Sohvan puhdistus

Pentukoira pissinyt kangassohvalle ja vaikka tekstiilin puhdistusaineella käsitelty ja imuroitu, ei mieto pissin haju lähde sohvasta. Onko niksejä? Kallis uusia sohva moisen vuoksi=(
Ilmianna
Jaa

10 VastaustaPainehuuhtelukoneella kokeilisin. Mutta jos sellasta ei ole, tai jos pissaa on pikku alalla, niin voisit kokeilla kastella sen kohdan hajuapoistavalla pesuaineella. Sumuttelet sitä sohvaan ja imuroit vesi-imurilla. Lopuksi huuhtelu puhtaalla vedellä ja vedet pois imurilla.
Ilmianna
Jaa
soita johonkin auto pesulaan ja kysy onko heillä kokemusta vastaavan pesemisestä.
toinen vaihto ehto olisi joku pesula tms.. josta voisi kysyä apua.
tyhmiä voi aina kysyä.
Ilmianna
Jaa
etikalla.
Toimii hienosti.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Auttaa esim oksennukseen. Kun laittaa vettä, ruokasoodaa ja antaa kuivua ja imuroi pois lähtee hajut ja möhnät. Kokemusta on ;)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Jokainen maton ja sohvan omistaja joutuu varmasti tuskailemaan erilaisten siivousongelmien parissa. Mattojen ja sohvien puhdistaminen kotikonstein ei ole niitä helpoimpia tehtäviä. Erilaisten tahrojen poistaminen on lähes mahdotonta. Sohvien ja mattojen puhdistaminen on usein työlästä ja monivaiheista.

Jyrki Höyry Oy:n tarjoamat palvelut ovat jokaisen kodin helpotus. Tarjoamme jokaiselle kodille helpotusta mattojen, sohvien sekä muiden kodin kalusteiden puhdistukseen. Teemme myös asuntoautojen ja henkilöautojen tekstiilien puhdistusta.

Käyttämämme höyrypuhdistusmenetelmän avulla voimme puhdistaa kaikki vesipesun kestävät kodin matot ja kalusteet. Matot ja kalusteet puhdistetaan paikallaan niitä siirtämättä. Palvelussamme asiakkaan ei tarvitse tehdä mitään ennakkojärjestelyjä, sillä me teemme kaikki asiakkaan puolesta. Palvelumme sisältää aina kohteen imuroinnin ja pesun.
Palvelumme on kotitalousvähennyskelpoinen 60 %

LASKELMA:
Esim: 3 -istuttavan sohvan puhdistukseen menee keskimäärin noin 2 h.
Hinta työlle 2h*72,60 = 145,20 €
Kotitalousvähennys -60 % - 87,12 €
Todellinen kustannus asiakkaalle on vain 58,08 €
Nyt kannattaa pesettää sohvat puhtaiksi!
Soita ja kysy lisää:
Jyrki Höyry Oy 050 555 9430
www.jyrkihoyry.fi
Ilmianna
Jaa
Osta ihan oma höyrypesuri kun on koira. Alta 200e sen saa.
Sillä saa putsattua jakut ravintolaillan jälkeen hajuttomaksi, sohvat, matot,kylpyhuoneet (lähtee kalkkisaustumat). Tuon hintaluokan vehe on pienin ja sillä pesen ikkunatkin ja lastalla vain kuivaan. Perheessäni on hajulle allerkinen joten en voi käyttää voimakkaita pesuaineita. Tämä myös desinfioi.
Olen ollut hyvin tyytyäinen hankintaan ja toisetkin perheessä ovat innostuneet pesemään sillä ja sehän vain helpottaa minua
Ilmianna
Jaa
Höyrypesuri pitää olla imevää mallia, muuten lika jää sohvaan. Imevät mallien hinnat alkaa noin 600€, mutta pesutulos on huomattavasti parempi.

Höyrypesurin ja tekstiilipesurin/painehuuhtelulaitteen voi myös vuokrata edullisesti irent.fi palvelusta.

http://www.irent.fi/search/list?search_txt=höyrypesuri&id_item_category=first&search=     

http://www.irent.fi/search/list?search_txt=tekstiilipesuri&id_item_category=first&search=     
Ilmianna
Jaa
Lähipesula on uudenaikainen Lahdessa toimiva siivous- ja pesulapalvelu. Palveluihimme kuuluu koti- ja toimistosiivoukset sekä ikkunapesut. Pesulapalvelumme pesee kaikki matot ja tekstiilipintaiset huonekalut paikanpäällä kotona ja toimistossa.

Lue lisää palvelustamme: www.lahipesula.fi
Ilmianna
Jaa
Jyrki höyry AAHAHAHAHAHAHA ihana nimi
Ilmianna
Jaa
Voisko joku matalapainehuuhtelulaite esim. Kärcher Puzzi 100 sopia tähän tilanteeseen?

Niitä saa vuokrattua SOL-pesuloista. Vuokrahinta on aika kallis. Olisko ollut jotain 50€/kerta. Laite maksaa jotain 500€ luokkaa.
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Sohvan puhdistus

Pentukoira pissinyt kangassohvalle ja vaikka tekstiilin puhdistusaineella käsitelty ja imuroitu, ei mieto pissin haju lähde sohvasta. Onko niksejä? Kallis uusia sohva moisen vuoksi=(

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta