NOLO ONGELMA

KESÄMORSIO72

Hääyö ensi kesänä edessä, tuleva mieheni ei ole vielä nähnyt minua takaapäin, mitä teen pebakarvoitukselleni ennen hääyötä.. nolottaa.. olen tumma nainen.
Kiitos, mikäli joku osaa auttaa minua tämän ongelman kanssa.

5

5473

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ehdottomasti

      Koska olet ottanut asian esiin, se tod. näk. on ongelma sinulle. Karvat pois vaan, se on siistiä ja iisiä. Esim. brasilialainen kuumavaha on yksi keino poistaa ne kosmetologilla kätevästi. Hinta n. yli 50€/krt, eli aika arvokasta. Kotikonsteina vaahto ja kuokka, mutta silloin joudut siistimään paikkoja aika ajoin, kun sänki alkaa taas nousta. Tai Veet-merkkinen "polttava" voide, joka annetaan vaikuttaa hetki ja kuoritaan siihen kuuluvalla lastalla pois, jolloin karvat ikäänkuin palavat/sulavat pois. Uudet kasvavat entistä hennompina ja kasvu ajan myötä hidastuu.

    • saapperi
    • Turttle vax

      Nyt heti ladyshaver laulaan ja nurmikot pois! Tuota juttua en olisi halunnut lukea miehenä missään tapauksessa, EN KOSKAAN! :) hehehehehehehhehehehhe.

    • minnimariia

      Ongelma voi olla nolo, jos siitä tekee nolon. Todennäköisesti miehesi on kyllä huomannut karvoituksesi, mutta ei ole sanonut siitä mitään, koska ei pidä sitä mitenkään kummallisena. Monet miehet tykkäävät että naisellakin saa olla karvoja, harvalle "posliini" on paras. Kosmetologilla voi poistattaa karvoituksen, mutta kaikki kosmetologit eivät poista kaikkia mahdollisia alapääkarjvoja, joten sitäkin kannattaa varatessa tiedustella. En todellakaan suosittele mitään Veet- voiteita ärsyttämään alapäätäsi, varsinkin, jos joudut poistamaan karvoja läheltä limakalvoja, voi tulla iso pipi. Samaten, jos päätät käyttää höylää, niin varovaisesti ettei tule verijälkiä. Sinuna kuitenkin turvautuisin kosmetologin apuun, hän osaa myös neuvoa tulevien karvojen poistossa ja jälkihoidossa, mutta jos sinulla ei nimenomaan ole karvakammoista miestä niin suosittelisin pelkkää itse tehtävää siistimistä.
      Tsemppiä hääyöhön!

    • pakaa

      Olen samaa mieltä edellisen kanssa. Kaikilla meillä on karvoja, joten se ei todellakaan ole mitenkään noloa! Jos kuitenkin haluat siistiä itseäsi, se kannattaa tehdä.Minusta on ainakin huisin paljon kivempaa ilman "inhottavia" karvoja. En tosin ihan kaikkia poista, mutta suurimman osan. En suosittele mitään aineita, niitä on tullut testattua, eivätkä toimi ikinä täysin halutulla tavalla. Ja sitten noi ammattilaiset voi tulla aika kalliiksi, enkä kyllä oikein usko niittenkään saavan aikaan niin hyvää jälkee kun ite saa. Kaikista parhaiten karvat saa poistettua pinseteillä. Miehesikin voi innostua auttamaan, jos vaan uskallat. Ihan takaa voi olla vaikea nyppiä, mutta sieltä voi loput ottaa ladyshaverilla(eikä sillä mitään haavoja tuu, kun on varovainen). Ite olen nyppinyt jo monta vuotta, aikaahan siihen tuhlaantuu aikaslailla, mutta lopputulos on niin siloinen ja sängetön, että kyllä se on sen arvosta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      573
      3806
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3288
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2771
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2709
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2104
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2061
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1887
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1835
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1760
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1719
    Aihe