päivän vitsi

joku vaan

tämä löytyi eräältä foorumilta, ja todistaa kristittyjen ahdasmielisyyden ja tietämättömyyden.
lähinnä tuo nauratti, mutta kyllä se pientä kiukkuakin herätti. onneksi palstalla oli myös korjattu asiat kirjoittajalle:

Noituus viettelee nuoria!

Viime aikoina julkisuudessa ja Internetissä on yhä enemmän alkanut esiintyä "wiccoja" ja "uuspakanoita", jotka ovat erään 50-luvulla kehitetyn "uskonnon" jäseniä, jotka kutsuvat itseään "noidiksi". Nämä noidat ovat poikkeuksetta nuoria teinityttöjä, joita musta magia viehättää. Noidat harjoittavat öisin okkultistisia rituaaleja. Tämä uusnoituus-muoti on vain osa ns. "New Agea", joka on eräitten kristinuskon vastaisten organisaatioiden kansainvälinen operaatio, joka tähtää maailmanhallitukseen.
Sinänsä väärien uskontojen harjoittaminen on maassamme vielä toistaiseksi vapaata. Valitettavasti vääräuskoiset eivät osaa käyttää tätä vapautta oikein, esimerkiksi "wicat" pyrkivät häpäisemään maamme kristittyjä juhlia pakanarituaaleillaan. Tässä kirjoitelmassa paljastan nyt noitien salaisuuksia ja niihin liittyviä vaaroja. Internet on tulvillaan tällaista pahaa materiaalia. Niihin tutustuessa täytyy muistaa, että kyseessä ovat selkeät, tarkoitushakuiset valheet.
Epäluuloja herättää erityisesti wiccalaisten omituinen, perverssi innostus alastomuuteen. Seurasin tutkimuksieni yhteydessä kun nuoret tytöt hyppivät öisin metsässä alasti nuotion ympärillä! Todisteeksi sain valokuvia ja videokuvaa, jotka postitin poliisille ja Hannu Karpolle, lisäksi vein seurakuntamme papille kopiot. Tuollainen irstailu suorastaan häpäisee näiden tyttöjen puhtaan, siveän vartalon. Olen ottanut selville tyttöjen nimet ja osoitteet, ja käyn jokaisen luona henkilökohtaisesti, tai vähintäänkin puhumassa heidän vanhempiensa kanssa. Toivottavasti tästä alkaa ko. tyttöjen eheytyminen kunnon kristityiksi kansalaisiksi.
Pelottava rituaali on "kuolleiden henkien kutsuminen" pyhäinpäivän tienoilla. Noidat tanssivat, jälleen alastomina, okkultististen välineiden ympärillä ja toivovat saavansa manattua kuolleita esiin. Vanhemmat, ajatelkaapa, mitä lapsillenne voi tapahtua tämmöisen "uskonnon" piirissä! Usein pahat henget suorastaan odottavat tällaisia "riittejä", joiden yhteydessä ne voivat ottaa lapset haltuunsa. Lisäksi juuri tämä "rituaali" loukkaa törkeästi pyhäinpäivää eli on siis jumalanpilkkaa, joka on rikoslaissamme ankarasti kielletty. Tästäkin rituaalista on hyvälaatuista videokuvaa - todisteet on toimitettu poliisille.
Vanhempien olisi syytä olla erittäin huolissaan näiden nuorten tyttöjen sielun ja mielen terveydestä! Pahojen voimien kanssa ei kannata ruveta leikkimään. Raamattukin varoittaa vakavasti näistä asioista sekä niistä tulevista seurauksista. Paholainen on alati valmiina turmelemaan mustien voimien kanssa leikkivät nuoret. Se on kuulkaa karmea näky, kun mielisairaalaan joutunut saatananpalvojatyttö riuhtoo lepositeissä raivohulluna.
Wicca-noituuden sääntöihin kuuluu, että "kokelas" sitoutuu pitkäksi aikaa vain tähän "uskontoon" ja noudattaa "ylipapittarien" ja "ylipappien" auktoriteettia mitään kyselemättä. Tämä sitoumus käsitetään "omistautumisena", "vihkiytymisenä" tai "hakemuksena". Tässä tullaan käytännössä siis tahdottomiksi orjiksi. Koko elämä pyörii okkultismin ja palvontarituaalien ympärillä.
Kummallisena pidän wiccalaisten "feminismiä". Heillä se tarkoittaa siis lesbolaisuutta, minkä Raamattumme tuomitsee ankarasti. Erään wiccatytön huolestuneet vanhemmat soittivat minulle, kun heidän tyttönsä vietti epäilyttävän paljon aikaa tyttöystävänsä kanssa omassa huoneessaan lukkojen takana. Eräänä iltana varustauduin videokameralla, ja vara-avaimen turvin teimme yllätystarkastuksen ko. tytön huoneeseen. Näky oli todella irstas ja rivo, enkä tahdo sitä tässä yhteydessä sen tarkemmin kuvailla. Otimme yhteyttä myös "tyttöystävän" vanhempiin, ja molempien tyttöjen vanhemmat onneksi aloittivat ankarat mutta välttämättömät kurinpitotoimenpiteet. Molemmat tytöt on nyt parannettu noituudesta ja eheytetty Jeesuksen avulla myös homoseksualismista.
Noitien touhuihin kuuluvat kiinteänä osana "rituaalivälineet". Tärkein niistä on veitsi "athame", joka on "maskuliininen symboli". Tämän touhun vaarallisuutta kuvaakin hyvin se, että terävä veitsi on tärkein esine. En uskalla edes kuvitella mitä pöyristyttävää moisen "maskuliinisen" veitsen kanssa puuhataan. Muita välineitä ovat puinen sauva, malja, ruoska (jolla "palvojia" ruoskitaan rituaaleissa!), värikkäät nauhat, kiekko jossa on pentagrammisymboli, ja niin edelleen. Vanhempien kannattaa tarkkailla, onko lapsilla tällaisia kapistuksia, ja ryhtyä ankariin toimenpiteisiin mikäli todisteita löytyy.
Magian tekee nimenomaan pseudo-tieteeksi virheellinen ja primitiivinen tulkinta säännönmukaisuuksista, jotka ohjaavat tapahtumia. Uusnoituudessa magian harjoittamisen lähtökohtana on omituinen näkemys, että maailmankaikkeudessa kaikki tapahtumat, asiat ja ilmiöt ovat muka vuorovaikutussuhteessa toisiinsa. Universumin olemus on wiccojen mukaan jonkinlaista "energiaa, joka on jatkuvassa liikkeessä". Tuollaista huuhaata voi lukea internetistä loputtomiin. Totuudenhan me kristityt kuitenkin tunnemme.
Totisesti, Raamattu on oikeassa, kun se kehoittaa pitämään lapsille tiukat rajat. Myös ruumiillinen kuritus olisi Raamatun mukaan joskus välttämätöntä. Näkisinkin pahana asiana sen, että lakimme estää kristillisen kasvatuksen. Isä: jos huomaat tyttäresi kiinnostuvan harhaopeista, olisi velvollisuutesi sitoa tyttö sängylle ja antaa oikein kunnon piiskaus paljaille pakaroille, mikäli lakimme sen sallisi. Ilman vitsaa ei nuorta tyttöä voi johdattaa pois noituuden viettelyksistä! Rankaisu tapahtuu tytön omaksi parhaaksi, sen hän vielä itsekin ymmärtää myöhemmin. Tietenkään en halua kehoittaa rankaisemaan vitsalla, koska lakimme kieltää sen, ja Raamattumme käskee noudattamaan lakia.
Vanhemmat: mikäli lapsenne on suistumassa noituuden pauloihin, ensimmäinen asia, mitä tulee tehdä, on hävittää kaikki rituaalivälineet ja asettaa lapsi kotiarestiin. Jumalan ja Jeesuksen rukoileminen avuksi on myös erittäin tärkeää. Temppelistä voitte myös hakea pyhää vettä, ja pirskottaa rukoillessa lasta sillä. Olen itse nähnyt, kun pahimmissa tapauksissa pyhä vesi ensin suorastaan kiehuu lapsen iholla!
Lopuksi tärkeä varoitus: manaustoimenpiteisiin vanhempien itsensä ei milloinkaan ole syytä ryhtyä, sillä ne toimenpiteet vaativat henkilön, jolla on vankka kokemus ja syvä usko. Valtionkirkkojemme papeilla ei kerta kaikkiaan voi olla mitään tietoa näistä asioista, joten heidän puoleensa ei ole syytä kääntyä. Maallikoiden ei kannata ruveta tekemisiin pahojen voimien karkoittamisen kanssa, sillä siihen liittyy aina omat vaaransa. Tärkeää on myös osata tähän asiaan liittyvät oikeat rukouskaavat ja menetelmät perinpohjaisesti. Useimmilla ihmisillä ei ole sitä taitoa ja kokemusta, jota pahan pois manaaminen vaatii. Etsikää siis ammattilaisten apua.
PS. Päivitystä tietoihin 25.5.2001! Sontaluukku esittää kuulemma sarjaa "Siskoni on noita", jonka noitatytöt ovat wiccoja! Sarja on erittäin suosittu teinityttöjen keskuudessa, jotka opiskelevat sarjasta mm. noituuden teknikoita. Missä vaiheessa noituus on Suomen TV:ssä sallittu? Seurakuntamme alkaa välittömästi toimenpiteisiin, mm. keräämään addressia, jotta tuollainen turmiollinen sarja lopetettaisiin heti!

