Kuinka tienata NETTIPOKERILLA?

Helppo raha ja naiset kiinn...

Kuulin, että nettipokerilla moni tienaa todella hyvin, ja ovat duunejakin lopettaneet, kun muutaman tunnin päivittäisellä pelaamisella tienaa osaava paremmin, ja vapaa-aikaakin on enemmän.

Mites vast'alkajan kannattaisi tämmöiseen tavoitteeseen pyrkiä? Ostaa pokerikirjoja, ja pelata mahdollisimman pienellä rahalla, vai?

Suositelkaas, mitkä on parhaat kirjat aivan aloittelijalle, kannattaako aloittaa no limitillä vai kiinteäkorotuksisella pelillä, ja muita hyviä neuvoja!

34

15942

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Poukka

      että työnnät peukalon perseeseen.

      • pata2

        Entä sen jälkeen?


      • olavi
        pata2 kirjoitti:

        Entä sen jälkeen?

        Ota peukalo käteen ja laita se suuhun


    • game-is-the-name

      se on kuule silleen että harva peajaaja tienaa pelkällä pokerinpeluulla, no voihan sitä päivässä 50e tienata mutta pitäää muistaa että se ei ole varmaa rahaa.
      suosittelisin sinua lukemaan kirjoja ja pelailemaan huvikseen. ja oppirahahan on tietystimaksettava jos kerran olet aloittelija.
      olisi varmaan parempi että palaat sorvin ääreen ja pelailla pokeria vain harrastuksena..

      • mj2

        Tai pelata paljon freerolleja joissa et voi siis hävitä.Harjoitus tekee mestarin.


    • JokuDoku

      -lue kirjoja, aloittelijalle ihan hyvä kirja on Pyysingin ja kumppaneiden suomenkielinen opus
      -pelaa leikkirahalla (kauan)
      -pelaa leikkirahan lisäksi freerolleja (kauan)
      -tee ensimmäinen oikean rahan talletus vasta kun pelaat voitollista peliä leikkirahalla tai kun pääset usein freerolleissa rahoille (tällöin talletusta ei välttämättä tarvi tehä ;) )
      -lue lisää kirjoja
      -älä kuitenkaan aina pelaa orjallisesti kirjojen oppien mukaan (muut pelaajat tunnistavat kirjojen mukaan pelaavat)
      -aloittelijan kannattaa aloittaa oikealla rahalla pelaaminen FL:stä, kun sen saa kulkemaan voi jossain vaiheessa kokeilla siipiään NL:ssä
      -älä jätä normaalia päivätyötäsi ennen kuin olet pelannut voitollista pokeria muutaman vuoden ja tuntiansiosi pokerista ovat huikealla tasolla(ja olet pystynyt säästämään sukanvarteen summan X, jolla voit elää jos katkeat ja joudut työkkärin luukulle)

    • sdfsdfdsfd

      "Kuulin, että nettipokerilla moni tienaa todella hyvin"

      Tää on tätä nykytrendiä. Kaikki luulee että pokerista tienaa jokainen niin hyvin ettei tartte muuta työtä tehdä ollenkaan :D

      Media on antanut hieman väärän kuvan koko asiasta. Melkein sääliksi käy näitä jotka tallenttaa parin päivän harjoittelun jälkeen rahaa äkkirikastuminen mielessä ja häviää taatusti samantien kaikki ;)

      Ei se ihan helppoa ole, raskasta/stressaavaa työtä siinä missä muutkin duunit (jos siis osaa pelata).

      • juu

        ei mitään saatanan kirjoja ku pelaamalla oppii parhaiten!


    • raise

      Pokerilla tienaaminen on tosi helppoa!!!
      Lukekaa kauheesti kirjoja ja tulkaa pelaa minun kanssa hah hah! Kirjoja lukemalla et opi yhtään mitään. Pelaat vaan ja paljon, niin opit pelaamaan voittavaa pokeria. Oppirahat on tietysti maksettava.

      Pelannut voittavaa pokeri jo vuodesta 1980

      • greggilä

        olen pelannut pokeria ainakin 20 vuotta.
        ja väitän ettäs on ihan tuuri peliä.
        pelin oppii minuutissa ja ei muuta kun pelailemaan.


      • adfeaefasf

        Ei nettii ollu viä edes keksitty joskus kasarilla?!?!?!?!!?


      • varmasti satumainen onni

        oppirahat on maksettava.........et opi kirjoja lukemalla se on TOTTA............... opit pelaamalla...VÄÄRIN vain idiootit tunkee rahaa nettipokeiin............... se perustuu vain ja ainostaan kusetukseen........voit uskotella itsellesi mitä vaan ja nähdä märkiä päiväunia.... siihen ajatukseen perustuu koko nettipokeri.....että näät märkiä unia ja kuvittelet saavasi kuun taivaalta.... luulet olevasi tulevaisuuden tähti.........mutta sääli sanoa olet UHRI jollei ei tällä kertaa natsannut vaikka se on mahdollista :) on on :)


    • pokka_guru

      Älä pelaa leikkiraha pöytiä, koska suurin osa niiden pelaajista ei pelaa tosissaan, joten siitä saa aivan väärän kuvan pelin luonteesta.

      Itse en kirjoja ole lukenut, mutta jotain todennäköisyys taulukkoja kannattaa vilkaista.

      Jos pinnaa riittää niin kannattaa aloittaa no limit pöydistä ja muistaa että 1 iso potti tunnissa riittää. Limiitti pöydissä on vaikeeta (varsinkin pienissä) että monet pelaavat loppuun asti ja vetävät viimeisillä korteilla tuuri käsiä.

      Pienistäkin pöydistä voittaa aika hyvin, se on vaan aika puurtamista. Esim. 0.05$/0.10$NL pöydästä pääsee melkein 8-10$ tuntiansiolle,jos vain viitsit odottaa ja isket oikealla hetkellä.

      Tappio hetkiäkin tietysti tulee, joten päätä joku limit minkä verran voit hävitä vuorokaudessa, sen hävittyäsi sulje kone ja jatka seuraavana päivänä.

      Näin minä alottelin pelaamisen ja kyl nykyään sen verran ansaitsee kuin päivätyöstäkin (-tappiolliset päivät).

      • bo

        Olet todella ääliö, kukaan järkevä ei usko internetpokeri paskaan millään tasolla. varmaan luet illalla itsellesi satuja tuhkimosta ja ritareista.


    • GREGGILÄ

      JOOO

    • check and raise

      Kannattaa lukea kirjoja. Ensimmäisenä kannattaa lukea pokerin käsikirja - Aki Pyysing. Muut kaksi kirjaa mitkä on ehdottomasti opiskeltava kunnolla ovat Theory of poker - Sklansky sekä Hold´em for advanced player - Sklansky. kun sisäistät nämä kirjat ja osaat ne hyvin sekä pelailet tuhansia käsiä voitat väkisin. Kun pokeria osaa pelata oikein voittaa väkisin pitkässä juoksussa tappioita tulee väkisin mutta voitot korvaavat ne. Lisäksi suosittelisin katsomaan Pyysingin nettipokeri-dvd:n.

      Näillä eväillä sinusta tulee voittava pelaaja niinkuin minusta. Pystyn nykyään tienaamaan enemmän kuin hyväpalkkaisesta päivätyöstä.

      Onnea ja yritystä oikotietä onneen ei silti ole vaan on tehtävä työtä sen eteen jatkuvasti.

      • eieieie

        Kirjoissa on se vika että neuvotaan liikaa miten milläkin pelataan ja milloin. Itse opin bluffaamaan oikein noin 3 kuukauden pelin jälkeen ja sen jälkeemn rahaa alkanu tulla.

        Check raisen oikeen käyttö ja oikeenlainen bluffaus on pokerin kulmakiviä. Ehkä jos jotaki pokerista haluu lukea nii kannattaa opetella toi pot odds. Tai vähintään pot odds tyylinen ajattelu.

        Itse pelasin pari kuukautta frolleja ja sitte onnistuin jo voittamaanki ison semmosen. alotin kuitenkin rahapelillä, VIRHE.


      • lisäys...
        eieieie kirjoitti:

        Kirjoissa on se vika että neuvotaan liikaa miten milläkin pelataan ja milloin. Itse opin bluffaamaan oikein noin 3 kuukauden pelin jälkeen ja sen jälkeemn rahaa alkanu tulla.

        Check raisen oikeen käyttö ja oikeenlainen bluffaus on pokerin kulmakiviä. Ehkä jos jotaki pokerista haluu lukea nii kannattaa opetella toi pot odds. Tai vähintään pot odds tyylinen ajattelu.

        Itse pelasin pari kuukautta frolleja ja sitte onnistuin jo voittamaanki ison semmosen. alotin kuitenkin rahapelillä, VIRHE.

        Kirjoissa neuvotaan vain ideoita pelaamiseen... Toisaalta esim. Pyysingin kirja voi opettaa varsin passiiviseen pelaamiseen joka on aloittelijoille ihan hyvä kirja ja voi toimia pienissä limiiteissä mutta ei pelkästään riitä. Pitää opetella korottamaan myös isomalla käsimäärällä... Toisaalta kyllä kirjoista tämä tieto löytyy (ja viimeistään kun alat pelaamaan niin opit vähitellen sen).

        Bluffaamista ei kannata aloitteljan juuri tehdä (ainoastaan ehkä hyvissä paikoissa). Usein huonot pelaajat tekevät vahvoja bluffeja ja sen takia häviävät. Toisaalta isommissa limiiteissä bluffien voima on paljon isompi koska pelaajat ovat parempia ja eivät maksa aivan "riskikäsillä".


    • PLoo

      Toki moni elättää itsensä pelaamalla, mutta kyllähän se aika paljon työtä vaatii että sille tasolle pääsee.
      Kirjoja sekä pokerifoorumien strategia-artikkeleista kannattanee aloittaa. Vaikka tässäkin moni on väittänyt että pelkästään pelaamalla oppii, niin ei se ihan niin mene. Pelkästään muutaman tunnin opiskelulla osaat välttää jo kaikista pahimmat "sudenkuopat."

      Aloituskäsitaulukot sekä veto- ja pottikertoimet yhdistettynä outtimäärän arvioimiseen ovat ne mistä se opettelu kannattaa aloittaa.
      Pelaaminen kannattanee aloittaa leikkirahalla, koska siinä voi ainakin opetella että miten softa toimii ja samalla oppii että miten se peli etenee. Vaikka leikkirahalla pelaaminen on ihan eri hommaa kuin oikealla rahalla pelaaminen, voin sanoa että jos pystyt pelaamaan voittavasti sillä leikkirahalla, et todennäköisesti tule ihan järjettömästi häviämään edes siinä alussa oikeallakaan rahalla.

      Sitten kun alat pelaamaan oikealla rahalla, aloita siitä Fixed Limitistä ja 9-10 pelaajan pöydissä.

      Pyysingin kirjaa en ole itse ikinä lukenut, mutta uskoakseni siitä on ihan hyvä lähteä liikkeelle.
      Itse siirryin kohtalaisen nopeasti "fixusta" No-Limittiin ja sinä auttoi paljon Phil Gordonin Green Little Book -niminen kirja. Vaikka se onkin suhteellisen vanha opus, siitä saa aloitteleva NL-pelaaja tosi paljon sellaista perustietoa irti.

      Hanki heti alkuun joku apuohjelma, esim. Poker Tracker, Poker Office, Hold'em Manager/(Poker HUD?).
      Niillä pystyt session jälkeen tutkimaan nopeasti ja kätevästi pelaamiasi käsiä joka on äärimmäisen tärkeää jos haluaa kehittyä pelaajana. En ala tässä kertomaan sen enempää niiden muista hyödyllisistä ominaisuuksista, koska siihen menisi ikä ja sen myötä terveyskin. Voit lukea niistä enemmän kyseisten valmistajien kotisivuilta sekä muilta pokerifoorumeilta, joita suosittelen todella lämpimästi tämän Suomi24:n sijaan, niinkuin osasta vastauksista olet varmaan jo päätellytkin..

      Esim. Pokeritieto.fi ja Pokerisivut.com ovat suurimmat suomalaiset keskustelufoorumit.
      Nettipokeri.info tarjoaa todella paljon varsinkin aloittelijoille suunnattuja artikkeleita joista on paljon hyötyä.

      Saitin valinnassa kannattaa olla myös tarkkana.
      Ensimmäinen vaatimus on, että valitset sellaisen saitin jonne saa rakeback-sopimuksen. Sellaisen saa hommattua vaikka jonkun edellä mainitun pokerisivuston kautta. Se ei vaadi käytännössä muuta vaivaa kuin täyttää muutaman kohdan lomakkeen ja se on siinä. Seuraa kuitenkin niitä ohjeita tarkasti.

      Rake on se pieni osuus potista joka menee pelin ylläpitäjälle jokaisesta sellaisesta jaosta joka etenee vähintään flopille saakka. Rakeback tarkoittaa sitä, että saat tietyn osan (esim. 30%) talolle maksamastasi rakesta takaisin. Se miten kunkin pelaajan lasketaan maksaneen rakea talolle, riippuu firman omasta käytännöstä.
      Yleisimmät tavat ovat:
      -Dealt: Potista mennyt rake jaetaan tasaisesti jokaisen pelaajan kesken jolle on jaettu kortit kyseisessä jaossa.
      -Contributed: Potista mennyt rake jaetaan samassa suhteessa siihen, miten paljon kukin jakoon osallistunut on laittanut pottiin rahaa.
      Tämä vain selvyyden vuoksi ettei tule väärinkäsityksiä kun arvioit paljon olet maksanut talolle sitä rakea.

      Rakeback tuo mukavan lisän jokaisen pelaajan kassaan. Esimerkiksi kun itse pelasin neljää pöytää NL10 -tasolla, niin kuukaudessa kertyi helposti toista sataa dollaria ekstraa.

      Toinen asia mikä pitää ottaa huomioon siinä saitin valinnassa on se, että nuo apuohjelmat tukevat kyseistä saittia/verkkoa.

      Loput vinkit löytyvät varmasti kirjoista, joten ei muuta kuin onnea peleihin! ;-)

    • paras tapa...

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/8446431


      Tosta jos rekkaat pokersourceen ensin ja otat esim. ilmaisbonukset (siellä on ohjeet saitit) pokersavvyyn rekkaat ja alat pelaamaan bonuksia niin kyllä pikku hiljaa voi hyvin tulla rahaa.

      En osaa sanoa mitkä olis hyviä kirjoja mutta jos opettelet perusteet kunnolla ja et nouse liian nopeasti isoihin limiitteihin niin eiköhän siitä hyvä tule. Aki Pyysing on mm. tehnyt suomenkielisen kirjan joka on hyvä "aloitusopus".

      Paljon löydät vinkkejä myös netistä...

      • lisäyst....

        Lisätään vielä semmoiset "helpot ohjeet", mutta parhaiten saat pelit voitolliseksi jo alusta lähtien kun rekkaat tuonne Pokersourceonlineen ja otat ilmaisbonuksen jollekin saitille:

        1. Opettele perusteet kunnolla (esim. leikkirahapöydissä voit pelata jonkin aikaa mutta niillä ei ole mitään tekemistä oikean rahan pelipöytien kanssa eli leikkirahapöydissä sinun ei kannata liikaa aikaa tuhlata).

        2. Kannattaa alussa kokeilla Fixed-limiittiä mutta micropöydissä Fixed-limiitissä on lähes mahdotonta pelata voitollista peliä. Sen takia sinun ei kannata liikaa myös aikaa tuhlata Fixed-pöytiin. Toisaalta täällä voit opetella laskemaan mm. outteja ja katsomaan miten vastustajat pelaavat (fixed on hyvää harjoitusta myös NL/PL-peleihin).

        3. Kun alat oppia säännöt yms. ala pelaamaan NL/PL-pöydissä (no limit/pot limit). Niissä voit tehdä aivan pienissäkin limiiteissä hyvää tulosta. Parasta onkin ettet liikaa kuluta aikaasi Fun money & Fixed-limiiteissä koska voittaminen on monta kertaa helpompaa nl-peleissä.

        Toki isommissa Fixed-limiiteissäkin voi voittaa, mutta Fixedissä maksajien määrä on usein paljon isompi ja koska et voi itse kontrolloida panostusta niin on todennäköisempää että sinusta vedetään ohi "heikoillakin käsillä" vaikka maksaminen ei olisikaan järkevää. NL-peleissä voit ehkäistä nämä "aloittelijoiden virheet" helposti.


        Päivätyötä ei kannata pokerin takia lopettaa. Pokeri on jossakin määrin aina uhkapelaamista ja kaikille laji ei sovellukkaan kovin hyvin. Paras tapa kuitenkin oppia pelaamaan on hankkia juuri joltakin "suosittelijalta" (kuten tuo pokersourceonline) ilmaisrahabonus (joka on oikeaa rahaa mutta sen nostaminen vaatii tietyn käsimäärän pelaamisen) ja sitten ala pelaamaan bonuksia...


    • mutten usko

      ensiksi hae ne median ulkopuoliset pelaajat jotka elävät pokerilla
      jos löydät vaikka yhdenkin voit jatkaa(ei tarvitse olla suomalainen)
      saiteilla näkee useimmiten kotimaan ja ne vähänkin suuremmalla pelaavat
      löytää tosi helposti

      pokerikirjat ovat kirjoitettu yleensä pokerista eivät nettipokerista ,joka on aivan eri peli

      mitään tilastoja ei ole nettipokerista vaan laskennallisia ja livepokerista

      jos näet toteutuneiden käsien tilaston jollain saitilla niin pelaa vain siellä,vaikka totutukset pokkeaisivatkin laskennallisista(tiedät silloin kuitenkin mitä vastaan pelaat)

      ässäparikäsi pitäisi voittaa 66%
      taskupari 45%

      kaksinpelissä tietenkin useammin

      jos suuria eroja vaihda saittia(pidä itse tilastoa,myös muiden pöydässäolijoiden tapahtumista)
      tottakai ihme ohivetoja tapahtuu,muttei saa jatkuvasti tapahtua(kaikki laskennat heittävät silloin häräpylllyä ja et tiedä pelaatko casinoa vai korttia)

      mitään ihme pitkiä voitto tai tappioputkia ei ole
      livepelissä tietenkin useita tappiollisia pelipäiviä peräkkäin,mutta ei nettipokerissa jossa pelaat päivittäin
      satoja pelejä

      tätärataa analysoit eteenpäin ja tarkista onko mahdollista pelata voitollista peliä.
      äläkä missään nimessä usko netissä kirjoittelijoita(esim minua)vaan ota itse selvää
      ettei käy niinkuin tälle ruotsalaiselle ravintoloitsijalle joka lopulta myi ravintolansakkin
      ja ilmeisesti hävisi nekin rahat (en enään tiedä kohtalostaan)

      yhtä analysointiahan pokeri on ja voittaakseen tarvitset ne voittajan lahjat(millään harjoittelumäärällä
      et voi esim maratonia voittaa jos määrätyt luntaiset edut puuttuvat)

      jen loputtomiin

      • näin se käy

        Pelaa oikealla rahalla aina vähän aikaa jollain pokerisaitilla ja kun tappioputki alkaa siirry seuraavaan.


      • pokerihuone voittaa
        näin se käy kirjoitti:

        Pelaa oikealla rahalla aina vähän aikaa jollain pokerisaitilla ja kun tappioputki alkaa siirry seuraavaan.

        Miettikääpä sitä,että esim. 1000000 pelaajaa laittaa 50€ jollekin pokeri huoneelle,niin sillä on käytössä 50 000 000€ ilman pankkikorkoja,eli ei kannata taitavien pelaajien saada liikaa voittoja jolloin ne kotiuttaisivat rahojaan eikä huonojen hävitä liikaa jolloin ne lopettaisivat,vaan -0 tilanne käy hyvin kun vielä rake juoksee koko ajan.


      • laiskapaska
        pokerihuone voittaa kirjoitti:

        Miettikääpä sitä,että esim. 1000000 pelaajaa laittaa 50€ jollekin pokeri huoneelle,niin sillä on käytössä 50 000 000€ ilman pankkikorkoja,eli ei kannata taitavien pelaajien saada liikaa voittoja jolloin ne kotiuttaisivat rahojaan eikä huonojen hävitä liikaa jolloin ne lopettaisivat,vaan -0 tilanne käy hyvin kun vielä rake juoksee koko ajan.

        robotilla ja oikealla profiliilla olen voittanut 7 kk:ssa 16 000 euroa.


    • huijareita

      oletko veikannut koskaa lottoa jos olet niin samalaista jännitystä on nettipokeri

    • KYRSÄÄ

      ITE ON AAKI VOI4TANU189255555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555701928571052 EUROO HELPPO OHN!! SUOSITTELE KUAUIH2

    • Kärsivällinen

      Huomaa kyllä ketkä kirjottajista ovat epäonnistuneet pokerissa :D

    • asdsadsadas

      Se on pitkän työn ja analysoinnin tulos. Pitää mennä neuroottiselle tasolle käsihistoriansa kanssa. Pitää tehdä mälsältä tuntuvia checkkejä omaan pelihistoriaan. Etsiä ne pahimmat virheet, korjata ja keskustella virheistä muiden kanssa.
      Nettipokeri ei ole mikään oikotie onneen. Osalle sattuu niin sanottu "heater" eli voittaa sen 2000€ parissa päivässä. Pitkällä aikavälillä nuo voitot korjaa talteen paremmat pelaajat. Parhaimmillakin pokerin pelaajilla ei ole korkeilla tasoilla kuin ehkä 20bb/100 voittotaso pitkällä aikavälillä.
      Eli siis Pokertracker / Hold em manager twoplustwo/deucescracked aktiivista keskustelua hyvä pelikassan hallinta kirjoja mindsetin parantamista ( ei tilttiä)
      Pistät 500 tuntia pelaamiseen strategiaan kirjojen lukemiseen niin ehkä voit aloittaa voitokkaan tien.

    • xcxcxcxcxcxcxcxc

      Tienaan kuussa 500-600
      Ihan ok raha 1-2 harrastuksesta päivittäin.
      Palkan lisäksi tällä sitten kustantaa viihdemenot.

      • cxxcxcxcxcxcxcxcxc

        1-2 tuntia päivässä siis.


    • kaikkipelii

      AA KK ja allin sillä tienaa.

    • hyvä mesta josta saa ilmasta pokerirahaa,parhaat pokeri diilit,ilmaista ja hyvää opetusta--->
      http://www.pokerstrategy.com/#uR9DG3
      löytyy myös forumilta suomenkielinen yhteisö josta saa apuja melkein mihin vaan tilanteeseen. löytyy myös monta opetusvideota suomenkielellä ;)

    • arska2

      koita ny vittu tajuta et ketään ei kiinnosta nuo sun paskadiilit!!!

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1866
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1628
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe