Rautiainen pois tv:stä ja heti!

Asiantuntija!

Millä ihmeen älynväläyksellä on valittu MestarienLiigan pelejä kommentoimaan Nelosen lähetyksiin joku tommoinen pelle kuin Pasi Rautiainen,kysyn vaan.
Mies...eikun poika ei tiedä futiksesta mittä mut osaa vaan turpaansa soittaa ja toimittaja on niin hurmoksessa vierellä,vituttaa tommoinen!
Heti Keke takas sinne! Tai parasta asiantuntemusta Neloselta ois kun jättäisivät kommentaattorit kokonaan pois!

20

1058

Vastaukset

 • Siis hei haloo rautianen on ihan ykkös äijä kuka todellakin tietää jalkapallosta jotakin ja heittää hemmetin hyvää läppää kekehän ei osaa ees kunnolla puhua suomea.

 • Pasi tosiaan tietää jalkapallosta hemmetin paljon ja pelin taktiikasta. Persoonana hän on värikäs joskin aika omaperäinen ja joskus ylioptinen saksalaiseen jalkapalloon. Aluksi inhosin syvästä häntä mutta nyt jaksan katsoa vain saksalaisten huonon menestyksen vuoksi.

 • rautiainenhan on mitä parhain kommentaattori.
  ei turhaa mielistelyä, vaan sanoo asiat suoraan ja liikoja miettimättä.
  todella hauska katsella/kuunnella pasin vaahtoamista tauolla. todellakin sydämellä mukana. loistoajatus neloselta hommata pasi studioon. o/

  • Ehdottomasti Rautiainen on hyvä valinta, neloselta. Soraista kaipaisin kyllä tuon Matti "palataan siihen myöhemmin" Even tilalle..mutta kekeä ei ole kyllä ikävä. Sitä katsottaisiin taas kun keke itku silmässä selvittäisi mitä varten "Enklantilaiset" hävisivät..Ei kiitos. Ja se joka väittää ettei Rautiainen ymmärrä mitään fudiksest, niin on kyllä jotain muuta kuin "asiantuntija".


 • Kyl se taitaa tietää jotain jos on nostanut joukkueen kakkos divarista liigaan

 • Rautiainenhan on oikea piristysruiske kommentaatorina niinkun on myös keke.Jalkapallotietoushan on kummallakin kova, kyllähän sen kuulee jutuista jos niitä kuuntelee? Annetaan Pasin jatkaa omana persoonanaan, sillä juuri niitä suuria persoonia ja erilaisuutta tämä yhteiskunta ei näköjään sulata.

 • Hän on valmentanut Suomessa kansallisella tasolla. Hän on voittanut Eestin pääsarjassa hopeaa. Joku kehtaa siis vielä väittää, ettei hän tiedä jalkapallosta mitään.
  Toivon, että arvostelija ei olisi kukaan Suomen kutosdivisioona-joukkueen pöhöttynyt vasemman keskikentän laitalinkki.

  • ei ole vasenpakki!!heh vieläkin muistuu elävästi mieleen kun takavuosina kommentaattoreina olivat Rautiainen ja sen sisko;-)


  • joo kirjoitti:

   ei ole vasenpakki!!heh vieläkin muistuu elävästi mieleen kun takavuosina kommentaattoreina olivat Rautiainen ja sen sisko;-)

   Sen lisäksi ettei Rautiainen jalkapallosta mitään tiedä,niin se yrittää ottaa suuren persoonan roolin tv:ssä,mut ei poju onnistu.Tehnyt itsestään naurettavan pellen.
   Heliskosken Jyrki tai Muurisen Antsa kommentoimaan niin sais lupamaksuille vastinetta.


  • Asiantuntija kirjoitti:

   Sen lisäksi ettei Rautiainen jalkapallosta mitään tiedä,niin se yrittää ottaa suuren persoonan roolin tv:ssä,mut ei poju onnistu.Tehnyt itsestään naurettavan pellen.
   Heliskosken Jyrki tai Muurisen Antsa kommentoimaan niin sais lupamaksuille vastinetta.

   Jos sinne kommentaattoriksi tulisi mukavan tylsät Jyrä tai Muurisen Antti, niin silloin entistä suuremmalla varmuudella nukahtaisi jo puoliajalla.

   Pirteän Rautiaisen johdosta jaksaa katsoa jopa pelin jälkeiset spekuloinnit.

   Jos väittää, ettei Rautiainen tiedä futiksesta mitään, ei taida itse ymmärtää mitään jalkapallosta.

   Persoonat yleensä jakaa mielipiteet, mutta Rautiaisen asiantuntemus ei ole kiistettävissä.


 • Rautiainen on kone ja mun mielestä tietää mistä puhuu...

  • On aikamoinen saavutus saada kenkää valmennushommista jalkapallon kääpiömaasta Virosta!
   Jokohan nyt Rautiaisen puolustelijat herää todellisuuteen.Voi jumankekka...


  • Asiantuntija kirjoitti:

   On aikamoinen saavutus saada kenkää valmennushommista jalkapallon kääpiömaasta Virosta!
   Jokohan nyt Rautiaisen puolustelijat herää todellisuuteen.Voi jumankekka...

   Missä on lukenu et se on saanu kenkää? sitä paitsi ekakertaa vuosiin joku pysty haastaan sen joka voitti sen vitun liigan...


 • Rautiainen on mun mielestä huippuasiantuntija
  futisstudioihin.Joskus jos saksalaisjoukkue
  ei pelaa niin odotan innolla varsinkin hänen
  kommenttejaan illan ottelusta.Varsin temperament-
  tinen ja hauska heppu.Itse en tykkää Kekestä
  koska hän on englantilainen ja hän on muutenkin
  hieman ärsyttävä.Rautiainen varmasti teki myös
  Maardun peräsimessä parhaansa,mutta tämä tämän
  kauden mestarijoukkue onkin Viron sarjassa yleensä
  täysin ylivoimainen.Tällä kertaa ei voittanut mes-
  taruuden kuin 2p ennen Rautiaisen joukkuetta.Hieno
  saavutus!

 • Kyllä mä luulen että se tietää mistä puhuu ainakin paremmin kuin sinä. Hyvä puoli nykytekniikassa on, että voit nappia painamalla saada telkasta äänen pois. Voit myös alkaa katsomaan lähetystä vasta kun peli alkaa. Rautiainen ei kommentoi pelin aikana. :)

  • Ainut oikea radio "puskaradio" tiesi jo viime kesänä kertoa että Pasilla oli jo valmiiksi puhuttu sopimus Jokereihin.Ongelmana oli vain saada sopimus purettua Virossa, ja sehän sitten onnistui.Pasin tulo takaisin Jokereihin tuo Hesan futikseen taas ihan eri säpinät kuin Lyytikäisen aikana.Hänen ammattitaitoaan ei kukaan jalkapallosta jotain tietävä voi kiistää.Pasi puhuu ja valmentaa koko sydämmellään ja "kehollaan."Onhan se tietysti suuri poikkeus muuhun virkamies tyylisiin valmentajakommentaattoreihin verrattuna, ja saattaa näin ärsyttää joitain jalkapallon ns."asiantuntijoita".Muistakaamme:
   "Jalkapallo ilman sydäntä on turhanpäiväistä potkiskelua"(Franz Beckenbauer)Hyvää jatkoa Pasille ja joukkueelle kaudelle 2003.


 • Pelle koko jätkä. Nukkuu varmaan pallo kainalossa lasten jalkapallo petivaatteissa. Syntymäpäivillään haluaa jalkapallokakun ja lahjaksi uusimman fifan. Pelle mikä pelle kun intoilee yhestä neitilajista.

 • Pasi on yksi Suomen kaikkien aikojen parhaista futareista; hyvä tyyppi; asiantunteva ja värikäs kommentaattori.

 • Kun lukee nämä kommentit Rautiaisesta,niin ei voi kun todeta että Pasi on tosi suosittu kaveri.Kyllä totuus on se että Rautiainen tietää jalkapallosta tosi paljon.Jos hänen tyyli esiintyä tai kommentoida ärsyttää,niin sille ei voi mitään.Elä ja anna elää.

 • Torille jengii pe vittu torillee

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  49
  1363
 2. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  1
  682
 3. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  35
  578
 4. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  92
  520