” Nyt viet sen haulikon heti pois. Täällä ei ruveta ammuskelemaan eikä tappelemaan.” Hän kietoi peiton ympärilleen ja nousi sängystä astuen miehen ja minun väliin. Hän tarttui haulikkoon, mutta mies riuhtaisi hänen otteensa irti ja huitaisi häntä aseenperällä. Sitten hän tuuppasi naista voimiensa takaa. Käytin tilaisuutta hyväkseni ja opettajan kaatuessa takaisin sängylle nousin ylös, nostin yöpöydän ilmaan ja sinkosin sen miehen silmille. Yölamppu sekä muut yöpöydällä olleet tavarat putosivat särkyen lattialle. Mies horjahti yöpöydän painosta taaksepäin ja kompastui kynnykseen lentäen selälleen. Oitis syöksyin hänen päälleen ja tartuin haulikkoon yrittäen riistää sen hänen kädestään. Painiessamme ase laukesi ja kuului särkyvän lasin helinää. Opettaja kirkaisi vihlovasti. En voinut muuta kuin jatkaa painia, sillä en uskaltanut päästää irti haulikosta. Hän oli vahva mies ja jouduinkin hänen alleen mutta en kuitenkaan irrottanut otettani aseesta. Sitten kuului taas särkyvän lasin helähdys ja mies lysähti velttona päälleni. Punaviiniä valui kasvoilleni. Työnsin miehen päältäni ja nousin hölmistyneenä pystyyn. Opettajani seisoi siinä alasti mutta vahingoittumattomana särkynyt viinipullon kaula kädessään. Haulikon laukaus ei ollutkaan osunut häneen kuten olin ensin luullut vaan rikkonut suuren maisemaikkunan tuhansiksi palasiksi. Hän alkoi nyyhkyttää lohduttomasti enkä voinut muuta kuin ottaa hänet syleilyyni ja vakuutella että kaikki oli jälleen hyvin. Hän kuitenkin työnsi minut sivuun ja istuutui sohvalle itkemään.

Tarkemmin ajateltuna asiat eivät olleet kovin hyvin, olimmehan me jääneet rysän päältä kiinni aviorikoksen harjoittamisesta ja lisäksi kolkanneet hänen miehensä tajuttomaksi. Tai jos mies jopa kuoli? Vasta nyt tajusin tarkistaa hänen tilansa. Kumarruin hänen ylleen tutkiakseni oliko hän pahasti loukkaantunut tai ylipäätään enää hengissä. Vaikka hänen päästään tulikin verta ja takaraivossaan oli paksu kuhmu, mies oli joka tapauksessa elossa.

Opettaja katseli vaisusti sohvalla istuen ja hieroen kipeää olkapäätään mihin aseenperän isku oli osunut kun sidoin hänen miestään puiseen tuoliin ilmastointiteipillä.
” Sattuuko siihen?” kysyin hölmönä kun en muutakaan keksinyt sanoa.
” Älä siitä välitä.” hän vastasi. ” Tuo mua enemmän huolestuttaa.” hän sanoi viitaten tuolissa istuvaan mieheen. Katkaisin teipin pään tottuneesti hampaillani ja sanoin:
” Se ei tuosta kovin äkkiä irti pääse. Meidän pitää vaan miettiä mitä me tehdään. Nyt tuntuu että mä tarviin röökiä. Kai toi äijä sentään polttaa?”
” Joo, sen tupakat on varmaan takin taskussa.” opettaja vastasi hiljaisella äänellä. Löysin takin ja tupakat ja menin terassille vetämään hermosavuja. Normaalisti en tupakoi, mutta tässä tilanteessa en nähnyt muutakaan mahdollisuutta. Otin yhden savukkeen askista ja sytytin sen palamaan. En ehtinyt monia savuja vetää kun valtava jyrähdys pysäytti minut. Se kuului sisältä talosta. Tupakka putosi kädestäni maahan. Ryntäsin sisälle ja näin itkevän opettajan sohvalla haulikko kädessään. Tuoli ja mies siinä oli kaatunut lattialle ja verilammikko mäntyparketilla hänen ympärillään laajeni hitaasti. Opettaja nousi ylös huomattuaan minut, pudotti haulikon kädestään ja tuli luokseni. Nyyhkyttäen hän painautui rintaani vasten. En voinut muutakaan tehdä kuin pidellä häntä hellästi sylissäni ja antaa hänen itkeä.

* * *

Hän tärisi vieläkin kauttaaltaan. Otin auton avaimet hänen kädestään ja sanoin:
” Lähdetään pois täältä. Mä ajan.”
Mies jäi tuoliin sidottuna kuolleena makaamaan lattialle. Sytytin uuden tupakan. Olin laittanut koko askin taskuuni. En tiennyt minne ajaisin. Käännyin kuitenkin risteyksestä takaisin kaupunkiin päin ja ajoin lujaa hiljaisuuden vallitessa. Lopulta opettaja kosketti kevyesti kättäni ja sanoi:
” Aja poliisitalon pihaan. Ei tässä muutakaan voi.” Hänen äänensä oli lohduton. Loppumatkan olimme puhumatta. Opettaja nojasi olkapäähäni koko matkan ja nyyhkäisi hiljaa aina välillä. Minun kävi hirveästi sääliksi häntä. Ei olisi pitänyt polttaa sitä yhtä tupakkaa.

