Mökillä

naikkuli

Olimme mieheni ja erään tuttavapariskunnan kanssa mökkeilemässä kesälomamme aikaan. Kesä hehkui kuumimmillaan ja päivät vierivätkin ulkona lepotuolissa löhöillen ja virvokkeita nauttien. Ilma oli kuuman kostea ja olo oli koko ajan kuin suihkussa käyneellä. Mutta nyt oli kesäloma, eikä pelkästä löhöilystä tarvinnut kantaa huonoa omaatuntoa.

Olimme olleet mieheni kanssa yhdessä useamman vuoden. Seksielämämme ei ollut ollut juuri koskaan kovin kiihkeää. Muuten meillä sujui hyvin yhdessä ja olin aina ajatellut, että en ole niitä kaikkein kiihkeimpiä naisia. Ehkä minä vain olin vähemmän seksuaalinen tai ehkä naisen ei kuulukaan olla kovin kiihkeä. Se on vain pornoteollisuuden luomaa fantasiamaailmaa. Uskottelin näin itselleni siitäkin huolimatta, että yksin ollessani minulla oli hyvin kiihkeitä fantasioita. Nautin oman vartaloni hyväilystä. Sain koskettelemalla itseni todella kosteaksi ja hyväilin itselleni lukuisia ihania orgasmeja. Siltikin ajattelin useimmiten mieheni kanssa ollessa, että pääasia on saada mieheni tarpeet tyydytetyiksi.

Tänä kuumaakin kuumempana päivänä mieheni ja vieraamme lähtivät käymään kylällä asioimassa. Olimme olleet mökillä jo useamman päivän ja he halusivat viimein päästä ihmisten ilmoille metsän siimeksestä. Minä olin uupunut, enkä jaksanut lähteä mukaan. Tai näin ainakin kerroin miehelleni ja vieraille. Todellisuudessa olin valvonut viime yön kuunnellen vieraidemme kiihkeää rakastelua. Kuulin selvästi, kuinka huoneen toisessa päässä eräs onnellinen nainen sai kosteaan pilluunsa isoa kullia ja kuulin, kuinka hän nautti siitä viimeiseen isoon kliimaksiin asti. Minua panetti, mutta halusin varmistaa yksityisyyden ja täydellisen orgasmin oman itseni kanssa.

Vihdoin viimein kuulin, kun auto karautti pois pihasta. Pilluni jo suorastaan valui nesteitä, koska minua halutti niin paljon. Riisuin itseni metsän keskellä täysin alastomaksi. Hain salaisesta kätköstäni dildon ja kävin lepolassille makaamaan. Hyväilin rintojani ja kuuman kosteaa ihoani. Kosketin varovasti sormellani tuvonnutta ja märkää pilluani ja värähdin, koska jo pelkän sormen kosketus tuntui niin kiusaavan ihanalta. Kiihkosta tärisevin käsin työnsin paksun ja pitkän dildon kiusottelevan hitaasti märkään pilluuni ja työntelin sitä edestakaisin yhä kiihtyvään vauhtiin. Mielessäni ajattelin yöllisiä hekuman ääniä ja kuvittelin itseni kaverini tilanne. Tuntui niin ihanalta saada isoa kalua syvälle pilluun. Olin odottanut tätä hetkeä niin kauan, ettei kestänyt kauaakaan, kun laukesin. Kuumassa ilmassa ja raukeassa olotilassa nukahdin melko pian alastomana lepolassiin.

"Öhöm... anteeksi rouva, pystyisitkö kertomaan, miten pääsen Teivaisten tilalle?". Havahduin hereille säikähtäen vieraasta äänestä. Minua hävetti suunnattomasti ja kietaisin pienen pyyhkeen alastoman vartaloni ympärille niin pian kuin mahdollista. Nolostumisen puna kohosi kasvoilleni, enkä saanut varmaan muutamaan minuuttiin sanaakaan suustani. Edessäni seisoi ison kokoinen, tummaihoinen mies, joka puhui hieman huonoa suomea. Hän oli kieltämättä seksikäs ilmestys, mutta juuri nyt en pystynyt ajattelemaan mitään muuta kuin omaa noloa tilannettani. Yht'äkkiä tajusin, että miehen silmät osuivat lepolassilla lojuvaan dildoon. Nyt nolostuin niin paljon, etten kehdannut enää katsoa häntä silmiin. Katseeni osui hieman alemmas, enkä voinut olla huomaamatta miehen sortseissa pullistelevaa isoa kullia. Mietin mielessäni, kuinka hän olisi ehtinyt katsella alastonta vartaloani nukkuessani.. ties mitä hän oli ajatuksissaan minun kanssani tehnyt. Huomasin itsekin välittömästi kiihottuvani ajatuksesta, että olin kahdestaan keskellä metsää tuon seksikkään könsikkään kanssa. Mies hymyili minulle merkitsevästi ja tokaisi: "Sinulla on ollut kuuma iltapäivä näemmä". Hymyilin kainosti takaisin kommetoimatta mitenkään. "Tule nyt ihmeessä peremmälle niin tarjoan vaikka juomista. Teivaalaan on tosiaan vielä pitkä matka tästä". Menimme sisälle ja minulla oli edelleen pyyhe ympärilläni. Mies istui sängyn laidalle ja kaadoin hänelle vettä. Huomasin, kuinka mies ahmi minua silmillään. Häntä selvästi vaivasi ympärilläni oleva pyyhe, joka juuri ja juuri peitti kriittiset paikat. Emme puhuneet mitään, vaan loimme toisiimme merkitseviä katseita. Välillämme käyvä sähkö oli todella kiihkeää.. melkein hengästytti jo pelkkä miehen läsnäolo, ilman, että hän oli sormellaankaan koskenut minuun. Olin aina tuominnut kaikenlaisen pettämisen, vaikka olin siitä mielessäni usein fantasioinut. Nyt en kuitenkaan ajatellut mitään muuta kuin että halusin niin tuntea tuon ison miehen isot kädet hyväilemässä pieniä kiinteitä rintojani ja halusin kiihkeästi tuntea hänen lihaksikkaan, hikisen ihonsa vasten kapeaa vartaloani. Pilluni kostui yhä enemmän ja ajattelin, että pian pillustani valuu kosteutta pitkin reisiä. En ollut varmaan ikinä elämäni aikana ollut näin kostea ja kiihkeä. Välillä jäin huomaamatta tuijottamaan miehen sorteissa pullistelevaa kullia, jonka pää jo pyrki ulos housunkauluksesta.

Istuin miehen viereen sängylle ja hän kosketti minua nyt ensimmäisen kerran. Värähdin kiihkosta. "sinulla on niin ihana vartalo, että minun on pakko saada hyväillä sitä", mies sanoi riisuen samalla pyyhkeen ympäriltäni. En vastustellut. Sitten hän veti alas omat sortsinsa ja näin hänen ihanan ison kullinsa koko komeudessaan. Sen päässä kimalteli jo kiimanesteitä. Siinä istuessamme mies hiveli kädellään ensin niskaani, rintojani ja kovettuneita nännejäni, jonka jälkeen hän vei sormensa varovasti pilluun. Ynähdin saman tien, kun hänen sormensa koskettivat kosteita häpyhuulia. Olimme kasvattaneet kiihkon niin vastustamattomaksi, ettemme kyenneet kiusaamaan toisiamme enää pidempään, vaan mies käänsi minut isoilla käsivarsillaan kontalleen ja tuli taakseni. Sängyn viereisestä peilistä näin, kuinka hän hiveli isoa kulliaan pilluni suulla. Tunsin täriseväni kauttaaltani, koska halusin hänen jo pian upottavan ihanan kullinsa syvälle märkään, turpeaan pilluuni. Näytin niin pieneltä tuon ison ja lihaksikkaan könsikkään karhumaisessa hyväilyssä. Sitten viimein tunsin, kuinka hän kiduttavan, mutta niin ihanan hitaasti työnsi ison kullinsa niin syvälle pilluuni kuin se vain mahtui. Hänen iso kullinsa juuri ja juuri mahtui kireään pilluuni. Minuun melkein sattui, mutta tuntui kuitenkin niin syntisen hyvältä, etten voinut pidätellä nautintoa sisälläni, vaan ääntelehdin ja voihkin voimakkaasti. En kyennyt ajattelemaan enää mitään muuta kuin sitä, että olin täynnä ihanaa isoa kullia ja se tuntui paremmalta kuin mikään koskaan aiemmin. Mies työntyi minuun yhä kiihtyvällä vauhdilla. Toisella kädellään hän hyväili pieniä rintojani ja toisella hän hyäili klitorista. En saanut silmiäni irti peilistä, joka kertoi, kuinka iso kulli upposi märkänä ja kiiltelevänä syvälle pillun uumeniin ja tuli taas esiin. Myös ihomme kiilsi hikipisaroita.. tunsin olevani kautaaltani märkä, mutta samalla kiihkosta kananlihalla. Ei mennyt kauakaan, kun en voinut enää estää sitä tulemasta. Tunsin kuinka valtava orgasmi levisi varpaanpäistä joka puolelle kehoani. Pilluni supisteli ison kullin ympärillä ja ulvoin isoon ääneen tuota ihanaa kliimaksia. Melkein samalla sekunnilla miehen kulli koveni entisestään ja hän valui myös äännähdellen spermat märkään pilluuni.

Makasimme raukeina hetken, mutta pian hyväily yltyi taas kiihkeäksi ja eläimelliseksi panemiseksi. Hän pani minua yhä uudelleen seinää vasten ja pöydän päällä. Ja minä pääsin ratsastamaan tuon könsikkään päällä. Yhä uudelleen nautimme toisistamme ja koimme aina vain yhtä ihania ja värisyttäviä orgasmeja. Mihinköhän se epäseksikäs, miltei frigidi nainen katosi. No nyt minulla ei ollut aikaa miettiä sitä, koska tämä seksipeto halusi kullia kyltymättömästi, eikä mieheni ja vieraat olleet tulossa takaisin vielä pitkään aikaan.

0

17540

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Mielessäni vieläkin T

        Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
        Ikävä
        38
        1903
      2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

        Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
        Jyväskylä
        43
        1476
      3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

        Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
        Isovanhempien jutut
        6
        1411
      4. Ei luottoa lakko maahan

        Patria menetti sovitun ksupan.
        Suomen Keskusta
        17
        1408
      5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

        Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
        Maailman menoa
        13
        1384
      6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

        Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
        Ikävä
        1
        1375
      7. Sinäkö se olit...

        Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
        Ikävä
        2
        1347
      8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

        Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
        Vaipat
        1
        1280
      9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

        Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
        Tunteet
        2
        1220
      10. Lepakot ja lepakkopönttö

        Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
        5
        1207
      Aihe