oppia nuorukaiselle

sussu

Aikaa on kulunut muutama vuosi. Oli toukokuun loppu. Odotin bussia töihin. Sitä ei tullutkaan. Sinä pysäytit autosi bussipysäkille ja poimit kyytiin. Olit varmasti juuri saanut ajokortin, sillä koko talven olimme kulkeneet samalla bussilla, sinä kouluun, minä töihin. Silmäpeliä oli jatkunut jo kauan, kiinnitin huomioni tiukkoihin farkkuihisi, jotka eivät jättäneet paljon arvailun varaan. Kalukukkaro näytti hyvin varustetulta. Huomasit monesti katseeni ja hymyilit merkitsevästi. Joskus poistuessamme bussista samalla pysäkillä koskimme toisiamme ohimennen, aivan kuin vahingossa.

Haaveilin nuoresta miehestä, olin juuri eronnut yli nelikymppisestä miehestäni, jonka kanssa seksi oli muuttunut perjantaipanoksi. En vain tiennyt, miten juuri täysi-ikäisyyden saavuttanut nuori mies suhtautuisi kolmekymppisen "tädin" lähentelyyn.

Ja sitten olit siinä, uudessa autossasi tarjoamassa kyytiä. Istuin tietysti kyytiin. Ajoit minut töihin. Parkkipaikalla ilmassa oli sähköä, tunsin haarojeni kostuvan, halusin suudella sinua. Kuitenkin lähdin vain töihin. Olin todella vihainen itselleni. Työpaikallani haaveilin sinusta koko päivän ja toivoin, että olisit vielä iltapäivällä vastassa. En tiennyt edes nimeäsi. Jos olisin tiennyt, olisin soittanut. Aina, kun tulit mieleeni, tunsin miellyttävän kiihkon valtaavan itseni.

Iltapäivällä odottaessani bussia olit taas siinä harmaassa autossasi. Nyt en olisi enää saamaton. Kun kaarroit pihaani, kurottauduin suutelemaan sinua. Mitkä huulet, täyteläiset, kuumat ja kosteat. Olin täysin valmis, etkä sinäkään kovin vastahakoiselta vaikuttanut, hieman aralta ehkä.

Tarkoin harkitun suunnitelman mukaan loiskautin housuillesi hieman limsaa kädessäni olevasta pullosta. Pahoittelin tapahtunutta ja tarjouduin pesemään housusi. Tartuit tekosyyhyn, ja seurasit minua luokseni.

Jo eteisessä aloin riisua housujasi, mutta niiden pesemisen sijaan otinkin kalusi suuhuni. Ihana, uljaasi pystyssä seisova lila nuppi sujahti kohti nieluani. Tartuit minua tukasta, ja kiskoit päätäni edestakaisin. Huusit, että nyt tulee. Nielin kaiken mehusi, olin tikahtua sen määrään ja makeuteen.

Olin siis tekemisissä ensikertalaisen kanssa. Tämä kiihotti minua entisestään. Muutuin lady dominaksi, ja ilmoitin, ettei leikki voinut tähän loppua, minullahan oli vielä kaikki vaatteetkin päällä.

Siirryimme olohuoneen karvamatolle, jossa pyysin sinua riisumaan itseni, käskin imeä rintojani, ja lopulta upotin pääsi haaruväliini. Tämän jälkeen sinulle ei enää tarvinnut neuvoa mitään. Kielesi ja sormesi tiesivät täsmälleen, mitä tehdä. Kiemurtelin matolla kiihkon huumassa, ja tunsin, kuinka orgasmi läheni.

Lopulta kuuma aalto sävähti lävitseni, ja huomasin miehisyytesi heränneen uudelleen. Ohjasin sinut hellästi sisääni, kynteni upposivat pakaroihisi, kun annoin vauhtia rajuun leikkiimme. Vielä toiset, lähes yhtäaikaiset orgasmit, ja paluu taivaasta takaisin maan pinnalle.

Olit kai vielä vähän hämillään, kun lopuksi nuolin kyrpäsi puhtaaksi ja vein sinut suihkuun. Hiljaisuuden vallitessa vedit vaatteet takaisin päällesi ja hävisit elämästäni. En tavannut sinua koskaan tämän jälkeen.

Muisteletko koskaan minua, joka toimin opettajanasi seksin maailmaan? Jos muistat, tiedät myös osoitteeni. Odotan...

9

21170

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sami26

      NAMIA!!!!!!

    • sc

      Tässä mallia muille, miten pitää kirjoittaa... upea juttu!! Olin jo hetken bussissa silmäpelin keskellä...Kiitos piristävästä kertomuksesta...

      • sussu

        ...kommenteista. Tämä oli ensimmäinen aluevaltaukseni tällä saralla. Kehittelen päässäni uutta tarinaa. Ilmestynee tuonne "seksiä työpaikalla" -puolelle.


      • mies
        sussu kirjoitti:

        ...kommenteista. Tämä oli ensimmäinen aluevaltaukseni tällä saralla. Kehittelen päässäni uutta tarinaa. Ilmestynee tuonne "seksiä työpaikalla" -puolelle.

        aika huono....sori.ei kannata kehitellä uusia juttuja koska en näe sinussa "seksikirjoittajan" aineksia.


      • 2.mies
        mies kirjoitti:

        aika huono....sori.ei kannata kehitellä uusia juttuja koska en näe sinussa "seksikirjoittajan" aineksia.

        On täällä tosi paljon huonompaakin nähty. Vakituisten kirjoittajien juttuja lukuunottamatta, tämä sijoittuu selvästi 'yläkvartaaliin'. Anna tulla lisää vaan!


      • Jonna
        2.mies kirjoitti:

        On täällä tosi paljon huonompaakin nähty. Vakituisten kirjoittajien juttuja lukuunottamatta, tämä sijoittuu selvästi 'yläkvartaaliin'. Anna tulla lisää vaan!

        Oon aivan samaa mieltä edellisen 2.miehen kanssa!
        Kyllä se siitä alkaa varmasti yhä paremmin sujua =0) Ei kukaan ole seppä syntyessään!!!


      • Jani Spetke
        sussu kirjoitti:

        ...kommenteista. Tämä oli ensimmäinen aluevaltaukseni tällä saralla. Kehittelen päässäni uutta tarinaa. Ilmestynee tuonne "seksiä työpaikalla" -puolelle.

        Jääkiekko maailma uisjhs

        Tps on ehdottomasti mestari suosikki, kun taas jokereita ei odoteta edes 5 parhaan joukkoon.
        Näin tps:n alkukausi on ollut täysi pettymys..

        Toimittaja: H.Jorkikka


    • jari kulli

      mä se olin missä voitaisiin tavata

    • paska

      tää oli mun surkein lukema seksitarina!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 180
      1965
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1888
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1578
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      140
      1445
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1184
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1143
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1118
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1109
    Aihe