* * *

Tapauksesta on nyt kulunut useita kuukausia. En ole nähnyt häntä sen jälkeen kun jätin hänet ja auton poliisilaitoksen eteen. Minut noudettiin kyllä jo samana iltana kotitaloni parkkipaikalta ennen kuin olin edes ehtinyt sisään ja vietiin kuulusteltavaksi. Jouduin viettämään putkassa kolme päivää. Niiden päivien aikana aloitin uudestaan tupakanpolton. Onneksi se vanha munapäinen vartija suostui hakemaan minulle pari askia tupakkaa samalla kun haki ensimmäisen putkalounaani läheiseltä grilliltä. Ne olivat kaikkiaan ahdistavia päiviä siellä putkassa. Joka päivä minut haettiin uudelleen kuulusteltavaksi ja samat kysymykset kyseltiin yhä uudestaan ja uudestaan ja kuulustelupöytäkirjoja allekirjoiteltiin. Aluksi minua epäiltiin avunannosta murhaan, sitten puhuttiin enää vapaudenriistosta ja lopulta syytteet hylättiin ja minut päästettiin vapaaksi. Kysyessäni opettajastani poliisit sanoivat että hän oli vangittuna epäiltynä murhasta enkä saisi tavata häntä. Meillä on nyt koulussa uusi äikänopettaja, ja usein hänen tunneillaan mietin minkä palveluksen olisinkaan tehnyt tuolle kauniille naiselle, jos olisin ymmärtänyt pitää näppini erossa hänen elämästään.

Tänään sain kuitenkin yllättäen kirjeen häneltä. En viitsi toistaa sitä tässä kokonaan mutta sen sisältö oli varsin lyhyt ja selkeä: kaikesta tapahtuneesta huolimatta hän oli onnellinen tavattuaan minut eikä katunut tekoaan hetkeäkään vaan väitti olevansa vankilassakin onnellisempi kuin avioliitossa entisen miehensä kanssa. Hänet oli siirretty Hämeenlinnan vankilaan ja olisin tervetullut tapaamaan häntä heti kun hänen sallittaisiin ottaa vastaan vieraita. Hän myös kertoi saaneensa lievän tuomion koska oli ensikertalainen ja koska hänen avioliittonsa oli ollut vaikea miehen väkivaltaisuuden vuoksi. Toki olin jo lukenut tuon kaiken lehdistä. Onneksi minun nimeni ei sentään tullut jutun yhteydessä julkisuuteen. Koulussa tapaus oli pitkään puheenaihe ja sitä, kuka tuo nuori mies siellä kesämökillä oli ollut spekuloitiin opiskelijoiden keskuudessa pitkään. Useita nimiä ehdoteltiin mutta minua ei kukaan keksinyt epäillä siitä. Olen lähdössä Hämeenlinnaan jo ensiviikolla tapaamaan häntä ja ajattelin nyt lähteä kaupungille ostamaan jotain mukavaa tuliaisiksi hänelle, joten lopetan tämän tarinani tältä erää tähän. Sitä en tiedä, jatkuuko tämä tästä vielä joskus vai jääkö tähän, sen vain aika voi näyttää.

8

39713

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lasti.....

      runkkaatko koko ajan kun kirjoitat...

      • @pina

        Jos runkkaa niin ei pysty kirjoittamaan. Jos kirjoittaa niin ei pysty runkkaamaan.

        Minä kirjoitan käyttäen molempia käsiä. Eikä sitä paitsi viitsi edes yrittää, joskus saattaa olla emäntäkin kotona kun kirjoitan.


    • sinililja1965

      Hei :)

      Kirjoita jatkoa ihmeessä olet hyvä kirjoittaja ja toivon että kirjoitat pian lisää :))

      Fanisi

      • @pina

        Tätä tarinaa on vähän vaikea enää jatkaa mutta jotain muuta kirjoitan varmasti kunhan ehdin.


      • daisy
        @pina kirjoitti:

        Tätä tarinaa on vähän vaikea enää jatkaa mutta jotain muuta kirjoitan varmasti kunhan ehdin.

        Miksi kaikille tarinoille pitäisi saada jatkoa?! Tämä oli loistava ja en välttämättä edes halua lisää jatkoa, että omallekin mielikuvitukselle jää varaa! Mutta kirjoittajan tyyli on loistavaa, ja odotan innolla lisää kirjoituksia @pinalta! ^^


      • @pina
        daisy kirjoitti:

        Miksi kaikille tarinoille pitäisi saada jatkoa?! Tämä oli loistava ja en välttämättä edes halua lisää jatkoa, että omallekin mielikuvitukselle jää varaa! Mutta kirjoittajan tyyli on loistavaa, ja odotan innolla lisää kirjoituksia @pinalta! ^^

        jatkoa, ainakaan tähän tarinaan. Kiitos positiivisesta palautteesta. On ilo kirjoittaa kun lukijat tykkäävät. =)


    • meri25

      että löydän tämän kun jää kesken

    • Ahah

      Kostuin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1878
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1818
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1799
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      70
      1577
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1132
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1128
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe