Sakari Warsell

Mies vailla nimimerkkiä

Missähän Warsellin Sakke mahtaa lymyillä, kun ei ole aikoihin juontanut Suomi soi -ohjelmaa Yle Radio Suomessa? Vai olisiko hän jäänyt eläkkeelle (hänhän on yli kuusikymppinen)?

11

3247

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • musiikkimikko

      ...mutta vaikka olisi vielä töissä, ei häntä enää tarvittaisi. Ei tarvita niitä muitakaan musiikin asiantuntijoita, joita YLE:ssä oli ja on. Stig Frammåt on kuollut. Hän ei joudu katselemaan tätä häpeää. YLEllä oli ja on upeaa porukkaa, jota ei enää tarvita. Musiikkitoimitus on kuollut ja kuopattu, tilalla ovat "osaamiskeskukset". Ja Radio Suomen musiikin valitsee yksi mies, kikkarapäinen kaveri keski-Suomesta, Jorma Hietamäki. Jätkän mielestä "Men-at-work"in "Down Under" on uutuushitti, joka ansaitsee tulla soitetuksi joka päivä, sillä eihän Radio Nova ole soittanut sitä vielä 1455:ttä kertaa...

      Eihän kukaan kaipaa musiikin erikoisohjelmia, jos tilalle tarjotaan noheitäällästudiossasinuaseuraavatkolmetuntiaviihdyttää marko -puuroa?

      • Varma tieto

        Sakari palaa eetteriin kesän lopulla, ONNEKSI!Hän on tällä hetkellä virkavapaalla muiden töiden takia.Saamme siis edelleen nauttia ihanista Suomi Soi-ohjelmista kunhan jaksamme odottaa...Ja hyvää kannattaa aina odottaa, eikö?


      • ......
        Varma tieto kirjoitti:

        Sakari palaa eetteriin kesän lopulla, ONNEKSI!Hän on tällä hetkellä virkavapaalla muiden töiden takia.Saamme siis edelleen nauttia ihanista Suomi Soi-ohjelmista kunhan jaksamme odottaa...Ja hyvää kannattaa aina odottaa, eikö?

        Saaneeko itse valita levyt vai pitääkö jauhaa Hietamäen rockiskelmiä?


      • wanhanaikainen
        ...... kirjoitti:

        Saaneeko itse valita levyt vai pitääkö jauhaa Hietamäen rockiskelmiä?

        Suomi Soi-ohjelmassahan soitetaan suomalaista kevyttä musiikkia savikiekoista tähän päivään.Se on minusta kunnon vanhanajan musaa eikä sitä juuri muilla kanavilla tai ohjelmissa kuule.
        Juontajalla on taito tehdä ohjelmasta mielenkiintoisen ja nautittavan. Tervetuloa takaisin SAKARI!


      • Vuntti Oarinen

        Ennen oli asiantuntija musiikkiohjelmissa, jota tituleerattiin toimittajaksi (mm. Sakari W. ja Stig F.). Nykyisin on TOIMITTAJA, joka sananmukaisesti toimittaa (hölöttää, honottaa tai karjuu). Ja jota ei tarvitse sanoa asiantuntijaksi.

        Itselläni on ollut ilo ja onni ja autuus törmätä Sakariin ja Jorma Hietamäkeen. Herroilla on eroa, kuin illalla ja aamulla.

        Sakarin eduksi.

        En tapaa aukoa päätäni muuten kuin nimellä

        Antti Vuorinen


    • fors

      Enpä olet kuunnellut Puhelinlankoja sen jälkeen, kun paras toimittaja ja asiantuntija poistettiin langoilta. Sakari osasi hyvin ottaa kantaa asioihin ja tuli hyvin toimeen haastateltavien kanssa. Hän todella paneutui ohjelmaan. Se oli perjantai-iltojen ilo!Varmasti monet kuulijat ovat lopettaneet ohjelman kuuntelun, HARMITTAA!!!

    • mustis

      Mikä olisikaan ihanampaa, kuin herätä Sakarin miellyttävään ääneen ja hänen hyvin laatimaansa Suomi Soi-ohjelmaansa varhain sunnuntaisin. Ohjelmissa on aivan ihania teemaoja ja myös tietoutta sekä henkilökohtaista panostusta Lisää tällaisia ohjelmia!!!!

    • haisuli

      Miksi sinä aliarvioit pitkän uran tehnyttä ansioitunutta musiikkitoimittajaa??Sakarilla on sellainen tietämys viihdemusiikista, jota monella ei ole.Miksi sitä ei saisi jakaa myös kuulijoille? Olen varma, että Sakari on hyvin arvostettu musiikkitoimittaja ja hyvästä syystä. Kerro parempi!!!

      • Mies vailla nimimerkkiä

        nimenomaan kaipaillut Saken toimittamia ohjelmia, juuri siksihän minä tämän ketjun aloitusviestin kirjoitinkin. Jos hän sitten loppukesästä palailee, hän on mielestäni ilman muuta tervetullut takaisin.


      • wanha fani
        Mies vailla nimimerkkiä kirjoitti:

        nimenomaan kaipaillut Saken toimittamia ohjelmia, juuri siksihän minä tämän ketjun aloitusviestin kirjoitinkin. Jos hän sitten loppukesästä palailee, hän on mielestäni ilman muuta tervetullut takaisin.

        Nyt ei enää Suomi soi -ohjelmassa kuulla Sakarin toimittamia fantastisia ohjelmia, valitettavasti.
        Ikävä tulee hyvää toimittajaa. Toivotaan hänelle hyviä eläkepäiviä, pitkää ikää, terveyttä ja kaikkea hyvää!


    • Anonyymi

      Taas tulee Radio Suomen uudistus.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1887
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1574
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1296
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1234
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1222
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1186
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1170
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1161
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1150
    Aihe