Hotelli Pennsylvania

11.7.2006

Sattuuko kukaan tietään millainen on hotelli nimeltä Pennsylvania?Ei tiedetä voiko luokituksiin luottaa vaikka netistä saatujen tietojen mukaan pitäisi olla ihan asiallinen paikka.Taitaa olla niin että heinäkuussa New Yorkiin ei halpaa matkaa saa, varsinkaan Finnairin suoralla lennolla?? Kaikki vinkit ja tiedot olis tarpeen kunei aiemmin ole tullut käytyä...

11

3535

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • ... on käyty

   Olen käyny ko hotellissa
   paikka oikein hyvä. Yleiset tilat kivat. Huoneet - aivan ok, vähän "vanhat" ,mutta me ainaskin saatiin suht edullisesti kun me oltiin eli ei valittamista..
   Ainut öklötys ol torakat :) mutta niitä on jokapaikas pitkin nycciä eli .....
   Menisin uudestaan, nyt kun lähden, menen hosteliin... syystä et matkustan yksin, ja yksin en viitsi hirmuja hotellista maksaa.

   • 11.7.2006

    Jessus sentään mitä luin trip advisorista.Hotelli Pennsylvania tuntuu olevan aivan törkee läävä.Luvattiin luteita,torakoita,verta,multaa,pölyä ja huonoo palvelua.En vaan tiedä mihin sitten,kaikki lupaa tietty hyvää omastaan.Ko.hotlastakin annetaan tosi vaihtelevaa palautetta mut toisaalta muutama huono saa kyllä epäileen.Onko kellään mistään todella hyviä kokemuksia halvalla??


  • juas
  • CBsss

   Aikamoinen läävä,sanoisin. Hinta ei ole paha ja sijainti on erinomainen. Siinä ne plussat olikin. Huoneet on huonossa kunnossa ja hotellissa ei ole juurikaan palveluja.

   • 11.7.2006

    Vielä jankutan samaa sen verran että kertoisko joku jonkun hyvän ja halvan hotellin mihin uskaltaa oksentamatta mennä ? Viiteen tähteen ei oo varaa mutta kai noin isosta citystä on löydyttävä kohtuuhintanen siisti mesta ja vielä hyvällä sijainnilla......???????


   • juas
    11.7.2006 kirjoitti:

    Vielä jankutan samaa sen verran että kertoisko joku jonkun hyvän ja halvan hotellin mihin uskaltaa oksentamatta mennä ? Viiteen tähteen ei oo varaa mutta kai noin isosta citystä on löydyttävä kohtuuhintanen siisti mesta ja vielä hyvällä sijainnilla......???????

    me päädyimme tähän :http://www.milfordplaza.com/ sijainti oli hyvä. metro asema lähellä. huone oli pieni, mutta siisti(ei ötököitä) mutta varmaan tässäkin hotellissa on eritasosia huoneita. ainakin ikkuna voi olla vaikkapa sisäpihalle.oltiin 5 yötä ja eipä siellä muuta kuin käytiin nukkumassa.


   • ---
    juas kirjoitti:

    me päädyimme tähän :http://www.milfordplaza.com/ sijainti oli hyvä. metro asema lähellä. huone oli pieni, mutta siisti(ei ötököitä) mutta varmaan tässäkin hotellissa on eritasosia huoneita. ainakin ikkuna voi olla vaikkapa sisäpihalle.oltiin 5 yötä ja eipä siellä muuta kuin käytiin nukkumassa.

    Joo, huoneet voivat hotelleissa olla todella eritasoisia, eli jos vaan mahdollista ei kannata ottaa sitä ihan halvinta huonetyyppiä ettei tule kovin ikäviä yllätyksiä, pätee vähän paremmissakin hotelleissa... Hotellien omiin nettisivuihin ei tosiaan kannata luottaa, kaikki ovat olevinaan "first-class" ja "deluxe-rooms", vaikka totuus on toinen ja nettisivuilla olevat kuvatkin on voitu ottaa 15 v sitten... eli luottakaa kävijöiden arvioihin! New Yorkissa ei toisaalta tule varmaan kovin kauaa aina hotellihuoneessa viivyttyä, ja hotelliin sijoitetut rahat saisi kyllä paremminkin käytettyä siinä kaupungissa... ;)


  • Samuel

   pariin kertaan on tullut Pennissä oltua yötä, yhteensä joku 15 yötä. Sijainti on loistava, muuta ei olekaan sitten. Ei ruokailuja, palvelu ei hääppöistä. Saman hintatason huoneet ovat tosi erilaisia keskenään, eli riippuu säkästä mitä saa. Eka reissu meni ihan putkeen, eli saimme mistä maksoimmekin, mutta toisella olikin ongelmia. TV ei toiminut, ikkunamekanismi hajosi ja jääkaappi puuttui. Kun respaan valitti, sai aina odottaa 48 tuntia että asiaan tapahtui parannusta. Mutta kaikesta huolimatta menen sinne uudestaan. Koskapa: location, location, location...

  • mää...

   Perustuu 06/2006-reissun.

   Paikka on läävä, mutta NYC reissulla ei ole tarkoitus hotellissa muuta kuin nukkua.

   Sijainti on aivan loistava!! Keskellä Manhattania.

   Hotelli oli turvallinen. Ei torakoita/yms näkynyt vaikka joku niistä on maininnut.

   Kusiluikkarit kantsii ottaa mukaan, huoneet on vähän siivottu miten sattuu...

   Lakanat vaihdettiin joka päivä.

   Aamupalaa ei ole, mutta kulmantakana on Manhattan nimenen ostari, josta voi aamupala käydä nauttimassa. Subway aika hyvä valinta, jos rupee jenkkirasvaruokakulttuuri vetämään mahan betoniksi.

   • suosittelen

    http://www.broadwayplazahotel.com/

    lämpimästi voin suositella tätä paikkaa,hinnan ja sijainnin ja hyvän palvelun puolesta..aamiaishuone on tosi pieni mutta tarjotin huoneesta mukaan ja hakee omaan huoneeseen ne kahvit ja donitsit ja bagelit ja mehut.sijainti ihan 10!


  • Anonyymi

   Toivottavasti se on nyt pysyvästi suljettuna.
   Kävin siellä juuri ennen korona sulkua enkä palaa sinne enää koskaan.
   Loppuun kulunut hotelli torakoineen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

   On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
   Maailman menoa
   383
   4580
  2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

   Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
   Sinkut
   284
   2544
  3. By the way, olet

   mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
   Ikävä
   145
   1818
  4. Onko kaivattunne suosittu?

   Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
   Ikävä
   104
   1568
  5. J-miehelle toivon

   Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
   Ikävä
   85
   1463
  6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

   En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
   Ikävä
   61
   1317
  7. Haluatko S

   vielä yrittää?
   Ikävä
   60
   1305
  8. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

   Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
   Haapavesi
   59
   1235
  9. Onkohan sulla enää tunteita

   kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
   Ikävä
   46
   1224
  10. Rakkauden riemuvoitto

   Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
   Hindulaisuus
   346
   1063
  Aihe