21

1705

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Virtanen

      Viimeksi nauroin näin paljon silloin kun anoppia naarattiin :D

      Paasivirran Niiloko kirjoittanut, vai mistä otettu? :) Vaan juu, epäilen kuitenkin viestin alkuperäistä tarkoitusta ja luulen (ja toivon...) että se on vitsi :)



      Virtanen

      • Pihlaja

        Muistan nähneeni tuon ennenkin. Paasivirta-epäilyt alkoivat viimeistään siinä vaiheessa, kun alettiin erityisesti korostaa paljaita pakaroita ja piiskaamista. ;)

        Nuo Paasivirran jutut ovat hulvattomia, mutta siitä vähän ikäviä, että jotkut fundikset ottavat ne tosissaan. Yhtäkin roolipelien pahuudesta kertovaa parodiaa oli siteerattu lehteen "tutkimuksena". (Kertoo ehkä jotain ko. lehden, en muista minkä, toimittajien taidoista...)


      • joku vaan
        Pihlaja kirjoitti:

        Muistan nähneeni tuon ennenkin. Paasivirta-epäilyt alkoivat viimeistään siinä vaiheessa, kun alettiin erityisesti korostaa paljaita pakaroita ja piiskaamista. ;)

        Nuo Paasivirran jutut ovat hulvattomia, mutta siitä vähän ikäviä, että jotkut fundikset ottavat ne tosissaan. Yhtäkin roolipelien pahuudesta kertovaa parodiaa oli siteerattu lehteen "tutkimuksena". (Kertoo ehkä jotain ko. lehden, en muista minkä, toimittajien taidoista...)

        aattelinki sen olevan joku vitsi kun luin sen toiseen kertaan, en silti noin ahdasmielistä porukkaa oo vielä tavannu (en tiiä sitte, ala-asteen opettaja saattas alkaa saarnata jos veisin tuon jutun sille ja alkasin väittää vastaan)
        se noissa onki ikävää, että jos tollasen joku julkasee lehdessä tutkimuksena, voi olla että tietämättömät alkas niinku tuossa jutussa sanottiin, keräämään adressia ```väärien uskontojen lopettamiseksi´´


      • Vilja
        joku vaan kirjoitti:

        aattelinki sen olevan joku vitsi kun luin sen toiseen kertaan, en silti noin ahdasmielistä porukkaa oo vielä tavannu (en tiiä sitte, ala-asteen opettaja saattas alkaa saarnata jos veisin tuon jutun sille ja alkasin väittää vastaan)
        se noissa onki ikävää, että jos tollasen joku julkasee lehdessä tutkimuksena, voi olla että tietämättömät alkas niinku tuossa jutussa sanottiin, keräämään adressia ```väärien uskontojen lopettamiseksi´´

        Leo Meller kirjoittaa tollaisia juttuja. Ja ihan tosissaan.. Surullista.


    • Vilja

      Ahdistavaa!!! Miten ihminen voikin olla noin tuomitseva ja sokea. Juuri sellainen tyyppi, että jos "laki sallisi" polttaisi varmaan kaikki ylipapittaret ja papit roviolla surutta.

    • ainiel

      mutta vaikka tämä juttu ei ehkä ollutkaan tosissaan kirjoitettu, on niitäkin, jotka tällaista kirjoittavat, ja aivan tosissaan.

      löytyy esimerkiksi niitä, joiden mielestä jooga ja meditointi (niin, voitteko kuvitella), harry potterit, kaikki mahdolliset uskonnot paitsi kristinusko, roolipelit ja niin edelleen ovat -niin, mitäpä muutakaan kuin- saatananpalvontaa. ja tähän iloiseen joukkoon kuuluvat myös kaikki pakanat, noidat, wicat sunmuut.

      pitäisi vain osata nauraa moisille jutuille, mutta sitten tulee ajatelleeksi, että asiasta mitään tietämättömät saatavat ottaa tällaiset mielettömyydet totuutena, ja se taas ei naurata...

      • sivusta seuraaja

        Yrteistä haettiin ennen apua ja saatiin.
        Alastomuudessa ei ole mitään pahaa.
        Joka itsensä ylentää se alennetaan.
        Muuten kuka on Paasivirta.
        Leo meller uhkaa myös maailman lopulla mutta ei se voi olla hänen tiedossaan.


      • Raven
        sivusta seuraaja kirjoitti:

        Yrteistä haettiin ennen apua ja saatiin.
        Alastomuudessa ei ole mitään pahaa.
        Joka itsensä ylentää se alennetaan.
        Muuten kuka on Paasivirta.
        Leo meller uhkaa myös maailman lopulla mutta ei se voi olla hänen tiedossaan.

        Lue ja opi :-)

        http://www.co.jyu.fi/~np/autobiography/


      • Syksy

    • Jokaipäiväistä elämää

      Äitini uskoontulo lopetti lapsuuteni leikit suunnilleen ollessani suunnilleen viisivuotias.

      Muistan, kuinka hän keräsi kaikki leluni mustaan jätesäkkiin, sillä mm. Barbiet ja My Little Ponyt edustivat "saatanan henkivaltoja". Näin äitini oli lukenut New Age-ilmiöstä varoittelevasta kirjasta.

      Selitykseksi teoilleen äitini näytti minulle, itkua tuhertavalle viisivuotiaalle lapselle, kuvia tuosta New Age-kirjasta, ja erityisesti yksisarvisen kuva on jäänyt mieleeni... sellainen oli nimittäin rakkain My Little Ponyni.

      Yhä tänä päivänä äitini nielisi purematta tuollaisen noituutta käsittelevän tekstin. Onhan minutkin tuomittu mm.saatananpalvojaksi, koska pukeudun useimmiten mustaan. Olenkin sanoinkuvaamattoman helpottunut nyt, kun olen muuttanut omaan kotiin, jossa saan itse tehdä omat ratkaisuni. Silti suren yhä sitä, että menetin äitini tuolle kansakuntia teurastaneelle uskonnolle.

      Tuollaiset fanaattis-kristilliset tekstit saavat aina kylmät väreet risteilemään selkäpiitäni pitkin, sillä sen lisäksi että kristinusko tuhosi suomalaiset pakanauskonnot ja pystytti kirkkonsa vanhoille palvontapaikoille, tekee pyhä kolminaisuus työtään ruohonjuuritasolla tänäkin päivänä: Äidit valitsevat mieluummin Jeesuksen kuin oman lapsensa.

      • Vilja

        Minunkin äitini oli saanut jostakin käsiinsä tuon samaisen kirjan. Siinä tuomittiin myös jenkkilässä käytettävät partiolaisten ansiomerkit, He-man, useita sarjakuvia, yms.. Se on aivan kamala kirja. Kunnon helvetillä pelottelua. Pelkäsin lapsena niitä juttuja, sen kirjan selaamisen jälkeen. Onneksi muutaman vuoden kuluttua oma aivotoiminta tuli käyttöön. Karmea kirja.


      • Jokapäiväistä elämää
        Vilja kirjoitti:

        Minunkin äitini oli saanut jostakin käsiinsä tuon samaisen kirjan. Siinä tuomittiin myös jenkkilässä käytettävät partiolaisten ansiomerkit, He-man, useita sarjakuvia, yms.. Se on aivan kamala kirja. Kunnon helvetillä pelottelua. Pelkäsin lapsena niitä juttuja, sen kirjan selaamisen jälkeen. Onneksi muutaman vuoden kuluttua oma aivotoiminta tuli käyttöön. Karmea kirja.

        Mielenkiintoista tietää, että tuo New Age-kirja on ollut muillekin kammottava ilmestys. Minäkin pelkäsin sitä kirjaa, vietiinhän minulta sen varjolla kaikki rakkaimmat leluni!

        Kuinka helpottava tunne olikaan, kun vartuttuaan ymmärsi että voikin tehdä ITSE omat ratkaisunsa, luoda oman maailmankuvansa, eikä antaa jonkun kirjan kertoa kuinka elää...

        Sillä miten mikään ihmisen kirjoittama voisi olla kaikkivoipa totuus, olipa kyse sitten raamatusta tai mustasta raamatusta, New Age-kirjoista puhumattakaan?


      • joku vaan
        Jokapäiväistä elämää kirjoitti:

        Mielenkiintoista tietää, että tuo New Age-kirja on ollut muillekin kammottava ilmestys. Minäkin pelkäsin sitä kirjaa, vietiinhän minulta sen varjolla kaikki rakkaimmat leluni!

        Kuinka helpottava tunne olikaan, kun vartuttuaan ymmärsi että voikin tehdä ITSE omat ratkaisunsa, luoda oman maailmankuvansa, eikä antaa jonkun kirjan kertoa kuinka elää...

        Sillä miten mikään ihmisen kirjoittama voisi olla kaikkivoipa totuus, olipa kyse sitten raamatusta tai mustasta raamatusta, New Age-kirjoista puhumattakaan?

        ...täytyy löytää itse. sitä ei löydä minkään kansien, vaan oman päänsä sisältä.


      • Naukkis

        ..mitähän kallonkutistajat sanoisivat siitä, että joka toinen teistä hurahtaneista on hurahtaneiden äitien lapsia. Olishan tuo pitänyt arvata, että teidän wiccalaisuutenne juontaa juurensa lapsuuden kieroutumista.


      • ainiel
        Naukkis kirjoitti:

        ..mitähän kallonkutistajat sanoisivat siitä, että joka toinen teistä hurahtaneista on hurahtaneiden äitien lapsia. Olishan tuo pitänyt arvata, että teidän wiccalaisuutenne juontaa juurensa lapsuuden kieroutumista.

        en minä ainakaan ole. kotona korostettiin aika paljon sitä, että omiakin aivoja saa käyttää. isäni ei kirkkoon edes kuulu, joten kristinuskolla ei ollut sijaa kodissani. johtuuko minun "hurahtamiseni" sitten siitä että olen kasvanut jumalattomassa kodissa?


      • Jokapäiväistä elämää
        joku vaan kirjoitti:

        ...täytyy löytää itse. sitä ei löydä minkään kansien, vaan oman päänsä sisältä.

        Veit jalat suustani :)


      • Jokapäiväistä elämää
        Naukkis kirjoitti:

        ..mitähän kallonkutistajat sanoisivat siitä, että joka toinen teistä hurahtaneista on hurahtaneiden äitien lapsia. Olishan tuo pitänyt arvata, että teidän wiccalaisuutenne juontaa juurensa lapsuuden kieroutumista.

        ...miettinyt pitkäänkin, ennenkuin vedit tuon johtopäätöksesi? Yleistyksiin on niin kovin helppo sortua.

        Itse en koe olevani millään lailla "hurahtanut", ja uskallan väittää ettei ole moni muukaan tällä(kään) palstalla. Ymmärtänet varmaan, että jokaisesta poppoosta niitä "hurahtaneita" löytyy, muttei niiden perusteella voi tuomita koko joukkoa. Ja mielestäni en tällä palstalla ole kovin montaa "hurahtaneelta" vaikuttanutta viestiä lukenut. Otathan myös huomioon, etteivät varmaan kaikki tällä palstalla vierailevat harjoita wiccalaisuutta. Ei kai tarvitse olla wicca voidakseen keskustella aiheesta?

        Itse olen (ehkä liiankin) skeptinen kaikkien aatteiden ja uskontojen suhteen - kiitos äitini ja monien muiden varoittavan esimerkin. Ajattelen ja kyseenalaistan asioita itse ja omaan kokemukseeni nojaten, enkä halua pitää mitään yksioikoisena totuutena.

        Halusin vain jakaa tuon New Age-kirja-kokemukseni tämän palstan lukijoiden ja kirjoittajien kanssa, koska nuo muistot palasivat elävästi mieleeni lukiessani tämän keskustelun aloittanutta viestiä. Tarkoitukseni oli vain kertoa pieni, ehkä mielestäsi mitätön esimerkki siitä, kuinka monet ihmiset TODELLA ajattelevat noin fanaattis-kristillisesti. Eipä sitten muuta.


      • Alissa

        Tuo kirjoituksesi kosketti syvältä ja kipeästi. Olen samaa mieltä kanssasi siitä, että kristillinen uskonto on tekopyhintä mitä on. Sitä ollaan niin rakkauden asiaalla ja se muka oikeuttaa vihaamiseen ja tappamiseen? Pieniä, satoja vuosia luonnossa eläneitä kulttuureja on sammutettu. Ja kaikki vain, koska Jeesus sitä Jeesus tätä.

        On se niin väärin. Siunausta.


    • xx

      Missä se vitsi on? Minua ei naurattanut?
      Onko mielestänne jotenkin vitsikästä harrastaa noituutta tai tehdä siitä havaintoja?

      • Vilja

        Karkeran humoristista on se, että eräät kristityt eivät vaivaudu ottamaan asioista selvää ja vaikka ottavatkin (sovellan sanontaa "nähdä ruusunpunaisten lasien läpi") näkevät asiat vain "raamatun läpi". Eli tuomitsevat ajattelematta asioita itse. Sinänsähän tämä ei ole yllättävää. Kristittyjähän on kautta aikojen kielletty ajattelemasta itse omilla aivoillaan.

        Noituudessa sinänsä ei ole mitään vitsikästä. Sen sijaan noidilla voi olla suuret määrät huumorintajua.

        T: Wiccanoita


    • marsu

      Hi Hi Hi....Luin tuon saman noituus viettelee nuoria. Ensinnäkin täysin väärää ja tahallaan väristeltyä tietoa Wiccasta.Sitä paitsi kuka pystyy ylipäätänsä pohjoismaiden ilmastossa pomppimaan alasti yöllä ulkona? Ukko on joko kirjoittanut tuon ihan provosointi mielessä tai sitten jotain viiraa pahasti korvien välissä ja jessus mitä juttuja alastomista nuorista tytöistä ja heidän piiskaamisesta.Pedofiili hän on vaikka yrittää kääntää kierosti asian siitä huomauttavan niskoille.Sairas ihminen, pitäisi tehdä ilmoitus tuosta kirjoituksesta poliisille ja lasten suojelu viran omaisille.En kyllä usko tuota Niilo Paasivirran kirjoitusta, siinä on niin paljon ristiriitaisia lausuntoja, että huh huh.Ensin hän sanoo ettei katolilaiset ole oikeita Kristittyjä ja kuitenkin tarvitsee heidän manaus menetelmiään.Äijä on aika seko.Sitten ajattelin, että mitä se hänelle ylipäätänsä kuuluu jos jotkut harrastaa omaa uskontoaan tai elämänkatsomustaan, mikäs ihmeen uskonto poliisi hän on? Miten se häntä häiritsee niin kovasti?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      328
      3048
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      106
      2253
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      87
      1675
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      194
      1588
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      67
      1385
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      55
      1273
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      12
      1104
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      21
      1098
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      2
      1059
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      931
    Aihe