Kuinka oppia??

Elikkäs

Kuinka oppia näkemään ihmisten aurat? olen asiasta todella kiinnostunut.. ja voiko oman aurankin nähdä? Entä näkyykö aurat peileissä?

13

4553

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Cyberanimal

      kirjallisuutta (löytyy myös suomeksi) ja/tai googleta netistä. Löytyy usein tosin netistä englanninkielisenä.
      Tärkeitä on pitkäjänteisyys ja harjoittelu, tosin muistuttaisin sinua myös siitä, että saatat alkaa nähdä myös "auroja" ilman fyysistä vastiketta. Eli ei ole aina kiva juttu tuo aurojen näkeminkään.

      • Cyberanimal

        www.biokustannus.com

        löytyy auroista ja paljon muustakin kirjoja suomeksi edullisella hinnalla. Löytyy liike Helsingistä ja myyvät myös postimyynnillä.

        iloa etsintöihin!


    • arkkienkeli-mikael

      Elikkä:
      1.katso ihmisestä hieman yli: n.10cm pään yli. Kun näet keltaisen rajan ÄLÄ RÄPÄYTÄ SILMIÄ ja pyydä jonkun sammuttamaan valot. Sitten kun koko ajan olet tuijottamaan sitä rajaa alat nähdä kuinka hän "hohtaa" ja alat nähdä värit. Kun olet tehnyt tätä tarpeeksi usein voit nähdä ne jo pelkästään ohikulkijoilta ja valokuvista sekä peilistä omasi.
      Olen itsen opetellut näin ja se on toiminut. Olen myös opetellut henkioppaan kuuntelun ja voin ennustaa/selvänähdä luonnollisesti(ei kortteja tms.) näin opit myös pikku hiljaa näkemään henget/sielut ja opit avaamaan daavidin tähden.
      -kiitos-

      • Laavaliini

        Miten sä opit sen henkioppaan kuuntelun ja ennustamisen?Aurat jo osaa jotenkin,koska minä ja kaverini ollaan harjoteltu sitä vähän,mutta en ymmärtänyt sitä keltaista viivaakaan?Miksi se on just keltanen?:)


    • Uii
    • AVortac

      Heips.

      Aurojen näkeminen on luonnollinen asia kaikille eläville olennoille. Eläimet ja lapset näkevät niitä ihan automaattisesti, mutta yhteiskuntamme älyllisiä ponnistuksia vaativa (ja materiaalisia asioita yliarvostava) asenne usein kouluttaa ihmiset 'aurasokeiksi'. Aurojen näkemisessä on kyse ainoastaan tämän luonnollisen kyvyn palauttamisesta piilevästä takaisin päivätajuntaan.

      Tosin .. Henkilökohtaisesti vain pohdin, että olisiko sittenkin tärkeämpää keskittyä "elämään oikein" kuin koettaa kehittää kaikenlaisia 'kykyjä'.. Kuten eräässä tarinassa kerrotaan..

      Oli mestari ja oppilas. Oppilas päätti opetella levitoimaan. Hän sulkeutui muulta maailmalta, meditoi joka päivä useita tunteja ja lopulta 10 vuoden päästä tapasi mestarinsa joen varrella ja näytti taitojaan levitoimalla joen yli ja takaisin. Mestari tokaisi; "Mitä ajan haaskausta, tuosta vierestä menee lautta joen yli 10 pennillä." (käytin sanaa 'penni' kuvastamaan sitä että kyseessä oli pienehkö rahasumma - sentti kun voi tarkoittaa myös etäisyyttä ja siten sekoittaa tarinan ytimen)

      Tärkeintä mielestäni olisi kehittää rakkautta ja ymmärrystä kanssaolentoja kohtaan, sekä läheistä suhdetta Luojaamme ja luontoon. Kaikenlaiset 'kyvyt' ovat lopultakin sitten vain (jopa usein epätoivottuja) sivuvaikutuksia.

