Hotelli Pennsylvania

11.7.2006

Sattuuko kukaan tietään millainen on hotelli nimeltä Pennsylvania?Ei tiedetä voiko luokituksiin luottaa vaikka netistä saatujen tietojen mukaan pitäisi olla ihan asiallinen paikka.Taitaa olla niin että heinäkuussa New Yorkiin ei halpaa matkaa saa, varsinkaan Finnairin suoralla lennolla?? Kaikki vinkit ja tiedot olis tarpeen kunei aiemmin ole tullut käytyä...

11

3523

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ... on käyty

      Olen käyny ko hotellissa
      paikka oikein hyvä. Yleiset tilat kivat. Huoneet - aivan ok, vähän "vanhat" ,mutta me ainaskin saatiin suht edullisesti kun me oltiin eli ei valittamista..
      Ainut öklötys ol torakat :) mutta niitä on jokapaikas pitkin nycciä eli .....
      Menisin uudestaan, nyt kun lähden, menen hosteliin... syystä et matkustan yksin, ja yksin en viitsi hirmuja hotellista maksaa.

      • 11.7.2006

        Jessus sentään mitä luin trip advisorista.Hotelli Pennsylvania tuntuu olevan aivan törkee läävä.Luvattiin luteita,torakoita,verta,multaa,pölyä ja huonoo palvelua.En vaan tiedä mihin sitten,kaikki lupaa tietty hyvää omastaan.Ko.hotlastakin annetaan tosi vaihtelevaa palautetta mut toisaalta muutama huono saa kyllä epäileen.Onko kellään mistään todella hyviä kokemuksia halvalla??


    • juas
    • CBsss

      Aikamoinen läävä,sanoisin. Hinta ei ole paha ja sijainti on erinomainen. Siinä ne plussat olikin. Huoneet on huonossa kunnossa ja hotellissa ei ole juurikaan palveluja.

      • 11.7.2006

        Vielä jankutan samaa sen verran että kertoisko joku jonkun hyvän ja halvan hotellin mihin uskaltaa oksentamatta mennä ? Viiteen tähteen ei oo varaa mutta kai noin isosta citystä on löydyttävä kohtuuhintanen siisti mesta ja vielä hyvällä sijainnilla......???????


      • juas
        11.7.2006 kirjoitti:

        Vielä jankutan samaa sen verran että kertoisko joku jonkun hyvän ja halvan hotellin mihin uskaltaa oksentamatta mennä ? Viiteen tähteen ei oo varaa mutta kai noin isosta citystä on löydyttävä kohtuuhintanen siisti mesta ja vielä hyvällä sijainnilla......???????

        me päädyimme tähän :http://www.milfordplaza.com/ sijainti oli hyvä. metro asema lähellä. huone oli pieni, mutta siisti(ei ötököitä) mutta varmaan tässäkin hotellissa on eritasosia huoneita. ainakin ikkuna voi olla vaikkapa sisäpihalle.oltiin 5 yötä ja eipä siellä muuta kuin käytiin nukkumassa.


      • ---
        juas kirjoitti:

        me päädyimme tähän :http://www.milfordplaza.com/ sijainti oli hyvä. metro asema lähellä. huone oli pieni, mutta siisti(ei ötököitä) mutta varmaan tässäkin hotellissa on eritasosia huoneita. ainakin ikkuna voi olla vaikkapa sisäpihalle.oltiin 5 yötä ja eipä siellä muuta kuin käytiin nukkumassa.

        Joo, huoneet voivat hotelleissa olla todella eritasoisia, eli jos vaan mahdollista ei kannata ottaa sitä ihan halvinta huonetyyppiä ettei tule kovin ikäviä yllätyksiä, pätee vähän paremmissakin hotelleissa... Hotellien omiin nettisivuihin ei tosiaan kannata luottaa, kaikki ovat olevinaan "first-class" ja "deluxe-rooms", vaikka totuus on toinen ja nettisivuilla olevat kuvatkin on voitu ottaa 15 v sitten... eli luottakaa kävijöiden arvioihin! New Yorkissa ei toisaalta tule varmaan kovin kauaa aina hotellihuoneessa viivyttyä, ja hotelliin sijoitetut rahat saisi kyllä paremminkin käytettyä siinä kaupungissa... ;)


    • Samuel

      pariin kertaan on tullut Pennissä oltua yötä, yhteensä joku 15 yötä. Sijainti on loistava, muuta ei olekaan sitten. Ei ruokailuja, palvelu ei hääppöistä. Saman hintatason huoneet ovat tosi erilaisia keskenään, eli riippuu säkästä mitä saa. Eka reissu meni ihan putkeen, eli saimme mistä maksoimmekin, mutta toisella olikin ongelmia. TV ei toiminut, ikkunamekanismi hajosi ja jääkaappi puuttui. Kun respaan valitti, sai aina odottaa 48 tuntia että asiaan tapahtui parannusta. Mutta kaikesta huolimatta menen sinne uudestaan. Koskapa: location, location, location...

    • mää...

      Perustuu 06/2006-reissun.

      Paikka on läävä, mutta NYC reissulla ei ole tarkoitus hotellissa muuta kuin nukkua.

      Sijainti on aivan loistava!! Keskellä Manhattania.

      Hotelli oli turvallinen. Ei torakoita/yms näkynyt vaikka joku niistä on maininnut.

      Kusiluikkarit kantsii ottaa mukaan, huoneet on vähän siivottu miten sattuu...

      Lakanat vaihdettiin joka päivä.

      Aamupalaa ei ole, mutta kulmantakana on Manhattan nimenen ostari, josta voi aamupala käydä nauttimassa. Subway aika hyvä valinta, jos rupee jenkkirasvaruokakulttuuri vetämään mahan betoniksi.

      • suosittelen

        http://www.broadwayplazahotel.com/

        lämpimästi voin suositella tätä paikkaa,hinnan ja sijainnin ja hyvän palvelun puolesta..aamiaishuone on tosi pieni mutta tarjotin huoneesta mukaan ja hakee omaan huoneeseen ne kahvit ja donitsit ja bagelit ja mehut.sijainti ihan 10!


    • Anonyymi

      Toivottavasti se on nyt pysyvästi suljettuna.
      Kävin siellä juuri ennen korona sulkua enkä palaa sinne enää koskaan.
      Loppuun kulunut hotelli torakoineen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 180
      1915
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      50
      1836
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1568
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      137
      1363
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1174
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1152
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1121
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1099
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1098
    Aihe