Rakkaustarina

T + T

Useita vuosia myöhemmin hänen rakastajansa sitoessa häntä ja valmistuessa ruoskansa käyttöön nainen muisti miten innostunein ja hieman epävarmoin ottein nuori mies oli heidän ensimmäistä yhteistä sadomasokistista rakasteluaan valmistellut. He olivat yhdessä keskustelleet ja haaveilleet asiasta jo joitain päiviä. Hänen rakastajansa oli ollut kahdenkymmenenyhden ja hän yhdeksäntoistavuotias. He olivat nauttineet toistensa seurasta. Seksi oli ollut heidän kiihkeän ja vielä lyhyen suhteensa ajan heille hyvin tärkeää. Rakasteluun oli kuulunut pientä takapuolelle läpsimistä ja sitä miten hänen rakastajansa oli kesken yhdynnän ottanut omistavin elkein kiinni hänen ranteistaan tai varovasti vetänyt naisen punaisesta tukasta. Mitään sitomista tai piiskaamista heidän suhteeseensa ei kuitenkaan ollut kuulunut.

Mies oli silloin muutamia päiviä ennen tätä heidän ensimmäistä yhteistä sessiotaan kertonut hänelle hieman häpeillen ja varoen, miten hänelle tuli mieleen, kesken rakastelun tai vain katsoessaan naista, kuvia ja ajatuksia, joissa hän ruoski vyöllään tätä. Noloimmalta miehestä oli tuntunut, että raakuudestaan ja sopimattomuudestaan huolimatta nuo ajatukset kiihottivat häntä. Mies oli epäillyt olevansa jotenkin häiriintynyt tai jopa sekoavansa, olihan hänellä näin sairaita haluja. Olisiko parasta, että nainen jättäisi hänet? Silmiin katsoessaan nuorta rakastajaansa nainen oli hämmästynyt. Voisiko tuolla herkällä miehellä tosiaan olla noin raakoja ajatuksia?

Nainen oli asunut lapsuutensa, opiskelemaan lähtemiseen saakka, pienellä lestadiolaisella paikkakunnalla. Hänestä oli tuntunut, että ympäristön tiukka uskonnollisuus oli aiheuttanut hänelle liian voimakkaan synnintunnon ja rangaistuksen tarpeen. Hän oli kotonaan pienessä tytön kammarissaan tyydyttänyt itseään kuvitellen olevansa merirosvojen ryöstämä neito, jota julmat miehet tämän uppiniskaisuuden vuoksi, tai nuo raakalaiset vain omaksi ilokseen, ruoskivat paaluun kiinnitettynä revittyään ensin tämän vaatteet. Tällaisia ajatellen hän oli saanut kaikki nuoruutensa ensimmäiset orgasmit. Nainen oli tuntenut häpeää tästä kaikesta ja toivonut pääsevänsä eroon sopimattomista, vaikkakin kiihottavista ajatuksistaan, lähtiessään opiskelemaan suureen kaupunkiin ja päästessään näin irtautumaan kodin ahtaasta ilmapiiristä.

Seksielämän alkaminen pian opiskelun alettua ei kuitenkaan vienyt häneltä näitä ajatuksia. Seksikumppaneina hänellä oli ollut nuoria opiskelijapoikia, jotka yrittivät olla helliä ja huomaavaisia rakastajia ja pelkäsivät käyttäytyvänsä edes vahingossa sovinistisesti nuorta itsetietoista naista kohtaan. Nainen oli huomannut haaveilevansa kesken aktia, että häntä rakasteleva mies ottaisi vyön housuistaan ja kurittaisi häntä tällä. Tällaisia ajatellen oli nainen saanut välittömästi orgasmin. Kulloinenkin kumppani oli tyytyväinen luullen aiheuttaneensa naiselle niin selvästi tyydyttävät orgasmit. Suhteet jäivät nuorten miesten harmiksi ja kummastukseksi tavallisesti tuohon yhteen yöhön. Nainen ei ollut halunnut sitoa itseään ihmiseen, joka ei vastannut hänen haluihinsa. Halusiko hän sitten ruoskintaa? Ei hän itsekään tiennyt mitä tahtoi. Hän toivoi nauttivansa seksistä ilman tunnetta, että ajattelee tai nauttii jotenkin väärin. Naisen tunteet olivat sekaisin.

Rakastajansakin oli ensin ollut vain tällainen yhden yön seikkailu, ei hän ollut odottanut suhteesta sen enempää. Tärkeimmät syyt, että hän ei ollut hylännyt tätä ensimmäisen yön jälkeen, oli ollut pari pientä läpsäystä pakaroille heidän rakastellessaan takaapäin ja lisäksi hyvin varovaista hiuksista kiinnipitämistä aktin aikana. Nainen oli saanut edes vähän sellaista, mikä muistutti hänen kuvitelmiaan, eikä orgasmi näin ollut tuntunut niin yksinäiseltä ja pelkästään salattujen ajatusten tuottamalta.

Näitä asioita muistellen nainen havahtui huomatessaan rakastajansa asettavan kaulaansa orjan pantaa. Hän näki miten miehen elin oli housuissa suurena, kiihottuneena naisestaan, joka kiimaisena odottaa saavansa mieheltä kunnon ruoskinnan. Nainen toivoi miehen käyttävän hänen suutansa jo ennen ruoskintaa. Silloin ruoskinta tulisi olemaan pidempi ja hänen nautintonsa suurempi. Mies asettui hänen eteensä ja avasi housujensa vetoketjun. Nainen katseli elintä, joka vapautui ylväänä ja suurena hänen kasvojensa eteen. Häntä otettiin hiuksista kiinni. Nainen avasi tottelevaisena suunsa. Tuo tunne kun mies määrätietoisena käyttää hyväkseen hänen suutaan oli hänelle hyvin rakas.

He olivat jo vuosia aiemmin sopineet suhteensa säännöt. Nainen oli nautinnolla luovuttanut rakastajalleen kaikki oikeudet hänen seksuaaliseen käyttöönsä. Hänen tuli olla aina valmiina miehen käytettäväksi. Totta kai nainen voisi halutessaan palauttaa itselleen oikeutensa omaan ruumiiseensa, mutta tällainen seksuaalinen orjuus täytti niin hyvin naisen seksuaaliset tarpeet, ettei houkutusta siihen ollut. Muussa elämässään hän ei voinut sietää vähättelevää tai naisen asemaa heikentävää suhtautumista, ei edes rakastajaltaan. Hänen rakastajansa oli muutaman kerran heidän riidellessään kotitöistä käskenyt hänet pöytää vasten housut alhaalla piiskattavaksi. Nainen oli totellut ja saanut näin nautinnollista piiskaamista ja rajua rakastelua. Tämä seksuaalinen alistuminen ei ollut naisesta mitenkään ristiriidassa hänen itsenäisyytensä kanssa. Hän oli omasta halustaan rakastajansa seksiorjana. Piiskan ja naimisen jälkeenkään hänen käsityksensä ei ollut muuttunut miksikään tuossa kotityöriidassa.

Miehen naidessa häntä suuhun naisen ajatukset kulkivat jälleen hetkiin jolloin he olivat ymmärtäneet, miten heidän seksuaaliset halunsa liittyivät toisiinsa niin hyvin. Nuori rakastaja oli yllättynyt, kun nainen oli myös kertonut haaveilleensa koko nuoruutensa ruoskista ja hyväksikäytöstä. He olivat keskustelleet ja kuvailleet toisilleen ajatuksiaan ja tähän saakka häpeää tuottaneita kuvitelmiaan. Jokainen toisen kertoma tunne ja tarina olivat tuhonneet luulot, että omissa haluissa olisi ollut jotain hävettävää.

Heidän ensimmäinen yhteinen todellinen piiskaamis- ja sitomiskokemuksensa varmisti täydellisen seksuaalisen yhteensopivuuden. Mies oli sitonut hänet, merirosvokuvitelman mukaisesti, suureen koivuun. Nainen oli ollut ilman vaatteita kädet sidottuina ylös. Siinä odottaessaan ruoskintaa hän oli tuntenut kiihottuvansa yhä lisää. Ajatus, että kohta hänet ruoskittaisiin, oli tuntunut ihanalta. Hän oli kiinni ja avuton, täysin rakastajansa armoilla. Kukaan ei kuulisi täällä yksinäisellä saarella hänen huutoaan. Ennen ensimmäistäkään sivallusta hänen pillunsa oli ollut kiimaisempi kuin koskaan ennen. Naisesta oli tuntunut, että se oli kuin tulivuori ennen räjähdystään, paisunut, polttavan kuuma ja täynnä laavaa.

Hän muistaisi aina ensimmäisen lyönnin. Vaikka koti oli ollut ankaran uskonnollinen, ei häntä oltu koskaan lapsena kuritettu ruumiillisesti. Hän oli saanut remmistä ainoastaan seksuaalisissa haaveissaan – ei todellisuudessa. Hänellä oli ollut kädessään notkea miesten nahkavyö. Naisen katsoessa miestä silmiin oli hän nähnyt niissä himon poltteen. Hän siinä köysillä sidottuna ja valmiina ruoskittavaksi oli hänen rakastajalleen kiihottavin hetki siihenastisessa elämässä. Mies oli kohottanut vyönsä ja se oli lähtenyt viuhuvana ilman halki kohden naisen tulisena odottavaa selkää. Lyönti oli ollut henkeä salpaava. Äkkinäinen polte iholla Se oli kipua, mutta samalla, kun vyön osumasta oli lähtenyt leviämään kuumuus koko kehoon, hän oli tuntenut ennen kokematonta täyttymystä. Häntä ruoskittiin ja se tuntui niin ihanan oikealta ja käsittämättömän kiihottavalta, uudenlaiselta, aiempaa suuremmalta, nautinnolta.

Hänen selkäänsä oli tullut selvä jälki. Rakastaja oli katsonut punaista viirua lumoutuneena, mutta huomannut naisen myös huudahtaneen kivusta. Mies oli pelästynyt, että oli tehnyt sittenkin väärin. Kysyttyään naiselta onko kaikki hyvin, hän oli saanut vastaukseksi huohottavan kyllän ja pyynnön, että mies löisi uudelleen. Tällöin hänen rakastajansa oli tajunnut, että jokainen lyönti oli nautinnollista heille molemmille. Hän päästi itsensä ruoskimisen iloon täysillä. Lyönti lyönniltä nuoren miehen into ja himo oli kasvanut. Hän oli ollut kuin ekstaasissa ruoskiessaan naistaan. Nainen uikutti, vaikersi, huusi, kiemurteli ja – pyysi lisää ja kovemmin. Oli kuin mikään ei olisi enää voinut pidättää heidän himojaan niiden päästyä vapaasti voimalla virtaamaan turhien häpeän patojen murruttua.

Lopulta mies oli repäisyt puukolla köydet irti ja nainen oli vaipunut karheaan ruohikkoon. Mies oli riuhtaisut naisen asentoon, jossa pääsisi tunkeutumaan tähän takaapäin. Hän oli työntänyt räjähtämäisillään olevan kyrpänsä naiseen. Miehen hämmästykseksi, jo ennen kuin hänen elimensä oli ollut kokonaan naisen sisällä, tämä oli alkanut sykkiä miehen ympärillä. Naisen orgasmi oli ollut voimakkaampi kuin mies oli koskaan kenenkään kanssa kokenut. Yhä kädessään olevalla vyöllä mies oli alkanut uudelleen ulisevan naisensa ruoskinnan, nyt työntöjensä tahdissa. Koko yhdynnästä oli tullut naiselle jatkuvaa nousevaa ja laskevaa orgasmia, jota hänen rakastajansa oli säädellyt toisaalta elimellään ja toisaalta vyöllään. Nainen oli tuntenut itsensä täydellisesti naiseksi. Tämän viikonlopun jälkeen heille ei ollut enää epäselvää, mitkä heidän seksuaaliset halunsa olivat. Se, miten heidän halunsa niin täydellisesti sopivat toisiinsa ja auttoivat heitä antamaan toisilleen suurempaa nautintoa kuin olivat uskaltaneet koskaan kuvitella saavansa, sytytti lopullisesti heidän rakkautensa liekin.

Hänen rakastajansa purkautui hänen suuhunsa. Nainen tottelevaisen nauttivana nuoli miehen elimen puhtaaksi. Mies kiinnitti naisen pöytään. Nainen makasi vatsallaan pöytälevyä vasten ja ranteet ja nilkat olivat kytkettyinä pöydän jalkoihin. Asennosta johtuen naisen kiimasta kiiltelevä ja turvonnut pillu oli kauniisti esillä miehen katseltavaksi ja käytettäväksi. Pöydän pituus ja korkeus oli juuri sopiva tähän tarkoitukseen. Toisessa päässä pöytää naisen pillu ja peräaukko ja toisessa päässä hänen suunsa olivat kaikki sopivalla korkeudella hänen rakastajansa käytettävissä. Asento oli myös mitä paras naisen ruoskintaan. Pöytä ei ollut sattumalta sopiva, vaan he olivat pitkään hakeneet sopivaa pöytää. Pituuden ja korkeuden sekä leveyden oli oltava juuri oikeat.

Miehestä oli mukavaa, kun hän ruoskinnan lomassa saattoi laskea välineensä pöydälle naisen viereen tai halutessaan helposti tunkeutua naiseen. Toisinaan hän piti naista pitkään tuossa asennossa ja kävi silloin tällöin ruoskimassa tai nussimassa tätä johonkin aukoista. Nainen nautti ehkä eniten näistä pitkitetyistä alistamiseen keskittyvistä sessioista. Hänestä tuntui, että hän oli silloin täysin vapaa. Hänen ei tarvinnut ajatella mitä seuraavaksi tekisi. Hän otti ainoastaan nautinnolla vastaan kaiken, mitä hänen rakastajansa hänelle halusi tehdä.

