Ikimuistoinen gynekologilla käynti

tyttö 23v.

Istuin odotushuoneessa hermostuneena, kun suunnilleen ikäiseni valkotakkinen mies ilmestyi huoneen toiseen päähän kutsuen minua nimeltä. Lähdin seuraamaan häntä käytävän viimeiseen huoneeseen. Astuessani sisälle lääkärin huoneeseen katseeni kiinnittyi väistämättä tuohon gynekologin huonetta niin usein hallitsevaan esineeseen; tutkimuspöytään. Minua puistatti.

Lääkäri kyseli ensin taustatietoni, viimeiset kuukautiset ja sen sellaiset, mitä nyt aina on tapana kysellä. ”Vaikutat hieman jännittyneeltä”, hän totesi lopuksi. ”Niin”, vastasin. ”Pakko myöntää.” ”Noh, eiköhän se siitä helpota kuitenkin vähitellen”, lääkäri totesi, nousi tuoliltaan ja käveli tutkimuspöydän vierelle. ”Jospa nyt riisuutuisit, rintaliivit saat jättää yllesi.”

Nousin hermostuneena tuoliltani ja aloin riisua vaatteitani selin lääkäriin. Hän kolisteli jotain välineitä selkäni takana, joiden ääni sai aikaan kylmiä väreitä selkäpiissäni. Pelkäsin gynekologi-käyntejä aivan tajuttomasti. Ajatus metallisista kylmistä esineistä sisälläni sai minut värähtelemään.

Riisuuduttuani käännyin mieheen päin. ”Ahaa, hyvä”, hän totesi. ”Onpa sinulla kauniit liivit.” Tunsin punastuvani kun katsahdin punaisia kimallelangalla koristeltuja liivejäni, jotka peittivät pienet rintani. ”Tulepa sitten tänne pitkällesi, jalat näihin telineisiin.” Hivuttauduin varovasti tutkimuspöydän laidalle ja jätin jalkani roikkumaan sen reunalle. Katselin vähän oudoksuen pöytään kiinnitettyjä rautahäkkyröitä, joista roikkui nahkahihnoja. Lääkäri huomasi epäröintini ja ehätti neuvomaan: ”Käytän mieluummin näitä, joissa polville on tuki, potilaan on helpompi olla rentona. Säädetään ne sopiviksi.” Nostin toista jalkaani ja hän sääti telinettä siten että polvi lepäsi tuen päällä ja kantapään sai myöskin alustalle. ”Olet tainnut aiemmin tutustua perinteisempään malliin, jossa polvia ei ole mitenkään tuettu?” Nyökkäsin vaisusti ja nostin toisenkin jalkani telineelle. ”Kiinnitän vielä nämä hihnat, niin sinun on helpointa pysyä rentona”, lääkäri sanoi ja kiersi nahkahihnat sekä reisieni että säärieni ympärille ja sulki soljet. Minuun alkoi iskeä pakokauhu, makasin siinä kiinnisidottuna kaikkein yksityisin ruumiinosani paljaana. ”Minulle ei ole koskaan ennen tehty näin”, mutisin hieman tärisevällä äänellä. ”Ei mitään hätää, tarkoitus on vaan saada sinut mahdollisimman rennoksi jotta tutkimus sujuu kivuttomasti.”, lääkäri rauhoitteli minua. ”Katsotaanpa sitten.”

Hän veti tuolinsa jalkopäähäni ja kumartui puoleeni. ”Katselen ja tunnustelen hieman aluksi.” Tunsin miten hän venytti häpyhuuleni erilleen ja siveli sormellaan niiden sisäpintaa. Hän pyöritteli sormeaan myös klitorikseni päällä sekä ympärillä ja emättimen suulla. Tunsin kauhukseni, että tuo kosketus aiheutti minussa sinänsä varsin luonnollisen reaktion, alapääni alkoi kostua. ”Tunnustelen nyt kohdun ja munasarjat”, lääkäri sanoi noustessaan seisomaan. Hän työnsi sormensa emättimeeni ja paineli toisella kädellä vatsaani. ”Kaikki tuntuu olevan kunnossa”, hän sanoi liikuttaen samalla sormeaan edestakaisin. Tunsin miten lisää kosteutta erittyi emättimeeni, ja katsoin muualle. ”Vilkaistaanpa sitten tuonne sisälle”, lääkäri totesi ja kääntyi ottamaan tarvikepöydältään välineen, jolla levittäisi emätintäni. ”Älä huoli tuosta pienestä kosteudesta, se auttaa tässä tutkimuksessa”, hän sanoi ja iski silmää minulle. Tunsin miten kylmä metalli työntyi sisääni, mutta koitin ajatella muita asioita. Pian tämä olisi ohi.

”Kaikki näyttää tosiaan olevan kunnossa”, lääkäri totesi hymyillen vetäessään instrumenttinsa ulos sisuksistani. Huh, aivan kohta pääsisin tästä, ajattelin helpottuneena. ”Vielä kuitenkin yksi juttu”, lääkäri sanoi. ”Haluan ettei yhdellekään potilaalleni jää huonoja kokemuksia käynnistään täältä.” Mitäköhän nyt seuraa, ajattelin hieman sekavin tuntein. ”Asettaisitko kätesi pöydän reunoille vartalosi viereen?” hän pyysi ja tein työtä käskettyä. Kauhukseni hän veti pöydän reunan alta esiin samanlaiset nahkaremmit joilla jalkani oli sidottu, ja sitoi käteni niillä pöydän reunoille. ”Mitä ihmettä?” koitin kysellä, mutta lääkäri jatkoi: ”Nostan sinua nyt hieman ylöspäin”, mies sanoi ja asetti jalkansa polkimelle, jolla sai pumpattua pöytää ylemmäksi. Hän nosti pöytää sen verran, että jalkovälini jäi juuri hänen kasvojensa korkeudelle.

Hän kumartui puoleeni, enkä aluksi ollut uskoa todeksi mitä tunsin. Hän nuoli nivustaivettani siirtyen varovasti kohti häpyhuulia. Ei, tämä ei voi olla totta, ajattelin. ”Mitä ihmettä oikein teet?” kysyin ääneen. Mies lipaisi pari kertaa klitoristani ja vastasi sitten: ”Haluan saada sinut oikein rennoksi. Tiedän miten olet jännittänyt tähän asti, mutta haluan sinun poistuvan vastaanotolta hymy kasvoillasi.” Tämän sanottuaan hän hautasi taas kasvonsa reisieni väliin ja nuoli pitkin hitain vedoin häpyhuulieni sisäreunoja. Se tuntui mielettömän hyvältä ja kosteutta alkoi taas erittyä jalkoväliini. ”Ei, tämä ei ole oikein, ei näin kuulu tapahtua”, parahdin kuitenkin. Vastaukseksi mies pyöritteli kieltään klitorikseni ympärillä. Vaimea voihkaisu karkasi huuliltani.

En voinut tehdä mitään, minut oli sidottu kiinni ja olin täysin hänen vallassaan. Minua pelotti, mutta samaan aikaan miehen kosketus tuntui järkyttävän hyvältä. Hän nuoli välillä pitkin vedoin, välillä vain pyöritteli kieltään siellä täällä, eikä mennyt kauaa kun olin aivan räjähtämispisteessä. Tunsin että orgasmi lähestyi väistämättä.

Silloin mies kuitenkin äkkiä lopetti ja vetäytyi kauemmas minusta. Voihkin häntä jatkamaan, mutta hän nousi seisomaan ja avasi valkoisen takkinsa. Alta paljastui alaston yläruumis ja samaa valkoista olevat pitkät housut, jotka lääkäri kuitenkin laski alas saman tien. Housujen alla hänellä ei niin ikään ollut mitään, vaan edessäni seisoi hänen suuri jäykkä peniksensä. ”Mitä sanot?” hän kysyi kuitenkaan vastausta odottamatta ja jatkoi: ”Ennen kuin saat tämän sisääsi, sinun täytyy kuitenkin hyväksyä se, ja se tapahtuu näin.” Puhuessaan hän oli siirtynyt pöydän toiselle puolelle pääni viereen ja asetti nyt peniksensä pään huulilleni. Nuolaisin sitä ensin varovasti, mutta otin sitten reippaammin tuon elimen suuhuni. Pyörittelin kieltäni sen ympärillä ja imin varovasti. Tunsin miten se jäykistyi entisestään.

”Hyvä, hyvä, tämä riittää”, mies sanoi ja siirtyi takaisin jalkojeni väliin. Hän silitteli terskallaan häpyhuuliani ennen kuin painoi elimensä varovasti emättimeni suulle. Hitaalla työnnöllä se painui sisälleni. Hän tarttui minua lantiosta ja aloitti hitaat ja pitkät työnnöt. Voikin jo ääneen, en voinut sille mitään. Tunsin miten orgasmi lähestyi taas lähestymistään, mutta juuri kun olin pääsemässä huipulle, mies vetäytyi pois sisältäni ja istuutui tuoliinsa. Hän katseli minua hetken kun kiemurtelin pöydällä ja sanoi: ”Useimmat naiset haluavat tässä vaiheessa vain yhtä asiaa, että jatkan. Voimme kuitenkin myös lopettaa tähän mikäli niin haluat.” ”Eih, tule takaisin”, kuiskasin. Niinpä tunsin hetken kuluttua hänen kielensä vaeltelevan taas pitkin reisiäni lähestyen hitaasti herkkiä paikkojani. Hän suuteli ja pyöritteli kieltään klitoriksen ympärillä, kunnes minusta tuntui että kuolisin siihen paikkaan. Silloin hän nousi ja työnsi jälleen peniksen sisääni. Hän hieroi rintojani työntöjen tahdissa, kunnes tarttui taas lantiooni ja aloitti todella rivakan menon. Laukesin silmänräpäyksessä, ja heti perään sama tapahtui lääkärillekin. Hän piti elimensä sisälläni kunnes hengitys oli tasaantunut ja vetäytyi sitten kauemmas. Hän irrotti mitään puhumatta remmit jalkojeni ja käsieni ympäriltä, puki päälleen ja istuutui pöytänsä ääreen.

”Voit pukea päällesi, tässä oli kaikki tällä erää. Tervetuloa toistekin.”

4

20450

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sharona G.

      Juuri tälläisiä kaivataan lisää!

    • loistava!

      mainio teos! =)

    • Reissu-Leena

      Olenkohan lukenut tämän jostain muualta?

    • Menitkö...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      41
      2164
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      49
      1707
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      33
      1528
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      42
      1508
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1450
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1446
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      3
      1417
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1351
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      4
      1275
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1243
    Aihe