      Mutta maapallon ihminen on siitä kummallinen olento, että hän usein innostuu kehittämään kaikkea ulkoista, koristelee itseään, asuntoaan ja ostelee autoja ja kaikenlaisia kojeita mieluummin kuin tutustuu itseensä, opettelee rakkautta, meditoi ja kehittää itseään sekä suhdettaan Luojaansa.

      Aurojen näkeminen on ihan hauskaa ja luonnollista, mutta mielestäni liiallinen keskittyminen siihen asiaan voi viedä syrjään tärkeämmät asiat. Lopultakaan sillä ei ole kovin paljon arvoa muuten kuin kenties nöyrien parantajien yms. työkaluna. (monet ihmiset saattavat nähdä aurasta ihmistä vaivaavat taudit sekä vaivat ja siten tietää parhaat keinot auttaa ja parantaa häntä)

      - Vortac

      • Savis

        Erittäin mielenkiintoinen aihe!
        Jos kellään on omia kokemuksia opettelusta ja helppoja ohjeita voisitko lähettää niitä tänne?

        Mailatakkin saa [email protected]


    • Pablito

      Auroja alkaa näkemään kun siihen on tarpeeksi kypsä. Tottakai asiaa voi jouduttaa harjoittelemalla sitä erilaisilla tekniikoilla mutta miksi niitä nyt pitäisi sitten nähdä? Musta on aika kyseenalaista käyttää sellaista taitoa omien tarkoitusperiensä saavuttamiseen enkä tekisi itse niin. Jokainen kuitenkin tekee omat ratkaisunsa.

      Henkisiä kykyjä ihminen kyllä saavuttaa sitä mukaa kun hänelle niitä voidaan antaa. Jos itse otat ohjat omiin käsiisi niin kertooko se että olet kypsä tai että sinulle voidaan sellaisia kykyjä antaa?

      Auroja näkemällä kyllä näkee ihmisestä kaikenlaista mielenkiintoista mutta asia ei ole niin yksioikoinen. Lisäksi kun itse opettelet sen taidon niin se jää ainoastaan fyysiseksi ominaisuudeksesi ja katoaa samalla kun muukin fyysinen ruumiisi lakkaa toimimasta.

    • AuroistaKiinnostunut

      Todella mielenkiintoinen aihe. Onko olemassa jotain keinoa opetella näkemäään auroja ilman, että tarvitsee ihmistä harjoituksiin?

    • afterimage

      Millä tavalla voi erottaa mikä on aura ja mikä on vain tavallinen jälkikuva?

    • ?????

      Aura = "parapsykologiaan kuuluva ilmiö. Sillä tarkoitetaan elollisia olentoja ympäröivää energiakenttää, joka joidenkin mukaan on mahdollista nähdä tai tuntea synnynnäisen kyvyn tai harjoituksen kautta. Usein auraa kuvaillaan moniväriseksi harsoksi tai munan muotoiseksi kentäksi, joka näkyy olennon ympärillä." Eli jälkikuva on myös energiaa mutta näkyy jälkeenpäin.
      Itse pidän höpöhommana koko aura-höpinää, joo voi sen jotkut nähdä, mutta mitäs sillä tiedolla tekee jos ei osaa tulkita ? Tai tulkitsee päin v*****a ?

      • keisarin vaatteet

        se on niitä sadun keisarin uusia vaatteita, jotka voi nähdä vain jos on erinomaisen älykäs, herkkä, tai vaikkapa nykymuodin mukainen indigokakara...

        mutta sadussapa pikkupoika huomasikin ettei keisarilla vaatteita olekaan.


    • e.s........

      en tiedämitä näen mutta joskus kun keskityn ja alan kiinnittämään huomiota "passiivisemmin" näkökenttään ja katsomaan sumeammin värejä ja näkökentässä näkyviä pisteitä, saatan alkaa näkemään pian sinistä ja vihreää väriä, ne ovat aina tämä (sähkön?)sininen ja likaisen vihreä, ja liikkuvat "ympyränä", toinen kutistuu ja sitten toinen alkaa sen ympäriltä, tämmöistä liikettä tekevät... mietin että ovatko auran värejä vai jotakin muuta, hallusinointia? näen näitä sekä silmät kiinni että silmät auki

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe