Aurinkolahti hesan häpeä

eska

Aurinkolahti huonosti rakennettuine taloineen on pilannut itä-helsingin maineen. Vuosaaressa on tällä hetkellä mahdotonta päästä eroon minkäänlaisista asunnoista ja samanlaista on kuulunut myös lähialueilta.

Kohta herttoniemestä rupeaa saamaan asuntoja halvemmalla kuin korsosta. Kannattaa myydä vielä kun niistä jotain vielä saa. Rommaus alkaa itä-helsingistä.

47

28843

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pettynyt

      Omistan kaksion aurinkolahdessa ja vielä puoli vuotta sitten olisin saanut myytyä tämän 120000 eurolla, mutta tällä hetkellä tuntuu ettei kukaan ota edes ilmatteeksi tätä. Ikinä en tietystikkään saa takaisin niitä 200000, jotka maksoin tästä "luksus" kämpästä.

      • pahoittelen.

        Tuttu välittäjä kertoi, etteivät he ota enään myyntiin asuntoja vuosaaresta, koska niitä on niin vaikea myydä eikä omistaja kuitenkaan suostu luopumaan niistä pilkkahinnalla.


      • Meri-Rastilasta

        Sillä todellisessa Aurinkolahden asunnot menevät kaupaksi.


      • tietoa

        Aurinkolahden hinnat ovat viime vuosien aikana nousseet, eivät laskeneet, joten missä sinun "aurinkolahtesi" sijaitsee?

        Lehdissä ei näy alueen kaksioita alle 200.000 hintaan.


      • luonnonkaunista

        Aurinkolahti ei oo persaukisten paikka, asunnot maksaa ja saa helposti myytyä.


      • Tunnetaan tyyppi!
        pahoittelen. kirjoitti:

        Tuttu välittäjä kertoi, etteivät he ota enään myyntiin asuntoja vuosaaresta, koska niitä on niin vaikea myydä eikä omistaja kuitenkaan suostu luopumaan niistä pilkkahinnalla.

        Rane taas " astialla". Kirjoittanut monta kirjoitusta perätysten. Ikinä ei ole omistanut Aurinkolahdessa asuntoa, koska ei ole fyrkkaa ostaa asuntoa hienostoasuinalueelta. Ottanut tehtäväkseen Aurinkolahden mollaamisen, koska rane tyytymätön nykyiseen kurjaan asuinseutuunsa. Kaipaa asumaan paremmille seudulle, mutta rahkeet eivät riitä, sen vuoksi täällä vuodesta toiseen ruikuttaa omituisissa kirjoituksissaan valheita.


      • A-Lahden asukki

        Mä olen myös pettynyt asumisen surkeaan tasoon. Olisin silti valmis muuttamaan alueen sisällä. Tämä kiinteistö on alusta asti ollut pilalla "herra puheenjohtajan" vuoksi. Mitään korjauksia ei tehdä niille, jotka eivät häntä kumarra. Kohta viisi vuotta täynnä ja vielä nukun pahimmilla pakkasilla pipo päässä.


    • Hervanta?

      Käykös sille Aurinkolahdelle kohta niin kuin Hervannallekin,josta siitäkin kai piti aikoinaan tulla viihtyisä huippumoderni asuinalue Tampereen laidalle? No nythän sen Hervannankin maine on kai pikkuhiljaa parantumassa.

    • hyi teitä

      BUU BUU ei tuo ole totta.

      • mie vaan

        Kyllä se varmaan on totta, jos Aku Ankassa on niin lukenut.


      • Magdalena

        Aurinkolahdessa on kaikki kohdallaan paitsi läski nuori vartija joka akoi pyöräilevän mummurukan matkoihinsa!Ei kai nyt kukaan hiekalla pyöräile!Äly hoi,älä jätä!Syötiin jätskit ja syötettiin lokkejakin.Sydämessä läikähti kun ne kirkuivat,Se on K I E L L E T T Y Ä ja siksi niin ihanaa.Kosto on suloinen!Jos joku todella olisi hukkumaisillaan,ei tuo läski kehari voisi mitään.Suus kii sorsa ja sukella jo.Kiinnittäkää Helsingin kaupungin rekry huomionne noihin TYPERÄNDEREIHIN,joita suojatöissänne kulkee,vai ovatko ne sukulaispoikia...


    • Kallion Asukas

      Valitettavasti en voi väittää sinun puhuvan palturia.

    • tietäjä tietää

      Miten hyvät talot voi pilata huonon alueen maineen?

      Eipä tipu ei.

      Viikko vielä tuhnut, miettikääpä sitä!

    • Normiasukas

      Uskoin Kallion Asukasata ja ostin asunnon kalliosta, petyin pahasti, talo on vanha rakennettu 1912, äänieristys on olematon, kaikki hajut tunkevat naapurista asuntooni, kaduilla vallitsee rauhattomuus, olen yrittänyt myydä asuntoani, mutta suurin tarjous, minkä sain alittaa ostohintani 30 tuhatta euroa, kukaan ei halua ostaa asuntoa kalliosta, vain vuokranantajat ovat kiinnostuneita.

      Remontti Rane petit pahasti minut puheillasi, kehuit kalliota alueena, mutta alue on pahainen slummi ja laittomuuksien pesä, miten asunnot voivat olla täällä näin huonoja?

      Miksi en säästänyt enempää ja osatnut vaikka Vuosaarsat uuden asunnon, nyt asun rottien pesäss pahamaineissa kalliossa ja pois täältä ei pääse, kuin pilkkahinnalla.

      • ninnuliinukka

        Osittain Kalliokin on kaunista. Minusta kaikissa asuialueissa on jotain hyvää ja epämukavaa. Minä tykkään asua Vuosaaressa ,Luontopolut ,meri lähellä.Ja onhan Kallionkin lähellä meri ja puistoja. Ett sillee,mie oon maalta,ja ihan korvesta kotosin.


    • Korsolainen 15v

      "Kohta herttoniemestä rupeaa saamaan asuntoja halvemmalla kuin korsosta..."

      Ei kohta vaan nyt. Hertsikassa on enää muutama asunto jonka hinta ylittää omani myyntiarvon.

    • ei_persaukisten_paikka

      Aurinkolahti

      Aurinkolahden rantapromenadi


      Meren rannalla on rakenteilla korkeatasoinen, vapaarahoitteinen kerros- ja pientaloalue. Rannalla on uusi pienvenesatama, kävelykatu ja yleinen uimaranta. Aurinkolahden itäosaan on rakenteilla kanava, joka erottaa asuntoalueen Uutelan virkistysalueesta. Kanavaan tulee kaksi putousta ja useita siltoja, ja kanavan eteläosaan pääsee pienveneellä. Uuden rakentamisen vastapainona alueella on säilytetty vanhoja huviloita. Mustalahden perinteinen venesatama siirtyy lahden etelärannalle.

      Aurinkolahdessa toimii Aurinkolahden koulu ja päiväkoti Auringonpilkku. Suunnitteilla ovat päiväkodit Kanava ja Inkivääri, leikkipuisto sekä Kanavan koulu. Aurinkolahden puistotielle rakennettiin taiteilijatalo Helsingin kaupungin 450-vuotis juhlavuoden kunniaksi. Talossa on asuntoja ja työtiloja taiteilijoille ja sitä hallinnoi taiteilijatalosäätiö.

      Aurinkolahden asunnot sijaitsevat enimmillään noin kilometrin etäisyydellä Vuosaaren metroasemasta, ja jatkossa metroasemalle pääsee linja-autolla. Asukkaiden pysäköinti on järjestetty tonttikohtaisesti ja kerrostalotonteilla pääasiassa pysäköintikellareihin.

      Aurinkolahden etelä- ja itäosien suunnittelu, markkinointi ja rakentaminen on toteutettu Helsingin kaupungin ja viiden yrityksen yhteistyönä. Helsingin kaupunki myy Aurinkolahden asuintontit. Jatkossa järjestetään tarjouskilpailuja Uutelan kanavaa reunustavista kerrostalotonteista. Leikosaarentien pohjoispuolella on Paulig Oy:n sekä Helsingin kaupungin toteuttamia kortteleita.

      Aurinkolahden rakentaminen alkoi vuonna 2000 ja alue valmistuu vuoteen 2008 mennessä. Alueella asui vuoden 2004 alussa noin 2000 asukasta ja asukasmäärä kasvaa tulevaisuudessa 7000:een

      • Paikallinen

        Aurinkolahti on hyvää myynti aluetta välittäjän puolelta. Halukkaita ostajia riittää. Raha puhuu tietenkin mutta hinnoittelussakin pitää olla realistisia!! Laittakaa viestiä jos ette muka saa myytyä, minä voin myydä ;) Jokainen asunto ostajan löytää kunhan homma on hanskassa!


      • meri on kaunis
        Paikallinen kirjoitti:

        Aurinkolahti on hyvää myynti aluetta välittäjän puolelta. Halukkaita ostajia riittää. Raha puhuu tietenkin mutta hinnoittelussakin pitää olla realistisia!! Laittakaa viestiä jos ette muka saa myytyä, minä voin myydä ;) Jokainen asunto ostajan löytää kunhan homma on hanskassa!

        Myytyä saa jos hinta kohdallaan. Itse havittelen Aurinkolahteen mutta vähän myynnissä tällä hetkellä. Toki asun nytkin kivalla paikalla Vuokissa mutta haluan uudempaan. Täytynee katsoA jos tulee enemmän myyntiin keväällä.


    • mainostavat, että

      asunto sijaitsee Aurinkolahdessa, vaikka asunto todellisuudessa sijaitsee Kallahdessa.

      Taitaa asianlaita olla ihan toinen. Aurinkolahtea käytetään sen maineen vuoksi myynti argumenttina.

      • asianlaita

        Aurinkolahti on pieni alue, mutta asunnonvälittäjien markkinointipuheissa rajat ovat venyneet paljon kauemmas. Sama pätee muihinkin Helsingin arvostettuihin alueisiin: vähemmän arvostettuja reuna-alueita venytetään kalliimmille alueille. Kyse on rahasta.


    • ei kuulu sulle

      siellä on hyvä asua

    • Tänne vain

      Jos ego kestää Vuosaaressa asumisen, niin voin suositella Aurinkolahtea, kuten myös koko Vuosaarta kodiksi. Suomessa ei ole montaa paikkaa jossa paketti on yhtä hyvin kasassa: golf 3 min, luonnonsuojelualue 10 min kävellen, venepaikka takapihalla ja murtsikoijille Mustavuoren ladut tuovat hyvää vaihtelua Paloheinälle. Raideliikenne vie 20-30 minuutissa kaupunkiin. Kolme vuotta asuneena on vaikea edes harkita pois muuttoa.

      Tervetuloa

      • rantaviivaa

        Me ollaan ainakin viihdytty Aurinkolahdessa. Kun etsimme kämppää törmäsimme usein myynti ilmoituksesta päätellen aurinkolahti sanaan, todellisuudessa asunto oli usein kallahden ja meri-rastilan puolella. Meillä on meri ja iso hiekkaranta ihan vieressä, samoiten ihana Uutelan ulkoilualue. Palvelut on tosi hyvää luokkaa ja hetkessä pääsee ytimeenkin jos haluaa. Täällä on tosi ihania viheralueita ja kanavakin on rakennettu tosi hienoksi ympäristöineen. Meidän asunto on ihan uusi, lähellä kanavaa ja on kyllä ollut tosi hyvä ostos. äänieristys on huippuluokkaa (edes uudenvuoden raketit ei kuulu sisään) olo on kuin asuisi omakotitalossa äänieristyksen puolesta. Vuosaari on kivaa ja monimuotoista aluetta. Mä oon ollut perheeni kanssa enemmän kuin tyytyväinen


      • mekin
        rantaviivaa kirjoitti:

        Me ollaan ainakin viihdytty Aurinkolahdessa. Kun etsimme kämppää törmäsimme usein myynti ilmoituksesta päätellen aurinkolahti sanaan, todellisuudessa asunto oli usein kallahden ja meri-rastilan puolella. Meillä on meri ja iso hiekkaranta ihan vieressä, samoiten ihana Uutelan ulkoilualue. Palvelut on tosi hyvää luokkaa ja hetkessä pääsee ytimeenkin jos haluaa. Täällä on tosi ihania viheralueita ja kanavakin on rakennettu tosi hienoksi ympäristöineen. Meidän asunto on ihan uusi, lähellä kanavaa ja on kyllä ollut tosi hyvä ostos. äänieristys on huippuluokkaa (edes uudenvuoden raketit ei kuulu sisään) olo on kuin asuisi omakotitalossa äänieristyksen puolesta. Vuosaari on kivaa ja monimuotoista aluetta. Mä oon ollut perheeni kanssa enemmän kuin tyytyväinen

        alle vuoden asuneena jo voin sanoa, etten kaipaa täältä pois. Uusi talo, hyvä äänieristys, uimarannalle alle 50 metriä. Rantahiekalla kun kävelee, ei uskoisi olevansa pohjolassa. Luontoa lähellä - samoin palvelut, kaikkea mitä kaipaan. Asunto oli kallis, mutta sillä hinnalla sain lisää elämänlaatua.


      • maalta muuttanut
        mekin kirjoitti:

        alle vuoden asuneena jo voin sanoa, etten kaipaa täältä pois. Uusi talo, hyvä äänieristys, uimarannalle alle 50 metriä. Rantahiekalla kun kävelee, ei uskoisi olevansa pohjolassa. Luontoa lähellä - samoin palvelut, kaikkea mitä kaipaan. Asunto oli kallis, mutta sillä hinnalla sain lisää elämänlaatua.

        viihdytään! Viisi vuotta on asuttu, eikä pois lähdetä :) Nopeasti ja hyvällä voitolla saatiin täältä kaksio myytyä,kun kolmioon vaihdettiin perheenlisäyksen vuoksi. Omalle veneelle, ihanalle uimarannalle ja luonnonsuojelualueelle muutama askel kotiovelta ja rauhallista tosiaan on, hyvät äänieristykset, eikä rymyporukkaa naapurustona!


      • muutettu...
        maalta muuttanut kirjoitti:

        viihdytään! Viisi vuotta on asuttu, eikä pois lähdetä :) Nopeasti ja hyvällä voitolla saatiin täältä kaksio myytyä,kun kolmioon vaihdettiin perheenlisäyksen vuoksi. Omalle veneelle, ihanalle uimarannalle ja luonnonsuojelualueelle muutama askel kotiovelta ja rauhallista tosiaan on, hyvät äänieristykset, eikä rymyporukkaa naapurustona!

        ...sataan neliöön ja nimenomaan Aurinkolahteen. Rajat ovat selkeät: Iiluodontie ja Vuotie, Uutelan kanava ja meri. Alue on pieni ja kun tämä joskus on rakennettu täyteen ei tänne lisää tule. Vuokra-asuntoja ei ole. Varattomia tai ongelmatapauksia ei Aurinkolahdessa ole. Päivällä kaunista ja illalla rauhallista. Puuttuu onneksi räkälät ja Alko.

        Ympäristö, jonka rakentaminen vielä kesken, on todella korkealuokkaista. Kallista, mutta missä meren rannalla Helsingissä ei olisi. Urbaania, modernia asumista. Aurinkolahti on yhtä kaukana Vuosaaresta kuin Eira Kalliosta. (Vertauskuvallisesti). Sisämaahan en enää lähde kuin jalat edellä.
        t. Kolmas ja neljäs polvi Helsingissä, Suomen ainoassa kaupungissa.


    • jack_o'neill

      toita on nykyään

    • piuuuuynj

      koko aurinkolahden saisi kuulemma(joku sanoi) räjäyttää ilmaan, niin teennäinenn se on.

      • Hymyä huuleen!

        Onko sinulla isoja henkilökohtaisia ongelmia piuuuuynj vai miksi olet noin katkera?


    • mimsku00

      Aurinkolahti on ihanan rauhallinen ja mahtava paikka asua!!!

    • missä asuntoni...

      onko aurinkolahdessa tilaa vielä? olen yrittänyt metsästää sieltä pientä vuokra-asuntoa muttei tunnu löytyvän.. apuva!

      • Lintu lauloi

        Kysy Asuntoäätiöltä, voi onnistaakin. Omistavat muutamia asuntoja aivan rannan lähellä


    • tyytyväinen asukas

      Suosittelen kyllä kaikkia itse tutustumaan alueeseen ennen kuin uskoo noita negatiivisia kirjoituksia. Ollaan asuttu muutama vuosi Aurinkolahdessa ja viihdytään erinomaisesti. Tosi siisti ja rauhallinen alue, upea ranta ja ulkoilumaastot. Vaihdettiin kesällä isompaan asuntoon ja oma asuntomme myytiin ensimmäisessä näytössä joten ihan hyvin tuntuu käyvän nuo asunnot kaupaksi. Onneksi löydettiin uusi asunto täältä Aurinkolahdesta kun ei olisi haluttu täältä muuttaa mihinkään.

    • Toinen alueelta

      Pitää just paikkansa, noita negatiivisia juttuja, kirjoittaa yksi ja sama häirikkö, kutsuvat kallion Raneksi, esiintyy lukuisilla eri nimillä ja aina herjaa aurinkolahtea. Alue on kiva ja asunnot kivoja ja uusia.

      • lyhyesti sanottu....

        Nooh alue on taustasi mukainen..


    • jhklhlhjljlkjlj

      juupa juu, lääkkeet jäänyt juntilla ottamatta. Hesan häpeä....noin pukuu puhdasverinen maatalouslomittaja, me muut puhumme Stadista tai Helsingistä.
      Myyn ammatikseni asuntoja ja ei voi kuin nauraa tälle ahokäävälle.

    • Meren Rannalla

      Älä viitti kallion Rane-Hilda valehdella, sinä olet jo vuosia sitten tämän ketjun aloittanut ja taas siihen itse vastannut.
      Sinä et ole missään Aurinkolahdessa edes käynyyt, asut kalliossa ja purat katkeruuttasi, siitä, että et kyennyt vähäsillä resursseillasi Aurinkolahteen muuttamaan, Sossu maksaa sinun asumisesi kallion 15 neliön läävässä, kaltaistesi joukossa pysyt. Huh Huh

    • Maailmaa nähnyt

      Kirjoituksesi, joka mollaa Aurinkolahtea, on oman typeryytesi ylistyslaulu. Et osaa kirjoittaa edes paikan nimiä isolla alkukirjaimella. Taisi jäädä koulut pahasti kesken. Ehkä Sinun kannattaisi ottaa selville se mitä alueita kuuluu täsmällisesti sanottuna Aurinkolahteen. Ai, taisin pistää liian vaikean tehtävän Sinun tasoisellesi hölmölle. Alue joka kuuluu Aurinkolahteen on hienoimpia paikkoja Helsingissä, koko Suomessa ja koko pohjoiskalotilla. Kesällä se ei jää jälkeen Etelä-Euroopan lomakohteistakaan. Ranta-alue on upea ja ihana! Samoin ympäröivät metsät luontopolkuineen! Ja niin lähellä Helsingin ydinkeskustaa, uskomatonta!
      Rauhallisia rantakahviloita on useita. Diskot ja yöelämä puuttuvat, mutta kaikki eivät niitä haluakaan lähelleen.

    • Hooligan

      Aurinkolahti on yes! Kallion Rane-Hildat pysykööt luolisssaan, ku me trimmataan grillit kuntoon Beachil koht!

    • Ihana A-lahti !!!!!!

      Muutimme pari viikkoa sitten Jollaksesta paritalosta tänne Aurinkolahteen uuteen kerrostaloon. Emme voisi olla tyytyväisempiä. Alueena Aurinkolahti on aivan fantastinen ja aivan omaa luokkaansa, väitän että ei missään Suomessa ole tällaista - tai näyttäkää minulle vastaavanlainen alue pääkaupunkiseudulla, joissa lisäksi asuntojen hinnat ovat vielä joissain järkevissä lukemissa (vrt esim. Lauttasaari, mistä siellä oikein maksetaan???) Keskusta on sitten erikseen, mutta puhunkin nyt ns. lähiöistä, itse en ole lainkaan keskustaihmisiä. Tuossa lauantaina pari bussilastillista turistejakin oli tullut ihmettelemään uimarantaa rantabulevardeineen ja Uutelan hienoa kanavaa. Ei missään ole esim. sellaisia koiralenkkimaastoja tai ylipäänsä ulkoilumaastoja ja harrastusmahdollisuuksia kuin täällä. Voit käydä Uutelan ulkoilualueella metsässä tai sitten vain kulkea rantabulevardeja pitkin, joita riittää ja riittää. KAIKKI palvelut ovat myös hyvin lähellä, eikä Columbukseenkaan ole kuin vajaa kilometri. Täällä on periaatteessa kaikki mitä tarvitset, keskustaan ei tarvitse lähteä. Anyway, liikenneyhteydet myös keskustaan ovat fantastiset; yöbussejakin menee ja tulee läpi yön. Esim. Jollaksessa ei ollut mitään palveluja: yksi hikinen lähikauppa, ja julkiset yhteydet erittäin huonot. Täällä ei omaa autoa tarvitse. Columbuskin on muuten aivan tuikitavallinen ostari (vaikka sitäkin jotkut haukkuvat). En ole huomannut minkäänlaisia häiriöitä yms., vaikka olen käynyt siellä useasti. Enkä ymmärrä mikä vika siinä metrossa on, jota myös haukutaan, että ei uskalleta edes Vuosaareen menevään metroon hypätä??? Olen käyttänyt metroa 22 vuotta (myös myöhäiseen ajankohtaan) lähinnä Hertsikka-keskusta-Itäkeskus, eikä minulla ole koskaan ollut mitään ongelmia metrossa, totean vain että on hemmetin hyvä ja nopea tapa liikkua. Olen liikkunut täällä jo varsin paljon (myös melko myöhään illalla) ja hyvin rauhallista seutua on. Te kaikki, jotka haukutte Aurinkolahtea väitän, että ette ole varmaankaan edes käyneet täällä. Ehdotankin, että annan teille mielelläni opastetun kiertoajelun, niin huomaatte alueen viehättävyyden ja ainutlaatuisuuden. Tämä on oikeastaan maanpäällinen paratiisi, ja täältä lähdemme vain jalat edellä.... PS. Innolla odotan jo ensi kesää ja hellekelejä; tästä voi nimittäin lähteä lähes pelkässä uimapuvussa ja pyyhe olalla rannalle, matkaa sinne on 150 metriä, istuskella rantakuppiloissa jne. Myös näin syksyllä täällä on hyvin kaunista, nytkin on rantakuppilat vielä auki. Tervetuloa vain tänne, niin huomaatte mistä puhun. Ai niin, tuossa rannalla on vielä kuntosalikin ulkona, jossa on hyvät laitteet, täytyypä käydä korkkaamassa sekin, eikä maksa muuten mitään. Kerta kaikkiaan tutustumisen arvoinen paikka. Meillä ainakin jopa koko elämänlaatu parani kerta heitolla tänne muuttaessamme, niin kivaa täällä on :):):)

      • AAA elämänlaatua

        Yhdyn edellisiin kommentteihin. Aurinkolahti on todellakin poikkeuksellinen positiivisessa mielessä. Meri ja sen antamat mahdollisuudet ovat Aurinkolahdessa arkipäivää. Hienot venesatamat ja läheinen golfkenttä eivät mitenkään vähennä alueen houkuttelevuutta. Voitpa pyrähtää uimaan jopa oman asuntosi saunasta!!!!


    • Samaa Mieltä.

      Kirjoitit täyttä asiaa, ketjunhan on avannut tämä palstan häirikkö kallion rane-hilda, on työkseen haukkunut vuosaarta/Aurinkolahtea jo vuosia ,istuu koneella 24/7 ja esittää eri hahmoja..
      Aurinkolahti ja Vuosaari ovat hienoja paikkoja ja pikkuisen kipeä on ihminen, joka näitä haukkumisia viljelee..

    • Ihana A-lahti!!!!

      Ai niin, lisään vielä senkin, että asunto on myös hyvä. Äänieristykset ovat erittäin hyvät (mitään ääniä ja lorinoita ei kuulu koskaan) ja huoneiston ilmastointi on hyvä ja tasainen. Kaikki pelaa kuin Strömsössä. Olemme erittäin tyytyväisiä myös kämppään. Vanhassa asunnossa piti jo tähän aikaan laittaa villasukkaa jalkaan, täällä on ihana tasainen lämpö koko ajan, kylppärikin kuivuu hetkessä. Että ei ne kaikki uudet asunnot välttämättä susia ole, niinkuin myös yleisesti väitetään. Tosin, enhän voi tietää mitä on vuoden päästä, mutta ainakin toistaiseksi kämppä toimii kuin unelma.

    • Ladut lähellä?

      Juuri muuttanut tänne, mistä löytyy Aurinkolahdessa tai lähellä ladut (luistelutyyli)?

      • 9+3

        Mustavuoressa ja Meri-Rastilassa pitäisi olla kaupungin ylläpitämät ladut. En tiedä onko Uutelassa mitään kun en hiihdä, mutta äkkiähän siellä käyt katsomassa?


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      86
      6133
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2566
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      28
      2073
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      63
      1817
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1631
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1418
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1337
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1331
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1269
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1213
    Aihe