He olivat olleet miehen työmatkan takia erossa pari viikkoa ja kummallekin oli kasvanut valtava paine rajuun rakasteluun. Mies otti kuusihaaraisen nahkaruoskan. Hekumallisen näköiset juovat alkoivat kirjoa naisen selkää pakaroita ja reisiä. Nainen päästeli huokailun ja uikutuksen sekaisia ääniä. Katsellessaan kiimaisena nauttivaa narttuaan mies työnsi anustapin tämän peräaukkoon. Nainen huudahti orgastisesti ja mies tunkeutui samalla hänen pilluunsa. Mies otti lyhyemmän piiskan ja jatkoi heidän molempien nautinnon lisäämistä. Hetken naituaan naista pilluun hän siirtyi pöydän toiseen päähän ja tunki naisen medestä kiiltelevän elimensä orjattarensa suuhun. Nainen nautti tuntiessaan omat nesteensä ihanassa kalussa. Hän imi miestään parhaan taitonsa mukaan samalla tämän jatkaessa ruoskintaa. Nainen yritti tarkoituksella estää orgasminsa tuloa, koska hän tiesi, ettei voisi enää estää sen jatkumista niin kauan kuin häntä ruoskittiin samalla kun hänen sisällään olisi miehen elin tai anustappi. Hän tahtoi aistia vielä ympäristöään. Orgasmissa hänen viimeinenkin kontrollinsa irtautuisi ja olisi vain nauttivaa, sykkivää lihaa, joka aistisi ainoastaan ihollaan ja aukoillaan.

Kauaa nainen ei pystynyt hallitsemaan itseään. Mies siirtyi hänen taakseen ja tunkeutui uudelleen hänen pilluunsa liikuttaen toisella kädellä anustappia ja toisella kädellä piiskaten häntä. Nyt kun miehen kyrpä ei ollut enää hänen suussaan äänet alkoivat olla jo silkkaa nautinnosta huutoa. Nainen alkoi tuntea selkänsä ja takamuksensa poltteen yhtyvän syvällä sisällään peräaukkonsa ja vaginansa sokeriseen paineeseen. Nämä tuntemukset yhdessä aiheuttivat sisäisen järistyksen, joka nostatti valtavan nautinnon hyökyaallon, Aaltojen osuessa hänen kehonsa soluihin se sai niistä jokaisen räjähtämään orgasmiin. Pillussaan hän tunsi samanaikaisesti kuinka miehen elin paisui entisestään ja alkoi sitten voimallisin pitkin sykähdyksin purkautua. Miehen purkautumisen rytmi tarttui naisen orgasmiin. Nämä kaikki tuntemukset saivat naisen orgasmin nousemaan vielä yhden tason ylöspäin. Mies tunsi nautinnon aaltojen tyrskyvän valtavina laineina hänen lävitseen. Hän kiihdytti molempien yhteisen orgasmin vellontaa tunkeutuen kyrvällään yhä voimakkaammin naiseensa, piiskaten yhä voimakkaammin tämän selkää ja nussien yhä voimakkaammin naista anustapilla peräaukkoon. Mies ja nainen olivat yksi ainoa olento täynnä rakkautta ja tyydytystä.



M:lle

8

10409

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • -e-

      kaunista.

      • T + T

        Kiitos. Mukavaa, että joku antaa palautetta.


    • kiitollinen lukija

      Kaunis tarina! Juuri jotain tällaista lukemista etsinkin voidakseni vihkiä käyttöön elämäni ensimmäisen sauvan... nyt se on vihitty käyttöön. :)

      T: Mare

      • T + T

        Siihenhän nuo oli tarkoitettukin, niin novelli kuin sauva. Antamaan hyvää oloa.

        Odottelemme.


    • Haavetta vaan

      että löytäisin joskus minäkin tuollaisen pojan.

      • T + T

        Mikset löytäisi? Heitä on paljon enemmän kuin arvaatkaan. Hyvin moni mies haaveilee voivansa tyydyttää naisensa täydellisesti. Kun löydät sopivan miehen, on sinub johdatettava suhteenne niin avoimelle tasolle, että voitte kertoa toinen toisillenne seksuaaliset haaveenne ja fantasianne. Sitten vain toteutatte ja kokeiletta sellaisia, jotka voisivat olla toteuttamiskelpoisia.

        Avointa mieltä, uskallusta ja kokeilunhalua!


    • Kissalle yksi

      Tässä vielä

    • kisss3

      Täydellistä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1249
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1046
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      63
      797
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      740
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      288
      704
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      37
      656
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      638
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe