Tällainen ongelma:
On 2 eri käyttäjätiliä (molemmat järj. valvojia). Kun toisen tilin työpöydältä poistaa turhia ohjelmien pikakuvakkeita poistuvat ne samalla myös toiselta - vaikka ei pitäisi.
Mistä asetuksista voi säätää että poistettaessa oman tilin tp:ltä kuväkkeita ne eivät samalla poistuisi myös toiselta käyttjältä.
On 2 eri käyttäjätiliä (molemmat järj. valvojia). Kun toisen tilin työpöydältä poistaa turhia ohjelmien pikakuvakkeita poistuvat ne samalla myös toiselta - vaikka ei pitäisi.
Mistä asetuksista voi säätää että poistettaessa oman tilin tp:ltä kuväkkeita ne eivät samalla poistuisi myös toiselta käyttjältä.
Vastaukset 1
Vanhimmat
> Kun toisen tilin työpöydältä poistaa turhia
> ohjelmien pikakuvakkeita poistuvat ne samalla myös
> toiselta - vaikka ei pitäisi.
pitääkin poistua jos ne kerran on "all users"-kansion "työpäytä"-kansiossa. Toimii siis ihan oikein.