Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Golf TDI 4motion kokemuksia ?

Uutta hankkimassa

Olen hankkimassa mahdollisesti 74 tai 96 kilowattista TDI 4motion golffia ja olisinpa kiinnostunut omistajien kommenteista. Suorituskyky, ajettavuus, tyyppiviat jne ?

13

8567

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pd

      itelläni on "kakkosautona" 74kw powerdieseli vm -02...20000 ajettu ei mitään vikaa ole ollut.ja mitä tulee tehoihin niin kyllä suomen oloihin jos ei tarvitse peräkärryä/vaunua vetää niin riittää toi 240nm/100hv...ainenkin meikäläiselle.ja hyvin on nyt liukkailla tuntunut neliveto toimivan.

    • TDI 4motion

      Mutta osta pois vaan jos haluat, kuhan varaudut mahdollisiin korjaamokäynteihin.
      Maavara on muuten älyttömän pieni - 4motion ei auta yhtään kun alustan alla on pakkautunut auraamattoman mökkitien lumet ja kaikki renkaat ilmassa.

      • Golf

        Vakiona maavara on tosiaan pieni. Onkohan joku tilannut korkeammalla maavaralla ja alustasuojalla tuota Golfia. Jotkut "hullut" muuten madaltaa Variantia, se on näköjään suhteellista mikä on matalaa ja mikä ei.


    • J&P

      Ystävällä on 96 kW:n foormoussoni. Mittarissa päälle100tkm ja kaksi kertaa jouduttu vaihtamaan kytkin. Ei ilmeisesti kestä moottorin vallatonta vääntöä.

    • Osta pois

      se on helvetin hyvä! Ittelläni on se 76kw ja talvella saa niin hyvät sladit aikaseks et seisoo vieläkin.. On se suorituskykykin ihan hyvä mutt se 96kw on kyll varmaa parempi.. Aika vähäruokanen on kyllä ja ei oo ollu mitään ongelmaa missään hommassa.. kannattaa ostaa...

    • Kosmologi

      Seuraavat kokemukset Golf TDI Variant 4-motion, vm.2000, 85 kW, nyt 51 000 km ajettuna:

      30.11.02 vaihdettiin takuuna takapäähän kaikki poikittaistuet (yht. 4 kpl) nivelliitoksineen. Auraus ei osunut ”kohdalleen” säätöarvojen sisälle ja koska takapäässä ei ole pyörien keskinäisen suhteen säätömahdollisuutta, huollon ehdotus on, että korinoikaisulaitteen hydraulitunkilla väännetään auraus kohdalleen. Alkuperäisillä poikittaistuilla auraus oli myös pielessä ja takarenkaat kuluivat loppuun kun eturenkaissa oli vielä 6 mm kulutuspintaa jäljellä.

      30.11.02 uusittiin vas.puoleisen etuoven ikkunannostomekanismi, kun sieltä oli muovikiinnike pettänyt. Hintaa töineen tuli 166€, josta keskustelun jälkeen laskutettiin vain puolet.

      Piilevänä vikana vielä viime keväänä joinakin pakkasaamuina moottorista oli täysin puhti poissa. Kun sammuttaa moottorin ja ottaa virta-avaimen hetkeksi pois ja käynnistää uudelleen, moottori toimii täysin normaalisti. Tämä alkoi ensimmäisenä talvena, joten se kuuluu vielä takuun piiriin. Eivät vain ole löytäneet vian aiheuttajaa, vaikka huollon diagnostiikkalaitteella on saatu vika mitattua. Kunhan taas pakkaset alkavat, niin harjoituksetkin jatkuvat…

      Aikoinaan tilasin ko. auton korkeammalla maavaralla ja alustasuojalla, mutta Saksasta ei toimitettu ko. yhdistelmään (85 kW PD ja 4-veto, kevät 2000) huonon tien varustusta!

      • jani

        Panssarilevyä moottorille ei saanut kun tilasin 5/2000 autoa. Tavalliseen TDI koneeseen olisi saanut panssarilevyn.


      • Juuso

        tietokoneet kun tietää kuukauden eteenpäin rikkoontuneet kohteet ja kertoo hinnatkin... ja pystyy vielä sen kanssa neuvottelemaan ;)


    • Lastutettu

      Oma 4motion löytyy tehoilla 185hv/450nm ja kyllä jaksaa mennä edelleen vaikka mittarissa on se 310tkm. Kytkin menee vaihtoon vauhtipyörän kera about vuoden päästä. Näillä tehoilla meni turbo vaihtoon 270tkm kohdalla turbon siiven hajottua.

    • V.A

      Hei missä vika kun liukkaalla 4-modion peräpää luikertelee kuin käärme on tudella hirveä ajaa ,oikeatakarenkas kuluu puolet nopeammin kuin toiset.

      • V.A

        ON 4-MOTION 1,9 TDI


      • Wolsvagina

        Minulla sama oire omassa Golf IV 4-Motionissa, tuntuu että takapää luikertelee ja se ilmenee selvästi kun ajaa liukkaalla suoraan ja tasaista nopeutta. Renkaiden vaihto uusiin ei poistanut tätä luikertelua. Oire alkanut viime syksynä, sitä ennen auto kulkenut suoraan ja vakaasti.


    • hhh

      nelivedon sähköissä jotain paskana?
      näin teki oma passatti kun edellinen omistaja oli repinyt merkkisummerin ja varoitusvalot irti.
      toimiiko ABSsät?
      toimiiko luistonesto & ajonvakautus?

      4motion toimii noita kolmea hyväksi käyttäen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2247
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2073
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1688
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1397
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1364
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe